Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Haftanın en az 3-4 günü yapalım bunu ecem ve betül. Ve isteyen imkânı olan herkes yani. Süpppper olur derim :8:

bende yapmak istiyorum ama benim internet sınırlı ya hemen doluverir.geçen yaz annemlerdeyken 1 hafta yapmıştım nasıl etkili olmuştu.ebru bana indir demişti ama indiremedim öylece kaldı.

Kaynana arar napıyosun ecem?
Egzersiz yapıyorum
Kac kilosun
59
Yeter artık benden bile! Zayıf oldun!! Erittiler kızı dicekler dügündeee...

hahahaha kıskananlar çatlasın kıskananlar çatlasın dersin sende :)

bende yapmak istiyorum ama benim internet sınırlı ya hemen doluverir.geçen yaz annemlerdeyken 1 hafta yapmıştım nasıl etkili olmuştu.ebru bana indir demişti ama indiremedim öylece kaldı.

Canım ortim güzel ortim şöyle bişey yapabilirsin o zaman, başka bi yerde indir flash belleğe at bilgisayara yükle internet olmadığı zamanlarda da ordan izlersin. Olma mı?

maşallah kuzum ya devam devam bu azimle haftaya kalmaz 55 i görürsün sen:)

alacağız inşallah canım.çok doğru söylüyorsun :)

Nrmiinn agzından ball damlıyoo ball :)

balıklamam daldım dimi :1:geçmişi hızlı hızlı geçeyim derken atladığım yerler olmuş demekki kusura bakma ay parçam:)
başladım başladım zayıflarken bir yandanda bakıma gireyim dedim:)
misafirlerim vardı aslında perşembeye kadar kalacakalrdı bugün dişçiye gidicem diyince dünden gittiler:)

Hahahaha ay parcan yesin seni hahaha :)))
Hadi hayırlı olsun cabucak atlatt insallahhh
Ohhh iyi olmuss misafirin makbulu kısa kalandır :)) ne cadıyım:47:

hahahaha kıskananlar çatlasın kıskananlar çatlasın dersin sende :)

Esinin is yernde varsa bilg falan indirsin sana getirsn olmaz mı

Çatlıyo zaten çatırrr çatırrrrrr

selam arkadaşlar,
bende uzun zamandır k.k takipçisiyim
önce hamilelik topiğindeydim
şimdi diyet topiğindeyim bende kilo vermek isteyenlerdenim. aslında çok fazla değil kilom ama bu iş motivasyonsuz olmuyo
şuan 59 kilodayım hedefim önce 55 sonrada 53 az gibi gözükebilir ama olmadımı olmuyo işte 1 kilo bile verilmiyo
eğer kabul ederseniz bende sizinle yarışmak ve kendimi böyle motive ederek zayıflamak istiyorum..:8:

Canım ortim güzel ortim şöyle bişey yapabilirsin o zaman, başka bi yerde indir flash belleğe at bilgisayara yükle internet olmadığı zamanlarda da ordan izlersin. Olma mı?

iyi olur aslında hem ortak yapılınca spor kendimizi sorumlu hissederde yaparız.
Esinin is yernde varsa bilg falan indirsin sana getirsn olmaz mı

Çatlıyo zaten çatırrr çatırrrrrr

var da benimkisi indirirmi onu düşünüyorum ama akşam sorayım bir bakayım :)

iyi olur aslında hem ortak yapılınca spor kendimizi sorumlu hissederde yaparız.

var da benimkisi indirirmi onu düşünüyorum ama akşam sorayım bir bakayım :)

