seni gordum hemsomu gordum gidermiyim ulennnnnnnnnnnnn
ya hersey istenirde tubisim kizcelerime bir dua et denirmi
ama kalp kalbe karsiymissssssssss
anlat bakiyim sen son zamanlarda nerelerdesinnnnnnnnnn
simdi istanbulda olmak vardi yaaaaaaaaaaa
hadi sanslisinizzzzzz pesinize duserdim hadi eve gidelim kk ya girelim diye
tubisimmmmmmmm bu hafta sen iyi bir sonuc vereceksin sanirim
nermin balimmmmmmmmm
9 ayda kac kilo verdin sen
ben 4 nisanda mezun olup sizi cenemden kurtarmak istiyorum
canocanlar simdi farkettimki takimin en yaslisida benimmmmmmmm
vay beeeeeee kocamisimmmmmm
hatta herseyin eni bende toplanmis
en cok cocuk
en geveze
en uzun evli
en alingan
en yasli
varmi kissssssssssssssssss baska ilk aklima gelen bunlar
kız bende dedim bizim hemşo coşmuş diye neyseki seninle elakası yokmuş
üniversitedeyken sınıftan bir kız var bize her geldiğinde sofradan kalkar tuvalete giderdi bizde derdik bu niye ikide bir gidiyor tuvalete kızıda görsen boy pos namken gibiydi meğer her yediğini kusarmış ne iğrenç ya bizde homini gırtlak yer dururdukmillet nelerle uğralıyor alalahım ya....
çok geçmiş olsun deryacığım ya. sen yinede ara sıra uğra canım bırakma burayı:)
oyyy kıyamam kuzuma ya kuğaı falanda ağrıyor olabilir inşallah hasta falan olmaz.
kız muhteşem yüzyıl izlenmezmi ben hastasıyım hele hürremin.akşam izlerken uyumuşum sabah eşime diyorum noldu hürrem yaşıyor dimi diyeneyseki birşey olmamış hehe:)
dua oku canım sıkıntını rabbim hafifletsin inşallah.elifede nazar değer maşallahı var kuzunun dikkat et ona annesi.
ebru canım günlük yazdığımız mesaj sayılarını sayıp o gün mesaj kabul sırası kimdeyse ona özelden yazıp atıyoruz.şimdi sen yeni üyesin 100 mesaj dolmadan özelden atamıyorsun o yüzden akşam çıkmadan buraya yaz sen tamam.kaptan ebru detaylı anlatır gerçide ben şimdilik fikrin olsun dedim:)
allahım senin içine şair falan mı kaçtı canım.nasıl bir cümledir bu ya banamı iltifat ediyosun kocanamı
en cok cocuk
en geveze
en uzun evli
en alingan
en yasli
Senden kurtulmak isteyen kim
Gunaydinnn
Hazirlandim disarda biraz yuruyecegimm
Cok tempolu yuruyemem belki ama hic yoktan iyidir
bombani bekliyorum canim bu hafta fazla kacamaksizdin:) bu cooookk güzel olmus gercekten miii gözlerime inanamıyorummmdaaaa :))
Parker a gittik güzeldi fena degildi gerilim severim ben
Harikasın deyince turkmaxta sen harikasın vardı dizi demet akbag falan oynuyodu jingle ı aklıma geldiii hahahah :)
ayyyy ısıgımııı aldıgıımmm güneşimmmmm tesekkürlerr bu hafta bomba gibi geliyoruuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende birazdan elifi dedesi alirsa haydarla bulusmayi dusunuyorumGunaydinnn
bencede super olurdu ama yazin kesin olacakDenir tabi canım neden denmesin.. İnsanların birbirleri için temiz kalplerle iyi niyetlerle dua etmelerinden daha güzel ne olabilir? İnşallah mercimeğinin de bişeyi yok, dediğin gibi nazar değmiştir belki.. Aslında hep çocukları sevenlere eğer demiyorlarsa maşallah demelerini hatırlatmak lazım. Ben bu tarz şeylere hiç inanmazdım ama çok kez şahit olduğum için artık inanıyorum.
