geçen haftaki performans yok bende bu hafta verdiysem bile fazla değil diye tahmin ediyorum dur bakalım sabah ola hayroal:)Dimi? Haklısınız canlarm. Öyle yapayım hemen
neeeeeeeeeeyyyy senden umudu kesmek mi? Aslagayet iyiydik. Beklediğimiz kadar veremesek de yarın iyiydik. İlerleyen haftalarda çok daha iyi oluruz
Yaaaşşşasııııııııııııııııııınnnn yaptım çizelgemi değiştirdim ilk kilomu yazdım oraya şimdi çok daha motive olmuş durumdayım iyi vermişim ya dmiŞimdi çıkıyorum ama yine gelcem öptüüüüüüüüüüüümmm kocaman
gecmis olsun.evet bugün daha cok dikkat edecegiz.
gecmis olsun nermin.
ben direk söylüyorum.en güzeli öyle ama ben yapamiyorum.
bugünde bayağı bir durgunuz kızlar bu durgunluğun sonucu yarın fiyasko olursa ebru bizi çiğ çiğ yer valla
fiyasko olmaz insallah.bende regl oldum.bakalim yarin tarti bana ne diyecek.
artı demesinde ne derse desin :)tartıya tembih et şimdiden sorun çıkarmasın durup dururken :)
aha neler aaaaaaaaaaaao hastalığın ismini duymak bile insanın içini yakıyor.birebir yaşattın o anları inan. ...evlatlarına bağışlamış rabbim seni.
allah bir daha böyle kötü şeyler yaşatmasın.sağlık çok önemli o olmadan hiçbir şeyin anlamı yok rabbim sağlık sıhhat versin.
kızlarını gelin et damatlarını iç güveyisi al bol bol torun sev inşallah.
çok geçmiş olsun gülçinciğim.hastalıklar kol gezmeye başladı allah şifa versin oğluna.
o birakti demi sabah programlariniNerminn süper yaa :)))
Evet senin dedigin gibi yaptım ilk basta neresinden 10 cm katlicam anlayamamıstm deneye deneye uzun tarafı oldugunu kesfetttiim birazdan atarım resmi :))
Güüüünnaaaayyyyydddddıııın derken benimde kulaklarımda seda sayanın o meshur güünaaayyddıınnnı cınlıyooooo nedense artık biliyorum yer etmis icimde :))
bunu un kesfettimsen çok yoruluyorsun sanırım ebrucuğum senin fazla fazla dinlenmen gereliyor artık biraz daha dikkat et kendine fırsat buldukça dinlen canım.
allah kabul etsin kuzum ne güzel ben çok severim eyüp sultanı oranın maneviyatı gerçekten bir başka oluyor.
bazı yerlerde hazır cevap olmak gerekiyor haddini aşanlar için özellikleay parçam ecem:)
beceriksiz senineyse yükleyyince resmi görürüz nasıl olmuş:)
geçmiş olsun hakikaten bu hafta takım olarak dökülüyoruz yarın hiç umudum yok bizden yana özelliklede kendimden motivasyonunuzu bozmuş gibi olmayayımda:)
ay ne kadar güzel yazmışsın ağzından bal damlıyor:)
o bahara incecik gireceğiz kısmına bayıldım ayyy süper hayal etmesi bile muhteşem:)
yeni dişlerin hayırlı olsun o zman.zaten haftasonu yesiklerine say sen bugün yemesende olur
afiyet olsun canıııııım.....
geçmiş olsun tuğbacığım inşallah geçer doktorluk durumu olmadan.bu çocuklar hasta dediğinizde içim cız ediyor bizimkide hasta olmaz inşallah.rabbim hepsine sağlık sıhhat versin.