Hatta biz direk link bulalım tugbiste yardım eder link icin onu verirsin hani aramam ugrasmam falan dyemez sadece indirir getirir ;)

selam arkadaşlar,
bende uzun zamandır k.k takipçisiyim
önce hamilelik topiğindeydim
şimdi diyet topiğindeyim bende kilo vermek isteyenlerdenim. aslında çok fazla değil kilom ama bu iş motivasyonsuz olmuyo
şuan 59 kilodayım hedefim önce 55 sonrada 53 az gibi gözükebilir ama olmadımı olmuyo işte 1 kilo bile verilmiyo
eğer kabul ederseniz bende sizinle yarışmak ve kendimi böyle motive ederek zayıflamak istiyorum..:8:

selam canım.çok fazla kilon yok gerçekten inşallah hayırlıyla verirsin.akşam kaptanımız okuyunca sana cevabı verir ama öncelikle sanırım toplu paylaım alanına yazman gerekiyor takımlar oradan bakıp çağırıyorlar.

Hatta biz direk link bulalım tugbiste yardım eder link icin onu verirsin hani aramam ugrasmam falan dyemez sadece indirir getirir ;)

iyi olur valla aramayayım şimdi hangisini yapıyorsanız ekleyin onu indirteyim:)

Berilim canım benimmm :16: cidden hiç karşılaşamıyoruz:44:

Hmmm.. Haklı olabilirsin balım :\ Ama hani yürüyüşte bütün vücut aynı anda çalışıyor ya, bunda da öyle oluyor sanki.. Bi de hep yürümüyorsun dizlerini karnına çekiyorsun öne doğru bacağını kaldırıyorsun sağa sola adım alıyorsun vs. sonra tempoyu arttırıyorsun falan.. Ben acayip terliyorum onu yapınca. İnşallah faydalı olur herkesin yaptığı spor kendisi için.. :16:

Sayın tombul romantik sizden bi imza rica edebilirmiyim? :16:

Yapabilirsin canım yaa kendini olumlu olarak şartlandır. Pencereyi aç hava soğuk da olsa temiz havayı çek içine zaten spor yaptıkça üşümüyorsun.. Spordan sonraki kahvaltının keyfi de bi başka oluyor hani :39:

:))) Canım yaaa :48:

Ortim adını gördükçe mutlu oluyorum valla ara sıra böyle sürprizler yap :34: nasılsın iyi misin?

Ben de seni çoook seviyorum berilim :16: Valla spor kahvaltı sofra muhabbeti bulaşıklar falan derken anca gelebildim :6:
ve biz yine karsilasamadikkkkkkkkkk:25::25::25:
Yine ben gelince gitmeee :50:
bende sporumu yaptim geldim cen cene ama sen yoksunnnnnnnnbariiiii sana bak ne yolluyorum :54:aldinmi

asilliğini kurban olsunlar bacııııım :)

geldim ortim geldim postaladım herkesi:1:artık buradayım ben bu işte ustayım haha:)
geçmişi hızlı hızlı geçtim ama anladığım kadarıyla yaprak dökümü olmuş.ben bu takımdan ne zamn ayrı kalsam bir şeyler oluyor.
gülçin,kadriye,tuğba izinde görünecekelr sanırım inşallah dönerler tekrar. ozmana kadar takımı aykta tutacak olan biziz şekerler pes etmek yok haydi toparlanma vakti aaaaa kaptaınımzı germeden yormadan güzel güzel devam :)
kuzummmmmm nerelerdesin hemsom topragimmmmmmmmmmmm
bacin kurbannnnnnn
misafirlerimi yolladım kaçamak yapmadım kendimce ama menüelrimi yazayım yinede
pazartesi
sabah:domatesli ymurta,pekmez,zeytin,peynir 2 dilim ekmek
ara:1 elma
öğlen:sebze çorbası yoğurt
akşam:zeytinyağlı kereviz,salata
2litre su

salı
sabah: sahanda yumurta peynir domates salatalık pekmez zeytin 2 dilim ekmek
öğlen:zeytinyağlı kereviz yoğurt
ara:1 tane elma
akşam:fırında tavuk salata
2 litre su

spor malesef yapamadım.bugün itibariyle başlayacağım
spor olsa iyiymis ama misafir varken cok cok iyi
beril gibi diş mağduru biri olaraktan bugün teda.vim başladı.ilk dolgum yapıldı her hafta bir diş tedavisi var inşallah iyi sonuç alrım bakalım.
namazımı kılayım kızımı uyutabilirsem uyutayım gelrim
insallah dolguysa fazla agrimiyor canim
firsat buldukca gelin kizlar
BERİLİM bak lesslie'yi sana anlatcaktım unuttum :44:

