Afiyet olsun canım. Menün güzel olmuş ama form çayını tavsiye etmiyorum. Sonra barsaklarında ciddi sorunlar yaşatabilir. Genelde barsak tembelliği yapıyor. Onun yerine yeşil çay içmeni tavsiye ederim. Menü yazma şeklini çok sevdim. Tecrübeli olman gerçekten güzel. Biz ayrıca günlük menülerin arkalarına içtiğimiz su miktarını ve eğer spor yaptıysak onuda yazıyoruz. Bide mümkün olduğunca kalorisi düşük bile olsa işlenmiş hazır gıdalardan uzak duruyoruz. Mısır patlağı gibi. Onun yerine meyve yesen bence senin için daha sağlıklı bir ara olurdu.
Kızlar yaaaa bugün takıma yeni bir arkadaş geldi takıma ama dikkatimi çekti kimse hoşgeldin dememiş. Banamı öyle geldi?
günaydınnnnn takımımın güzel hatunları....
sanada günaydın canım. Bencede bütün kadınlar güzeldir çirkin kadın yoktur kendine bakmayan bakımsız kadın vardır. Yoksa bütün kadınlar çok güzelll
hosgeldinnnnnnnn
umarim hedef kilona ulasirsin
ayrica gorusune katilmiyorum bence cirkin kadin vardir
ben gelinligin guzellestiremedigi kadin bile gordum
gerci guzellikte gorecelidir
kime neye gore guzel tartisilir
Akşamüstü çocukları avm ye götürdük spora gidememiştim dönüşte saat 19:15 hemn beni at spor salonuna dedim esime 45 dakika aletli spor yaptım 8 de kapanıyor çünkü içim rahat etti...
menüm :
sabah:1 dilim tam buğday ekmeği,zeytin ,peynir,bal,çay
öğlen :kerevizz yemeği yoğurt
akşam:1 porsyon ızgara tavuk salata,yoğurt
2lt su,1 lt yesil çay
Hepsi harika olmuş Tuğba'cım sporda ekledin ya menüye bu hafta senden çok iyi sonuç bekliyorum.
bugüüünn Kerem le sinemaya gittik daha yeni geldik o yüzden aksam yoktum paylasımda bulunamadım
geleliimmmmmm menüüyyeee :)
Sabah
1 d. peynir
salatalık
domates
1 d. ekmek
yesilcay
ara
sekersiz sütsüz nescafe
Ögle
2 yk mantar sote
yarım d. ekmek
Aksam
1 kabak dolma
3 yk yogurt
yagsız salata + havuc rendesi ama cok diil
2 lt su
45 dk Leslie yle 3 miles:)
7.5 dk karın egzersizi
15 dk dısarıda tempolu yürüyüs
gunaydinnnnnnnn
hayirli kacamaksiz bir gun olsun
günaydınnnnn..
hastayım feci üşütmüşüm..oğlumda daha düzelmedi..nerjim çok düşük bugün kuzulara bıcı bıcı yaptıracağım..az da evi toplayacak enerjim var oğlanı uyutup sonra uzun oturacağım....
ama kaçamaksız dikkatli ve 6 dan sonra birşey yememeye dikkat ettim..
zaten hasta hasta insan istesede yiyemiyor..
sizler nasılsınız durumlar nedir ortim kusura bakam çok uzak kaldım seni yalnız bıraktım..
yeni gelen olmuş sanırım hoş gelmiş..
