bencede super olurdu ama yazin kesin olacak
ortakoyde bogazi seyredip kahvelerimizi icerken nasilda zayifladik diye yazacagimiz kitabin taslagiyla ugrasiyor olacaz
sonra ben elifi ve ikizleri sana burakip nerminin yanina kacacam
sonra sen tel tel uzerine imdatttttttt kurtar beril bu cadilar yordu beni diyecennnnn
bennnnnnnnnnnnnn
hergun sabah sizi beklemekten yoruluyom yahu
o benmiyim
uyyyyyyyyyyyy yerim onu yazan parmaklariiiiiiiiiiiiii
icimdeki anaokulu cocunu ne yapacaz
bombani bekliyorum canim bu hafta fazla kacamaksizdin
birazdan gidecem bacim
ayni zamanda en citirdak olanimiz
bennnnnnnnnnnnnn
hergun sabah sizi beklemekten yoruluyom yahu
koptum kissssss bunaaaaaaaaa
Ben bu sabah kahvaltıdan önce yapıcaktım ama annemle tartıştık o bozuk moralle yapamam yapsam da verim alamam diye erteledim bugün için. Ya öğle yemeğinden önce ya da akşam yemeğinden önce yapalım kuzum olr mu
eşim başpınarlı biliyosundur belki ama biz şehitkamildeyiz çetinkayayı bilirsin mutlaka antepin en gözde alışveriş merkezievim orada tepebaşını bilmiyorum ama yakın sanırım.gel hemşom gel zayıf zayıf dolaşlırız seninle:)
oyyyy benim ortimde genç kuşaktı dimi unutmuşum ben ya ne kafa bendekide dimi ama:) abimde yenibosnada oturuyor gerçi benim çocukluğum ergenliğimde orada geçti yazdan yaza uğrarım.kardeşimde evlenince o civarda otracak haziranda yine istanbuldayım yani fırsatım olursa görüşürüz istanbullularla:)
senin ruhun hepimizden genç yaşın ne önemi var.hepimizi cebinden çıkartırsın sen.ama en güzel şeye sahipsin işte 3 tane pırıl pırl evlada allah yokluklarını göstermesin.
şimdi ben kilo vermeye nisanda başladım takıma mayısta girdim.ortalama 10 ayda 21 kilo vermişim işte.tabi arada uğramadığım kilo aldığım dönemlerde var .yinede iyi vermişim.kendimce 1 seneyi tamamlamadan hefefime ulaşmış olmak istiyorum inşallah.
nisana kadar ooooo tamamlarsın allahın izniyle...
bir insana için ısınmazsa ne yapsa gözüne güzel görünmezbirde gönül işi güzel çirkin dinlemez :)
iyi yürrüyüşler canım dün güllacı bizim için yedin yürüyüşüde bizim için yapsan olmaz mı:)
burdayız kuzu gel sen yetiş sohbete:)
hadi iyi sporlar deyim bas basssssssssssssskızım arkadaslarıyla avm de buluşacak önce kuaföre gidip saçlarını kestiricem sonra da oğluşla ablasını bırakıcaz tabi biz de orda olucaz 3 saat ne yapıcam bilmiyorum esim illaki bekle dedi sonra onları eve bırakıp spora giderim herhalde akşama görüşürüz sekerler...
son ricam su lesli linkini biri bana mesaj atabilir mi yine kaybettim
eşim başpınarlı biliyosundur belki ama biz şehitkamildeyiz çetinkayayı bilirsin mutlaka antepin en gözde alışveriş merkezievim orada tepebaşını bilmiyorum ama yakın sanırım.gel hemşom gel zayıf zayıf dolaşlırız seninle:)
oyyyy benim ortimde genç kuşaktı dimi unutmuşum ben ya ne kafa bendekide dimi ama:) abimde yenibosnada oturuyor gerçi benim çocukluğum ergenliğimde orada geçti yazdan yaza uğrarım.kardeşimde evlenince o civarda otracak haziranda yine istanbuldayım yani fırsatım olursa görüşürüz istanbullularla:)
senin ruhun hepimizden genç yaşın ne önemi var.hepimizi cebinden çıkartırsın sen.ama en güzel şeye sahipsin işte 3 tane pırıl pırl evlada allah yokluklarını göstermesin.
