Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

meyvesularina dikkat edelim.gercekten 3 portakali yiyemeyiz ama ona esdeger 1 bardak portakal suyunu icebiliriz.allahtan meyvesuyunu hic sevmiyorum.

derya ablamiz baska takima transfer olmak istemisti,eger baskasiyla karistirmadiysam.
Kızlaaarr geldimm ama sanki basımın icinde davul calıyolar migrenim tuttu hic bi ısıga sese tahammülüm yok giripte haber vereyim dedim sekerlerr

Menüm

Sabah + ögle
1 tk tahin pekmez
Sekersiz cay
Azıcık ekmek

Ara
1 fındık
1 badem
1 ceviz

Aksam
Tavuk döner ama sadece döner
1 d ekmek
Yogurt

1 lt su
2 bardak yesilcay
ecem senin menünü okuyorum,sanki aksama kadar senin yerine ben ac kalmisim gibi oluyor.

Orticiiimmmm arada girip okudum yazılanlarııı bu yazdgnı göörsem cevap verirdimm oh masallah diilat ediyoruz yediklerimize beim kilo vermem yavasladı ne yazık ki bu 5 li rakamlar 6 7 lerden daha zor gidiyor

ecemsen bu azimle amacina ulasirsin merak etme.simdi zorlanman normal.cünkü eriyecek yag kalmamis:)

Tugbacım okulda geciyorum zamanımı ögle yemegi yiyecek fırsatım olmuyor bilicli yada zayıflamak icin degil
en önemli sınavlarım bu hafta kızlarrr bu haftaaa cok yogunum sınavlarm ard arda
belki sinav stresi aradigin rüzgar olur.baksana yemek bile yiyemiyorsun.

afiyet olsun.findik ve badem saglikliymis.ama 5-10 tane bana yetmez.o yüzden hic agzima sürmüyorum.günlük kalori miktarin cok iyi.bu hafta da iyi kilo verirsen,bende kalori saymaya gececem.

bende menümü yazayi
sabah:yarim kepekekmeginden tost,salatalik
ögle:haslama biraz tavuk,salata
ara:1 armut
aksam:yagsiz tuzsuz brokoli,yogurt
3lt su,4 bardak yesilcay
1,5 saat yürüyüs

Çok güzel özetlemişsin Gül'cüm.

Mesajları göndermeyenlerin mesajlarını ben kendim saydım. Ayrıca bu vesileyle hatırlatayım, mesaj sayılarını göndermeyenlere bundan sonra hiç bir uyarı yok. Cuma günki mesaj listesinde 0 olarak geçecek. Lütfen unutmayalım mesaj sayılarını.

Bende zaten sana masum geldiğini anladığım için yazdım canım. Önceden bende senin gibi sanıyordum. Ama takıma geldikten sonra birçok doğru bildiğim şeyin yanlış olduğunu öğrendim. Burda olmak insana çok şey katıyor. Zaten dikkat ettim bu uyarıyı sana sadece Gülçin yapmış benim gibi. Çünki oda eski biliyor. Bazı şeyleri zamanla daha iyi öğreniyoruz burda.

Teşekkürler canım. İnşallah takım biran önce döner eski haline yoksa etrafta benim şeytanlar kol gezecek

Derya 5. takım kapandığı için bize gelmişti. Bu hafta 5. takım açıldı yeniden. Açılınca oda eski takımına gitmek istedi. Yazmıştı önceki mesajlarda sanırım sen kaçırdın.

Ben takıma ilk başladığındaki hedefini sormuştum. Mezuniyet için kaç yazılmıştı o zaman?

11 Şubatta 32 haftama giriyorum. Normalde doğum öncesi iznim başlıyor. Ama doğum sonuna aktarmayı istiyorum. Bebişle daha uzun zaman geçirmek için. Ama duruma bakacağım. Önce aktaracağım 5 haftamı olaki yoruluyorum çalışamayacak duruma geldim. Hemen bozdurur raporu izne ayrılırım.