bugun icimde tarifsiz bir sikinti var yine erkenden hortladim kalktim
utu var yapilacak ama istemiyorum
arkadasim dunden beri kac oldu aradi ne gitmek nede gelmesini istiyorum
tv bile canimi sikiyor bugun kapattim
elifi yanima yatirdim oyle bakiyom uyaninca aglayacakmi diye
dun aksam arkadas ziyaretine gittik eve geldik yarim saat olmadi aglamalar basladi gece annemi uyandirdim bu durmuyor nazarmi degdi diye kadincagiz okudu
ama yok kendi kendine oturan gulen kendi dilinde sarki soyleyip cenesi durmayan mercimegim aglayip duruyor
tubissssssssssss sonunda kavustukkkkkkkkkkkkkkkkkkk
okumayi birak gel kos yetisssssssssssssssss
hoşgeldin ebru.ne güzel tesadüf olmuşta kaptan ebru seni çağırmış inşallah senin için hayırlı olur.tamam canım anladım. şuanki kilom 59 hedef kilom 53 boyumda 1,63
sen benim adaşımsın benimde adım ebru. ben bursada yaşıyorum. benimde bi tane oğlum var 2 yaşında. çalışıyorum bi firmada muhasebe sorumlusuyum. şimdilik bu kadarTanıştığıma memnun oldum kızını Allah bağışlasın yenisinide kucağına sağ sağlim almayı nasip etsin.. sen tabi diyette değilsin şu anda
bence sana maşşallah asıl sen çok güzel zayıflamışsın. hamilelik kiloları çok kalıcı olmuyo bence ama tabi dikkat etmez o süt yapar bu süt yapar diye yersen o başka. ben zaten kilo takıntılı bi insanım giydiğim yakışmalı rahat olamıyorum. hamile kalmadan öncede sürekli dikkat ediyodum arada bi diyete çekiyodum kendimi. ama hamileyken saldımda saldım tabi sonun hesap edemedim ilk yaaa şimdi tecrübelendim tabiiii..
62 ile hamile kalıp 80 le doğuma gittim..doumdan 1 hafta sonra 72 ye düştüm tabi çok sevindim 8 kilom gitmişti kendiliğinden. ben evladımı 4 ay emzirebildim babamı kaybettim o 2 aylıkken o yüzden sütüm kesildi.
neyse ama doğumdan sonra çok dikkat etmeye çalıştım yediklerime süt olsun diye sadece çok su içtim. öyle böyle oğlum 1 yaşına gelene kadar 67 kiloya kadar düştüm.
sonra iyice sıktım kendimi ekmek yemeyi kestim tabi abur cuburuda sonra 62 kiloya indim ve işe başladım. 10 aydır çalışıyorum 10 aydır anca 59 a inebildim zayıfladıkça kilo vermesi duruyo insanın. aslında 10 aydır çok dikket ediyorum ama dikkat etmek sadece kilo almamızı sağlıyo kilo verdirmiyo yani bende öyle oldu. şimdi tekrar işi sıkı tutmaya karar verdim tam buğday ekmeği yiyiyorum ve form çay içmeye başladım akşam 7 den sonrada bişey tüketmemeye çalışıyorum işte böyle
canım ben çıkıyorum şimdi herkese iyi geceler
ikinci haso mu deyim sana ne deyim
gerci onun sayesinde kizlarin hep guzel telleri oluyor
haynigen nay haynige nayyyyyyyyy tey tey teyyyyyyyyyy
tabiki hemsom senini yerin ayri senin yasadin topraga kurban hasanim oralarda emeklemissssssssss
uyyyyyyyyyyyyyyyyy
ben bu mesaji gormedim
bilmiyom
duymadim
bence gullaci yeme
kan sekerini yukseltir acikirsin gulum yawwwww
ben yaptim hemde ne spor oldu
ne garip sporlar cikiyor yawwwwwwwwww
ben varim aksam bir deneyecem
siz tab tan felan acip karsisina gecip yuruyornuz tamamdir denenecek
hayirdir hormonlar tavan mi yapti
zayifsin
