Kıyamam sana yaa annen biraz kızar belki ama çok da kıyamaz sana.. Sıkma canını, birazcık daha para alıp sende de biraz varsa onla birleştirirsin daha uygun bi yerlerden bişyler bakarsın olmaz mı? Keşke benim param olsaydı gelirdim beraber bakardık bişyler.
Ben annenin yerine olsam yeniden para vermem sana
Onu anladım canım hep beraber mezuniyetide siz hep beraber mezun olursanız 13. takım nolcak onu sordum
Geçmişide yavaş yavaş okumaya çalışacağım artık Tuğba'cım
Betül'cüm bu benim miniğimin ilk notları. Okumayı öğrendi maşallah. Ama aklıma takılan bişey var neden 100 olmamışta böyle 98,5 gibi bişey çıkmış ortaya. Gerçi çok bişey farketmiyor ama aklıma takıldı. Dönem ortasında bi değerlendirme raporu getirmişti oda hep 5 ti. Öğretmeni memnun ama bilerek mi acaba böyle yaptı?
tesekkür ederim.kacamak yapmamaya calisiyorum.hem ben,hem de takim icin.zaten aciktigimda su icersem,uzun süre tok kalabiliyorum.
maasallah.birinci sinifti galiba.benim oglum ikinci sinifta ve daha karne görmedik.ikinci yari verilecekmis.bende 4 gözle bekliyorum.
Selamlar kızlar,nasılsınız?
Eskilerden kim var? bi bakayım dedim...
simdi dikkat ediyorsun ebrucum.insallah daha kilo almazsan,dogumdan sonra cok kilon kalmaz.dogumda asagi yukari 7-8 kilo gidiyor zaten.emzirirken de kalanini verirsin sen bence.
Yaa senin yuregin ne guzel masallah allah insallah seni hep dogru insanlarla karsilastirsin annemede ilk adimi attimm biraz sert oldu ama sabaha anlariz durumu hahahha :)
Muhtemelen annemde aynisini yapacaktir ilk adim braz sert cevaplandi :)
İki notun ortalamasini almislar ilk performansindan 99 ikincisinden 98 bunlari toplayip 2 ye boldugunde 98,5 oluyo 100 almis olsaydi 100 e gore ortalama alinirdi
Bu sistem ne kadar degisti yaa yazik cocuklara
ebrucum bebisinin cinsiyeti belli mi?önceden yazdiysan kacirmis olabilirim.burcu koc olacak anlasilan.benim kücük koc burcu.cok merakli.4 aylikken emekledi. 8,5 aylikken yürüdü.yalniz oturmayi halen ögrenemedi :) yatana kadar evin icinde ordan oraya kosuyor.
Yaa senin yuregin ne guzel masallah allah insallah seni hep dogru insanlarla karsilastirsin annemede ilk adimi attimm biraz sert oldu ama sabaha anlariz durumu hahahha :)
ebrucum bebisinin cinsiyeti belli mi?önceden yazdiysan kacirmis olabilirim.burcu koc olacak anlasilan.benim kücük koc burcu.cok merakli.4 aylikken emekledi. 8,5 aylikken yürüdü.yalniz oturmayi halen ögrenemedi :) yatana kadar evin icinde ordan oraya kosuyor.
Kızının yaşını bilmiyorum canım ama onun not çizelgesi mi bu? Yaşı daha küçük tahminim derslerden de anlaşılacağı üzere ama maşallah çok güzel umarım eğitim hayatı bitene kadar bu şekilde başarılı olur
Kız olacak inşallah Kadriye'cim. Nisan'ın ilk haftası alırız dedi doktor. İlki sezaryandı. O nedenle buda öyle olacak. Doktorda acil olsun istemiyor planlı bir tarihte olsun istiyor. Bende doğum sancısı gelene kadar bekleyeyim diye düşünüyorum ama bakalım hayırlısı. Ben burcunu hiç düşünmemiştim. Koç mu olacak şimdi?
Sizin oralar farklı sanırım canım ondandır. Çok teşekkürler
Ben varım Melek'cim hoşgeldin canım.