konus annemmmmmmmmmmmay şımartıyosunuz beni dermişim hehe:) evlendikten sonra köreldim ben bakmayın gençliğimde deliydim biraz.sakin sessiz görünürm kimse benden beklemez ama yeri geldiğinde susmam yani:)
sizede alıştım ortam güzel ya susmam artık
ay cok guzel olmusdünkü menüm:
sabah:domates,peynir,kıymalı yumurta,1 kaşık pekmez,2 dilim ekmek,2 bardak çay
ara:yarım elma
öğlen:haşlanmış tavuk,yoğurt
ara:1 tane nescafe,2 bardak çay,yarım portakal
akşam:1 tabak kereviz,1 kase yeşil mercmek çorbasıve yoğurt
30 dakika egzersiz
3.5 litre su
lafin hasi sakayla sokulurtabi kayınvalideye lafı direk söyleyemiyorsun da dolaylı yoldan anlatacaksın işte kırmadan şaka karışık:)
menü süperde baaklım yarına ne kadar etkisi olacak....
sahi cocuga kim bakacak canimtamam canım benim oğlan dün yine kötü oldu zangır zangır titriyor atesten nasıl bırakıp gidicem bilmiyorum gerçi atesi düştü ama...
senin ki me olmştu dün ne yazacağımı bilemedim:))
canım sahurda bişi yemedim...
öksürük için iyi ayrıca keçi bonuzu pekmezi de al arasıra ver canım...
berilcan alemsin sen ya çok öptümmmmmm:)))
çok geçmiş olsun nermincim...
motivasyon super diyorsunKızlar öğleden sonra çıkıcaz insallah yola oğluşumun bronsiti azdı sanırım su an doktorda nasıl bırakıp gidicem bilmiyorum...
internet bulursam arasıra uğramaya calışıcam ama söz vermeyeyim...
Bu arada kilom 76.6 not edersiniz canlar bu biraz moral oldu ,gitmeden vaktim olursa yine uğrarım Ebru'yu göremedim selam söyleyin muckkkkssssssssssss hepinize bugün bişi yemeyin...
esimde e var cok pis vuruyor bazenbendede reflü var ne yazıkki...
sürekli olmuyor ama arada bir fena tutuyor bu gene iyi bazen yorgan döşek yatıyorum afedersin kusmaya kadar gidiyor biraz daha zorlasa hastaneleik eder yani.şimdi o kadar değil ama yinede var...
yok kisss ikizler agir abla ama annemde diyor elif bana benziyormus ayniHhahavar gercekten zeytinyagli sarma
Ama sen dha yemenin lafini etme Berill:))
Biz de seni seviyoruzzz
Mesajin guzelligine bakk:))
Senin kizlar da senin gibi deli dolu galiba:))
Mide ihmale gelmez devam etmezse de sikca oluyorsa bir gozuk doktora
Hahah artik ben de oyle hayal edicrmm
Kizim hala gencsin senn
ben su icince miem bulaniyor yaaaaCanım sağol. Evet öyle akşam az oldu yediğim, spordan 7 'de geliyorum ya mecburen öyle yaptım. Ama çokşükür acıkmadım elma da yoğurt da beni tok tutan şeyler zaten. Suyumu da arttırdım birazcık ebrunun önerisiyle.
Aslında menün benm gözümden kaçmamıştı balım ama dünün manevi havasından mıdır sormayı unuttum. Demek sen de doktorluk oldun. Geçmiş olsun canım ya ama en azından tartıda biraz daha az çıkınca moral olur.
Estağfurullah canım ya sağolasın. Ben de düzenli bi şekilde yemeğimi ayarlayabildiğim günlerde seviyorum yediğim şeyleri. Burda olsan da birer tabak da senin için hazırlasam
Kadriyecim eline sağlık.
Yemezsin yemezsin bak ben geçen gün nasıl dayandım sen de dayan aman diyim betül yarın cuma :)
Burdayım da geç uğrayabildim bugün biraz, nerden buluyosun bu lafları ya harikasın biz de seni seviyoruz :)))
Bende de bi savaş psikolojisi yok değil hani
Hay Allah ya çok geçmiş olsun gerçekten de bu hafta nazar değdi takıma.. İnşallah hem biz hem de çoluklarınz çocuklarınz eşlerinz sağlığımıza kavuşuruz canlarım ya. Bu olumsuzluklara rağmen yine 1. olursak 1000 kere helâl olsun bize..
