benim tatli tubisim
Ben de 9 aylikken yurumusum hala o gazla gezip duruyorumm:)))
Ama gec konusmusumm:)
Onun da acisini cikarmak icin cok konusuyorumm:))
Menummm
Sabah
07:15 1 bardak sut
09:30 1 dilim yumurtali peynirli ekmek(firinda), 4 zeytin, yarim domates
12:30 1 kepce mercimek corbasi
2 yk pilav
3 kofte
Ayran
14:00 yarim muz
16:30 2 mandalina
20:00 1 tabak ispanak, 1 kase havuc salatasi
kimse yok muuu ??
ben de çocuklarıma yani öğrencilerime hediye hazırladım
yarın karne gününde vereceğim.
15 tane oldukları için pahalı şeyler alamadım.
puzzle, ucunda başlık olan kalem, 2şer balon, ve halley aldım :)
güzel şeffaf poşetlere koydum, rafyayla bağladımm :))
sizce hoşlarına gider mi ?
şimdi de velilerime dönem boyunca çektiğim fotoğrafları dvd ye yazdırıp vereceğim ama bilgisayarım kafayı yemiş durumda sadece güvenli modda çalışıyor. yazamıyorum. sinir oldummm
pfff
***13. TAKIM 293. ETAP ***
aysecig (61.3 ///%)
beril77 (76.4 ///%)
betuld (62.2///%)
blitz86 (71.7 ///%)
dontpanic (111.9 ///%)
GUL1978 ( 77.8/76.6/1.2/%1.54)
gurbet_dmr (81.8 ///%)
lafraise(59.5///%)
tugkay2000 (64 ///%)
13.TAKIM ORTALAMASI:%
Kızlar inşallah yarın listemiz bu şekilde. Umarım herkes güzel kilolar verir ve bu haftada birinciliğimize devam ederiz.
Canlarım ben kaçıyorum şimdilik. Dinleneyim biraz ayaklarım yine ağrımaya başladı. Yarın için inşallah çok güzel sonuçlar bekliyorum yine sizden. İnşallah bende tartıda güzel bir sonuç görürüm yarın sabah. Dün tartıldığımda +200 deydim yine. Sanırım artık haftalık 1 kilo yerine 200 gr almaya başladım. Bu benim için çok büyük bir başarı. İnşallah yarında yine güzel bir sonuç görürüm tartıda. Yarın internet sorunu çözülmezse eğer öğleye kadar gelemem. Öğle yemeğinden sonra inşallah burda olurum. O yüzden merak etmeyin. Dediğim gibi Betül'cüm sen buraya bakacağım diye yorma kendini. Listeyi ben hallederim sen keyfine bak. Kocaman öpüyorum hepinizi
Sabah işe gitmeden bende yaparım bildirimimi
bende kaciyorum kizlar.mesaj sayilarini unutmazsaniz sevinirim.göndermeyenlerinkini de sabah sayarim artik. bogazim agriyordu,simdi de nezle oldum galiba.