İnşallah Kadriye'cim bakalım göreceğiz hep birlikte sonuç nasıl olacak.
Kız Ecem allah kahretmesin emi seniiiiiiiiiKoptum gülmekten. Ben hesaplamayı sormadım ki
Öğretmen neden 100 değilde 98-99 vermiş onun mantığını sordum.
evet,koc. biraz hareketli,merakli ve cok zeki oluyorlar. allah gönlünüze göre versin.iyi huylu olsun,seni üzmesin insallah.
hoşbulduk sagol..
canım yeni sisteme göre artık öyle direkt 100 verilmiyor. notların direk ortalaması karneye yansıyor.. o yüzdendir
Allah razı olsun benim canım.. Burdaki hiçkimsenin yüreğinden daha güzel değil benm yüreğim de
Ooo maşallahı varmış 9-10 aylıkken emeklemeye 11-12 aylıkken de yürümeye başlıyor bebekler normaldeBenm ailemde de var öyle bi çocuk yerinde durmuyor, o da 4 yaşına geldi ama hala oturmayı öğrenemedi annesi evde onu aynı bu şekil arıyor
Sey Busecim Ece degil EcemEcem ler pek takıntılı olurda bu konuda bende öyleyim :)))
Evett cok abartmıstımmm cok :) bide her hafta tartıldıgımda sırasıyla resmini nisanlıma anneme en yakın arkadaslarıma gönderirim hahahahah :)
Tartıyı kolay ulaşamayacağın bir yere kaldır. Hatta mümkünse başka birisine bırak. Bak ne güzel sonuçlar alacaksın o zaman.
Canım sağol çok kibarsın :) Benim ismim Tuğba. Çok memnun oldum
Annemden dun alisveris parasi aldim kiyafet! Almak icin ben gittim bizim burdaki avmye ceyiizz aldim allaaahimmm aksam annem sorucakk sonra bi ton sey siralicak ooffoysaki hu hafta sonu kuzusun komutanlari ve esleriyle bulusucaktik yazin kuzusum askerken iki haftada bir beni tombis halimle goruyolardi sasirtmak icin yeni ciciler aliym dedimm dayanamaaadimmmmmmmm benim yine para almam gerek ooooff ne dicemmmmmmmmm (
ne acalesi varsa.herkeshayret etti yürümesine.benim oldugum bu kasabada cok türk var.benimki yaramazlikta 2 numarada yer aliyor.herkes bana bol bol dua ediyor,benim oglumu görünce, allah yardim etsin diye. ama acayip cilveli,erkek olmasina ragmen.hic kizamiyorum,kedi gibi sokulup öpüyor,seviyor.
oyyy ben onu yeriiiiiiim
Sizin oralar farklı sanırım canım ondandır. Çok teşekkürler
Kız Ecem allah kahretmesin emi seniiiiiiiiiKoptum gülmekten. Ben hesaplamayı sormadım ki
Allah razı olsun benim canım.. Burdaki hiçkimsenin yüreğinden daha güzel değil benm yüreğim de
Ooo maşallahı varmış 9-10 aylıkken emeklemeye 11-12 aylıkken de yürümeye başlıyor bebekler normaldeBenm ailemde de var öyle bi çocuk yerinde durmuyor, o da 4 yaşına geldi ama hala oturmayı öğrenemedi annesi evde onu aynı bu şekil arıyor
hoşbulduk sagol..
canım yeni sisteme göre artık öyle direkt 100 verilmiyor. notların direk ortalaması karneye yansıyor.. o yüzdendir
ay kusura bakma canım haklısın tabi. ismin tam olarak neyse osun ecemcim.benim hiç fotoğraf çekme alışkanlığım falan yok. :26: hatta amacım kimse beni görmeden zayıflamak şok etmek. bi düşünsene yüzleriniiiii
maalesef tartıyı bırakabileceğim biri yok yakınımda, evde nereye koyarsam koyayım ulaşılabilir benim için.ama ben kendi irademle yarından sonra deneyeceğim. kendimi tutacağım. 1 hafta dayanmaya çalışacağım. bir yandan da hergün tartılmam şu açıdan iyi oluyor. kilo veremediysem ya da artıdaysam nedenini düşünüyorum. bir şeyi çok mu kaçırdım diyorum, ya da dukandaki miktarı kısıtlı şeylerimi abarttım acaba falan diye bakıyorum. ama deniycem. bir de böyle olsun bakalım. umarım sonuçlar da güzel olur tabiii. teşekkürler tavsiyen içiiin ebrucum
ben de memnun oldum tuğbacım. sen de öylesin.
