maşallah ortim güzel güzel böyle devam inşallah.duraksama olsada pes etmek yok yaza kadar 13.takım hatunlarının toplu mezuniyeti gerçekleşecek hadi bakalım:)
bende bazı konularda sinirlendiğimde adama çemkirince rahatlıyorum gerçekten.özellikle birinden bir şey duydummu vay haline suçsuz yere yer lafı susar kalır.bittimi der bitti derim takma kafana geçer hepsi deronlarda olmasa kim çeker kız nazı mazı...
bende öyle düşünüyorum aslında ama lahana kavurdum azıcık zeytin yağıyla..yeşil mercime var ama belki onu yemem eşimle kızıma kalsın diye :)
veriyosun veriyosun daha ne istiyosun .ay parçam ecem.(bundan sonra sana öyle hitap edicem nuhteşem süleyman kızına öyle hitap ediyor ya )Offf insallaaahhhben zateeeeenn kiloo veriyorum hahahaha bundan sonra böyleee :)
aynen bende suyu cıkartana kadar 2. ltre kafayı yedım mıdem ck bulandı ıcerken sımdı daha ıyım ama...
berıl dıs aagrısı zor ınsallah guc versın Rabbım...
yazık kızlar benım adamı ben sızın dedıklerınızı desem vay halıme.......... benımkı naz maz dınlemez nermınım....
bir kac gün önce olsaydi sorun etmezdim de,yarina ne olacak bilmiyorum.Ay Allah razı olsun hepinizden
Ne diyorum ortim? Bu hafta olmazsa ilerleyen haftalarda bomba gibi olucaz. Bak ona göre.. Kaçamak ne demekmiş bilmek yok, suyu sporu eksik etmek yok, e o zaman zaten başarırızMesela ben her hafta 1 kere çikolata yiyodum artık yemicem. Önce bi 100 ün altına ineyim ondan sonra yerim o çikolatayı :)
Canım şöyle oldu, ben 19 kasımda tartıldığım zaman 120.7 yi görmüştüm ve çılgına döndüm haliyle. bi başladım hem diyet hem spor. 10 günde 3.7 kg vermiştim. Sonra annemler 2 haftalığına tatile gittiler benm düzenm yine bozuldu. Pizzalar kolalar cıslar cıslar vsOndan sonra 5 ocakta 115.1'le burda başladım işte.Toplama bakıcak olursak daha 2,5 ay olmamış ben bu kiloyu vereli ama arada baya da bi durakladım. Kısacası diyet ve spor yaptığım dönem benim toplam 1 ay falan. Ona göre yine iyi diye düşünüyorum. Ama hani çok kilolu olanlar hızlı veriyorlar ya en başta, ondandır belki.
Geçen cumartesi günü kadar durgun olamaz ama burası :)) Geçmişi okuyayım dur diyorum, 1 sayfa sadece. Geçmişi okumak hiç o günki kadar kolay olmamıştıtoparlandık toparlandık..
Sen olumlu düşün canım benim. Fazla çıkarsan da zaten bu doğal çünkü regl dönemindesin.
insan sevdigine nazlanir.kis ne deyim hanzo degil
kazma degil
adamin dogru durust kotu bir isim hakedecek huyu yok
ne deyim bacim ne deyimmmmmmmmmm
sanki ona kizdikca kalayladikca agrim azaliyorrrrrrrrrrrrr
yemek hic yemedin ki.serumda tartiya etki etmez insallah.sen kötü düsünme.sen elinden geleni yaptin ecem.İnsallah vermisimdir 2 kere serum yedim bu hafta umudum yok pek su an 200 gr bile vermis olsam havalara ucarım
İzlemiyoruummm kii sekerimmmm ben öyle kulak asinalıgı bırakmaz o yaa ne paralar götürüyo :)
İyi olmus dicemdee tövbe yarabbim :))
sevmeyen icin su icmek gercekten zor.ben cok seviyorum su icmeyi.cocuklarimda bana cekmis.esim hep,siz suyla besleniyorsunuz,yemek yerine der.*su içmkten ben de nefret ediyorum alışmakta baya zorlandım .
*geçmiş olsun beril'm anlıyorum ağrıyordur acıyordur da hasan abiye nye d..muz dedin yok yere şimdi senağrımaz dicek tabi ne deseydi ağrıdan ölceksin deseydi sen o koltuğa oturur muydun :)))))
ben öyle düsünüyorum zaten.Kızlar benm takıma bi önerim olucak. Eğer imkanımız varsa bu akşam hepimiz yemek faslını çorba ve yoğurtla çok hafif bi şekilde kapatalım. Bütün bi haftayı telafi etmez elbette ama yarın tartıda birazcık daha güler yüzümüz? :)
ben de aynen öyle.sükrediyorum esim anlayisli oldugu icin.senin adam kaideyi bozuyor zaten ama baskı altında olduğundan kaynaklanıyor da olabilir..yoksa hepmi böyle.
ya ben zaten ailemden uzaktayım kimsem yok birde eşim anlayışsızın teki olsaydı ben kafayı yerdim herhalde o da allah tarafından çok şükür.
bana müsade hanımlar yemek hazırlamam lazım yarın hayırlı haberlerle bir arada oluruz inşallah öpüldünüz allaha emanet olun.
Selam kızlar ben geldimmmmm.Ne var ne yok nasılsınız bakalım görüşmeyeli? Şimdilik burdaki sohbete katılayım geçmişe dalarsam sanırım çıkamayacağım.
ohhhh masallah ortıme ver kuzum ver tabı bende verdım bu hafta ne kadar bıdaha bakmadım tartıda.....
veriyosun veriyosun daha ne istiyosun .ay parçam ecem.(bundan sonra sana öyle hitap edicem nuhteşem süleyman kızına öyle hitap ediyor ya )
kayınvalidende çatlasın :)
alışınca iyi gidiyor aslında zamanlamayı iyi tutturmak lazım su içerken.her 2 saatte bir ayarlanmalıymış bıkmadan usanmadan su içmeye devam:)
bir kac gün önce olsaydi sorun etmezdim de,yarina ne olacak bilmiyorum.
insan sevdigine nazlanir.
yemek hic yemedin ki.serumda tartiya etki etmez insallah.sen kötü düsünme.sen elinden geleni yaptin ecem.
Selam kızlar ben geldimmmmm.Ne var ne yok nasılsınız bakalım görüşmeyeli? Şimdilik burdaki sohbete katılayım geçmişe dalarsam sanırım çıkamayacağım.
senin yine yüzün kapali.ben su aralar fotograf bile cektirmiyorum.kilolu cikiyorum diye.ama neydim,ne oldum diye cekip bir kenara koymak gerek.
bence dogum sonrasi diyete bile ihtiyacin olmayacak
ben de geldim eceeeebizim takımda yine ses seda yok.
evet,bir kacirdin mi gecmisi okumak cok güclesiyor.
Hoooosssgeelldiinnnnnn gecmisss cok fenaaa :)
Ben azimliyim okurum mutlakaArtık yavaş yavaş bakacağım. İş yerindeki internet problemi devam ediyor etmese sorun yokta. Yarın meraktan çatlarım zaten öğleye kadar.
Hoşbulduk Ecem'cim fena derkenKimin açısından benim mi sizin mi
Hoşgeldin canım. İsim neydi bu arada?
Hosssggeeeldiin canım :)) iyii yapmısssın nasıl gidiyooo diyett yarın güzel sonuclar varr mı :)
Hoşgeldin canım. İsim neydi bu arada?
bazen bizim takimda da oluyor o sessizlik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?