Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yaa senin yuregin ne guzel masallah allah insallah seni hep dogru insanlarla karsilastirsin annemede ilk adimi attimm biraz sert oldu ama sabaha anlariz durumu hahahha :)

Muhtemelen annemde aynisini yapacaktir ilk adim braz sert cevaplandi :)

İki notun ortalamasini almislar ilk performansindan 99 ikincisinden 98 bunlari toplayip 2 ye boldugunde 98,5 oluyo 100 almis olsaydi 100 e gore ortalama alinirdi
Bu sistem ne kadar degisti yaa yazik cocuklara

ebrucum bebisinin cinsiyeti belli mi?önceden yazdiysan kacirmis olabilirim.burcu koc olacak anlasilan.benim kücük koc burcu.cok merakli.4 aylikken emekledi. 8,5 aylikken yürüdü.yalniz oturmayi halen ögrenemedi :) yatana kadar evin icinde ordan oraya kosuyor.

Sizin oralar farklı sanırım canım ondandır. Çok teşekkürler

Selamlar kızlar,nasılsınız?
Eskilerden kim var? bi bakayım dedim...

Ben varım Melek'cim hoşgeldin canım.

simdi dikkat ediyorsun ebrucum.insallah daha kilo almazsan,dogumdan sonra cok kilon kalmaz.dogumda asagi yukari 7-8 kilo gidiyor zaten.emzirirken de kalanini verirsin sen bence.

İnşallah Kadriye'cim bakalım göreceğiz hep birlikte sonuç nasıl olacak.

Kız Ecem allah kahretmesin emi seniiiiiiiii Koptum gülmekten. Ben hesaplamayı sormadım ki

Öğretmen neden 100 değilde 98-99 vermiş onun mantığını sordum.

Kız olacak inşallah Kadriye'cim. Nisan'ın ilk haftası alırız dedi doktor. İlki sezaryandı. O nedenle buda öyle olacak. Doktorda acil olsun istemiyor planlı bir tarihte olsun istiyor. Bende doğum sancısı gelene kadar bekleyeyim diye düşünüyorum ama bakalım hayırlısı. Ben burcunu hiç düşünmemiştim. Koç mu olacak şimdi?

Yaa senin yuregin ne guzel masallah allah insallah seni hep dogru insanlarla karsilastirsin annemede ilk adimi attimm biraz sert oldu ama sabaha anlariz durumu hahahha :)

Allah razı olsun benim canım.. Burdaki hiçkimsenin yüreğinden daha güzel değil benm yüreğim de

Ooo maşallahı varmış 9-10 aylıkken emeklemeye 11-12 aylıkken de yürümeye başlıyor bebekler normalde Benm ailemde de var öyle bi çocuk yerinde durmuyor, o da 4 yaşına geldi ama hala oturmayı öğrenemedi annesi evde onu aynı bu şekil arıyor

evet,koc. biraz hareketli,merakli ve cok zeki oluyorlar. allah gönlünüze göre versin.iyi huylu olsun,seni üzmesin insallah.

hoşbulduk sagol..
canım yeni sisteme göre artık öyle direkt 100 verilmiyor. notların direk ortalaması karneye yansıyor.. o yüzdendir

evet,koc. biraz hareketli,merakli ve cok zeki oluyorlar. allah gönlünüze göre versin.iyi huylu olsun,seni üzmesin insallah.

Amin canım inşallah öyle olur kızım beni hiç üzmedi inşallah buda üzmez.

hoşbulduk sagol..
canım yeni sisteme göre artık öyle direkt 100 verilmiyor. notların direk ortalaması karneye yansıyor.. o yüzdendir

Melek'cim sende yanlış anladın canım benim. Çocuğun eksiğini merak etti onu sordum Betül'e. Yani neden 100 vermemiş eksiği neymiş de 98 almış çocauk

ne acalesi varsa.herkeshayret etti yürümesine.benim oldugum bu kasabada cok türk var.benimki yaramazlikta 2 numarada yer aliyor.herkes bana bol bol dua ediyor,benim oglumu görünce, allah yardim etsin diye. ama acayip cilveli,erkek olmasina ragmen.hic kizamiyorum,kedi gibi sokulup öpüyor,seviyor.