cirozsun
bir deri bir kemiksin
yeter fistigim hadi gel gidelim evimize
ayyyyyyy hic sorma
gececek insallah
bu yaz benim yazim olacakkkkkkkkkkk
selam ebru nasilsinnnnnnnnn
git meeeeeeee kalllllllllll
ben geldimmmmmmmmmmm
aynen oyle bende sporumu yaptim dusumu aldim
kostura kostura geldim ama sen ektin beni yineeeeeee
bugun gayet guzel olmus paylasimlarimiz
kizlar aksam gelemeyebilirim hasonun bir arkadasi cagirip duruyordu yemekten sonra bir o tarafa gececez
ama bir telefon elime gecerse ben yine wc bahanesiyle sizleyimmmmmm
haydi bas bassssssssss
menusumude yazayim
sabah
yumurta ve yesillikten olusan salata
ara yok
ogle
tonbalikli salata+bir dilim tam tahilli ekmek
ara
bir isirik ayvaaaaa(annemin ayvasindan isirdim canim cekti aslinda sevmem)
aksam
bir cay bardagi pirinci hasladim ve yesillik salatanin icine ekledim
insallah gittim yerde bozmam menumu
sporumu cok begendim bugun
70 dakika 6.3 te yurudum 408 kalori ediyor ama iki parcada yurudum
bu hafta dereceye bilem girebilirim sanirim
kendimi kus gibi hafif hissediyorum
(devekusuda bir kus nede olsa)
Bugünkü menümü de yazıp çıkayım
Kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
1 kib. k. kadar peynir
4 zeytin
1 cherry domates
Ara
1 elma
Öğle
1 kâse pul biberli yoğurt
2 kaşık kadar tavuk sote
Akşam
Birazcık ızgara tavuk
Yanına bol yeşillikli domatesli tuzsuz salata
+Yaklaşık 3 Lt su
+1 saatten biraz fazla spor
+2 bardak yeşilçay
Hepinize hayırlı gecelerrr öpüyorum yarın görüşürüz inşallah
Akşamüstü çocukları avm ye götürdük spora gidememiştim dönüşte saat 19:15 hemn beni at spor salonuna dedim esime 45 dakika aletli spor yaptım 8 de kapanıyor çünkü içim rahat etti...
menüm :
sabah:1 dilim tam buğday ekmeği,zeytin ,peynir,bal,çay
öğlen :kerevizz yemeği yoğurt
akşam:1 porsyon ızgara tavuk salata,yoğurt
2lt su,1 lt yesil çay
bugüüünn Kerem le sinemaya gittik daha yeni geldik o yüzden aksam yoktum paylasımda bulunamadım
geleliimmmmmm menüüyyeee :)
Sabah
1 d. peynir
salatalık
domates
1 d. ekmek
yesilcay
ara
sekersiz sütsüz nescafe
Ögle
2 yk mantar sote
yarım d. ekmek
Aksam
1 kabak dolma
3 yk yogurt
yagsız salata + havuc rendesi ama cok diil
2 lt su
45 dk Leslie yle 3 miles:)
7.5 dk karın egzersizi
15 dk dısarıda tempolu yürüyüs
sanada günaydın canım. Bencede bütün kadınlar güzeldir çirkin kadın yoktur kendine bakmayan bakımsız kadın vardır. Yoksa bütün kadınlar çok güzelll
Çok güzel olmuş canım afiyet olsun.
Çok teşekkür ederim ebrum inşallah
Harikasınnn
Günaydın berilim hemen yetişiyorum sana dur :18:
Oğlun için tekrar tekrar geçmiş olsun diyelim canım benim. Bizler iyiyiz çok şükür. Ne güzel dikkat etmişsin.
Kötüye yorma hiçbişeyi, hayrolsun inşallah.. Ben mercimeğine güzeeeeel bi dua ederim bugün.
Günaydın ortilerin hası
Geldim geldimmmmmmmmm
ben sana ozelden yazmaya utandim
duani esirgemesi ablasi benim minnosumdan
hatta minnaklarimdan
sukur ayni anda burdayizzzzzzzzzz
hoşgeldin ebru.ne güzel tesadüf olmuşta kaptan ebru seni çağırmış inşallah senin için hayırlı olur.