Ortiiim sen de mi? Geçmiş olsun dikkat et kendinee
Afiyet olsun canım benim.
Maşallah canım ya kilon çok iyi çıkmışOğlun için de üzüldüm inşallah düzelir. Hayırlı yolculuklar Allah'a emanet olun..
yap bir sey olmaz sanirim canimmmmmmmmYa bu arada bişey sorcam canlarım, ben kilo cetveline burda başladığım kiloyu değil de buraya gelmeden önce başladığım kilomu yazsam? Toplamda ne kadar verdiğimi gördükçe daha fazla motive olurum gibi geliyor. Sizce de öyle yapayım mı?
sen bura beni beklerken benim disimi domuz kocam uffffffffff yaptiiiiiiiiiKimsecikler kalmadı 4 tane ziyaretçi vardı onlar bile gittisonra yine geleyim bari :))
evet tarti varyarin tarti günü biliyorsun.yemezsin sen...
yine ne güzel döktürmüssün.
malzemen varsa yap canim.
devamini bekleriz nermincim.
kis sen ne iyonnnnnnnn30 a ne kaldı şurada 6 ay sonra 30 oluyorum anaaaaaam:)yaş daha genç ama ruhum yaşlanımş benim yaaa yorgun bitap:)
mideden tedavi gördüm de fayda etmiyorki ilaç ilaç ilaç......biraz daha iyiyim sabahki gibi değil çok şükür
allah razı olsun canım.benden umudunu kes ortim tek umudum sensin
bene seniYaaaşşşasııııııııııııııııııınnnn yaptım çizelgemi değiştirdim ilk kilomu yazdım oraya şimdi çok daha motive olmuş durumdayım iyi vermişim ya dmiŞimdi çıkıyorum ama yine gelcem öptüüüüüüüüüüüümmm kocaman
evet evet sahiizzzzzzzzzzzgercekten hep döküldük.zaten bogazim agriyordu,bir de regl oldum üfff yaaaallahtan yürüyüsümü sabah
yapmistim.
gecmis olsun.allah sifa versin.
hayirli olsun.iyi kilo veriyorsun maasallah,sahidin biziz.
bugünde bayağı bir durgunuz kızlar bu durgunluğun sonucu yarın fiyasko olursa ebru bizi çiğ çiğ yer valla
hayirli olsun.iyi kilo veriyorsun maasallah,sahidin biziz.
geçen haftaki performans yok bende bu hafta verdiysem bile fazla değil diye tahmin ediyorum dur bakalım sabah ola hayroal:)
çok güzel vermişsin ne kadar sürede verdin 7 kiloyu ortim devamıda gelir inşallah:)
fiyasko olmaz insallah.bende regl oldum.bakalim yarin tarti bana ne diyecek.
ben su icince miem bulaniyor yaaaa
yazin tamamda kisin hic icemiyorum meyve cayi yapip sulandiriyom oyle iciyorum
yap bir sey olmaz sanirim canimmmmmmmm
canimin iciiiiiiiiii
cancazimmmmmm
sen bura beni beklerken benim disimi domuz kocam uffffffffff yaptiiiiiiiii
cok aciyor yaaaaaaaaaa
bire acimaz diyor kullen yalan
*su içmkten ben de nefret ediyorum alışmakta baya zorlandım .
*geçmiş olsun beril'm anlıyorum ağrıyordur acıyordur da hasan abiye nye d..muz dedin yok yere şimdi senağrımaz dicek tabi ne deseydi ağrıdan ölceksin deseydi sen o koltuğa oturur muydun :)))))
Canım sağol. Evet öyle akşam az oldu yediğim, spordan 7 'de geliyorum ya mecburen öyle yaptım. Ama çokşükür acıkmadım elma da yoğurt da beni tok tutan şeyler zaten. Suyumu da arttırdım birazcık ebrunun önerisiyle.