şimdi ben kilo vermeye nisanda başladım takıma mayısta girdim.ortalama 10 ayda 21 kilo vermişim işte.tabi arada uğramadığım kilo aldığım dönemlerde var .yinede iyi vermişim.kendimce 1 seneyi tamamlamadan hefefime ulaşmış olmak istiyorum inşallah.
nisana kadar ooooo tamamlarsın allahın izniyle...
bir insana için ısınmazsa ne yapsa gözüne güzel görünmezbirde gönül işi güzel çirkin dinlemez :)
iyi yürrüyüşler canım dün güllacı bizim için yedin yürüyüşüde bizim için yapsan olmaz mı:)
burdayız kuzu gel sen yetiş sohbete:)
Yazın istanbula mı geliyosuuuun? Süpeeeerrrrgel, gel çocuklarını da getir bacım geeell :) bakarım ben onlara. biri kafama biri sırtıma çıkmadığı öteki de saçımdan çekmediği sürece de gıkımı çıkarmam bakarım merak etme
Beklermiş de bizi ooooyy kıyamam sana ben :) Balım bizim okullar tatil oldu ya ondan birazcık geç uyanmayı özledik dmi ecem ben 11 şubata kadar rahatım ondan sonra sabah namazından sonra hep ayakta olucam boş günüm hariç o da 1 gün. Ama en azından denk gelebildik bugün
İçinde bi anaokulu çocuğu mu var senin? Ne güzel işte.. O olmadan hayat çekilmiyor, hani yukarda yazmıştın ya hayatı takmamayı öğrendim.. Hayatı tam olarak bilmedikleri için onu takmayanlar aslında çocuklardır. Onlar için hayat oyuncak, oyun, anne-baba ile geçirilen hoş vakitlerden ibarettir. Dertsiz tasasız.. İçinde öyle bi çocuk varsa, ne mutlu sana, bende de var ondan bitane. Hatta bikaç tanesinin sığacağı kadar yer var
hele ben ondan hep takimda seni ariyom bulamayinca kiziyom bazende kusuyommmmmmmm
tek yas grubum sensinnnnnnnnnnnn
istanbula aslinda cok sik gidiyorduk eliften once abim orda oturuyor
ama bebekle olmuyor yaza insallah
kuzularim canlarim ben elifi hazirlayim yedireyim
dedemiz gelir birazdan
insallah gorusuruz yine boyle kalabalik olarak
burayi boyle gorunce acayip mutlu oluyom sanki hepimiz ayni odada oturuyoz gibi geliyor
hepinizi opuyorum ve sizi seviyorum ulennnnnnnnnnnnnnnn diyorum noktaa
benim bildigimde dakikada 100 adimla tempo dusmeden uzun bir yuruyus ama arda temponun artim geri 100 adimla devami diye biliyorum
yani tempo dusmemeliymissssss
ben bantda 6.2 ile basliyom 7 ye kadar cikip sonra yine basa donuyom
moral bozmak yok
ana kiz arasinda hersey olur hadi totisi kaldir bakemmmmmmmmmm
kızım arkadaslarıyla avm de buluşacak önce kuaföre gidip saçlarını kestiricem sonra da oğluşla ablasını bırakıcaz tabi biz de orda olucaz 3 saat ne yapıcam bilmiyorum esim illaki bekle dedi sonra onları eve bırakıp spora giderim herhalde akşama görüşürüz sekerler...
son ricam su lesli linkini biri bana mesaj atabilir mi yine kaybettim
tamam olur ben ikisinde de yapıcam icimdeki enerjiyi durduramıyorummmmmmm :)
Tugba benimmmm okulumm 4 şubat yanii bu pazartesii baslıyooooooo(
hele ben ondan hep takimda seni ariyom bulamayinca kiziyom bazende kusuyommmmmmmm
tek yas grubum sensinnnnnnnnnnnn
istanbula aslinda cok sik gidiyorduk eliften once abim orda oturuyor
ama bebekle olmuyor yaza insallah
Aynen aynen bana da öyle geliyor ne güzel tarif etmişssin, aynı odadaymışız gibi :) Görüşürüz cnm benim kendine dikkat et.