vay vay vaay çeyizini sevsinler. çok hoş yaramazlıklar bunlarkendini biraz acındırırsan annen affedebilir.
ben kendi topiciğimde çığırayım biraz kızlar. hepinize selamlar, hoş sohbetleer
ne acalesi varsa.herkeshayret etti yürümesine.benim oldugum bu kasabada cok türk var.benimki yaramazlikta 2 numarada yer aliyor.herkes bana bol bol dua ediyor,benim oglumu görünce, allah yardim etsin diye. ama acayip cilveli,erkek olmasina ragmen.hic kizamiyorum,kedi gibi sokulup öpüyor,seviyor.
bencede ecemcim.benim keremim yapiyor.bende cok ise yariyor.dayanamiyorum ona.Neden 98.5 yazmıssın yaa ondan oyle anlasıldı :)) hahahahaah
Tevazu gösterme sekerimmmm herkes öyle haklısın sende öylee :))
Evet aynı seyi anlamısız :))
Ayy ne kusuru kuzum sadece herkes kötü espriler yapıp bıktırıyolarda ondan hassaslasıyosun :)))
Evet sanırım acındırmak en iyi yol hahaha :))
evet o,ecemcim.fotosunu ekledim bakarsan.Kerem mi o yoksaaaa :) masallahh
ee ben sinirimi acimi nasil cikarayimbişey deme adamcağıza ya allah allaaaahvazifesini yapmış o diceksen kendine de ağrıyan dişine de ki bidaha böyle bşy olmasın :))
biraz gec kaldin be tatlimKızlar benm takıma bi önerim olucak. Eğer imkanımız varsa bu akşam hepimiz yemek faslını çorba ve yoğurtla çok hafif bi şekilde kapatalım. Bütün bi haftayı telafi etmez elbette ama yarın tartıda birazcık daha güler yüzümüz? :)
yok simi aha iyiyim yumusak bir seylerde yedim ama sanki hep disim agriyacak yada agriyor gibi geliyordişlerinin ağrısı yazılarına yansımış şekerim yarısı anlaşılmıyor yutmuşsun harfleri açlıktanda olabilir tabiuyuşukluğu geçtiyse çorba falan iç gülüm aç kalma...
dişlerin yapılmış ne güzel darısı başıma.bugün biraz ağrır tabi doğal olarak naz yap sende eşine biraz birşeycikler olmaz.
perşembeler neden öyle oluyor acaba bende tırsıyorum perşembefobik olduk herhalde
cukulata kemirirken bu yontemi denesek ise yararmi sence?verirsin verirsiiiiiin bak berilin söylediği diyeti uygulayalım hepimiz. Ne diyelim? "BEN KİLO VERİYORUUUUM"
amin canim ve daha yapilacak 6 disim varaynen bende suyu cıkartana kadar 2. ltre kafayı yedım mıdem ck bulandı ıcerken sımdı daha ıyım ama...
berıl dıs aagrısı zor ınsallah guc versın Rabbım...
lahana odemi cozer iyi bir fikir canim bencemaşallah ortim güzel güzel böyle devam inşallah.duraksama olsada pes etmek yok yaza kadar 13.takım hatunlarının toplu mezuniyeti gerçekleşecek hadi bakalım:)
bende bazı konularda sinirlendiğimde adama çemkirince rahatlıyorum gerçekten.özellikle birinden bir şey duydummu vay haline suçsuz yere yer lafı susar kalır.bittimi der bitti derim takma kafana geçer hepsi deronlarda olmasa kim çeker kız nazı mazı...