Aslında menün benm gözümden kaçmamıştı balım ama dünün manevi havasından mıdır sormayı unuttum. Demek sen de doktorluk oldun. Geçmiş olsun canım ya ama en azından tartıda biraz daha az çıkınca moral olur.
Estağfurullah canım ya sağolasın. Ben de düzenli bi şekilde yemeğimi ayarlayabildiğim günlerde seviyorum yediğim şeyleri. Burda olsan da birer tabak da senin için hazırlasam
Kadriyecim eline sağlık.
Yemezsin yemezsin bak ben geçen gün nasıl dayandım sen de dayan aman diyim betül yarın cuma :)
Burdayım da geç uğrayabildim bugün biraz, nerden buluyosun bu lafları ya harikasın biz de seni seviyoruz :)))
Bende de bi savaş psikolojisi yok değil hani
Hay Allah ya çok geçmiş olsun gerçekten de bu hafta nazar değdi takıma.. İnşallah hem biz hem de çoluklarınz çocuklarınz eşlerinz sağlığımıza kavuşuruz canlarım ya. Bu olumsuzluklara rağmen yine 1. olursak 1000 kere helâl olsun bize..
Ortiiim sen de mi? Geçmiş olsun dikkat et kendinee
Afiyet olsun canım benim.
Maşallah canım ya kilon çok iyi çıkmışOğlun için de üzüldüm inşallah düzelir. Hayırlı yolculuklar Allah'a emanet olun..
aha neler aaaaaaaaaaaa
yanina gelirsem makarna cukulata ekmek yediririm zorla ebru mizraklasin diye
ben olummu kissssssss boncuk boncuk asilatip asilatiüp doguracammmmmmmmmmm
o birakti demi sabah programlarini
oglunu dovmusler italyadaaaaaaaa
topigi iyice baltaladim yawwwwwwww
bunu un kesfettim
bir diyet yontemi cikmis bana cok uygun
nasilmi
dusunecekmissin ben zayiflayacam diye dusunecen ve kendini zayif olarak hayal eecekmissin
dogal olarak zayifliyormussun
hepimiz bu diyetimi denesek ebruyu doguma yollayinca
gelincede kafa,ari kuma gomerizzzzzzzzzzzzz
konus annemmmmmmmmmmm
konus bebemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sen konuski bulbuller sussunnnnnnnnn
ay cok guzel olmus
ornek bir menu cerceveleyip sanal duvarima astim bilesin
lafin hasi sakayla sokulur
er benim eltiskoooooooo
sahi cocuga kim bakacak canim
cocuk seni aramazmi
kac gun giecen
cocugu gotursen olmazmi
giisini ertelesen nasil olur
amannnnnnnnnnnnnnnnnn sorgudayiz sanki behsat c.