Şimdi tam yaşını bilmesem de 40'ın üerine olduğunu düşündüğüm bi hatun var Lesslie adında. Onun başının altından çıkmış herşey :4:

Bu programın Lesslie ile 2 mil, 3 mil, 5 mil gibi farklı versiyonları var. Bu hatun hiç durmadan yürüyor, olduğu yerde yürüyormuş gibi yapıyor daha doğrusu.. Kimi zaman ileri geri, kimi zaman kollarını kaldırıp indirerek, yana adım alarak..
Bazen de dizlerini karnına çekiyor, bacağını arkaya atıyor, öne doğru tekme atar gibi yapıyor, sağa sola adımlar alıyor, en başta hafif tempoda başlayıp gittikçe tempoyu arttırıyor ve son 10 dakikada yine tempoyu yavaşlatıyor. Ben 3 mil yürüyorum ki eğer doğruysa yaklaşık 5 km bi mesafe oluyor bu. 45 dakika sürüyor..

Ama hiç sıkıcı değil. Programın özelliği ise, dışarda spor yapmaya vakit bulamayanların evde yapabilecekleri bi program.. Ben gerçekten hiç sıkılmıyorum yaparken. Bunda sürenin 45:00'dan geriye doğru gitmesi de etkili.. 0:00'dan başlayıp 45'e gitse belki yılarım.. Ama 30'u gördüm 20'yi de göreyim 10'u da göreyim derken bitiyor işte :) ki ben kolay kolay benimseyip yapamam bi sporu. Kilom fazla olduğu için hepinizden daha fazla yoruluyorum çünkü. Ama 45 dakikayı da tamamladım bugün. Çok mutlu oldum çok güzeldi. Videonun altına yapılan yorumları da okudum youtubeda. İngilizce yorumlar ama anlıyorum az çok.. Çok fazla kişi bu sporla epey kilo verdiğini yazmış. 30-40-50 kilo verenler.. Biliyosunuz amerikada falan obezite çok yaygın zaten. Aşırı kiloluların sayısı da oldukça fazla. Bu yolla zayıflayanların sayısı baya var.. Ne bileym ben etkilendim, sevdim ve başladım. Umarım böyle devam ederim :) ammmma da konuştum he :1:
yani normal bir yuruyusssss
kirk yillik yuruyusun adi niye lesli olmuski:35::35::35::35::35:
Hhahaaha betüll kanıma giriyorsuunnnn :47::47: :))

Beriiill formundasıınnn sirineeee bugün amaaaannnn masallah bu takımın hatunları olaraktan herbirimizz pek havaşıyızz cicişimm :49:

Canım saka yaptım tabi ki basımızın üstünde yerin var her zaman fenada olmuyo degil yaniiiiii :)):54::54:
anacim bunalim takilinca daha bir fena oluyoz
haydi gulelim guzelleselim:52::52::52::52::52:
Apple ürünlerinden kullananlarr egzersiz yazın app storeda soyle mavi üstünde cöp adam olan uygulamayı indirin kosesinde de free yazıyo allahım bu nasıl bi karın yakmaktır anlatamam ölüyorumm agrıdan yaparken :)) ama o agrı acı zevkte vermiyo degil hahaha :)
bakiyim bir merak ettim
gerci ameliyattan dolayi karin hareketleri yapamiyorum ama
balıklamam daldım dimi :1:geçmişi hızlı hızlı geçeyim derken atladığım yerler olmuş demekki kusura bakma ay parçam:)
başladım başladım zayıflarken bir yandanda bakıma gireyim dedim:)
misafirlerim vardı aslında perşembeye kadar kalacakalrdı bugün dişçiye gidicem diyince dünden gittiler:)
benim kafadansin ortam yawwwwwww:21::21::21::21::21:
bakacam canim
hatta senin serefine birde deneyecem
Balım güzel sonuç alacağımıza inanırsak, alırız :34: Ortiler olarak ilk kuralımız her zaman için olumlu düşünmek olsun.
orti demeyin kissssss
cok duygusallasiyom ortim gelemiyor diye
eccikte kiskaniyorum laf aramizda:17::17::17::17::17:
ben de gecen sene yapıyordum ama 45 dak dan geri saymıyordu 1 mildi sanırım link atarmısın kuzum..