Ben de bu hafta iyi gittim çokşükür. Güzel bi sonuçalmak istiyorum. Hepimiz güzel sonuçalırız da 1.liğe kavuşuruz inşallah tahtımızı özledim
Var ya keşke istanbulda olsaydın süper olurdu. Bu haftasonu maça giderdik ama yok senin bebeğin var olmaz, benim bildiğim çok güzel bi kafe var boğaz manzaralı, otantik bi yer. Gİder orda otururduk pizza yemezdiik kola içmezdiiik döner yemezdiiik iskender yemezdiiiikşekersiz türk kahvelerimizi yudumlarken lcd televizyondan maç izlerdik
birazdan gidecem bacimAşagıdakilerr sakınn biiiii yere gitmeynnn yeni geldiiimmmm
ayni zamanda en citirdak olanimizprenses Ebru :) hosgeldiin aramızaa ben Ecem 23 yasımdayım nişanlıyım aynı zamanda öğrenciyimm :)) memnun oldummm
bennnnnnnnnnnnnnSenden kurtulmak isteyen kim
koptum kissssss bunaaaaaaaaabenimdeee bir 'en' im varr :)) takımın en ac yasayanı :))
o benmiyimBiz şuna anlı şanlı vefakar fedakar anaç bi anadolu kadınısın diyelim
tugbiiisssss betüüüüllll ne zaman leslie yapıcaz sakın bensizz baslamayınnn daha kahvaltı bilee yapmadıımmmm
Tabi ki hiç yoktan iyidir. Son 5-10 dakikasında falan koşar adım devam edersen daha etkili olur mesela. Bildiğim kadarıyla koşar adım hafif sıçrayarak yürümek daha fazla kalori yakımını sağlıyor betüşüm
bugun icimde tarifsiz bir sikinti var yine erkenden hortladim kalktim
utu var yapilacak ama istemiyorum
arkadasim dunden beri kac oldu aradi ne gitmek nede gelmesini istiyorum
tv bile canimi sikiyor bugun kapattim
elifi yanima yatirdim oyle bakiyom uyaninca aglayacakmi diye
dun aksam arkadas ziyaretine gittik eve geldik yarim saat olmadi aglamalar basladi gece annemi uyandirdim bu durmuyor nazarmi degdi diye kadincagiz okudu
ama yok kendi kendine oturan gulen kendi dilinde sarki soyleyip cenesi durmayan mercimegim aglayip duruyor
ne haber kissssssss
bu hafta umut vadediyormusun tartida
günaydınnnnn takımımın güzel hatunları....
en cok cocuk
en geveze
en uzun evli
en alingan
en yasli
Gunaydinnn
moral bozmak yok
Ben bu sabah kahvaltıdan önce yapıcaktım ama annemle tartıştık o bozuk moralle yapamam yapsam da verim alamam diye erteledim bugün için. Ya öğle yemeğinden önce ya da akşam yemeğinden önce yapalım kuzum olr mu
Hayır olsun canım bol bol oku...
canım 2,3 gün izmir de olmama bana verdiğim kiloyu geri aldırdı pek umut yo k bu hafta aldığımı vermeye calışıyorum
günaydın canımmmmm
ben 78 liyim tatlım sen?
günaydınnnnnn
iyi sporlar....
belki yaza gorusuruz
biz her yil annemle geliriz hasan genelde urfaya gider fistik ve incir bahcelerimiz var
ben cok severim orayida oralilarida
senideeeeeeee
sahinbey olmasi lazim
ama evimiz tepebasi mahallesinde
oyyyy benim ortimde genç kuşaktı dimi unutmuşum ben ya ne kafa bendekide dimi ama:) abimde yenibosnada oturuyor gerçi benim çocukluğum ergenliğimde orada geçti yazdan yaza uğrarım.kardeşimde evlenince o civarda otracak haziranda yine istanbuldayım yani fırsatım olursa görüşürüz istanbullularla:)İsmin ebru dimi canım yanlış okumadıysam önceki mesajlarda? Aramıza hoşgeldinBenim ismim de tuğba. Kilo cetvelimden de görebileceğin gibi kilom bi hayli yüksek ama istikrarlı bi şekilde devam ediyorum çok şükür. 21 yaşındayım üniversite son sınıf öğrencisiyim. İstanbulda yaşıyorum. Ben de betül gibi okulöncesi öğretmenliği bölümünden mezun oluyorum inşallah.
Umarım sağlıkla hedefine ulaşırsın
en cok cocuk
en geveze
en uzun evli
en alingan
en yasli
nermin balimmmmmmmmm
9 ayda kac kilo verdin sen
ben 4 nisanda mezun olup sizi cenemden kurtarmak istiyorum
yok yok anacim biz 7 eltiyiz 6miz hepimiz sevisiriz hele 3 tanesi icin canimi veririm
ama o en son gelen varye gercekten cirkin ve hicmi hic sevemiyorum
gelinlik bir onu guzellestiremedi bana gore
kaynisko nasil sevdi bilemiyom gozunde perde var sanirsam kanimca herhalde
Gunaydinnn
Aşagıdakilerr sakınn biiiii yere gitmeynnn yeni geldiiimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?