Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benim tatli tubisim

Ben de 9 aylikken yurumusum hala o gazla gezip duruyorumm:)))
Ama gec konusmusumm:)
Onun da acisini cikarmak icin cok konusuyorumm:))

Ben erken yürümemişim de, 1,5 yaşıma doğru 3 kelimeli cümleler falan kurmaya başlamışım. "Anne su istiyorum." falan diyomuşum. Duyanlar bi daha dönüp bakıyomuş "A! Bebek konuşuyo!" diye İlkokul öğretmenim benim akrabamdı hep anlatır hala.. Sen daha 3 yaşındaydın çok düzgün bi konuşmayla bana baştan sona kırmızı başlıklı kız masalını anlatırdın diye. Valla ben hiçbşy hatırlamıyorum

Akşam kendini frenlemişsin yememişsin evdekilerden balım bak bravo

Hoşlarına gitmez olur mu hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiççç ellerine yüzlerine bitane yıldız çizince bile havalara uçuyolar öğretmenim yaptı diye, o kadar hediyeye ne kadar sevineceklerini tahmin bile edemiyorum :) Maşallah sana canım baya da emek harcamışsın kutlarım.

İnşallah canım benim bak bu listeyi gördüm heyecanlandımmmm :))))

Biz de seni öpüyoruuuzzz iyi geceler

bende kaciyorum kizlar.mesaj sayilarini unutmazsaniz sevinirim.göndermeyenlerinkini de sabah sayarim artik. bogazim agriyordu,simdi de nezle oldum galiba.

bende kaciyorum kizlar.mesaj sayilarini unutmazsaniz sevinirim.göndermeyenlerinkini de sabah sayarim artik. bogazim agriyordu,simdi de nezle oldum galiba.

Çok geçmiş olsun kadriyecim, bu hafta böyleyiz artık hepimizde bi rahatsızlık.. :\ kısa sürede iyileşirsin inşallah bişeyciğin kalmaz. Hayurlı geceler.

Kızlar ben de müsadenizi isteyeyim,sizleri seviyorum kendinize çok iyi bakın sabah mutlu mutlu hallerimizle yeniden görüşmek üzere inşallah iyi geceleeeeer

benim kizim olsaydin verirdim
allah daha nice guzel karneler getirmeyi nasip etsin
op fistigi bizim icinde

Yerimize birileri gelir dimi? ama zaten ben mezun olsam da bi gün inşallah, sizlerden birileri kaldığı sürece muhakkak uğramaya devam ederiiiiiiiiiim Gerçi kimsenin benm kadar kalacağını sanmıyorum
hayirdir bacim dur bir bakalim hemen mezun ettin bizi
sikildinmi sekercim bizden
ben ve kacamaklarimdan kurtulamassiniz
bence oyle bir kilon olmayacak sikilassan yetecek
insallah sende alirsin oglusun karnesinin canim

simdi dikkat ediyorsun ebrucum.insallah daha kilo almazsan,dogumdan sonra cok kilon kalmaz.dogumda asagi yukari 7-8 kilo gidiyor zaten.emzirirken de kalanini verirsin sen bence.

ebru ve kilo ayni cumlede kullanamadim ozur dilerim

:)) yaa napiyim icim icimee sıgmıyoooooo sendeee öyleee :))

O zaman askla kullan ah hayır askla kullanın sekerim :)) bende bizde kerosta :))

benim kizim olsaydin verirdim

Benimdee seker anniskoommm ne kadar lazım söyle bakalım dedi ki zaten isten gelinceee :))

isim bellimi
sikilikca gel ama

görsen cok yaramaz.bir iki fotosunu ekleyim simii.sonra bakarsin.
ben niye kimsenin resmini goremiyorum kizlar
bencede ecemcim.benim keremim yapiyor.bende cok ise yariyor.dayanamiyorum ona.

evet o,ecemcim.fotosunu ekledim bakarsan.
goremiyorumkiiiiiiiiiiii
corba ve plav biraz fazla gibi ama oglen yemissin aksama kadar yanar iye usunuyorum
bak yemiyorsunuz sonra hastalaniyorsunuz
kizacam ama artik
bol bol vitaminnnnnnnnnnn
ayyyyyyyy cok nazik ince bir dusunce
kesin sevinirler

kusura bakma ebru yanlis anladin yada ben o maksatta yazmadim
ama bundan sonra saka mahiyetinde de olsa yazmam
senin yanlis anlamana sebep oldugum icin uzgunum

bende sanki almadim gibi geliyor vermeim de orasi kesin
ozel okulmu seninki
anlattiklarin yaptiklarin biraz bizim okula benziyorda
yok evletteysen super bir sanssin ordaki minnaklar icin
iyi geceler
gecmis olsunnnn insallah hafif atlatirsin

yarin alis verise giderken ceyiz magazasinin onunden gecmek yok bak anlastikmi

di mi di mi :)
bugün hepsine yıldızyapmıştım eve giderken çok mutlulardı :))

ay iyi oldu hatırlattığın gece çıkmadan sayayımm inşallah

iyi geceleerrr
aminn canım hepimizz:))

ne alcaksın Ecem
ben de çok özledim alışverişi yaaa
son nerdeyse 1 yıldır doğru düzgün bir şeyler almadım
gardrobum karmakarışık her beden var
al-ver olunca oturtamadım hiç
ya darlar ya bollar bir acayip :))

annenin kıyamayacağı belliydi zaten

Ebru daha ismine karar vermemişti
berilcim arkadaş olarak ekle, genelde herkes görmesin diye özel albüm yapıyoruz, profillerinden bakabilrsin sonra
ama çorba ve pilavdan yemeseydim doyamazdım kı 3 köfte ve ayranla ne insafsızsınız uleyyynnn!!