süper yineeee masallah

iyi geceler canım anneme sordum dukanda artı eksi çıkınca bol yesil çay ve ısırgan cayı içiyormuş

sen ne renkli bir hatunsunnnnnn yirimmmmm seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn fıstıkkkkkkkkkkkkkkk

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım 1 kşi bile olmasa buruk oluyoruz iyi ki geldin canım....

hadi bakalım allah sifa versin.....

acil kesilmeyen bir link istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ıphone 5 te var mı ?

bu mu acep ?
5 ede 4s de bakarim ben

Ebru'cum arada kaynamasın diye yine buradan yazıyorum bal fazla yemiyorum çayımı şekersiz içip arasıra cay kasığının ucuyla ağzımı tatlandırıyorum toplamda 1 tatlı kaşığı vardır ama tatlısız bir kahvaltı düşünemiyorum maalesef...

Saçların yine uzar zaten bu zayıflık ile sana her sey yakısır canım...

6 ayda hayatının değişmesi ise mükemmel birsey darısı bize...
ayyyyyy insallah ne guzel diyorsun baciskom sen:23::23::23::23:
Gul var tum applelarda benimkide iphone 5
3 ay sonrada bir ustu cikiyorrrrrrrrrrrrr
ama biz ona elmali diyoruz
kaynanam dan ogrendik
Son 15 dk :) aaaaahhhh
ahhhhhhh mahhhhh demeyin niyetimi bozdurmayin bak karismam aksam buralarda olmam bak:1::1::1::1::1::1::1::1:
En az 4 gün diyelim o zaman. Elbette ki yapabilen her gün yapsın wuhuww hırs yaptım he :41: Bence düzenli devam edersek spora aldığımız sonuçlar yine bizi birinciliğe taşır. Hem de çoğunluğumuz aynı şeyi yaparsak birbrimizi değerlendirmemiz anlamamz motive etmemiz çok daha kolay ve anlamlı olur. Bi takımda yanılmıyorsam üyelerin haftalık spor miktarı da sayılıyor. Bence güzel bi yöntem..
bizde bir ara konusmustuk ortiler birbirini takip edecekti ama olmadi
cd ye cekilmiyormu sonra dvd de yapsan
Şimdilik bana müsade yine gelicem inşallah :) mmuah:16:
opucuk kurtarmaz seni
eger aksamda seninle karsilasamazsak
sacini cekip etini cimdirmek hak oldu sana

selam canım.çok fazla kilon yok gerçekten inşallah hayırlıyla verirsin.akşam kaptanımız okuyunca sana cevabı verir ama öncelikle sanırım toplu paylaım alanına yazman gerekiyor takımlar oradan bakıp çağırıyorlar.