bende öyle düşünüyorum aslında ama lahana kavurdum azıcık zeytin yağıyla..yeşil mercime var ama belki onu yemem eşimle kızıma kalsın diye :)
aynen bende ama yaptim spordan biraz umutliyimohhhh masallah ortıme ver kuzum ver tabı bende verdım bu hafta ne kadar bıdaha bakmadım tartıda.....
biz yuzune demiyoruz kiyazık kızlar benım adamı ben sızın dedıklerınızı desem vay halıme.......... benımkı naz maz dınlemez nermınım....
sende emanet ol tatlimbana müsade hanımlar yemek hazırlamam lazım yarın hayırlı haberlerle bir arada oluruz inşallah öpüldünüz allaha emanet olun.
hos geldin agrin nasil olduSelam kızlar ben geldimmmmm.Ne var ne yok nasılsınız bakalım görüşmeyeli? Şimdilik burdaki sohbete katılayım geçmişe dalarsam sanırım çıkamayacağım.
hosgelmissin buseeeeeben de geldim eceeeebizim takımda yine ses seda yok.
helede hafta sonu in cin top oynuyorbazen bizim takimda da oluyor o sessizlik.
dukana gore verdigin kilo az degilmiişte biliyorsun dukan yapıyorum ben. nasıl gidiyor bilmiyorum.10. günüm bugün, toplam 2 kg verdim. kötü tarafı kilo bi eksiliyor bi artıyor. ama alıştım. dukan böyle bi şey. senin nasıl gidiyor bakalım. geçen haftadan bu yana şuan 700 gr verdim. bugün de biraz daha verirsem yarına 1 kg vermiş olabilirim. :26:
hoş bulduumbuse canım. senin de ebruydu yanlış hatırlamıyorsam. :26:
ben neden goremiyorum bu fotolariecem burnun ne güzelmis.fotografta estetikli gibi cikmis.tabiki degildir de :)
corbalar ekmeksiz o guzelMenüm
Sabah
1 kase mercimek corbası
Yarım d. Ekmek
Ögle
Yarım muz
Aksam
1 kase mercimek corbası
1.5 lt su
Aksam 10.30 da antibiyotik icicem icmeden agzıma bisi atarım ynee yazarım ne yedigimi cok bisey diil
once saglikkkkkkkkkkkkEvettt ya özellikle mercimek corbası fenaa ama annecigim ise gitmeden yapmıss kıyamadım icmesem geldiginde neden icmedin dicekti muzuda ezilebiliyo yaaa o yüzdenn yedim
Bu haftadan pek umutlu degilim zaten
Aksamda ilac icmeden yogurt yerimm
sagol canim yasadikca gorecez bakalim daha kac sinav verecek rabbimGeçmiş olsun canım benim. Dediğin gibi bademcik ihmale gelmez. Bence gözetim denetim altında tutmada sen en kısa yoldan o bademciği aldır. Yararı olduğu kadar zararıda oluyor. Hatta çocuğun gelişimini çok önemli etkiliyor. Dediğim gibi bir çok hastalığıda sebep olabilir.
Amin canım geç kaldım galiba. İleriye daha bakmadım ama inşallah bu sabah bildirim yapmışsındır. Başka tartı olmaz çünki. Perşembe sabahın kilosu yeterli olur. Ama ben senin yerinde olsam tartımı yanıma alırdım
Çok çok geçmiş olsun Beril'cim. Önemli olan atlatmış olman. Allahım başka dertler vermesin inşallah. Unutma hepimizin bir sınavı var seninkisi biraz ağır ama Allah hiç kimseye altından kalkamayacağı yük yüklemez.
Ellerine sağlık canım.
supermenüm
sabah:1 dilim cavdar ekmegi,1 haslanmis yumurta,birazcik peynir.
ögle:haslanmis brokoli,yogurt,1 dilim ekmek
ara:1 elma
aksam:bir kase yogurt
3bardak yesilcay,3ltye tamamlayacam suyu,50dk yürüyüs.
biliyorsun zaten senin yeme tarzini sevdigimiBUGÜN NELER YEDİİİİİM?