motivasyon super diyorsun
orda yemem diyorsun
+gelirsem cezama raziyim diyorsun yaniiiiiiiiii:26::26::26::26::26:
esimde e var cok pis vuruyor bazen
ama genele asitli yiyecekler yada ac karnina kahve sigara azdiriyor
yok kisss ikizler agir abla ama annemde diyor elif bana benziyormus ayni
buyukler kokos biraz
bazen yola muzik calinca oynarim kizarlar yandakiler bakiyor iye
yalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
eger yan arabada yasit oglan varsa sorun oluyor benim muzikler yoksa cit cikmiyorrrrr
yermiyim kizim ben ya ben senin babani nasil ayarttim iyecem e olmuyor iste
disimm ufffffff oldu kim dusunur simdi yemegi
hem dunya paraya yaptirdigim disle ot cop yermiyimmmmmmmmmm islerimi eskitirmiyimmmmm
canimin iciiiiiiiiii
cancazimmmmmm
cok aciyor yaaaaaaaaaa
evet tarti var
ama kotu olacani sanmiyorum
disimin uyusugu gecmeen 50 dakika yurudum
valla yusuf yusuf oluyorum persembeleri
kis sen ne iyonnnnnnnn
ben kacim biliyonmuda konusuyon bacimmmmmmm
36 36 yaaaaaaaaaa ablaniz benim
gelin kanatlarimin altina bakiyimmmmmmm
bene seni
evet evet sahiizzzzzzzzzzz
asil yarinki sonucta kaderimizi belli eder
mizrakmi olurrrrrrrr
haslarmi
menuleri kacamaklari yuzumuze yuzumuze vururmuuuuuuuuu
bilemiyom secin begeninnnnnnnn
kizlar disimin sag ustu olan 3 tane kaplamasi takildi
agrim olmaz emisti ama agriyor bire tam ignenin etkisi gecmedi
sabahki bir yumurtayla bekliyorum
biraz daha bekliyecem agri gelmezse her 5 akikaa ariyacam 3 dakikaya bir AGRIYOOOOOOOOOOOOOO mesaji yazacam
dua etsin yoksa sabah lar olmaz bu gece ona
kis ne deyim hanzo degil
kazma degil
adamin dogru durust kotu bir isim hakedecek huyu yok
ne deyim bacim ne deyimmmmmmmmmm
sanki ona kizdikca kalayladikca agrim azaliyorrrrrrrrrrrrr
aha neler aaaaaaaaaaaa
yanina gelirsem makarna cukulata ekmek yediririm zorla ebru mizraklasin diye
ben olummu kissssssss boncuk boncuk asilatip asilatiüp doguracammmmmmmmmmm
o birakti demi sabah programlarini
oglunu dovmusler italyadaaaaaaaa
topigi iyice baltaladim yawwwwwwww
bunu un kesfettim
bir diyet yontemi cikmis bana cok uygun
nasilmi
dusunecekmissin ben zayiflayacam diye dusunecen ve kendini zayif olarak hayal eecekmissin
dogal olarak zayifliyormussun
hepimiz bu diyetimi denesek ebruyu doguma yollayinca
gelincede kafa,ari kuma gomerizzzzzzzzzzzzz
konus annemmmmmmmmmmm
konus bebemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sen konuski bulbuller sussunnnnnnnnn
ay cok guzel olmus
ornek bir menu cerceveleyip sanal duvarima astim bilesin
lafin hasi sakayla sokulur
er benim eltiskoooooooo
sahi cocuga kim bakacak canim
cocuk seni aramazmi
kac gun giecen
cocugu gotursen olmazmi
giisini ertelesen nasil olur
amannnnnnnnnnnnnnnnnn sorgudayiz sanki behsat c.
motivasyon super diyorsun
orda yemem diyorsun
+gelirsem cezama raziyim diyorsun yaniiiiiiiiii:26::26::26::26::26:
esimde e var cok pis vuruyor bazen
ama genele asitli yiyecekler yada ac karnina kahve sigara azdiriyor
yok kisss ikizler agir abla ama annemde diyor elif bana benziyormus ayni
buyukler kokos biraz
bazen yola muzik calinca oynarim kizarlar yandakiler bakiyor iye
yalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
eger yan arabada yasit oglan varsa sorun oluyor benim muzikler yoksa cit cikmiyorrrrr
yermiyim kizim ben ya ben senin babani nasil ayarttim iyecem e olmuyor iste
disimm ufffffff oldu kim dusunur simdi yemegi
hem dunya paraya yaptirdigim disle ot cop yermiyimmmmmmmmmm islerimi eskitirmiyimmmmm
canimin iciiiiiiiiii
cancazimmmmmm
cok aciyor yaaaaaaaaaa
evet tarti var
ama kotu olacani sanmiyorum
disimin uyusugu gecmeen 50 dakika yurudum
valla yusuf yusuf oluyorum persembeleri
kis sen ne iyonnnnnnnn
ben kacim biliyonmuda konusuyon bacimmmmmmm
36 36 yaaaaaaaaaa ablaniz benim
gelin kanatlarimin altina bakiyimmmmmmm
bene seni
evet evet sahiizzzzzzzzzzz
asil yarinki sonucta kaderimizi belli eder
mizrakmi olurrrrrrrr
haslarmi
menuleri kacamaklari yuzumuze yuzumuze vururmuuuuuuuuu
bilemiyom secin begeninnnnnnnn
kizlar disimin sag ustu olan 3 tane kaplamasi takildi
agrim olmaz emisti ama agriyor bire tam ignenin etkisi gecmedi
sabahki bir yumurtayla bekliyorum
biraz daha bekliyecem agri gelmezse her 5 akikaa ariyacam 3 dakikaya bir AGRIYOOOOOOOOOOOOOO mesaji yazacam
dua etsin yoksa sabah lar olmaz bu gece ona
İnsallah vermisimdir 2 kere serum yedim bu hafta umudum yok pek su an 200 gr bile vermis olsam havalara ucarım
verirsin verirsiiiiiin bak berilin söylediği diyeti uygulayalım hepimiz. Ne diyelim? "BEN KİLO VERİYORUUUUM"
*su içmkten ben de nefret ediyorum alışmakta baya zorlandım .
