• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

simdi vakit
senli bir şiirdir doğan günde…
bayram sabahı telaşlarımdır
sana gelen yollarda…
toplayıp en çocuksu yanlarımı
mavi patiskalar içinde
uzak hayaller kurmaktır
gözlerine dair..

şimdi vakit…
yeniden başlamak gibidir hayata
neresinden başlarsan orasından kâr…
günaydın…
günün aydın olsun..

en romantik haliyle yatak odasi sesimle gunaydin hatunlarrrrrrrrrrrrrrrr

yazan=tombul romantik

Gunaaaaaydiiiiiiiiiiinnn tombul romantikkk :)

Canlarııııııım günaydın :16: Daha yeni uyandım sayılır, Leslie beni bekliyo onla bi yürüyelim :10: sonra kahvaltımı edip geleym. Geçmişe de gelince bakarım. Size günaydın demeden başlamym dedim :) Öptümm

Hadi bakalım gözün aydın. Onun stresi daha kötü oluyor. Ödem yapmıştır bide. Rahatlarsın inşallah en kısa sürede.

Ben demiştim dimi canım takım toparlanır sen merak etme diye. Bak inşallah düzeliyor sizin takımda. Ama daha önceden de söylediğim gibi kapımız sana hep açık. Ne zaman istersen burda başköşede yerin hazır unutma bunu olur mu :16:

evet ebrucum rahatladım sonunda. :6: çook teşekkür ederim bu güzel sözlerin için. ben de takımımdan ayrılacak olursam biliyorsunuz ki olmak istediğim yer burası :54:

İyi geceler Buse'cim bence 4 gün değil. Sürekli dikkat et uykuna. Diyette uykuda çok önemli çünki.

haklısın ebrucum. bunu son zamanlarda göz ardı ettim açıkcası ama uykumu düzene sokacağım artık. :31:

koltuk cekiyor diyorsun
ben sana bir yardimcilik
birde zayiflarsan pantolon veriyom
varmi artiran
buse bizemi sizemi?

beriil kız ben senin tobik yanakları sıkar sıkar sonra yerim :9: koltuk çekmesi değil kız, arkadaşlarım aktif şuan. takım değiştirmemi gerektiren bi durum yok, memnunum :31: hem bu takım listesinde olmasam da paylaşımlarımı görüyorsun. burası da benim ikinci takımım siz tatlı insanların sayesinde :54: ama dediğim gibi takımdan ayrılacak olursam buraya gelmek isterim ben de önceliklee :29: hem pantolon da alacakmışsın :9:

simdi vakit
sana gelen yollarda…
mavi patiskalar içinde
uzak hayaller kurmaktır
gözlerine dair..

şimdi vakit…
günaydın…
günün aydın olsun..

yazan=tombul romantik

ay sabah sabah hiç güleceğim yoktu beriil :9:

günaydın çıtır olma adayı kelebekleeeeerr :21:

ebrucum komple arkadaş listeni mi sildin, tekrar arkadaşlık talebi yolladıktan sonra fark ettim de:26: fotoğraf yükledim falan deyince buraya yükledin sandım. merak edip bakmak için girdim. ama sanırım facebook'tan bahsediyormuşsunuz. yok benim face'im :50:

herkese günaydın bi deeeee :3:

bir saatten fazl olmus ve bir kisi gelmemissssssss
Biz tembel kelebeklerizzz:))

Canlarııııııım günaydın :16: Daha yeni uyandım sayılır, Leslie beni bekliyo onla bi yürüyelim :10: sonra kahvaltımı edip geleym. Geçmişe de gelince bakarım. Size günaydın demeden başlamym dedim :) Öptümm

Ayy ben de yeni kalktim ben de mi yapsamm
Ama cok ac hissediyorum kendimi:))
2 bardak su icip yapabilirim ama:)

ebrucum komple arkadaş listeni mi sildin, tekrar arkadaşlık talebi yolladıktan sonra fark ettim de:26: fotoğraf yükledim falan deyince buraya yükledin sandım. merak edip bakmak için girdim. ama sanırım facebook'tan bahsediyormuşsunuz. yok benim face'im :50:

Yok onunkiler burda ekli
Arkadassan gorebilmen lazjm.
Bir ara yanlislikla silmisti herkesi, tekrar arkadas olunca gorebilirsin:)

Banyoda tartilmadan zor durdumm:))
Ama basardimm:)