Baya alışmışsın.. Ben koşu bandında 5.5 i geçemiyorum, hem de yarım saat yürüyebiliyorum taş çatlasa. şu yaptığımız şey benim için çok iyi bi alternatif oldu.
1 saat sonra falan yapıcam sporu inşallah. Moralim düzelir o zamana.. Hem ne olursa olsun sporu bırakmam artık.
Mesaj olarak attım linki canım. Akşam görüşürz Allah'a emanet ol..
Nolur gelll noluurrr hepimiz görüşelim. Ama ebru da gelsiinnnnn
Hey maşallah :)))))
Çok erken miş ya kıyamam bi de sen bütlere de kalmıştın kısacık tatil yaptın o zaman :\
İnşallah canıııımmmmmmmm istanbula gelebilecek olan herkesi bir arada görmek nasip olur inşallah
Karen H.: Tatlıtuğa ilk yasakladığım şey süt ve süt ürünleri oldu. Çünkü bu ürünler bilinenin aksine vücudun su toplamasına neden olur ve hazımsızlık yapar. İkinci yasağımız da alkoldü. Özellikle ilk iki hafta bir kadeh bile içmesi yasaktı. Bunu harfiyen yerine getirdi. Bunun dışında da işlenmiş her türlü gıdadan uzak durdu. Makarna, ekmek, diyet bisküvi, mısır gevreği gibi. Bol bol kırmızı et, tavuk, balık, yumurta. Her türlü sebze, baklagil ve meyve. Bir de kuruyemiş.
Karen Hillin beslenme tüyoları
* Metabolizmanızın doğru hızda çalışması için uyku önemli. Gece en geç 23.00te yatmalı ve sabah 07.00de kalkmalısınız.
* Süt ürünlerinden uzak durun. Kahvaltıda peynir-ekmek yerine meyve ve yumurta yemeyi deneyin.
* Günde en az iki litre su için. Kahve ve çay içerek su ihtiyacınızı karşıladığınızı sanmayın.
* Sabahları ılık suyun içine limon ve saf elma sirkesi ekleyerek içmek karaciğer ve böbrek temizliği için yararlıdır.
* Gazlı diyet içeceklerden uzak durun.
* Meyve şekerdir. O yüzden meyve ihtiyacınızı akşamları değil de gündüzleri giderin.
* Protein tozu spor sonrası ya da ara öğün olarak içilebilir. (bu sporcular için geçerli )
* Her şeyi doğada bulunduğu haliyle tüketmeye çalışın. Salam, sosis gibi şarküteride bulunan etlere de rağbet etmeyin.
* Elinizin altında bir parça meyve ve kuruyemiş bulundurun.
Bu kadın Kıvanç Tatlıtuğ un beslenme uzmanı yagdan gitmesini kasa dönüşmesini hemde 1.5 ayda saglayan kadın tabi spor egitmeni Tony le birlikte hergün 500 mekik 150 şınav çekiyormus bu Tony i Ece Vahapoğlundan da hatırlayabilirsiniz 60 günde bişey bişey diye kitap çıkarmıstı kas yapmıstı bayagı iste onu da yaptıran bu 2li
Eline sağlık ecemcim.
Süt konusunda böyle bişeyi ben de biliyordum. Yani hazmı zorlaştırdığını ama benim dinlediğim uzman bunu kan gruplarına göre anlatıyordu A kan grubundakiler için bunun geçerli olduğunu söylemişti. Ben yaklaşık 1 aydır süt içmiyorum nerdeyse.