benim kizim olsaydin verirdimAnnemden dun alisveris parasi aldim kiyafet! Almak icin ben gittim bizim burdaki avmye ceyiizz aldim allaaahimmm aksam annem sorucakk sonra bi ton sey siralicak ooffoysaki hu hafta sonu kuzusun komutanlari ve esleriyle bulusucaktik yazin kuzusum askerken iki haftada bir beni tombis halimle goruyolardi sasirtmak icin yeni ciciler aliym dedimm dayanamaaadimmmmmmmm benim yine para almam gerek ooooff ne dicemmmmmmmmm (
allah daha nice guzel karneler getirmeyi nasip etsin[TABLE="class: frmDis, align: center"]
[TR]
[TD][TABLE="class: frmDis, align: center"]
[TR]
[TD="class: frmListBaslik, align: center"]I. Dönem Ders Notları[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"][TABLE="width: 100%"][/TD]
[TR]
[TD][TABLE="class: frmDis"]
[TR="class: frmListBaslik"]
[TD]DERSLER[/TD]
[TD="colspan: 4"]Sınav Puanları[/TD]
[TD="colspan: 3"]Projeler[/TD]
[TD="colspan: 11"]Performans Belirlemeye Yönelik Çalışmalar[/TD]
[TD="colspan: 3"]Notu ve Puanı[/TD]
[/TR]
[TR="class: frmListBaslik"]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]4[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]Ort.[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]Ort.[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]4[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]Ort.[/TD]
[TD]PBYÇ Ort. [/TD]
[TD]Not [/TD]
[TD]Puan[/TD]
[TD]Muaf[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #f5f5f5"]
[TD]GÖRSEL SANATLAR [/TD]
[TD="align: center"]90 [/TD]
[TD="align: center"]98 [/TD]
[TD="align: center"]94 [/TD]
[TD="align: center"]94 [/TD]
[TD="class: header4, align: center"]5 [/TD]
[TD="class: header4, align: center"]94 [/TD]
[TD="align: center"]-[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #ffffff"]
[TD]HAYAT BİLGİSİ [/TD]
[TD="align: center"]99 [/TD]
[TD="align: center"]98,50 [/TD]
[TD="class: header4, align: center"]98,50 [/TD]
[/TR]
[TD]MATEMATİK [/TD]
[/TR]
[TD]MÜZİK [/TD]
[/TR]
[TD]OYUN VE FİZİKİ ETKİNLİKLER [/TD]
[/TR]
[TD]TÜRKÇE [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
hayirdir bacim dur bir bakalim hemen mezun ettin biziYerimize birileri gelir dimi? ama zaten ben mezun olsam da bi gün inşallah, sizlerden birileri kaldığı sürece muhakkak uğramaya devam ederiiiiiiiiiimGerçi kimsenin benm kadar kalacağını sanmıyorum
bence oyle bir kilon olmayacak sikilassan yetecekBirileri gelir gelmesine ama onlar alışmadan zaten herkesin aynı anda gitmesi olmaz. Ben hep buralardayım sanırım. Doğum sonu kilolar gidene kadar.
Kızım ilk okul birinci sınıfa gidiyor Tuğba'cım buda onun ilk karnesi olacak inşallah. Yarın alacaklar karnelerini. Güzel dileklerin için çok teşekkürler
insallah sende alirsin oglusun karnesinin canimtesekkür ederim.kacamak yapmamaya calisiyorum.hem ben,hem de takim icin.zaten aciktigimda su icersem,uzun süre tok kalabiliyorum.
maasallah.birinci sinifti galiba.benim oglum ikinci sinifta ve daha karne görmedik.ikinci yari verilecekmis.bende 4 gözle bekliyorum.
simdi dikkat ediyorsun ebrucum.insallah daha kilo almazsan,dogumdan sonra cok kilon kalmaz.dogumda asagi yukari 7-8 kilo gidiyor zaten.emzirirken de kalanini verirsin sen bence.
:)) çatlak ya :))
çok tatlısın.
güle güle kullan her şeyini güzel günlerde.
çeyiz topiğine biraz takıldım ya, ordan bir şey öğrendim. orda adetmiş gibi herkes birbirine 'aşkla kullan' diyor. aslında güzel bir temenni ama orda herkesten kalıp gibi görünce komiğime gitti benim
benim kizim olsaydin verirdim
isim bellimiKız olacak inşallah Kadriye'cim. Nisan'ın ilk haftası alırız dedi doktor. İlki sezaryandı. O nedenle buda öyle olacak. Doktorda acil olsun istemiyor planlı bir tarihte olsun istiyor. Bende doğum sancısı gelene kadar bekleyeyim diye düşünüyorum ama bakalım hayırlısı. Ben burcunu hiç düşünmemiştim. Koç mu olacak şimdi?
sikilikca gel amaay kusura bakma canım haklısın tabi. ismin tam olarak neyse osun ecemcim.benim hiç fotoğraf çekme alışkanlığım falan yok. :26: hatta amacım kimse beni görmeden zayıflamak şok etmek. bi düşünsene yüzleriniiiii
maalesef tartıyı bırakabileceğim biri yok yakınımda, evde nereye koyarsam koyayım ulaşılabilir benim için.ama ben kendi irademle yarından sonra deneyeceğim. kendimi tutacağım. 1 hafta dayanmaya çalışacağım. bir yandan da hergün tartılmam şu açıdan iyi oluyor. kilo veremediysem ya da artıdaysam nedenini düşünüyorum. bir şeyi çok mu kaçırdım diyorum, ya da dukandaki miktarı kısıtlı şeylerimi abarttım acaba falan diye bakıyorum. ama deniycem. bir de böyle olsun bakalım. umarım sonuçlar da güzel olur tabiii. teşekkürler tavsiyen içiiin ebrucum
ben de memnun oldum tuğbacım. sen de öylesin.