adım nermin 29 yaşındayım 2.5 yaşında kızım var yaklşaık 9 aydır takımdayım.burada güzel mptive olacağından eminim zamanla sende farkedeceksin zaten:)
öncdlikle başın sağolsun canım.oğlunuda allah bağışlasın.doğum kiloları kalıcı değilse beniki niye kaldı ya:) kız doğumdan sonra millet hemen kilo verir ben aksine alanlardan oldum kızı emzirdim 1.5 yaşına kadar o zmana kadar ancak 5 kilo verebilmiştim bıraktım emzirmeyi sonra vermeye bşaladım.kişiden kişiye değişiyor galiba bu durum:)
hemşon gurban.alemsin sen ya hason antepin neresinde sürünmüş de hele belki akraba falan çıkarız
maşallah maşallah süpersin.
güzel ortim menünde sporun suyun süper bu hafta sende gayet iyisin inşalalh derece olur sendende.benden az çok giderde sizin kadar olmaz sanırım :)
maşallh canım sende süpersin:)
sana diyecek lafım yok zaten ay parçam ecem güzel menün...
Beril var ya ödüm koptu çıktın sandım, ama aşağıda adını görünceeeenaber balımm
Özelden yazmaya utandın mı? nası yani kuzum :44:
hosgeldinnnnnnnn
umarim hedef kilona ulasirsin
ayrica gorusune katilmiyorum bence cirkin kadin vardir
ben gelinligin guzellestiremedigi kadin bile gordum
gerci guzellikte gorecelidir
kime neye gore guzel tartisilir
hoşgeldin ebru.ne güzel tesadüf olmuşta kaptan ebru seni çağırmış inşallah senin için hayırlı olur.
Adım nermin 29 yaşındayım 2.5 yaşında kızım var yaklşaık 9 aydır takımdayım.burada güzel mptive olacağından eminim zamanla sende farkedeceksin zaten:)
öncdlikle başın sağolsun canım.oğlunuda allah bağışlasın.doğum kiloları kalıcı değilse beniki niye kaldı ya:) kız doğumdan sonra millet hemen kilo verir ben aksine alanlardan oldum kızı emzirdim 1.5 yaşına kadar o zmana kadar ancak 5 kilo verebilmiştim bıraktım emzirmeyi sonra vermeye bşaladım.kişiden kişiye değişiyor galiba bu durum:)
ismin ebru dimi canım yanlış okumadıysam önceki mesajlarda? Aramıza hoşgeldinBenim ismim de tuğba. Kilo cetvelimden de görebileceğin gibi kilom bi hayli yüksek ama istikrarlı bi şekilde devam ediyorum çok şükür. 21 yaşındayım üniversite son sınıf öğrencisiyim. Istanbulda yaşıyorum. Ben de betül gibi okulöncesi öğretmenliği bölümünden mezun oluyorum inşallah.
Umarım sağlıkla hedefine ulaşırsın
adım nermin 29 yaşındayım 2.5 yaşında kızım var yaklşaık 9 aydır takımdayım.burada güzel mptive olacağından eminim zamanla sende farkedeceksin zaten:)
hemşon gurban.alemsin sen ya hason antepin neresinde sürünmüş de hele belki akraba falan çıkarız
güzel ortim menünde sporun suyun süper bu hafta sende gayet iyisin inşalalh derece olur sendende.benden az çok giderde sizin kadar olmaz sanırım :)
kız bende dedim bizim hemşo coşmuş diye neyseki seninle elakası yokmuşDiyet ve Seks !
Sevişmek süreye ve kişilerin tercihlerine göre çeşitli oranlarda kalori yaktırıyor, böylece yaz aylarına girdiğimiz şu günlerde kısa sürede zayıflayabilirsiniz.Spor ya da diyet yerine seks yapmak da kalori yaktırıyor ve kilo verdiriyor.
Soyan Yakıyor
-Partnerini soyan bir kişinin harcadığı enerji 12 kalori.
- Giysiler kolay çıkıyor, düğmeler kolayca açılıyorsa harcanan kalori 8’e düşüyor, ancak tek el kullanılırsa kalori yine 12’ye çıkıyor.
- Çiftlerden biri bir oyuna sürüklerse harcanan kalori de 187’ye kadar çıkabiliyor.
- Seviştikten sonra yatakta gevşemek de enerji harcatıyor.
- 18 dakikalık yoğun seks aktivitesi, büyük bir dilim çikolatalı pastaya denk.