Kızlaaarr geldimm ama sanki basımın icinde davul calıyolar migrenim tuttu hic bi ısıga sese tahammülüm yok giripte haber vereyim dedim sekerlerr

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

Menüm

Sabah + ögle
1 tk tahin pekmez
Sekersiz cay
Azıcık ekmek

Ara
1 fındık
1 badem
1 ceviz

Aksam
1 d ekmek
Yogurt

1 lt su
2 bardak yesilcay

Afiyet olsun Ecem'cim de su çok az oluyor sende. Dikkat et bol su iç. Daha öncede söylemiştim sana.

Tugbacım okulda geciyorum zamanımı ögle yemegi yiyecek fırsatım olmuyor bilicli yada zayıflamak icin degil
en önemli sınavlarım bu hafta kızlarrr bu haftaaa cok yogunum sınavlarm ard arda

Sınavlarında başarılar. Bence ihmal etme sınavları. Özel okuyorsun bide. İyi çalış derim. Evlenince daha zor olacak okul.

Bence abartmamışsın Gülçin'de öğlen ki kuruyemişlerin kalorisi yüksek olduğu için böyle çıkmış. Dikkat et kuruyemişlere zayıflayana kadar çok yaklaşma bence.

Son düzenleme:
bende menümü yazayi
3lt su,4 bardak yesilcay
1,5 saat yürüyüs

Afiyet olsun canım. Gayet güzel bir menü. Yarım kepek ekmeği derken dilimden mi bahsediyorsun? Yoksa ekmeğin yarısından mı onu anlayamıdım :44:

Maşallah senin yürüyüşleri gördükçe benim içim gidiyor.

Kızlar bu saat olmuş hala uğrayamayanlar var. Noldu takıma yaaaaa iki günde dağıldı. Çözemedim sorun nerde? Lütfen toparlanalım artık.

evet,aslinda bir dilim ekmek oluyor.yürümezsem ben zayiflayamiyorum.üstelik yürüyünce sikilasiyorum ve kilomu göstermiyorum.

iyi geceler kızlar ben kardeş takımdan buse. geçen haftaki başarılarınızdan dolayı kilo veren herkesi tebrik ederim. bizim takımda da kimse yok bu aralar. size uğrayayım dedim.

evet,aslinda bir dilim ekmek oluyor.yürümezsem ben zayiflayamiyorum.üstelik yürüyünce sikilasiyorum ve kilomu göstermiyorum.

Bir dilim diye belirtirsen eğer Kadriye'cim daha iyi olur Aklıma yarım kepek ekmeği geliyor sen öyle yazınca

iyi geceler kızlar ben kardeş takımdan buse. geçen haftaki başarılarınızdan dolayı kilo veren herkesi tebrik ederim. bizim takımda da kimse yok bu aralar. size uğrayayım dedim.

Hoş geldin canım. Çok teşekkürler tebrik için. Bende ekstra çabaların için seni tebrik ederim. Gerçi cuma günü ben çıktıktan sonra sen yazmışsın. Görmedim. Geldiğimde de Ece paylaşmış zaten listenizi.

Buraya gelmekle iyi etmişsin. Bu günlerde bizim burasıda durulmuş onu canlandırmaya çalışıyoruz.

eveet o gün biraz telaş vardı açıkcası. ama halloldu neyse ki, alakan için teşekkürler.

tabi canlandırın canlandırın burayı. ben de bizim takıma fırça çekiyorum ama kimsenin pek salladığı yok gibi. dukan yapıyorum 1 haftadır takımımdan bir arkadaşımla. onla birbirimizi biraz motive ediyoruz. dukanla kilo vermek biraz zormuş açıkcası. baskülde bir gün artıda bir gün eksideyiz. şaştık kaldık ama alıştık. var mı sizde de dukan yapan?

