Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sekerimm meyvem var bi kere haksızlık yapma hahah :)) ben bi dahaki kontrole kadar katı yemicekmiisiiiim ya ondan böyle kolay ezilebilen ve sıvı seyler yedim :)

Rende aldım cokk tatlı pembe :) matruska tuzluk karabiberlik görmüstüm burda bi topikte cok begenmistim ondan aldım fondü seti pembe inekli sos tenceresi kalpli tava 4 kalpli tava aldım birde catal bıçak standı aldım :)

Sen bir mudo turu yapmissin sanirimmm
O matruska tuzluklardan bende de var:))
Gule gule kullan canim aldiklarinii

afiyet olsun.bence cok degil.aksam yemegini hafif yapmissin.insallah yarin tartida eksilerde oluruz.

Ben ilk defa bu hafta hiiic tartilmadimmm
Cok meraklardayimmm:))
Heyecanliyim ve de
Ama bu hafta iyi gittim gibi geliyor bana
O yuzden eksi bekliyorum
Carsamba gunu regl oldum onun siskinligi gecer mi 2 gunde???
Eger arti cikarsam cok sinir olurum ilk tartilmadigim hafta kotu bir supriz sarsar beni sok etkisi yapar:))

kimse yok muuu ??
ben de çocuklarıma yani öğrencilerime hediye hazırladım
yarın karne gününde vereceğim.
15 tane oldukları için pahalı şeyler alamadım.
puzzle, ucunda başlık olan kalem, 2şer balon, ve halley aldım :)
güzel şeffaf poşetlere koydum, rafyayla bağladımm :))
sizce hoşlarına gider mi ?

şimdi de velilerime dönem boyunca çektiğim fotoğrafları dvd ye yazdırıp vereceğim ama bilgisayarım kafayı yemiş durumda sadece güvenli modda çalışıyor. yazamıyorum. sinir oldummm
pfff

once saglikkkkkkkkkkkk
gerisi onemli degil diyecemde ebru ne der bunu bilemem o tartiya gore mizrak gosteriyor

ben oglene dogru biliririm sanirim
ama bellide olmaz canim
sabah ki durum biraz karisik

benim tatli tubisim

Hiçte bile her zaman önce gelen sağlıktır. Böyle birsonuca nerden vardın anlamadım ama her yorumumda bunu belirtiyorum. Ecem çok iyi bilir. Önemli olan sağlıklı beslenmek.

Beril'cim anlayamadım tam olarak. Biliyorsun kurallarımız gereği zaten en geç 11:30 a kadar kilo bildirimimizi yapıyoruz. Yarın bu daha önemli çünki sadece öğle arası girebileceğim internete. Sorun çözülmezse.

Yokkk canım yaaaaa çok doğru anlamışsın. Öğretmen sadece Hayrünisa'nın çok konuşmasından şikayetçi O huyunu benden almış bütün okul hayatım boyunca öğretmenlerimin en büyük şikayeti çok konuşmam ve yaramazlık yapmamdı. Sanırım kızımda bana çekmiş çok görmüyorum Boşuna dememişler anasına bak kızını al diye. Ama maşallahı var henüz 16 harf öğrenmelerine rağmen şuan okuyabiliyor. Ben özellikle bilmediği harfleri göstermedim ki sınıfla aynı düzeyde gitsin çok bilmişlik etmesin diye ama bugün toplantıda öğrendim ki sınıfta 3 tane çocuk tam olarak okuyabiliyormuş. Öğretmen Hayrünisa'da okuyor dedi ama tabii ki çok iyi düzeyde değil. Bende 15 tatilde tamamen okutturmayı düşünüyorum. Çünki elma ağacı yapmışlar. Her çocuğun bir elması var. Okumayı öğrenenin elması kızarıyormuş Notlara gelince bende çözemedim ama sorun yok, sonuçta ben çocuğumun kapasitesini biliyorum. Allaha şükür çok çabuk anlayıp, çok çabuk öğreniyor. Okuması, yazması ve matematiği çok iyi. Görsel sanatlarda ne öğreniyorlar onuda anlamadım. İkinci dönem daha iyi belli olacak herşey.

Menummm

Sabah
07:15 1 bardak sut
09:30 1 dilim yumurtali peynirli ekmek(firinda), 4 zeytin, yarim domates
12:30 1 kepce mercimek corbasi
2 yk pilav
3 kofte
Ayran
14:00 yarim muz
16:30 2 mandalina
20:00 1 tabak ispanak, 1 kase havuc salatasi

Ben beğendim menünü. Hiç olmazsa kaçamak yok. Zaten artık senin menüleri öyle değerlendiriyorum. Kaçamak yoksa güzel bir menü Bu hafta bende senden güzel sonuç bekliyorum çünki menülerin güzeldi. Dönem sonu gösterisi içinde fazladan efor harcadın. İnşallah tartı yarın çok güzel bir rakam gösterir.