Yaa Tugba sana ozenip kahvaltidan once spor yapicam dedimm hala ac ac bekliyorum tembelliktenn:))

evet ebrucum rahatladım sonunda. :6: çook teşekkür ederim bu güzel sözlerin için. ben de takımımdan ayrılacak olursam biliyorsunuz ki olmak istediğim yer burası :54:

haklısın ebrucum. bunu son zamanlarda göz ardı ettim açıkcası ama uykumu düzene sokacağım artık. :31:

beriil kız ben senin tobik yanakları sıkar sıkar sonra yerim :9: koltuk çekmesi değil kız, arkadaşlarım aktif şuan. takım değiştirmemi gerektiren bi durum yok, memnunum :31: hem bu takım listesinde olmasam da paylaşımlarımı görüyorsun. burası da benim ikinci takımım siz tatlı insanların sayesinde :54: ama dediğim gibi takımdan ayrılacak olursam buraya gelmek isterim ben de önceliklee :29: hem pantolon da alacakmışsın :9:

ay sabah sabah hiç güleceğim yoktu beriil :9:

günaydın çıtır olma adayı kelebekleeeeerr :21:
kuzum sik bakiyim yanaklarimi
yok anacim sakasina takiliyommmmm
istedin pöntül(dedemin pantolana deyisi bu) olsun
kissssss buse benim yanaklarim tombul degil ama
tombul tombul memeler
iliklenmiyor dugmeler diyesim geldiiiiiiiii
bu sarkiyida bir severim hanii

benimde yok gulum yawwwwwwww
benim teknoloji dusmani istemiyorrrrrrrr
Biz tembel kelebeklerizzz:))

tembel kelebek mi
biz mi
yok anam karistirdin biz gec yattik ya ondan senin sabah mahmurlun ogleni buldu
Banyoda tartilmadan zor durdumm:))
Ama basardimm:)
aferinnnnnnnnn
surda cumaya ne kaldi
haftabasimiz cuma oldu yaw
Buseee sana tekliflerr cok havali yalniz sevdim bunu:)
yok ecemcik senin kadar havali bir teklif yoktur
senin yaninda teklifler soner citirik kelebek
Hahah Ecem baska takimlara gidip aktif ol biraz svdir kendini seni de cagirirlar:))
kis kizin kanina girme
Yaa Tugba sana ozenip kahvaltidan once spor yapicam dedimm hala ac ac bekliyorum tembelliktenn:))

hahahhhhhhhh
ben tombul ve caliskan kelebek olarak kalktim evcemi temizledim(sadece alt kati ama)
simdi sicak birseyler icecem
ikide cene calasam sizle sonra dogrucaaaaaaaaa haydarin tepesindeyim:52::52::52::52::52::52::52::52:

tugba ve betul
su lesli mi nasil yapiyonuz biraz anlatin bana duyuyorum hep
sakin link atmayin acamiyom

kuzum sik bakiyim yanaklarimi
yok anacim sakasina takiliyommmmm
istedin pöntül(dedemin pantolana deyisi bu) olsun
kissssss buse benim yanaklarim tombul degil ama
tombul tombul memeler
iliklenmiyor dugmeler diyesim geldiiiiiiiii
bu sarkiyida bir severim hanii

benimde yok gulum yawwwwwwww
benim teknoloji dusmani istemiyorrrrrrrr

tembel kelebek mi
biz mi
yok anam karistirdin biz gec yattik ya ondan senin sabah mahmurlun ogleni buldu

aferinnnnnnnnn
surda cumaya ne kaldi
haftabasimiz cuma oldu yaw

yok ecemcik senin kadar havali bir teklif yoktur
senin yaninda teklifler soner citirik kelebek

kis kizin kanina girme

hahahhhhhhhh
ben tombul ve caliskan kelebek olarak kalktim evcemi temizledim(sadece alt kati ama)
simdi sicak birseyler icecem
ikide cene calasam sizle sonra dogrucaaaaaaaaa haydarin tepesindeyim:52::52::52::52::52::52::52::52:

Valla seni bilmem ben tembelimm:)
Son sicak Iceceklerini tuket sonra disin yapilinca icemezsinn:))

selam fıstık olma aşamasındaki,takımımın güzel hanımları bensiz nasıl geçiyor bakalım zamanınız geçmişe azıcık göz atayım bakayım beni unutmuşmusunuz:1:

selam fıstık olma aşamasındaki,takımımın güzel hanımları bensiz nasıl geçiyor bakalım zamanınız geçmişe azıcık göz atayım bakayım beni unutmuşmusunuz:1:

kalbim seni unutacak kadar adiyse
ellerim onu parcalayacak kadar asildir arkadasim

hahahahahahhhhhhhh
anacim ne firlamayim bugun boyle

dedemiz gelsede elifi alsa bende cufcuflasammmmmmmm

kis kacak cadi tugbaaaaaaaaa
nerdesin bakem sennnnnnnnnnn
asagida gordummmmmmmmmmmmmmmmm
saklanamazsin kurtulamazsin benden
banane soyleyecem iste
kacma durrrrrrrrrrrrrr
seni seviyom tatli cadicikkkkkkkk:40::40::40::40::40:

su okumayi birakin sonrayada
ecicik cik cik edelim
bak gidecem gelememmm
gelirsem belki bulamammmmmmmmmmmmmmmmmm
su an ekrana kucuk emrah gibi bakiyom ise yariyormuki