kız Beril sen de delisin dolusun hoşsun ama biraz alıngansın galiba:)
yanlış anlaşılma olabilir, onlar düzeltilir ama bir daha şaka da olsa yazmam fln demişsin ya olur mu öyle şey :))

canım benimki özel okul değil devlet okulu ama bir çok özel okula 100 basar.
farklı bir okul, müdürümüz çok donanımlı birisi ve bağımsiz anaokulu. okul yurtdışındaki modeller örnek olarak yapılmiş fiziksel olarak, eğitim olarak da iyi bir okuluz.kadromuz çok genç, farklı ve yeni projelere açığız, cevredeki üniversitelerle işbirliği içindeyiz. mesela benm sınıfım bu sene üniversitede resim sergisi açtı düşünün:))
öyle işte, çok yoğun çok yorucu ama çok güzel bir okul.

aslında konusu açılmışken size de danışayım. ben şimdi evlenince karşıda oturcam ya ama okulum şu an küçükçekmecede. orda kadrolu olarak çalışıyorum. daha 2 yıllık olduğum için ya eş durumundan istiycem ya da görevlendirme. çıkar mı çıkmaz mı orası zaten karışık da.off çok uzattım şimdi özetliyorum.::

farklı bir okulda çalışıyorum ve aslında okulumu değiştirmek istemiyorum. okul metrobüs hattı üzerinde evimiz de öyle olacak inşallah ama yine de 1 saat fln olcak gidip gelmm ve istanbulda olanlar sabahları metrobüs yoğunluğunu bilirler. siz ne dersiniz?? evlilik yeni bir olay, karşıda oturmak yeni bir olay bir de üzerinde alıştığım ve sevdiğim okulumu değiştirirsem zorlanırım belki diye düşünüyorum. bir yandan da evime çok yakın bir okulda çalışmak da cazip geliyor ama nasıl bir okul olcağı belli değil. böyle donanımlı bir okuldan sonra alelade bir okul hem beni tatmin etmeyebilir hem de körelebilirim mesleki anlamda..
kafam çok karışıkk
çok uzun yazdım kusura bakmayın ama yorum yaparsanız sevinirimmm

Ben yeni yattim. 2 saat uyuyup kalkicam.
Nasilsa sabah oldi yatmadan tartilayim dedim demez olaydimm..
62.4 cikti kilom
200 gr almisim
Nasil olur ya nasil anlamadim..
Moralim altust

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar herkese.

Geçen hafta: 111.9
Bu hafta: 110.8
Fark: 1.1
Yüzde:

Ya ben yüzde hesaplamayı yine unuttum nasıldı bilmiyorum Şimdi çıkmam gerekiyor. Öğleye doğru yine geleceğim inşallah. Yazılanları okuyamadım hiç umarım herkes iyi sonuçlar alır. öpüyorum hepinizi..

0,98 Tugbacim yuzden
Farki gecen haftaki kilona bolup, 100 le carpiyorsun

Benim kilom gecen haftakiyle ayni
62.2

senin buradaki yazilarini,cevaplarini cok begeniyorum.1,5 yasinda konusmandan demekki,konusma yetenegin güclü.

sagol,insallah cabucak iyilesirim ama,bugün dünden daha kötüyüm.
zaten anneler cocuklarina kiyamaz ki,annen en güzelini yapmis.
sagol berilcim.insallah hasta olan herkese sifa verir rabbim.

allah kolaylik versin betülcüm.istanbula tatil icin gittigimde bile trafik beni yoruyor.siz her gün gidip geliyorsunuz.bir yandan da alistigin bir düzen,kisiler var.allah hakkinda ne hayirlisiysa o karari verdirsin sana

gecmise daldim,günaydin demedim. günaydin herkese,simdilik kimse yok ama...
dünkü mesaj sayilarini toplayim da yazayim.

.........24 ocak mesaj sayilari......
dontpanic..............24
blitz86..................28
betüld...................17
gurbet-dmr.............18
aysecig..................0
beril77....................12
lafraise..................23
tugkay2000............10
GUL1978.................2

umarim yanlisim yokturdur.hapsira hapsira isim bitti.

kilomu da yazayimcikayim,kücüge kahvalti yaptiracagim.
gecen hafta 71.7 bu hafta 70.9
yani fark 800 gr.
yüzde de galiba 1,11
arkadaslar yüzde hesabi yanlis olabilir.yanlissa düzeltirseniz sevinirim.

Gecen hafta 59,5
Bu hafta 59,2
Fark 0,3
0,50

Yerinde saymak bu olsa gerek 2 haftadır 58 i göremiyorum!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…