anladım canım tamam ozaman öncelikle oraya gidip yazayım ilk defa bi takıma giriyorumda nasıl katılacağımı bilmiyodum teşekkür ederim.:30:

ve biz yine karsilasamadikkkkkkkkkk:25::25::25:

bende sporumu yaptim geldim cen cene ama sen yoksunnnnnnnnbariiiii sana bak ne yolluyorum :54:aldinmi

kuzummmmmm nerelerdesin hemsom topragimmmmmmmmmmmm
bacin kurbannnnnnn

spor olsa iyiymis ama misafir varken cok cok iyi

insallah dolguysa fazla agrimiyor canim
firsat buldukca gelin kizlar

yani normal bir yuruyusssss
kirk yillik yuruyusun adi niye lesli olmuski:35::35::35::35::35:

anacim bunalim takilinca daha bir fena oluyoz
haydi gulelim guzelleselim:52::52::52::52::52:

bakiyim bir merak ettim
gerci ameliyattan dolayi karin hareketleri yapamiyorum ama

benim kafadansin ortam yawwwwwww:21::21::21::21::21:

bakacam canim
hatta senin serefine birde deneyecem

orti demeyin kissssss
cok duygusallasiyom ortim gelemiyor diye
eccikte kiskaniyorum laf aramizda:17::17::17::17::17:

5 ede 4s de bakarim ben

ayyyyyy insallah ne guzel diyorsun baciskom sen:23::23::23::23:

3 ay sonrada bir ustu cikiyorrrrrrrrrrrrr
ama biz ona elmali diyoruz
kaynanam dan ogrendik

ahhhhhhh mahhhhh demeyin niyetimi bozdurmayin bak karismam aksam buralarda olmam bak:1::1::1::1::1::1::1::1:

bizde bir ara konusmustuk ortiler birbirini takip edecekti ama olmadi

cd ye cekilmiyormu sonra dvd de yapsan

opucuk kurtarmaz seni
eger aksamda seninle karsilasamazsak
sacini cekip etini cimdirmek hak oldu sana

oy gadasını aldığım antep fıstığı yarim gurbaneeeey gurbaneeeyyy hayraneeeey hayraneeey:1: coşturdun eş durumdan hemşom:)
dolgu benimki çok hafif sızlıyor çok şükür fazla bir durum yok.

Ya kizlar aksamm misafir gelcek hazirliklar basladi tabi
Bir suru sey hazirlaniyor
Tek derdim gullac..
Bir dilim yesem simdi aksam olmadan
Nasil olur sizce?
Hani yiyebilceksem mumkun oldugunca erken yiyeyim diyorumm:)

Ya kizlar aksamm misafir gelcek hazirliklar basladi tabi
Bir suru sey hazirlaniyor
Tek derdim gullac..
Bir dilim yesem simdi aksam olmadan
Nasil olur sizce?
Hani yiyebilceksem mumkun oldugunca erken yiyeyim diyorumm:)

Ayyyy gullaca ben asla dayanamam!!! 1 porsiyon 235 kalori yaklasik olarakk ;)

Ayyyy gullaca ben asla dayanamam!!! 1 porsiyon 235 kalori yaklasik olarakk ;)

Hmm hic kalori hesabi yapmadim ama fazla oluyo galiba di mi?
Ya toplamda kac kalori iyidir gunluk olarak?
Ona gore hesaplayip yiycem:)

Sabah-ogle:
Yarim muz 50 cal
Sut 128 cal
Peynirli ekmek 100+60=160 cal

Ara:
gullac 235 cal
Lahanali havuclu yogurt: tahminen 100 cal

Aksam
Yarim kase tarhana corbasi 110 cal
Salata 120 cal
3 kofte 180 cal

Toplamda 1188 cal yapiyor nasil sizce??

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 32
Sabah-ogle:
Yarim muz 50 cal
Sut 128 cal
Peynirli ekmek 100+60=160 cal

Ara:
gullac 235 cal
Lahanali havuclu yogurt: tahminen 100 cal

Aksam
Yarim kase tarhana corbasi 110 cal
Salata 120 cal
3 kofte 180 cal

Toplamda 1188 cal yapiyor nasil sizce??

kalorinin miktarı normal bence.ama tatlı yenecekse bile öğlen saatlerinde yenmeliymiş akşam kesnilikle tatlıyı önermiyorlar kalorisi ne olursa olsun ters etki ediyormuş...

Back
X