Ben de simdi 15 gun icinde ailemle tasincam, haziranda da kendi evime:))
Bugun ev baktik. Yeni oldugu icin hazirandaki zor degil cok zevkli geliyooor:)

Kadriye cok dogru soyluyorsun tebrik ederimm seni ben de yuruyuslerin icin

Buse hosgeldin
Ben bir ara yapmistim Dukan
Ben de ise yaramisti ama duzgun yaparsan..
Sabir gostermk zor oluyor uzun vadede, Ama eger iradeli bir sekilde yapiyorsan sonuc veriyor bence. Yine dre normal bir rejimle zayiflamayi tavsiye ederim cunku Dukanin evrelerini tamamlamak cok zor, tamamlamadan da geri alabilirsin

Menum
07:15 yarim kase tarhana corbasi
Yarim dilim ekmek
09:15 1.5 dilim beyaz ekmek-esmer yoktu okulda bugun-
Kasar peyniri, domates, salatalik
3 zeytin
12:30 ezogelin corba
2 yk makarna
Yogurt

18:30 porsiyon doner ( tabakta gelen pide paates ve pilavin hic birini yemedimm)

1.5 lt su

Bu arada 2-3 hafta once nisanlimla kaban almistik kilo vericem diye hafif dar almistim
Bugun onu giydim
Direk dedi ki, sen biraz kilo vermissin galiba, cok guzel olmussun, cok yakismis flann kac kere soyledi:))
Dedim 2 kilo verdim, hemen fark etmis 2 kilo daha ver super dedi, ben de dedim yok 4 daha vericemm:))
Oyle iste mutlu oldum bugun bakip bakip soyleyip durdu:)))

hosgeldin...
Ben de simdi 15 gun icinde ailemle tasincam, haziranda da kendi evime:))
Bugun ev baktik. Yeni oldugu icin hazirandaki zor degil cok zevkli geliyooor:)

Kadriye cok dogru soyluyorsun tebrik ederimm seni ben de yuruyuslerin icin

tesekkür ederim.herkes kendine iyi gelen aktiviteyi iyi bilir.ben yürüyünce hem mutlu oluyorum,hem de sikilasiyorum.

hayirli günlerde giy betülcüm.senin kilon cok fazla degil.2 kilo farkeder yani.

hayirli günlerde giy,betülcüm.senin kilon fazla degil.2 kilo farkeder,demekki yagdan vermissin.su bir cümleye sevinmeyecek kadin yoktur heralde. allahtan benim esim baliketli seviyor beni. dünde senin kilon yok,abartma, kisin herkes kilo alir.yaza dogru zaten verirsin dedi.benim moralimi düzeltti.kendimi böyle de seviyorum ama sen karisma ben daha da zayiflayacagim dedim ona.

Menüm

Sabah + ögle
1 tk tahin pekmez
Sekersiz cay
Azıcık ekmek

Ara
1 fındık
1 badem
1 ceviz

Aksam
1 d ekmek
Yogurt

1 lt su
2 bardak yesilcay

güzel olmuş canım

Gülçin kuruyemiş gercekten sağlıklı ama çok kalori ben hemen hemen hiç ekmek yemiyorum inan bu kadar yesem artı çıkarım demek ki bünyen yakıyor canım

bende menümü yazayi
3lt su,4 bardak yesilcay
1,5 saat yürüyüs

hayal ettiğim menü canım süper spor da öyle...

sanki bugün biraz fazla olmus canım sabah ki çorba...

Ne güzel bir duygu çok sevindim

Ebrucum senin de son zamanların sayılır kendine daha da dikkat et insallah sağlıkla kucağına alırsın...

Yarın sabah kahvaltıya missafirlerim var iş güç hazırlık ancak bitti giremedim bu yüzden...

menüm:

sabah:1 dilim yulaf kepekli muffin,peynir,bal,zeytin,cay

öğlen: yarım tabak ciğer,yoğurt

ara:yas hurma

akşamırasa ,az çorba,yoğurt

1 saat aletli spor,2.5 lt su,yesil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…