Gencligimde diyo suna bakk :)) valla helal olsun ben hep sus pus herkese cadıyım hakkımı ararımdaa kaynanaya bi agzımı acsam ortalıkkk yıkılır o yüzden tek cevap vermisligim yoook :) ama bi daha soylerse vaalllaa dicem dediginii :))
Susma sustukca sıra sana gelecek :))) Hahahah
Ooooooo amann masallahhhh superr olmusssss menünn
tesekkürler ortim.bir kenara not ettim.benim oglumdaöksürmeye asladi.keciboynuzunu bulursam yapayim yarin.
Hahahaha kızlaar bu arada menüm gözden kacmıss tamda buydu istedigim hahahah :) kmse bisi yazmamısss muttlluuyuuuummm :)
Bugün yine doktora gittimm bogazım cok fena iltihaplanmıs bademcik falan degil öbek öbek iltihap bi kac gün sıvı seylerle beslen dedi doktorrrr takıma nazar degdi nazarrr
Gunaydin herkesee
Okula gec kaldim bugunn
Dunku yorgunluktan sonra kalkamamisimm
Bugun persembee
Ekstra dikkat etmek lazim ama bizim evde gun varrrr
Eve gidince evde kekleri pogacalari gorup nasilbyemiycem bakalim..
gunaydın kızlar cok uykum var ama uyumamamm lazım... buyuk oglum dan sonra kucukde hasta ateslendı gece sımdı bıraz dusuk ama takıp altında tutmam lazım ve uyumamam lazım....
gulum kecı boynuzu tarıfı oksuruk ıcınde ıyı degılmı yapcam bugun....
gunaydin hatunnnnnnnnnnnnnnn(muhtesemyuzyilda kaldim ben hala)
ben keciboynuzunu sadece oksurukte kullandim
ates icin bilemiyorummmmmmmmm
gecmis olsun canim
benim cakma hadisede bugun okula gitti cumadan beri evdeydi
omu gitti ruhu evde kaldi bedenimi gitti bilemiyorum
zaten alcisini imzalatacakmis yoksa gitmezmisssssssss
hasbammmm
günaydın hanımlar..bugün midem çok kötü böyle devam ederse doktora gidicem sanırım.
Kızlar öğleden sonra çıkıcaz insallah yola oğluşumun bronsiti azdı sanırım su an doktorda nasıl bırakıp gidicem bilmiyorum...
internet bulursam arasıra uğramaya calışıcam ama söz vermeyeyim...
Bu arada kilom 76.6 not edersiniz canlar bu biraz moral oldu ,gitmeden vaktim olursa yine uğrarım Ebru'yu göremedim selam söyleyin muckkkkssssssssssss hepinize bugün bişi yemeyin...
günaydın hanımlar..bugün midem çok kötü böyle devam ederse doktora gidicem sanırım.
allah kabul etsin kuzum ne güzel ben çok severim eyüp sultanı oranın maneviyatı gerçekten bir başka oluyor.
bazı yerlerde hazır cevap olmak gerekiyor haddini aşanlar için özellikleay parçam ecem:)
beceriksiz senineyse yükleyyince resmi görürüz nasıl olmuş:)
geçmiş olsun hakikaten bu hafta takım olarak dökülüyoruz yarın hiç umudum yok bizden yana özelliklede kendimden motivasyonunuzu bozmuş gibi olmayayımda:)
tamam canım benim oğlan dün yine kötü oldu zangır zangır titriyor atesten nasıl bırakıp gidicem bilmiyorum gerçi atesi düştü ama...
senin ki me olmştu dün ne yazacağımı bilemedim:))
tabi kayınvalideye lafı direk söyleyemiyorsun da dolaylı yoldan anlatacaksın işte kırmadan şaka karışık:)
menü süperde baaklım yarına ne kadar etkisi olacak....
Kızlar öğleden sonra çıkıcaz insallah yola oğluşumun bronsiti azdı sanırım su an doktorda nasıl bırakıp gidicem bilmiyorum...
Bu arada kilom 76.6 not edersiniz canlar bu biraz moral oldu ,gitmeden vaktim olursa yine uğrarım Ebru'yu göremedim selam söyleyin muckkkkssssssssssss hepinize bugün bişi yemeyin...