Menum galiba goze kalabalik gozukuyor
Eger pilav gozunuze batarsa ekmek yemeyerek dengelemeye calistim
Meyve fazla derseniz de cok actim kulupte, puding ve meyve cikti ben de meyveyi bari yiyim dedim:))

Sen zaten biliyosun fazla söze gerek yok

bende oglumu yatirayim.sonra gelirim insallah.iyi geceler arkadaslar.

İyi geceler canım görüşmek üzere

Öyle düşünme Betül'cüm iyi düşün iyi olsun. En az 1,2 gitsin bu hafta senden

Son düzenleme:

Ben varım canım

Bence çok güzel düşünmüşsün. Biliyorsun ki çocuklar hediyenin fiyatına bakmıyorlar. Eminim çok mutlu olacaklardır. Geçen yıl anaokulunda yeniyıl kutlamalarında çekiliş yapılmış. Bütün çocuklar eşleşmişler. Hediyesini hazırladım yolladım. O gün
benim kıza hediye verecek olan arkadaşı gelmemiş. Doğal olarak sadece o hediyesiz kalmış sınıfta. Çok üzülmüş. O üzülünce bende çok üzüldüm. Hatta aradan bikaç ay geçmesine rağmen ilk toplantıda öğretmene söyledim. Çünki gerçekten çok üzülmüştü. O gün tesadüfen o çoçcuğun veliside toplantıya katılmış. Öğretmen söyledi onlara. Ertesi gün hediye alıp yollamışlar. Öyle birsevindi ki anlatamam. Onun için önemli olan çocukların hediye almaları. Çok güzel bir düşünce tebrik ediyorum seni.

Son düzenleme:

bence cok sevinirler.zaten o yaslardaki cocuklar,alinan her hediyeyi sever.hem ögretici puzzle da almissin.daha ne olsun.

Sen bir mudo turu yapmissin sanirimmm
O matruska tuzluklardan bende de var:))
Gule gule kullan canim aldiklarinii

Hahaha evet aynen mudo yaptım birde ek olarak karacaya gittim orda da tantitoni den aldım rendeyi falan çatal bıçak std karaca :)

Ayyy bende senin ögrenciin olmakkk istiiyoorummmmmm hallleeeeyyyy

***13. TAKIM 293. ETAP ***

aysecig (61.3 ///%)
beril77 (76.4 ///%)
betuld (62.2///%)
blitz86 (71.7 ///%)
dontpanic (111.9 ///%)
GUL1978 ( 77.8/76.6/1.2/%1.54)
gurbet_dmr (81.8 ///%)
lafraise(59.5///%)
tugkay2000 (64 ///%)

13.TAKIM ORTALAMASI:%

Kızlar inşallah yarın listemiz bu şekilde. Umarım herkes güzel kilolar verir ve bu haftada birinciliğimize devam ederiz.

Son düzenleme:

inşallah sevinirler :)
biz de bu yıl çekiliş yaptık ama orda sizin öğretmenin şöyle bir eksiği olmuş.
mesela biz hediyeleri 1 hafta önceden istiyoruz, hem herkesin getirip getirmediğini kontrol ediyoruz hem de hediyelerin uygunluklarına bakıyoruz.
böylece hiç bir çocuğumuz üzülmemiş oluyorr..
öyle önemli günlerde de haber vermeden çocuğu göndermeyen velilere sinir oluyorum.
dün dönem sonu gösterisinde bir kız gelmedi
eşli dans yapacaktık, erkeklerden biri yalnız kaldı. ben dans ettim onunla sahnede üzülmesin diye

bence cok sevinirler.zaten o yaslardaki cocuklar,alinan her hediyeyi sever.hem ögretici puzzle da almissin.daha ne olsun.
içim rahatladı :)

Hahaha evet aynen mudo yaptım birde ek olarak karacaya gittim orda da tantitoni den aldım rendeyi falan çatal bıçak std karaca :)

sen 55 ol, sana da hediye alırım :)

inşalllaahhhhh
bu arada az önceki mesajda demşsin ya 1.2 diye
veremem o kadar sanki ya
şiş hissediyorum zaten.
ayy heyecanlandırdın beni Ebru yaaa

bende isterdim gercekten.betül daha ne sürprizler yapiyordur cocuklara...
hayirli olsun.
cok güzel düsünmüssünüz. tedbirli olmak gerek.

Ayy sormayın geçen gün sizden takılda banada bernadoya girdim çok güzel şeyler var ama maşallah fiyatlarda o derece güzel. En çok kupaları hoşuma gitti. Yakında çeyiz dizcem sizin gibi Güle güle kullan bu arada Ecem'cim aldıklarını.