Bi diğer nokta da, ılık suya elma sirkesi demiş ama bunu yapıcaksanız kesinlikle içine bal katın kızlar. Aksi takdirde midenize zarar verebilirsiniz.. Bi de kullanacağınız elma sirkesi cam şişede olsun üzerinde %100 doğal fermantasyon ile üretilmiş diye yazar.. Marketlerden sakın plastik şişede olanlarını almayın. Aktardan da alabilirsiniz. Elma sirkesi demişken, üzüm ya da elma ayrımı yapmaksızın, peygamber efendimiz şöyle buyuruyorlar;
"Sirke ne güzel katıktır. Allahım! Sirkeyi bereketlendir. Çünkü sirke benden önceki peygamberlerin katığı idi. İçinde sirke bulunan ev fakirleşmez."
ben sanırım en son 4 5 yasımda süt icmis olsam tahmini olarak :) yaklasık 18 -19 yıldır süt falan icmiyorum kan grubumda A :) Birde sirke icin sunu ekleyeyim cam sisede alınacak vee dibinde özellikle tortu cöküntü olanlardan alınacak cünkü onlar sirkenin dogallıgını kanıtlıyormus yani ayy bu dibine cökmüs söyle olmus böyle olmus dye yorumlar getirmeyin :))
Ben balsız ictim bi ara ama 2 3 gün :))
bal etkisini azaltıyormus ama..
kızlarr bende artık kahvaltıyaaa kacıyorummm cok acıktım spor yaparken bi elimde telefon yetisirim buralara yine :))
Ben de bi dışarı çıkmak istiyorum. Evde durmak istemiyorum.. Eminönü'nde büyük tarihî bi cami var ya, Yeni Cami. Oraya gidicem.. Annemle tartıştık ya bazı şeyleri hatırladım.. Bi kötü oldu içim, huzura ihtiyacım var. Merak etmeyin iyiyim ama. Görüşürüz inşallah akşama yine.
sağol canım o senin gönlünün güzelliği.kızlarla ayrı kslmaya alışık değilsin sanırım zor olur sana.ben esimi herseyine sair olurum
ama ozel bir zafim var iste oralilara
ama genelde girgirimdir o hastalik bana hayati takmamayi ogretti
elifle bir garip olduk nerminim yaww
ikizler anneme gittiler ya ben sanki burnundan dogurmus gibi oldum buna
dedesi hergun alir elifi bir iki saat gezer okur dukkana goturur
(benim yalakam dedddeeee diye dillendi adam genclesti valla elifimmmmmm deyince agzindan yag dokuluyor)
o arada ben spor yaparim biter bitmez telefona sarilirm baba gelmiyonuzmu diye
kizlarin yoklunu bastiriyom sanki
hem nasil tatli olmaz bacim antepli o
sanada iltifat ettim guzel gozlummmmm herseye guzel yorum yapan arkitoskom
benden daha yakın sürede kurtulucaksınızz( böyle gidersem 57 icin sadece 2 haftam kalıyooo ( 55 te mezun olursam 1 ay kafadan ama tamda dogum günümde 57yle mezun olabiliyorum ((
ooo süpermiş ya hangi okuldasın.büyük ihtimal mayıs sonu gibi istanbulda olucam 1 ay kadar oralardayım inşallaj bir buluşma gerçekleştiririz istanbullularla:)]
hahahahah bu hafta kaçamakta neymiss dogru dürüstt yemek yemedimm kiii :))
hihihi çıtırdakk bennn :))
tamam olur ben ikisinde de yapıcam icimdeki enerjiyi durduramıyorummmmmmm :)
beniiiimm okulummmmdaa yenibosnadaaaaaaaa hergünn oradayımm ve ptesiiiii tatill bitiyyyyorrrrrrrrrrrrrr
ah canım altınlar mı gitti kıyamm:)sağlık olsun canına bir şey olmasın boşver.hadi iyi sporlar deyim bas bassssssssssssss