Hhahavar gercekten zeytinyagli sarmaaman aman canim yeme sakin
hem bugun persembeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sen yeme bana gonder dermisimmmmm z.yagli yaprakta varmiiiiiiiii
ebru gelince kafami klavyeye gomecem vallaaaaaaa
Biz de seni seviyoruzzzgunaydin tartiya hazir bekleyen minnaklarim
gunaydinnnnnn bahara incecik girecek tomurcuk papatyalarim
gunaydin balina etlilikten hamsilige terfi bekleyen yoldaslarim
gunaydinnnnnnn deliberilin sevdigi topik ahalisi
sizi seviyorum ulennnnnnnnnnnn nerdesiniz
gunaydin hatunnnnnnnnnnnnnnn(muhtesemyuzyilda kaldim ben hala)
ben keciboynuzunu sadece oksurukte kullandim
ates icin bilemiyorummmmmmmmm
gecmis olsun canim
benim cakma hadisede bugun okula gitti cumadan beri evdeydi
omu gitti ruhu evde kaldi bedenimi gitti bilemiyorum
zaten alcisini imzalatacakmis yoksa gitmezmisssssssss
hasbammmm
Mide ihmale gelmez devam etmezse de sikca oluyorsa bir gozuk doktoragünaydın hanımlar..bugün midem çok kötü böyle devam ederse doktora gidicem sanırım.
Hahah artik ben de oyle hayal edicrmmNerminn süper yaa :)))
Evet senin dedigin gibi yaptım ilk basta neresinden 10 cm katlicam anlayamamıstm deneye deneye uzun tarafı oldugunu kesfetttiim birazdan atarım resmi :))
Güüüünnaaaayyyyydddddıııın derken benimde kulaklarımda seda sayanın o meshur güünaaayyddıınnnı cınlıyooooo nedense artık biliyorum yer etmis icimde :))
Kizim hala gencsin sennay şımartıyosunuz beni dermişim hehe:) evlendikten sonra köreldim ben bakmayın gençliğimde deliydim biraz.sakin sessiz görünürm kimse benden beklemez ama yeri geldiğinde susmam yani:)
sizede alıştım ortam güzel ya susmam artık
ben burdayim tugbacim.maasallah günden güne menün azaliyor.spor cok güzel.suyunda cok iyi.
Hahahaha kızlaar bu arada menüm gözden kacmıss tamda buydu istedigim hahahah :) kmse bisi yazmamısss muttlluuyuuuummm :)
Bugün yine doktora gittimm bogazım cok fena iltihaplanmıs bademcik falan degil öbek öbek iltihap bi kac gün sıvı seylerle beslen dedi doktorrrr takıma nazar degdi nazarrr
ben menulerini cok begeniyorum
uygulamayada yelteniyorum ama olmuyor malesefffffffff
arkadaslar mesaj sayisini yaziyorum
23 ocak mesaj sayisi
dontpanic------------12
blitz86---------------16
betuld----------------8
gurbet-dmr -----------8
aysecig---------------1
beril77--------------- 11
lafraise----------------6
tugkay2000------------4
GUL1978---------------6
iyi geceler arkadaslar.
Gunaydin herkesee
Okula gec kaldim bugunn
Bugun persembee
gunaydin tartiya hazir bekleyen minnaklarim
cancazlarimmmmmmmmmm
bugun dislerim labaratuvardan gelmis takilacak
ilk defa yiyemeyecem icin mutluyum
yarin tartida ne lmis ne vermis goruneyim yeter
ama bugun ignenin etkisi gecmeden yine bir 1 saat yurusem fena olmazzzzzzzzzz
yarin icin hazirmisinizzzzzzz(sanki savasa gidiyoz son hazirliklar diye devam edecem simdi)
bugun sulu seyler yeyin bak
sabah wc sorunu istemiyorum(karismadim bir bura vardi buna karistim ne deyim kendime simdi)
neysem bir kahvalti yapayim gelirim yine
gunaydın kızlar cok uykum var ama uyumamamm lazım... buyuk oglum dan sonra kucukde hasta ateslendı gece sımdı bıraz dusuk ama takıp altında tutmam lazım ve uyumamam lazım....
dünkü menüm:
sabah:domates,peynir,kıymalı yumurta,1 kaşık pekmez,2 dilim ekmek,2 bardak çay
ara:yarım elma
öğlen:haşlanmış tavuk,yoğurt
ara:1 tane nescafe,2 bardak çay,yarım portakal
akşam:1 tabak kereviz,1 kase yeşil mercmek çorbasıve yoğurt
30 dakika egzersiz
3.5 litre su
Ya bu arada bişey sorcam canlarım, ben kilo cetveline burda başladığım kiloyu değil de buraya gelmeden önce başladığım kilomu yazsam? Toplamda ne kadar verdiğimi gördükçe daha fazla motive olurum gibi geliyor. Sizce de öyle yapayım mı?