vay vay vaay çeyizini sevsinler. çok hoş yaramazlıklar bunlarkendini biraz acındırırsan annen affedebilir.
ben kendi topiciğimde çığırayım biraz kızlar. hepinize selamlar, hoş sohbetleer
ben niye kimsenin resmini goremiyorum kizlargörsen cok yaramaz.bir iki fotosunu ekleyim simii.sonra bakarsin.
goremiyorumkiiiiiiiiiiiibencede ecemcim.benim keremim yapiyor.bende cok ise yariyor.dayanamiyorum ona.
evet o,ecemcim.fotosunu ekledim bakarsan.
corba ve plav biraz fazla gibi ama oglen yemissin aksama kadar yanar iye usunuyorumMenummm
Sabah
07:15 1 bardak sut
09:30 1 dilim yumurtali peynirli ekmek(firinda), 4 zeytin, yarim domates
12:30 1 kepce mercimek corbasi
2 yk pilav
3 kofte
Ayran
14:00 yarim muz
16:30 2 mandalina
20:00 1 tabak ispanak, 1 kase havuc salatasi
bak yemiyorsunuz sonra hastalaniyorsunuzSekerimm meyvem var bi kere haksızlık yapma hahah :)) ben bi dahaki kontrole kadar katı yemicekmiisiiiim ya ondan böyle kolay ezilebilen ve sıvı seyler yedim :)
Rende aldım cokk tatlı pembe :) matruska tuzluk karabiberlik görmüstüm burda bi topikte cok begenmistim ondan aldım fondü seti pembe inekli sos tenceresi kalpli tava 4 kalpli tava aldım birde catal bıçak standı aldım :)
ayyyyyyyy cok nazik ince bir dusuncekimse yok muuu ??
ben de çocuklarıma yani öğrencilerime hediye hazırladım
yarın karne gününde vereceğim.
15 tane oldukları için pahalı şeyler alamadım.
puzzle, ucunda başlık olan kalem, 2şer balon, ve halley aldım :)
güzel şeffaf poşetlere koydum, rafyayla bağladımm :))
sizce hoşlarına gider mi ?
şimdi de velilerime dönem boyunca çektiğim fotoğrafları dvd ye yazdırıp vereceğim ama bilgisayarım kafayı yemiş durumda sadece güvenli modda çalışıyor. yazamıyorum. sinir oldummm
pfff
Hiçte bile her zaman önce gelen sağlıktır. Böyle birsonuca nerden vardın anlamadım ama her yorumumda bunu belirtiyorum. Ecem çok iyi bilir. Önemli olan sağlıklı beslenmek.
Beril'cim anlayamadım tam olarak. Biliyorsun kurallarımız gereği zaten en geç 11:30 a kadar kilo bildirimimizi yapıyoruz. Yarın bu daha önemli çünki sadece öğle arası girebileceğim internete. Sorun çözülmezse.
Yokkk canım yaaaaa çok doğru anlamışsın. Öğretmen sadece Hayrünisa'nın çok konuşmasından şikayetçiO huyunu benden almış bütün okul hayatım boyunca öğretmenlerimin en büyük şikayeti çok konuşmam ve yaramazlık yapmamdı. Sanırım kızımda bana çekmiş çok görmüyorum Boşuna dememişler anasına bak kızını al diye. Ama maşallahı var henüz 16 harf öğrenmelerine rağmen şuan okuyabiliyor. Ben özellikle bilmediği harfleri göstermedim ki sınıfla aynı düzeyde gitsin çok bilmişlik etmesin diye ama bugün toplantıda öğrendim ki sınıfta 3 tane çocuk tam olarak okuyabiliyormuş. Öğretmen Hayrünisa'da okuyor dedi ama tabii ki çok iyi düzeyde değil. Bende 15 tatilde tamamen okutturmayı düşünüyorum. Çünki elma ağacı yapmışlar. Her çocuğun bir elması var. Okumayı öğrenenin elması kızarıyormuş Notlara gelince bende çözemedim ama sorun yok, sonuçta ben çocuğumun kapasitesini biliyorum. Allaha şükür çok çabuk anlayıp, çok çabuk öğreniyor. Okuması, yazması ve matematiği çok iyi. Görsel sanatlarda ne öğreniyorlar onuda anlamadım. İkinci dönem daha iyi belli olacak herşey.