- Bir şişe beyaz şarabı yakmak için ise 52 dakikalık bir masaj seansı gerekli.
- 53 dakikalık Fransız öpücüğü 1 ‘çizburgere’ bedel.
- Peynirli ve domatesli pizzanın yarısını yakmak için ise 26 dakika aralıksız seks ve bir orgazm gerekli.
bu alintiyi dun biri yeni topik acip yazmis
daha neler diyecem
pesinede kimse kizmazsa ohaaaaaaaaaaaaaaaaa diye bir nara atacam
zayiflama ugruna hersey mubahtir mantiginami burunuyoruz ne oluyoruz
bogazina sahip olacan
hareket edecen ve bu sorun zamanla cozulecek
10 sene homili girtlak ye kicini kaldirma
sonra bir ayda eriyecem de
tamam buda kalori harcatiyor ama sanirim fazla tutucuyum ben bazi seylerin insanin ozeli oldunu dusunuyorum dusuncelerin bile
hele biri topik acmis kusarak zayiflayan varmi diye
secmeler bilmiyor anacim ki
bu kk da 14 yasinda bile katilimci cocuklar gordum her yerde oldugu gibi bazi seylere burda da sanalda olsa dikkat edilmesinden yanayim
fikirlerimi yazmak birazda bilgilendirmek istedim(ne yaratici bilgiler ama)
çok geçmiş olsun deryacığım ya. sen yinede ara sıra uğra canım bırakma burayı:)günaydınnnnn..
hastayım feci üşütmüşüm..oğlumda daha düzelmedi..nerjim çok düşük bugün kuzulara bıcı bıcı yaptıracağım..az da evi toplayacak enerjim var oğlanı uyutup sonra uzun oturacağım....
ama kaçamaksız dikkatli ve 6 dan sonra birşey yememeye dikkat ettim..
zaten hasta hasta insan istesede yiyemiyor..
sizler nasılsınız durumlar nedir ortim kusura bakam çok uzak kaldım seni yalnız bıraktım..
yeni gelen olmuş sanırım hoş gelmiş..
nerelerdesin kuzu arada bir selam ver canim merakta birakma
gecmis olsun oglusa ve sana
benim minnakta dun aksamdan beri bir aglamadir gidiyor
kucaktan hic inmiyor indi ana sanirsinki dovuyorlar avaz avaz agliyor
neden bilmiyorum atesi yok biryerimi agriyor diye kafayi yiyecem
Ben demiştim
ben bu sene dizisiz kaldım maalesef...
günaydın fıstıkkkkk
Betül bugün baslarım kitaba insallah :)
Ecem menün güzel yine....
Derya hoş geldinnnnnnnnnn...
Herkese günaydınlarrrrrrrrrrr....
dua oku canım sıkıntını rabbim hafifletsin inşallah.elifede nazar değer maşallahı var kuzunun dikkat et ona annesi.bugun icimde tarifsiz bir sikinti var yine erkenden hortladim kalktim
utu var yapilacak ama istemiyorum
arkadasim dunden beri kac oldu aradi ne gitmek nede gelmesini istiyorum
tv bile canimi sikiyor bugun kapattim
elifi yanima yatirdim oyle bakiyom uyaninca aglayacakmi diye
dun aksam arkadas ziyaretine gittik eve geldik yarim saat olmadi aglamalar basladi gece annemi uyandirdim bu durmuyor nazarmi degdi diye kadincagiz okudu
ama yok kendi kendine oturan gulen kendi dilinde sarki soyleyip cenesi durmayan mercimegim aglayip duruyor
CANIM FORM ÇAYA YENİ BAŞLADIM. SİYAH ÇAYI ŞEKERSİZ TÜKETEMİYORUM BİTANEDE OLSA ATIYORUM AMA FORM ÇAYA ATMADAN İÇEBİLİYORUM. EVET BAĞIRSAKLARIMDA Bİ SORUN YARATTI GÜNDE 3 POTA TUVALETE ÇIKIYORUM İYİ BİŞEYMİ BU BİLMİYORUM TABİ. MISIR PATLAĞINA GELİRSEK BEN İŞ YERİNDE MEYVE YİYEMİYORUM ÇÜNKÜ HERKESİN İÇİNDE OLMUYO EEE HERKESE İKRAM EDERSEM BANA BİŞEY KALMAZ AMA FORM BİSKÜVİLERİME HERKES BURUN KIVIRIYOAMA YİNEDE DEĞERLENDİRİCEM ÖNERİNİ ASLINDA MEYVEYİ ÇOK SEVERİM.