Bence de iyi sonuclar alicazzzTüh ya bugün ben yokken herkes buralardaymış keşke ben de gelebilseydim. Hastalananlara, çocukları hasta olanlara çok üzüldüm ama en kısa sürede iyileşirler Allah'ın izniyle dualarımızla. Hem herkesin keyfi yerinde olsun şimdiden, ben yarın hepimizin güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Bi kere burası 13. takım :13:
Ya bu arada bişey sorcam canlarım, ben kilo cetveline burda başladığım kiloyu değil de buraya gelmeden önce başladığım kilomu yazsam? Toplamda ne kadar verdiğimi gördükçe daha fazla motive olurum gibi geliyor. Sizce de öyle yapayım mı?
yarin tarti günü biliyorsun.yemezsin sen...Gunaydin herkesee
Okula gec kaldim bugunn
Bugun persembee
yine ne güzel döktürmüssün.gunaydin tartiya hazir bekleyen minnaklarim
malzemen varsa yap canim.gunaydın kızlar cok uykum var ama uyumamamm lazım... buyuk oglum dan sonra kucukde hasta ateslendı gece sımdı bıraz dusuk ama takıp altında tutmam lazım ve uyumamam lazım....
devamini bekleriz nermincim.ay şımartıyosunuz beni dermişim hehe:) evlendikten sonra köreldim ben bakmayın gençliğimde deliydim biraz.sakin sessiz görünürm kimse benden beklemez ama yeri geldiğinde susmam yani:)
sizede alıştım ortam güzel ya susmam artık
Hhahavar gercekten zeytinyagli sarma
Ama sen dha yemenin lafini etme Berill:))
Biz de seni seviyoruzzz
Mesajin guzelligine bakk:))
Senin kizlar da senin gibi deli dolu galiba:))
Mide ihmale gelmez devam etmezse de sikca oluyorsa bir gozuk doktora
Hahah artik ben de oyle hayal edicrmm
Kizim hala gencsin senn
Tüh ya bugün ben yokken herkes buralardaymış keşke ben de gelebilseydim. Hastalananlara, çocukları hasta olanlara çok üzüldüm ama en kısa sürede iyileşirler Allah'ın izniyle dualarımızla. Hem herkesin keyfi yerinde olsun şimdiden, ben yarın hepimizin güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Bi kere burası 13. takım :13:
bende öyle yaptım diyete başladığım kiloyu kaydettim daha iyi motive ediyor dediğin gibi :)
Bence de iyi sonuclar alicazzz
Oyle yap evet
Sonucta oncetvel kk da ne kadr kilo erdigimizi gosteren bir sey degil.
allah razı olsun canım.benden umudunu kes ortim tek umudum sensin
gecmis olsun.evet bugün daha cok dikkat edecegiz.Kızlar öğleden sonra çıkıcaz insallah yola oğluşumun bronsiti azdı sanırım su an doktorda nasıl bırakıp gidicem bilmiyorum...
gecmis olsun nermin.günaydın hanımlar..bugün midem çok kötü böyle devam ederse doktora gidicem sanırım.
tabi kayınvalideye lafı direk söyleyemiyorsun da dolaylı yoldan anlatacaksın işte kırmadan şaka karışık:)
menü süperde baaklım yarına ne kadar etkisi olacak....
gercekten hep döküldük.zaten bogazim agriyordu,bir de regl oldum üfff yaaaTüh ya bugün ben yokken herkes buralardaymış keşke ben de gelebilseydim. Hastalananlara, çocukları hasta olanlara çok üzüldüm ama en kısa sürede iyileşirler Allah'ın izniyle dualarımızla. Hem herkesin keyfi yerinde olsun şimdiden, ben yarın hepimizin güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Bi kere burası 13. takım :13:
gecmis olsun.allah sifa versin.30 a ne kaldı şurada 6 ay sonra 30 oluyorum anaaaaaam:)yaş daha genç ama ruhum yaşlanımş benim yaaa yorgun bitap:)
mideden tedavi gördüm de fayda etmiyorki ilaç ilaç ilaç......biraz daha iyiyim sabahki gibi değil çok şükür
allah razı olsun canım.benden umudunu kes ortim tek umudum sensin
hayirli olsun.iyi kilo veriyorsun maasallah,sahidin biziz.Yaaaşşşasııııııııııııııııııınnnn yaptım çizelgemi değiştirdim ilk kilomu yazdım oraya şimdi çok daha motive olmuş durumdayım iyi vermişim ya dmiŞimdi çıkıyorum ama yine gelcem öptüüüüüüüüüüüümmm kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?