Ben beğendim menünü. Hiç olmazsa kaçamak yok. Zaten artık senin menüleri öyle değerlendiriyorum.Kaçamak yoksa güzel bir menü Bu hafta bende senden güzel sonuç bekliyorum çünki menülerin güzeldi. Dönem sonu gösterisi içinde fazladan efor harcadın. İnşallah tartı yarın çok güzel bir rakam gösterir.
Sen zaten biliyosun fazla söze gerek yok
İyi geceler canım görüşmek üzere
Öyle düşünme Betül'cüm iyi düşün iyi olsun. En az 1,2 gitsin bu hafta senden
bende sanki almadim gibi geliyor vermeim de orasi kesiniçim rahatladı :)
sen 55 ol, sana da hediye alırım :)
inşalllaahhhhh
bu arada az önceki mesajda demşsin ya 1.2 diye
veremem o kadar sanki ya
şiş hissediyorum zaten.
ayy heyecanlandırdın beni Ebru yaaa
ozel okulmu seninkiahhh Bernardo ahh
fiyatları güzel gerçekten, pis bernardo nolcak
ay önemsiz bir şey olur mu.
5 yaşında bir çocuksun ve senden başka herkese hediye geliyor
.ocuk kendini nasıl önemsiz değersiz hisseder mutsuz olur.
ayrıca hadi o gün öğretmen düşünemedi öyle bir eksiklik oldu, yarın yada çocuk ne zaman geldiyse hediyeyii istemeliydi, senin toplantıda söylemeni mi beklemiş
ayrıca şunu da anlamadım, sonuçta tüm çocuklar birbirine hediye alıyor, o gelmeyen çocuğa da biri hediye aldı muhakkak, onu Hayrunnisa'ya verebilirdi.
insanlar da öğretmenlik yapıyor işte. hiç mi düşünmemiş.
evet biz şapkalı parti yapıyoruz her sene mesela okulda
unutan çocuk olursa mutsuz olmasın diye okul şapka alıyor fazla sayıda.
ayy hatırlıyorum tabi ya o günleri :)
ciddi ciddi söylediğiniz kadar ve aynı vermiştiniz :)
iyi gecelerbende kaciyorum kizlar.mesaj sayilarini unutmazsaniz sevinirim.göndermeyenlerinkini de sabah sayarim artik. bogazim agriyordu,simdi de nezle oldum galiba.
:)) yaa napiyim icim icimee sıgmıyoooooo sendeee öyleee :))
O zaman askla kullan ah hayır askla kullanın sekerim :)) bende bizde kerosta :))
Benimdee seker anniskoommm ne kadar lazım söyle bakalım dedi ki zaten isten gelinceee :))
di mi di mi :)
Ben erken yürümemişim de, 1,5 yaşıma doğru 3 kelimeli cümleler falan kurmaya başlamışım. "Anne su istiyorum." falan diyomuşum. Duyanlar bi daha dönüp bakıyomuş "A! Bebek konuşuyo!" diyeİlkokul öğretmenim benim akrabamdı hep anlatır hala.. Sen daha 3 yaşındaydın çok düzgün bi konuşmayla bana baştan sona kırmızı başlıklı kız masalını anlatırdın diye. Valla ben hiçbşy hatırlamıyorum
Akşam kendini frenlemişsin yememişsin evdekilerden balım bak bravo
Hoşlarına gitmez olur mu hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiççç ellerine yüzlerine bitane yıldız çizince bile havalara uçuyolar öğretmenim yaptı diye, o kadar hediyeye ne kadar sevineceklerini tahmin bile edemiyorum :) Maşallah sana canım baya da emek harcamışsın kutlarım.
