Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tabi kayınvalideye lafı direk söyleyemiyorsun da dolaylı yoldan anlatacaksın işte kırmadan şaka karışık:)
menü süperde baaklım yarına ne kadar etkisi olacak....

tesekkürler ortim.bir kenara not ettim.benim oglumdaöksürmeye asladi.keciboynuzunu bulursam yapayim yarin.

tamam canım benim oğlan dün yine kötü oldu zangır zangır titriyor atesten nasıl bırakıp gidicem bilmiyorum gerçi atesi düştü ama...

senin ki me olmştu dün ne yazacağımı bilemedim:))

Gunaydin herkesee
Okula gec kaldim bugunn
Dunku yorgunluktan sonra kalkamamisimm

Bugun persembee
Ekstra dikkat etmek lazim ama bizim evde gun varrrr
Eve gidince evde kekleri pogacalari gorup nasilbyemiycem bakalim..

canım sahurda bişi yemedim...

öksürük için iyi ayrıca keçi bonuzu pekmezi de al arasıra ver canım...

berilcan alemsin sen ya çok öptümmmmmm:)))

günaydın hanımlar..bugün midem çok kötü böyle devam ederse doktora gidicem sanırım.

çok geçmiş olsun nermincim...

Kızlar öğleden sonra çıkıcaz insallah yola oğluşumun bronsiti azdı sanırım su an doktorda nasıl bırakıp gidicem bilmiyorum...

internet bulursam arasıra uğramaya calışıcam ama söz vermeyeyim...

Bu arada kilom 76.6 not edersiniz canlar bu biraz moral oldu ,gitmeden vaktim olursa yine uğrarım Ebru'yu göremedim selam söyleyin muckkkkssssssssssss hepinize bugün bişi yemeyin...

kim bakıyor oğluna canım emin ellerdeyse merak etme inşallah iyi olur.sizede iyi yolculuklar.çok güzel vermişsin canım maşallah sana:)

günaydın hanımlar..bugün midem çok kötü böyle devam ederse doktora gidicem sanırım.

Hayırdır insallah asitli kafeinli ve baharatlı herseyden uzak dur bugün mide agrısı cok fena benimde reflüm ve gastritim var iyi bilirim gecmis olsun

Amiinnn insallah hepimizin dualarını kabul etsiinn :)
Dogru diyosun ayarı iyi tutturmak gerekk bundan sonra tüyolar senden uygulaması benden hahahaha :)
Bu hafta benimde pek umudum yok acıkcası yarın görücezz bakalım neler olucak

tamam canım benim oğlan dün yine kötü oldu zangır zangır titriyor atesten nasıl bırakıp gidicem bilmiyorum gerçi atesi düştü ama...

senin ki me olmştu dün ne yazacağımı bilemedim:))

Gecmis olsunnn
Herkeste aynı tepki hahahahah :) cok tatlıyım

tabi kayınvalideye lafı direk söyleyemiyorsun da dolaylı yoldan anlatacaksın işte kırmadan şaka karışık:)

Eminim baya fark edecek bu hafta masallah iyiydin
O ayarı tutturcam onuda ögrencem :)))

Gecmis olsunnnn canım ee kim bakıcak oglunaa
Aleykumselammm

bendede reflü var ne yazıkki...
sürekli olmuyor ama arada bir fena tutuyor bu gene iyi bazen yorgan döşek yatıyorum afedersin kusmaya kadar gidiyor biraz daha zorlasa hastaneleik eder yani.şimdi o kadar değil ama yinede var...

aman aman canim yeme sakin
hem bugun persembeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sen yeme bana gonder dermisimmmmm z.yagli yaprakta varmiiiiiiiii

ebru gelince kafami klavyeye gomecem vallaaaaaaa
Hhahavar gercekten zeytinyagli sarma
Ama sen dha yemenin lafini etme Berill:))

Biz de seni seviyoruzzz
Mesajin guzelligine bakk:))

Senin kizlar da senin gibi deli dolu galiba:))
Mide ihmale gelmez devam etmezse de sikca oluyorsa bir gozuk doktora
Hahah artik ben de oyle hayal edicrmm
Kizim hala gencsin senn

ben burdayim tugbacim.maasallah günden güne menün azaliyor.spor cok güzel.suyunda cok iyi.

Canım sağol. Evet öyle akşam az oldu yediğim, spordan 7 'de geliyorum ya mecburen öyle yaptım. Ama çokşükür acıkmadım elma da yoğurt da beni tok tutan şeyler zaten. Suyumu da arttırdım birazcık ebrunun önerisiyle.