ay kusura bakma canım haklısın tabi. ismin tam olarak neyse osun ecemcim. benim hiç fotoğraf çekme alışkanlığım falan yok. :26: hatta amacım kimse beni görmeden zayıflamak şok etmek. bi düşünsene yüzleriniiiii

Tartıyı kolay ulaşamayacağın bir yere kaldır. Hatta mümkünse başka birisine bırak. Bak ne güzel sonuçlar alacaksın o zaman.

maalesef tartıyı bırakabileceğim biri yok yakınımda, evde nereye koyarsam koyayım ulaşılabilir benim için. ama ben kendi irademle yarından sonra deneyeceğim. kendimi tutacağım. 1 hafta dayanmaya çalışacağım. bir yandan da hergün tartılmam şu açıdan iyi oluyor. kilo veremediysem ya da artıdaysam nedenini düşünüyorum. bir şeyi çok mu kaçırdım diyorum, ya da dukandaki miktarı kısıtlı şeylerimi abarttım acaba falan diye bakıyorum. ama deniycem. bir de böyle olsun bakalım. umarım sonuçlar da güzel olur tabiii. teşekkürler tavsiyen içiiin ebrucum

Canım sağol çok kibarsın :) Benim ismim Tuğba. Çok memnun oldum

ben de memnun oldum tuğbacım. sen de öylesin.

vay vay vaay çeyizini sevsinler. çok hoş yaramazlıklar bunlar kendini biraz acındırırsan annen affedebilir.

ben kendi topiciğimde çığırayım biraz kızlar. hepinize selamlar, hoş sohbetleer

oyyy ben onu yeriiiiiiim

Neden 98.5 yazmıssın yaa ondan oyle anlasıldı :)) hahahahaah

Tevazu gösterme sekerimmmm herkes öyle haklısın sende öylee :))

hoşbulduk sagol..

Evet aynı seyi anlamısız :))

Ayy ne kusuru kuzum sadece herkes kötü espriler yapıp bıktırıyolarda ondan hassaslasıyosun :)))
Evet sanırım acındırmak en iyi yol hahaha :))

Kerem mi o yoksaaaa :) masallahh

bencede ecemcim.benim keremim yapiyor.bende cok ise yariyor.dayanamiyorum ona.
Kerem mi o yoksaaaa :) masallahh
evet o,ecemcim.fotosunu ekledim bakarsan.

bişey deme adamcağıza ya allah allaaaah vazifesini yapmış o diceksen kendine de ağrıyan dişine de ki bidaha böyle bşy olmasın :))
ee ben sinirimi acimi nasil cikarayim