İnşallah canım benim bak bu listeyi gördüm heyecanlandımmmm :))))
Biz de seni öpüyoruuuzzz iyi geceler
ay iyi oldu hatırlattığın gece çıkmadan sayayımm inşallahbende kaciyorum kizlar.mesaj sayilarini unutmazsaniz sevinirim.göndermeyenlerinkini de sabah sayarim artik. bogazim agriyordu,simdi de nezle oldum galiba.
Çok geçmiş olsun kadriyecim, bu hafta böyleyiz artık hepimizde bi rahatsızlık.. :\ kısa sürede iyileşirsin inşallah bişeyciğin kalmaz. Hayurlı geceler.
Kızlar ben de müsadenizi isteyeyim,sizleri seviyorum kendinize çok iyi bakın sabah mutlu mutlu hallerimizle yeniden görüşmek üzere inşallah iyi geceleeeeer
aminn canım hepimizz:)):)) yaa napiyim icim icimee sıgmıyoooooo sendeee öyleee :))
O zaman askla kullan ah hayır askla kullanın sekerim :)) bende bizde kerosta :))
Benimdee seker anniskoommm ne kadar lazım söyle bakalım dedi ki zaten isten gelinceee :))
Ebru daha ismine karar vermemiştiisim bellimi
sikilikca gel ama
ben niye kimsenin resmini goremiyorum kizlar
goremiyorumkiiiiiiiiiiii
corba ve plav biraz fazla gibi ama oglen yemissin aksama kadar yanar iye usunuyorum
bak yemiyorsunuz sonra hastalaniyorsunuz
kizacam ama artik
bol bol vitaminnnnnnnnnnn
ayyyyyyyy cok nazik ince bir dusunce
kesin sevinirler
kusura bakma ebru yanlis anladin yada ben o maksatta yazmadim
ama bundan sonra saka mahiyetinde de olsa yazmam
senin yanlis anlamana sebep oldugum icin uzgunum
bende sanki almadim gibi geliyor vermeim de orasi kesin
ozel okulmu seninki
anlattiklarin yaptiklarin biraz bizim okula benziyorda
yok evletteysen super bir sanssin ordaki minnaklar icin
iyi geceler
gecmis olsunnnn insallah hafif atlatirsin
yarin alis verise giderken ceyiz magazasinin onunden gecmek yok bak anlastikmi
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar herkese.
Geçen hafta: 111.9
Bu hafta: 110.8
Fark: 1.1
Yüzde:
Ya ben yüzde hesaplamayı yine unuttum nasıldı bilmiyorumŞimdi çıkmam gerekiyor. Öğleye doğru yine geleceğim inşallah. Yazılanları okuyamadım hiç umarım herkes iyi sonuçlar alır. öpüyorum hepinizi..
senin buradaki yazilarini,cevaplarini cok begeniyorum.1,5 yasinda konusmandan demekki,konusma yetenegin güclü.
Ben erken yürümemişim de, 1,5 yaşıma doğru 3 kelimeli cümleler falan kurmaya başlamışım. "Anne su istiyorum." falan diyomuşum. Duyanlar bi daha dönüp bakıyomuş "A! Bebek konuşuyo!" diyeİlkokul öğretmenim benim akrabamdı hep anlatır hala.. Sen daha 3 yaşındaydın çok düzgün bi konuşmayla bana baştan sona kırmızı başlıklı kız masalını anlatırdın diye. Valla ben hiçbşy hatırlamıyorum
Akşam kendini frenlemişsin yememişsin evdekilerden balım bak bravo
Hoşlarına gitmez olur mu hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiççç ellerine yüzlerine bitane yıldız çizince bile havalara uçuyolar öğretmenim yaptı diye, o kadar hediyeye ne kadar sevineceklerini tahmin bile edemiyorum :) Maşallah sana canım baya da emek harcamışsın kutlarım.