Emin ol sevinirler Bak bitanesi halley lafını duyunca sevindi bile

Haklısın canım demek ki düşünememiş. Öyle ufak bişeyde görünse çocuklar çok çabuk etkilenebiliyor. Ben bile üzüldüm kendim orda hediyesiz kalmış gibi. Öğretmenin yerinde ben olsam bir iki parça yedekte bulundururdum bile her ihtimale karşı.

Şimdide ben üzüldüm o çocuğun durumuna. Ne kadar kötü olmuştur onun için eşinin gelmemesi. Ama şanslıymış ki seninle dans etmiş

inşalllaahhhhh
veremem o kadar sanki ya
şiş hissediyorum zaten.

inşalllaahhhhh
veremem o kadar sanki ya
şiş hissediyorum zaten.

Hatırlıyor musun bilmem ama biz Hilal'le her hafta aynı kiloyu veriyorduk. Hatta bi gün önceden yarın şu kadar verirmişiz diye konuştuğumuzda ertesi gün tartıda ikimizde o rakamı görünce şok geçirmiştik. Valla şuan vaktim olsa geriye döner bulurum o günü. Yarın 1,2 verirsen hiç şaşırmam o yüzden

Canlarım ben kaçıyorum şimdilik. Dinleneyim biraz ayaklarım yine ağrımaya başladı. Yarın için inşallah çok güzel sonuçlar bekliyorum yine sizden. İnşallah bende tartıda güzel bir sonuç görürüm yarın sabah. Dün tartıldığımda +200 deydim yine. Sanırım artık haftalık 1 kilo yerine 200 gr almaya başladım. Bu benim için çok büyük bir başarı. İnşallah yarında yine güzel bir sonuç görürüm tartıda. Yarın internet sorunu çözülmezse eğer öğleye kadar gelemem. Öğle yemeğinden sonra inşallah burda olurum. O yüzden merak etmeyin. Dediğim gibi Betül'cüm sen buraya bakacağım diye yorma kendini. Listeyi ben hallederim sen keyfine bak. Kocaman öpüyorum hepinizi

Sabah işe gitmeden bende yaparım bildirimimi

Hahaha tamam sözümü aldım halley istiyorum :))

hayirli olsun.

Degil mi nerdeydi bizim zamanımızda böyle ögretmenler :)) anaokulundayken boyum uzun görüntüyü bozuyo diyee annemm olmasa nerdeyse balede oynatmayacaklardı :))

Bendee sözümüü aldım kii heheheheh :)))
Ayyy bernardoooo ama bu aralar yeni takıntım tantitoni cokk güzelleerrrr yakında 100 tane kek kalıbım olucaaakkk :)) hepside pembeeeee ayy düsündükcer heyecandan bayiliciiimmmmmmmm

ahhh Bernardo ahh
fiyatları güzel gerçekten, pis bernardo nolcak

ay önemsiz bir şey olur mu.
5 yaşında bir çocuksun ve senden başka herkese hediye geliyor
.ocuk kendini nasıl önemsiz değersiz hisseder mutsuz olur.
ayrıca hadi o gün öğretmen düşünemedi öyle bir eksiklik oldu, yarın yada çocuk ne zaman geldiyse hediyeyii istemeliydi, senin toplantıda söylemeni mi beklemiş
ayrıca şunu da anlamadım, sonuçta tüm çocuklar birbirine hediye alıyor, o gelmeyen çocuğa da biri hediye aldı muhakkak, onu Hayrunnisa'ya verebilirdi.
insanlar da öğretmenlik yapıyor işte. hiç mi düşünmemiş.

hayirli olsun.

evet biz şapkalı parti yapıyoruz her sene mesela okulda
unutan çocuk olursa mutsuz olmasın diye okul şapka alıyor fazla sayıda.

ayy hatırlıyorum tabi ya o günleri :)
ciddi ciddi söylediğiniz kadar ve aynı vermiştiniz :)

iyi geceler ebrucum.sen dinlen.maasallah.haftada 200 gram cok iyi.son iki hafta kilo alinmiyor zaten.

ayy sağol canım
içim rahat olcak sen böyle diyince
ben yine de çocuklar erken giderse gelirim

bu arada Ebru benim ablam da hamile ya, söylemiştim galiba daha önce, Kazakistan'da şu anda göremiyorum o yüzden ama sürekli görüntülü konuşuyoruz, fotoğraflar fln..
4 aylık oldu yeni ama göbeği benim kadar ya var ya yok :) 1 kg almış sadece. aferin diyorum ben de gaz veriyorum çok yemesin diye :) bakalım bitene kadar kaç kilo alcak

:)) çatlak ya :))
çok tatlısın.
güle güle kullan her şeyini güzel günlerde.
çeyiz topiğine biraz takıldım ya, ordan bir şey öğrendim. orda adetmiş gibi herkes birbirine 'aşkla kullan' diyor. aslında güzel bir temenni ama orda herkesten kalıp gibi görünce komiğime gitti benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…