ama aksama gel
kis satasiyom ben daha sacimi bile boyatmadim beyazimla kirisimla yaslilimi yasayacam insallah
eltimi hic sevemedik ama uzun hikaye huyundan herhalde
hala onun dugununde giden altinlarima yanarimmmmmm
allah evlat acisi tatdirmasin bana gerisi bos
insallah yaza gelirimde soyle dunya gozuyle gorusuruz
ama sizin avm cok pahali yada bana oyle geliyor
senle incir toplamaya gideriz belki
Karen H.: Tatlıtuğ’a ilk yasakladığım şey süt ve süt ürünleri oldu. Çünkü bu ürünler bilinenin aksine vücudun su toplamasına neden olur ve hazımsızlık yapar. İkinci yasağımız da alkoldü. Özellikle ilk iki hafta bir kadeh bile içmesi yasaktı. Bunu harfiyen yerine getirdi. Bunun dışında da işlenmiş her türlü gıdadan uzak durdu. Makarna, ekmek, diyet bisküvi, mısır gevreği gibi. Bol bol kırmızı et, tavuk, balık, yumurta. Her türlü sebze, baklagil ve meyve. Bir de kuruyemiş.
Karen Hill’in beslenme tüyoları
* Metabolizmanızın doğru hızda çalışması için uyku önemli. Gece en geç 23.00’te yatmalı ve sabah 07.00’de kalkmalısınız.
* Süt ürünlerinden uzak durun. Kahvaltıda peynir-ekmek yerine meyve ve yumurta yemeyi deneyin.
* Günde en az iki litre su için. Kahve ve çay içerek su ihtiyacınızı karşıladığınızı sanmayın.
* Sabahları ılık suyun içine limon ve saf elma sirkesi ekleyerek içmek karaciğer ve böbrek temizliği için yararlıdır.
* Gazlı diyet içeceklerden uzak durun.
* Meyve şekerdir. O yüzden meyve ihtiyacınızı akşamları değil de gündüzleri giderin.
* Protein tozu spor sonrası ya da ara öğün olarak içilebilir. (bu sporcular için geçerli )
* Her şeyi doğada bulunduğu haliyle tüketmeye çalışın. Salam, sosis gibi şarküteride bulunan etlere de rağbet etmeyin.
* Elinizin altında bir parça meyve ve kuruyemiş bulundurun.
Bu kadın Kıvanç Tatlıtuğ un beslenme uzmanı yagdan gitmesini kasa dönüşmesini hemde 1.5 ayda saglayan kadın tabi spor egitmeni Tony le birlikte hergün 500 mekik 150 şınav çekiyormus bu Tony i Ece Vahapoğlundan da hatırlayabilirsiniz 60 günde bişey bişey diye kitap çıkarmıstı kas yapmıstı bayagı iste onu da yaptıran bu 2li tabiii cok profesyonel bunlarr
sağol canım o senin gönlünün güzelliği.kızlarla ayrı kslmaya alışık değilsin sanırım zor olur sana.
sen bizden bıktın galiba bir an önce gitmeye bakıyorsun yani.....
,
ooo süpermiş ya hangi okuldasın.büyük ihtimal mayıs sonu gibi istanbulda olucam 1 ay kadar oralardayım inşallaj bir buluşma gerçekleştiririz istanbullularla:)
ah canım altınlar mı gitti kıyamm:)sağlık olsun canına bir şey olmasın boşver.
banada pahalı gel,yor orası ama nedense antepliler vazgeçemiyor oradan :)
inşallah görüşürz canım ya ne güzel olur.
bu süt olayını ben geçte olsa farkettim neden derseniz ben sütü çok severim aslında ama geçen hafta çok içtim her öğünde karnımda şişkinlik kabızlık yaptı bu hafta içmedim bakalım.günde 500 mekik çekilirmi yahu keşke çekebilsem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?