İnşallah canım benim bak bu listeyi gördüm heyecanlandımmmm :))))
Biz de seni öpüyoruuuzzz iyi geceler
sagol,insallah cabucak iyilesirim ama,bugün dünden daha kötüyüm.Çok geçmiş olsun kadriyecim, bu hafta böyleyiz artık hepimizde bi rahatsızlık.. :\ kısa sürede iyileşirsin inşallah bişeyciğin kalmaz. Hayurlı geceler.
Kızlar ben de müsadenizi isteyeyim,sizleri seviyorum kendinize çok iyi bakın sabah mutlu mutlu hallerimizle yeniden görüşmek üzere inşallah iyi geceleeeeer
zaten anneler cocuklarina kiyamaz ki,annen en güzelini yapmis.:)) yaa napiyim icim icimee sıgmıyoooooo sendeee öyleee :))
sagol berilcim.insallah hasta olan herkese sifa verir rabbim.bende sanki almadim gibi geliyor vermeim de orasi kesin
ozel okulmu seninki
anlattiklarin yaptiklarin biraz bizim okula benziyorda
yok evletteysen super bir sanssin ordaki minnaklar icin
iyi geceler
gecmis olsunnnn insallah hafif atlatirsin
yarin alis verise giderken ceyiz magazasinin onunden gecmek yok bak anlastikmi
di mi di mi :)
bugün hepsine yıldızyapmıştım eve giderken çok mutlulardı :))
ay iyi oldu hatırlattığın gece çıkmadan sayayımm inşallah
iyi geceleerrr
aminn canım hepimizz:))
ne alcaksın Ecem
ben de çok özledim alışverişi yaaa
son nerdeyse 1 yıldır doğru düzgün bir şeyler almadım
gardrobum karmakarışık her beden var
al-ver olunca oturtamadım hiç
ya darlar ya bollar bir acayip :))
annenin kıyamayacağı belliydi zaten
Ebru daha ismine karar vermemişti
berilcim arkadaş olarak ekle, genelde herkes görmesin diye özel albüm yapıyoruz, profillerinden bakabilrsin sonra
ama çorba ve pilavdan yemeseydim doyamazdım kı 3 köfte ve ayranla ne insafsızsınız uleyyynnn!!
kız Beril sen de delisin dolusun hoşsun ama biraz alıngansın galiba:)
yanlış anlaşılma olabilir, onlar düzeltilir ama bir daha şaka da olsa yazmam fln demişsin ya olur mu öyle şey :))
canım benimki özel okul değil devlet okulu ama bir çok özel okula 100 basar.
farklı bir okul, müdürümüz çok donanımlı birisi ve bağımsiz anaokulu. okul yurtdışındaki modeller örnek olarak yapılmiş fiziksel olarak, eğitim olarak da iyi bir okuluz.kadromuz çok genç, farklı ve yeni projelere açığız, cevredeki üniversitelerle işbirliği içindeyiz. mesela benm sınıfım bu sene üniversitede resim sergisi açtı düşünün:))
öyle işte, çok yoğun çok yorucu ama çok güzel bir okul.
aslında konusu açılmışken size de danışayım. ben şimdi evlenince karşıda oturcam ya ama okulum şu an küçükçekmecede. orda kadrolu olarak çalışıyorum. daha 2 yıllık olduğum için ya eş durumundan istiycem ya da görevlendirme. çıkar mı çıkmaz mı orası zaten karışık da.off çok uzattım şimdi özetliyorum.::
farklı bir okulda çalışıyorum ve aslında okulumu değiştirmek istemiyorum. okul metrobüs hattı üzerinde evimiz de öyle olacak inşallah ama yine de 1 saat fln olcak gidip gelmm ve istanbulda olanlar sabahları metrobüs yoğunluğunu bilirler. siz ne dersiniz?? evlilik yeni bir olay, karşıda oturmak yeni bir olay bir de üzerinde alıştığım ve sevdiğim okulumu değiştirirsem zorlanırım belki diye düşünüyorum. bir yandan da evime çok yakın bir okulda çalışmak da cazip geliyor ama nasıl bir okul olcağı belli değil. böyle donanımlı bir okuldan sonra alelade bir okul hem beni tatmin etmeyebilir hem de körelebilirim mesleki anlamda..
kafam çok karışıkk
çok uzun yazdım kusura bakmayın ama yorum yaparsanız sevinirimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?