biraz gec kaldin be tatlim
hupletti bile
yok simi aha iyiyim yumusak bir seylerde yedim ama sanki hep disim agriyacak yada agriyor gibi geliyor
verirsin verirsiiiiiin bak berilin söylediği diyeti uygulayalım hepimiz. Ne diyelim? "BEN KİLO VERİYORUUUUM "
cukulata kemirirken bu yontemi denesek ise yararmi sence?
aynen bende suyu cıkartana kadar 2. ltre kafayı yedım mıdem ck bulandı ıcerken sımdı daha ıyım ama...
berıl dıs aagrısı zor ınsallah guc versın Rabbım...
amin canim ve daha yapilacak 6 disim var
lahana odemi cozer iyi bir fikir canim bence
ohhhh masallah ortıme ver kuzum ver tabı bende verdım bu hafta ne kadar bıdaha bakmadım tartıda.....
aynen bende ama yaptim spordan biraz umutliyim
yazık kızlar benım adamı ben sızın dedıklerınızı desem vay halıme.......... benımkı naz maz dınlemez nermınım....
biz yuzune demiyoruz ki
ardindannnnnnnnnn tatim
bana müsade hanımlar yemek hazırlamam lazım yarın hayırlı haberlerle bir arada oluruz inşallah öpüldünüz allaha emanet olun.
sende emanet ol tatlim
Selam kızlar ben geldimmmmm. Ne var ne yok nasılsınız bakalım görüşmeyeli? Şimdilik burdaki sohbete katılayım geçmişe dalarsam sanırım çıkamayacağım.
hos geldin agrin nasil oldu
bacaklarinda yorgundu en son
az kaldi be canim
ben de geldim eceeee bizim takımda yine ses seda yok.
hosgelmissin buseeeee
bazen bizim takimda da oluyor o sessizlik.
helede hafta sonu in cin top oynuyor
dukana gore verdigin kilo az degilmi
ecem burnun ne güzelmis.fotografta estetikli gibi cikmis.tabiki degildir de :)
ben neden goremiyorum bu fotolari
corbalar ekmeksiz o guzel
kuzum meyve ve salata da var dolapta hani menudede gorsek
once saglikkkkkkkkkkkk
gerisi onemli degil diyecemde ebru ne der bunu bilemem o tartiya gore mizrak gosteriyor
sagol canim yasadikca gorecez bakalim daha kac sinav verecek rabbim
menüm
sabah:1 dilim cavdar ekmegi,1 haslanmis yumurta,birazcik peynir.
ögle:haslanmis brokoli,yogurt,1 dilim ekmek
ara:1 elma
aksam:bir kase yogurt
3bardak yesilcay,3ltye tamamlayacam suyu,50dk yürüyüs.
super
iyecek birsey bulamiyorum
biliyorsun zaten senin yeme tarzini sevdigimi
Betül'cüm listeleri öğle arası ben yaparım canım. Sen kafanı yorma buraya. Bildirim yap yeter. Sorun yok yani. Öğle arası bulurum ben internete girecek bir yer.
ben oglene dogru biliririm sanirim
ama bellide olmaz canim
sabah ki durum biraz karisik
Canım sağol çok kibarsın :) Benim ismim Tuğba. Çok memnun oldum
benim tatli tubisim

Aksam yemegimi yedimmm
Ne yedin dersenizzz
Azz sonnraaa:))

Hahaha
Neler aldin dokul bakalimm

Bir ben kaldim saglam galibaa:))

Ayy hic anlamadim Ebrucumm ogretmene sormak lazim onuu
Niye daha 1. Siniftaki cocuga 100 degil de 99-98 verirsin ki anlamadim ben de. Biz boyle not sistemiyle calismadigimiz icin bilemedimm

Hani ogretmen bir not skalasi hazirlamistir. Her maddeye tek tek not veriyordur ondan not kiriyordur diycem ama daha 1. Sinif..

Ders icerigi neler Ebrucum bilgin var mi?

Selamlar kızlar,nasılsınız?
Eskilerden kim var? bi bakayım dedim...
Ben de varim ben dee:)
Eskidim puskudum hala zayiflayamadim buralarda surunuyorumm:))

Ben de dedimm ben mi yanlis anladim acaba:))

Ben de 9 aylikken yurumusum hala o gazla gezip duruyorumm:)))

Ama gec konusmusumm:)
Onun da acisini cikarmak icin cok konusuyorumm:))

Ay yaramaz cocuklar oyle olsun zaten yaa
Bir okul oncesi ogretmeni olarak sunu soyleyeyim acikcasi siniftaki butun cocuklari ayni derecede sevemiyorsunuz. Ayrimcilik ben de yapmiyotum ama hepsi gozumde farkli yerlerde. Bunu zeka seviyeleri, terbiyeleri, yaramaz-usluluklari, kendilerini sevdirmeleri ve fiziksel guzellikleri etkiliyor:)
Cok yaramaz olan ama cok sevdigim cocuklar da var pek sevemedigim de.
O yuzden oyle olmasi onun icin buyuk avantaj:))

Menummm

Sabah
07:15 1 bardak sut
09:30 1 dilim yumurtali peynirli ekmek(firinda), 4 zeytin, yarim domates
12:30 1 kepce mercimek corbasi
2 yk pilav
3 kofte
Ayran
14:00 yarim muz
16:30 2 mandalina
20:00 1 tabak ispanak, 1 kase havuc salatasi

Menum galiba goze kalabalik gozukuyor
Eger pilav gozunuze batarsa ekmek yemeyerek dengelemeye calistim
Meyve fazla derseniz de cok actim kulupte, puding ve meyve cikti ben de meyveyi bari yiyim dedim:))

afiyet olsun.bence cok degil.aksam yemegini hafif yapmissin.insallah yarin tartida eksilerde oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…