Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yazık kızlar benım adamı ben sızın dedıklerınızı desem vay halıme.......... benımkı naz maz dınlemez nermınım....

Offf insallaaahhh ben zateeeeenn kiloo veriyorum hahahaha bundan sonra böyleee :)
veriyosun veriyosun daha ne istiyosun .ay parçam ecem.(bundan sonra sana öyle hitap edicem nuhteşem süleyman kızına öyle hitap ediyor ya )
kayınvalidende çatlasın :)

aynen bende suyu cıkartana kadar 2. ltre kafayı yedım mıdem ck bulandı ıcerken sımdı daha ıyım ama...
berıl dıs aagrısı zor ınsallah guc versın Rabbım...

alışınca iyi gidiyor aslında zamanlamayı iyi tutturmak lazım su içerken.her 2 saatte bir ayarlanmalıymış bıkmadan usanmadan su içmeye devam:)

yazık kızlar benım adamı ben sızın dedıklerınızı desem vay halıme.......... benımkı naz maz dınlemez nermınım....

senin adam kaideyi bozuyor zaten ama baskı altında olduğundan kaynaklanıyor da olabilir..yoksa hepmi böyle.
ya ben zaten ailemden uzaktayım kimsem yok birde eşim anlayışsızın teki olsaydı ben kafayı yerdim herhalde o da allah tarafından çok şükür.

bir kac gün önce olsaydi sorun etmezdim de,yarina ne olacak bilmiyorum.
kis ne deyim hanzo degil
kazma degil
adamin dogru durust kotu bir isim hakedecek huyu yok
ne deyim bacim ne deyimmmmmmmmmm
sanki ona kizdikca kalayladikca agrim azaliyorrrrrrrrrrrrr
insan sevdigine nazlanir.

yemek hic yemedin ki.serumda tartiya etki etmez insallah.sen kötü düsünme.sen elinden geleni yaptin ecem.

bana müsade hanımlar yemek hazırlamam lazım yarın hayırlı haberlerle bir arada oluruz inşallah öpüldünüz allaha emanet olun.

sevmeyen icin su icmek gercekten zor.ben cok seviyorum su icmeyi.cocuklarimda bana cekmis.esim hep,siz suyla besleniyorsunuz,yemek yerine der.
ben öyle düsünüyorum zaten.
ben de aynen öyle.sükrediyorum esim anlayisli oldugu icin.

Selam kızlar ben geldimmmmm. Ne var ne yok nasılsınız bakalım görüşmeyeli? Şimdilik burdaki sohbete katılayım geçmişe dalarsam sanırım çıkamayacağım.

ohhhh masallah ortıme ver kuzum ver tabı bende verdım bu hafta ne kadar bıdaha bakmadım tartıda.....

Hadiiii ortiimmm sallayalımmmmm heryeri :))

Peki cancagızım(karadayı) nasıl istersen :)))

bir kac gün önce olsaydi sorun etmezdim de,yarina ne olacak bilmiyorum.

insan sevdigine nazlanir.

yemek hic yemedin ki.serumda tartiya etki etmez insallah.sen kötü düsünme.sen elinden geleni yaptin ecem.

İnsallahhh iki gündürde corbadan baskaaaa bisi gitmiyoor midemeeeeee

senin yine yüzün kapali.ben su aralar fotograf bile cektirmiyorum.kilolu cikiyorum diye.ama neydim,ne oldum diye cekip bir kenara koymak gerek.

Aslında onlarda yüzüm açık ama öyle ortalık yere eklediğim için kapattım yüzümü. Ben bir ara size açıklarını eklerim

bence dogum sonrasi diyete bile ihtiyacin olmayacak

İnşallah Beril'cim ama ihtiyacım olacağı kesin. Doğumda gitmiyor kiloların hepsi.

Bu arada kızlar çoğunuz çocuklarla bir yatıyorsunuz sanırım. Kızım benimle hiç yatmadı daha doğrusu yatırmadım. Hep odası ayrı oldu. Bence küçük yaştan öyle alıştırın bence :26:

evet,bir kacirdin mi gecmisi okumak cok güclesiyor.

Ben azimliyim okurum mutlaka Artık yavaş yavaş bakacağım. İş yerindeki internet problemi devam ediyor etmese sorun yokta. Yarın meraktan çatlarım zaten öğleye kadar.

Hoooosssgeelldiinnnnnn gecmisss cok fenaaa :)

Hoşbulduk Ecem'cim fena derken Kimin açısından benim mi sizin mi

ben de geldim eceeee bizim takımda yine ses seda yok.

Hoşgeldin canım. İsim neydi bu arada?

Hahahahah tabikiii bizim

Hosssggeeeldiin canım :)) iyii yapmısssın nasıl gidiyooo diyett yarın güzel sonuclar varr mı :)

işte biliyorsun dukan yapıyorum ben. nasıl gidiyor bilmiyorum. 10. günüm bugün, toplam 2 kg verdim. kötü tarafı kilo bi eksiliyor bi artıyor. ama alıştım. dukan böyle bi şey. senin nasıl gidiyor bakalım. geçen haftadan bu yana şuan 700 gr verdim. bugün de biraz daha verirsem yarına 1 kg vermiş olabilirim. :26:

Hoşgeldin canım. İsim neydi bu arada?

hoş bulduum buse canım. senin de ebruydu yanlış hatırlamıyorsam. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…