Buseee sana tekliflerr cok havali yalniz sevdim bunu:)

betül sana cevabını vermiş ama ben de vereyim canım.

kaptanınız ebru benim takımımda paylaşım eksikliği olduğundan motivasyona ihtiyacım olduğunu biliyordu ve sizde (kardeş takım) olduğunuz için, ve ebrunun kalbinin güzelliğinden, bana burda da paylaşımda bulunabileceğimi söyledi sağ olsun. o sebepten ben burada sizinle paylaşımdayım. yoksa sen başka takımlara gitme :34: istersen sen debizim takıma gelebilirsin, sen ve bu takımdaki herkes paylaşımda bulunmak için buyurabilir. :54:

sen menuyu felan birakta nerdesin bakiyimmmmmmmmmmm
hiiiiiiiiii cimdiririm bak gelirsem
ben seni goremez karsilasamaz oldum tubisim

ama ben sana oyle bir kayarimki kendini ozletirsen

Berilim canım benimmm :16: cidden hiç karşılaşamıyoruz:44:

tubişim mesela normalde dışarda yürürken bacaklarımız arkaya doğru gidiyor bu sayede basen çalışıyor, ama bu yürüyüşte hep dizimizi kaldırıp yerimizde sayıyoruz. benim basenlerimde ne bi karınccalanma ne bi ağrı hiç olmuyor. :26: o yüzden böyle düşünüyorum ben. :31: ama çalıştırıyor da olabilir tabi :44:

Hmmm.. Haklı olabilirsin balım :\ Ama hani yürüyüşte bütün vücut aynı anda çalışıyor ya, bunda da öyle oluyor sanki.. Bi de hep yürümüyorsun dizlerini karnına çekiyorsun öne doğru bacağını kaldırıyorsun sağa sola adım alıyorsun vs. sonra tempoyu arttırıyorsun falan.. Ben acayip terliyorum onu yapınca. İnşallah faydalı olur herkesin yaptığı spor kendisi için.. :16:

simdi vakit
sana gelen yollarda…
mavi patiskalar içinde
uzak hayaller kurmaktır
gözlerine dair..

şimdi vakit…
günaydın…
günün aydın olsun..

yazan=tombul romantik

Sayın tombul romantik sizden bi imza rica edebilirmiyim? :16:

Yapabilirsin canım yaa kendini olumlu olarak şartlandır. Pencereyi aç hava soğuk da olsa temiz havayı çek içine zaten spor yaptıkça üşümüyorsun.. Spordan sonraki kahvaltının keyfi de bi başka oluyor hani :39:

:))) Canım yaaa :48:

Ortim adını gördükçe mutlu oluyorum valla ara sıra böyle sürprizler yap :34: nasılsın iyi misin?

kis kacak cadi tugbaaaaaaaaa
nerdesin bakem sennnnnnnnnnn
asagida gordummmmmmmmmmmmmmmmm
saklanamazsin kurtulamazsin benden
banane soyleyecem iste
kacma durrrrrrrrrrrrrr
seni seviyom tatli cadicikkkkkkkk:40::40::40::40::40:

Ben de seni çoook seviyorum berilim :16: Valla spor kahvaltı sofra muhabbeti bulaşıklar falan derken anca gelebildim :6:

betül sana cevabını vermiş ama ben de vereyim canım.

kaptanınız ebru benim takımımda paylaşım eksikliği olduğundan motivasyona ihtiyacım olduğunu biliyordu ve sizde (kardeş takım) olduğunuz için, ve ebrunun kalbinin güzelliğinden, bana burda da paylaşımda bulunabileceğimi söyledi sağ olsun. o sebepten ben burada sizinle paylaşımdayım. yoksa sen başka takımlara gitme :34: istersen sen debizim takıma gelebilirsin, sen ve bu takımdaki herkes paylaşımda bulunmak için buyurabilir. :54:

iyi ki gelmişsin busecim seni tanıdığıma memnun oldum kendi adıma ben :70:

Back
X