Aslında menün benm gözümden kaçmamıştı balım ama dünün manevi havasından mıdır sormayı unuttum. Demek sen de doktorluk oldun. Geçmiş olsun canım ya ama en azından tartıda biraz daha az çıkınca moral olur.

ben menulerini cok begeniyorum
uygulamayada yelteniyorum ama olmuyor malesefffffffff

Estağfurullah canım ya sağolasın. Ben de düzenli bi şekilde yemeğimi ayarlayabildiğim günlerde seviyorum yediğim şeyleri. Burda olsan da birer tabak da senin için hazırlasam

Kadriyecim eline sağlık.

Gunaydin herkesee
Okula gec kaldim bugunn

Bugun persembee

Yemezsin yemezsin bak ben geçen gün nasıl dayandım sen de dayan aman diyim betül yarın cuma :)

Burdayım da geç uğrayabildim bugün biraz, nerden buluyosun bu lafları ya harikasın biz de seni seviyoruz :)))

Bende de bi savaş psikolojisi yok değil hani

Hay Allah ya çok geçmiş olsun gerçekten de bu hafta nazar değdi takıma.. İnşallah hem biz hem de çoluklarınz çocuklarınz eşlerinz sağlığımıza kavuşuruz canlarım ya. Bu olumsuzluklara rağmen yine 1. olursak 1000 kere helâl olsun bize..

Ortiiim sen de mi? Geçmiş olsun dikkat et kendinee

Afiyet olsun canım benim.

Maşallah canım ya kilon çok iyi çıkmış Oğlun için de üzüldüm inşallah düzelir. Hayırlı yolculuklar Allah'a emanet olun..

Tüh ya bugün ben yokken herkes buralardaymış keşke ben de gelebilseydim. Hastalananlara, çocukları hasta olanlara çok üzüldüm ama en kısa sürede iyileşirler Allah'ın izniyle dualarımızla. Hem herkesin keyfi yerinde olsun şimdiden, ben yarın hepimizin güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Bi kere burası 13. takım :13:

Ya bu arada bişey sorcam canlarım, ben kilo cetveline burda başladığım kiloyu değil de buraya gelmeden önce başladığım kilomu yazsam? Toplamda ne kadar verdiğimi gördükçe daha fazla motive olurum gibi geliyor. Sizce de öyle yapayım mı?

bende öyle yaptım diyete başladığım kiloyu kaydettim daha iyi motive ediyor dediğin gibi :)

Bence de iyi sonuclar alicazzz

Oyle yap evet
Sonucta oncetvel kk da ne kadr kilo erdigimizi gosteren bir sey degil.

Gunaydin herkesee
Okula gec kaldim bugunn

Bugun persembee
yarin tarti günü biliyorsun.yemezsin sen...
yine ne güzel döktürmüssün.

malzemen varsa yap canim.
devamini bekleriz nermincim.

30 a ne kaldı şurada 6 ay sonra 30 oluyorum anaaaaaam:)yaş daha genç ama ruhum yaşlanımş benim yaaa yorgun bitap:)
mideden tedavi gördüm de fayda etmiyorki ilaç ilaç ilaç......biraz daha iyiyim sabahki gibi değil çok şükür

allah razı olsun canım.benden umudunu kes ortim tek umudum sensin

bende öyle yaptım diyete başladığım kiloyu kaydettim daha iyi motive ediyor dediğin gibi :)

Bence de iyi sonuclar alicazzz

Oyle yap evet
Sonucta oncetvel kk da ne kadr kilo erdigimizi gosteren bir sey degil.

Dimi? Haklısınız canlarm. Öyle yapayım hemen

allah razı olsun canım.benden umudunu kes ortim tek umudum sensin

neeeeeeeeeeyyyy senden umudu kesmek mi? Asla gayet iyiydik. Beklediğimiz kadar veremesek de yarın iyiydik. İlerleyen haftalarda çok daha iyi oluruz

Yaaaşşşasııııııııııııııııııınnnn yaptım çizelgemi değiştirdim ilk kilomu yazdım oraya şimdi çok daha motive olmuş durumdayım iyi vermişim ya dmi Şimdi çıkıyorum ama yine gelcem öptüüüüüüüüüüüümmm kocaman

Son düzenleme:
gecmis olsun.evet bugün daha cok dikkat edecegiz.
gecmis olsun nermin.

ben direk söylüyorum.en güzeli öyle ama ben yapamiyorum.

gercekten hep döküldük.zaten bogazim agriyordu,bir de regl oldum üfff yaaa allahtan yürüyüsümü sabah
yapmistim.
gecmis olsun.allah sifa versin.
hayirli olsun.iyi kilo veriyorsun maasallah,sahidin biziz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…