*geçmiş olsun beril'm anlıyorum ağrıyordur acıyordur da hasan abiye nye d..muz dedin yok yere şimdi senağrımaz dicek tabi ne deseydi ağrıdan ölceksin deseydi sen o koltuğa oturur muydun :)))))
Yaaaşşşasııııııııııııııııııınnnn yaptım çizelgemi değiştirdim ilk kilomu yazdım oraya şimdi çok daha motive olmuş durumdayım iyi vermişim ya dmiŞimdi çıkıyorum ama yine gelcem öptüüüüüüüüüüüümmm kocaman
Ay Allah razı olsun hepinizden
Ne diyorum ortim? Bu hafta olmazsa ilerleyen haftalarda bomba gibi olucaz. Bak ona göre.. Kaçamak ne demekmiş bilmek yok, suyu sporu eksik etmek yok, e o zaman zaten başarırızMesela ben her hafta 1 kere çikolata yiyodum artık yemicem. Önce bi 100 ün altına ineyim ondan sonra yerim o çikolatayı :)
Canım şöyle oldu, ben 19 kasımda tartıldığım zaman 120.7 yi görmüştüm ve çılgına döndüm haliyle. bi başladım hem diyet hem spor. 10 günde 3.7 kg vermiştim. Sonra annemler 2 haftalığına tatile gittiler benm düzenm yine bozuldu. Pizzalar kolalar cıslar cıslar vsOndan sonra 5 ocakta 115.1'le burda başladım işte.Toplama bakıcak olursak daha 2,5 ay olmamış ben bu kiloyu vereli ama arada baya da bi durakladım. Kısacası diyet ve spor yaptığım dönem benim toplam 1 ay falan. Ona göre yine iyi diye düşünüyorum. Ama hani çok kilolu olanlar hızlı veriyorlar ya en başta, ondandır belki.
Geçen cumartesi günü kadar durgun olamaz ama burası :)) Geçmişi okuyayım dur diyorum, 1 sayfa sadece. Geçmişi okumak hiç o günki kadar kolay olmamıştıtoparlandık toparlandık..
Sen olumlu düşün canım benim. Fazla çıkarsan da zaten bu doğal çünkü regl dönemindesin.
kis ne deyim hanzo degil
kazma degil
adamin dogru durust kotu bir isim hakedecek huyu yok
ne deyim bacim ne deyimmmmmmmmmm
sanki ona kizdikca kalayladikca agrim azaliyorrrrrrrrrrrrr
Kızlar benm takıma bi önerim olucak. Eğer imkanımız varsa bu akşam hepimiz yemek faslını çorba ve yoğurtla çok hafif bi şekilde kapatalım. Bütün bi haftayı telafi etmez elbette ama yarın tartıda birazcık daha güler yüzümüz? :)
Offf insallaaahhhben zateeeeenn kiloo veriyorum hahahaha bundan sonra böyleee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?