Canım yaaaa harbiden senin kısmetin bizim takımaymış. Bak sen gelmişin. Ben geçmişi bile okudaman çağırdım seni takıma. Nasip işte. Tekrardan hoşgeldin
EVET CANIM AYNEN ÖYLEEEEEEEEEEEE
İyi geceler canım. Sanırım bugün başka gelmeyeceksin. Bu arada günlük olarak mesajlarımızı sayıp o gün listeyi hangi arkadaş yapacaksa ona yolluyoruz. Bugün mesajlar bana atılıyor.
Hikayen gerçekten güzel. Çok azimli görünüyorsun inşallah sen bu azimle burda hedefine en kısa zamanda
CANIM BEN AKŞAMLARI PEK KATILAMIYORUM EVDE NET YOK O YÜZDEN. BU MESAJLARI SAYIP ATMA İŞİNİ ANLAMADIM BEN CANIM YAAA ÖZELDENMİ ATIYORUZ??? :26::44:
OLSUN CANIM YAAA ÖNEMLİ DEĞİL KAYNAŞIRIZ ZAMANLA NEDE OLSA
Ebru hosgeldiinnn
Ben Betul. 26 yasindayim nisanliyimm
Okul oncesi ogretmeniyim, istanbulda yasiyorum.
Guzel menuu afiyet olsunn
SAĞOL CANIM HOŞBULDUK TANIŞTIĞIMA MEMNUN OLDUM
gunaydin hemsom topraginda askimin dogdugu guzel gonullu kadinnnnn
yok yok anacim biz 7 eltiyiz 6miz hepimiz sevisiriz hele 3 tanesi icin canimi veririmsağol canım hoşbulduk...
Yok canım yaaa öyle düşünme hepimiz rabbimin yarattıklarıyız elbet güzellikleri vardır tüm kadınların. Ben kadının çirkinliğine asla mana bulmam ama bakımsız ve pisse işte o zaman kızarım çünkü bu bizim elimizde diğeriyse rabbimin biz buna karşı çıkamayız kimse kendi seçimiyle yaratılmıyo...
hoşbulduk canım çok sağol... Tanıştığıma memnun oldum..
Bilmiyorum canım yaaa belkide bende öyle oldu doğum kilolarım çabuk gitti. Ama 59 dan aşağı inemiyorum çünkü bu benim doğumdan önceki kilom yaklaşı 3 sene yerleşmiş olan kilom yani
hoşbulduk canım. Kilonu takma bu kadar kafaya önemli olan vermeye karar vermen ve burda olman. Yan gelip yatmıyosun sonuçta kabullenmemişsinde kilonu kısa zamanda kurtulursun inş. Kilolarından. Burda olduğun sürecede bence başarırsın bunu çünkü grup çok sıkı gözüküyo umarım banada yarar burası ayyyy çok kilo veresim var yaaaa
Cooookk guzel olmusss:))))
Ecem hangi filme gittinizz??
Çok güzel olmuş canım afiyet olsun.
Çok teşekkür ederim ebrum inşallah
Harikasınnn
Günaydın berilim hemen yetişiyorum sana dur :18:
Oğlun için tekrar tekrar geçmiş olsun diyelim canım benim. Bizler iyiyiz çok şükür. Ne güzel dikkat etmişsin.
Kötüye yorma hiçbişeyi, hayrolsun inşallah.. Ben mercimeğine güzeeeeel bi dua ederim bugün.
Günaydın ortilerin hası
Geldim geldimmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?