Kahvaltı
4 zeytin
Öğle
Akşam
+3 bardak yeşilçay (yatana kadar)
+ Yarım saat evde aerobik
ben oglene dogru biliririm sanirimBetül'cüm listeleri öğle arası ben yaparım canım. Sen kafanı yorma buraya. Bildirim yap yeter. Sorun yok yani. Öğle arası bulurum ben internete girecek bir yer.
benim tatli tubisimCanım sağol çok kibarsın :) Benim ismim Tuğba. Çok memnun oldum
Aksam yemegimi yedimmmDayanırsın ya yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin bak bugün perşembe yarın sabah mutlu olcaksın inşallah.
Yoğurdun içine baharat katınca özellikle pul biberin acısı acayip tok tutuyor. En azından bende öyle bi etkisi var.. Dene bakalım canım
Ne güzel ne güzeeell
HahahaAnnemden dun alisveris parasi aldim kiyafet! Almak icin ben gittim bizim burdaki avmye ceyiizz aldim allaaahimmm aksam annem sorucakk sonra bi ton sey siralicak ooffoysaki hu hafta sonu kuzusun komutanlari ve esleriyle bulusucaktik yazin kuzusum askerken iki haftada bir beni tombis halimle goruyolardi sasirtmak icin yeni ciciler aliym dedimm dayanamaaadimmmmmmmm benim yine para almam gerek ooooff ne dicemmmmmmmmm (
Bir ben kaldim saglam galibaa:))Hemen özetleyeyim canımben kilo verme sürecimden biraz bahsetmiştim, yanılmıyorsam nermin de beni tebrik etmişti ve "böyle giderse 13. takımın kızları yaza kadar hep birlikte mezun olcak" gibi bişey söyledi. Kulağa çok hoş gelmiyor mu
Teşekkür ederim hata yapmadığım günler çooook mutlu oluyorum :)
O zaman hemen teklifimi yapıyorum. Yarın bütün takım yürüyüşe çıkalım :13:
Umarım daha da iyi olursun ebrucum geçmişi ne kadar okuyabildin bilmiyorum ama takım şu an hastalıktan kırılıyor, bu hafta doktora gitmeyen ya da çocuğunu doktora götürmeyen kalmadı nerdeyse :\
Ayy hic anlamadim Ebrucumm ogretmene sormak lazim onuuBetül'cüm bu benim miniğimin ilk notları. Okumayı öğrendi maşallah. Ama aklıma takılan bişey var neden 100 olmamışta böyle 98,5 gibi bişey çıkmış ortaya. Gerçi çok bişey farketmiyor ama aklıma takıldı. Dönem ortasında bi değerlendirme raporu getirmişti oda hep 5 ti. Öğretmeni memnun ama bilerek mi acaba böyle yaptı?
Ben de varim ben dee:)Selamlar kızlar,nasılsınız?
Eskilerden kim var? bi bakayım dedim...
Ben de dedimm ben mi yanlis anladim acaba:))Sizin oralar farklı sanırım canım ondandır. Çok teşekkürler
Ben de 9 aylikken yurumusum hala o gazla gezip duruyorumm:)))Allah razı olsun benim canım.. Burdaki hiçkimsenin yüreğinden daha güzel değil benm yüreğim de
Menummm
Sabah
07:15 1 bardak sut
09:30 1 dilim yumurtali peynirli ekmek(firinda), 4 zeytin, yarim domates
12:30 1 kepce mercimek corbasi
2 yk pilav
3 kofte
Ayran
14:00 yarim muz
16:30 2 mandalina
20:00 1 tabak ispanak, 1 kase havuc salatasi
Menummm
Sabah
07:15 1 bardak sut
09:30 1 dilim yumurtali peynirli ekmek(firinda), 4 zeytin, yarim domates
12:30 1 kepce mercimek corbasi
2 yk pilav
3 kofte
Ayran
14:00 yarim muz
16:30 2 mandalina
20:00 1 tabak ispanak, 1 kase havuc salatasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?