Yarın atlama ipi alıp atlamaya baslayacagım
Benim var Ecem'cim şu atladığını sayanlardan. Geçen yıl çok atladım. Çok zevkli.
Boyle eglenceli olunca spor yapmak keyif veriyor salonda dısarda parkur yuruyuslernde cok sıkılıyorum bi ara jillian yaptım ondanda sıkıldım su anda leslie ve zumbayla aram iyi birde atlamaya baslarsam gobüsten kurtulacagım
Spor konusunda çok iyi yaptın. Tekrar tebrik ediyoorum. Bol bolda mekik çekmeyi unutma
tesekküürr ederimm :) mekik günde 100 tane cekiyorum p.tesi 200 e cıkarıcam
Sporla hem kilo vermen hızlanacak hem de inceleceksin. Hedefine ulaşana kadar hatta mümkünse düğüne kadar devam et spor yapmaya. Kısacası hayatının hep bir yerinde spor olsun.
haklısın bunu yasam sekline getirmem gerekli yasım 23 ama beden yasım kac onu merak ediyorum insallah bu azimle gidersem bırakmaya niyetim yok..
bugün mesajları yine sana mı atıyoruz? beril öyle birseyler yazmıs ama??
Menüm
Sabah
Yarım simit
Ara
2 ceviz
Öğle + Aksam
Izgara bonfile
1.5 d. Ekmek
Ayran
2 lt su
Yarım saat yürüyüs
100 mekik
10 dk evin icinde kostum
Yarın atlama ipi alıp atlamaya baslayacagım
Benim var Ecem'cim şu atladığını sayanlardan. Geçen yıl çok atladım. Çok zevkli.
Bugün Alınan / Yakılan Kalori
AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
1.00 x Tam Buğday Unlu Galeta (35 kcal)35 kcal
1.00 x 1 Adet Havuç (26 kcal)26 kcal
1.00 x 1 Adet (12.5gr) Pınar Light Üçgen Peynir (20 kcal)20 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Yeşil Mercimek Yemeği (260 kcal)260 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Kırmızı Lahana Salatası (116 kcal)116 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
1.00 x 1 Avuç Sarı Leblebi (20 kcal)20 kcal
Alınan Kalori Toplamı639 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Saat Koşu (Hafif Tempo) (300 kcal)300 kcal
Yakılan Kalori Toplamı347 kcal
sizden ayri olsamda ne diyetten nede spordan vazgecmedim sadece size zaman ayiramayip hak yemek istemiyorum
bu nedenlede menumu ve sporumu yazma geregi duydum
benim sorunuma gelince inaninki uzun hikaye
hepinize selam ins.gecmiside okuma firsatim olur
yeni mi çıktı benim ki normal ip...
afiyet olsun canım ama bağışıklık sistemini de güçlü tut fazla bırakma kendini,hepimiz için gecerli meyveyi vs.ihmal etmemeliyiz
Yarin pc den sayarim oglen gibi :)
0 gecme bana sakinn:))
İyi geceler:)
Hemen bildirimimi de yapayım;
Geçen hafta: 110.8
Bu hafta: 109.7
Fark: 1.1
Yüzde: %0,99
Çok mutluyum ebrum(LaDyLiNe) ilk hedefimize doğru yaklaşıyorum şükürler olsun..
günaydın..nasılsın bu gün inşALLAH tartıda hepinizin yüzü gülmüştür..
Hayırlı cumalar
bu sabah daha iyiyim atlatıyoruz sanırım ama oğlum hala öksürüyor..
harnup özü immuzic şurup ve balgam söktürücü kullanıyorum..umutluyum duadayım özel şifa çalışması yapmaktayım geçecek inşALLAH..
VE KİLOM
GEÇEN HAFTA: 61.1
BU HAFTA : 59.9 giden 1.200 gr..UZUN ZAMANDIR 59 GÖREMİYORDUM..
Benim kilom:
Gecen hafta:62.2
Bu hafta: 61.5
Fark: 700 gr
Yuzde 1,13
günaydın kızlar geçen hafta kilom 81.4 bu hafta 81 giden 400 gr pek iç açıcı değil dimi
neyse biraz işim var sonra görürşürz.
hayirli cumalar
guzel bir hafta sonu gecirirsiniz insallah
g. hafta 76.2
b.haft 75
fark 1.2
yuzde 1,57
sonucu pak begenmedim acikcasi sanki bu hafta daha bir inceldim gibi hissediyordum
kilo veren arkadaslar tebrikler
Kızlar birsey itiraf edeyim ben gecen hafta 76.6 idim ya izmirden bir döndüm 77.7 yimtüm emeğim boşa gitti lütfen sehir dılına ya da herhengi bir yere gittiğimizde diyetimizi bozmayalım bu hafta 76.4 üm aslında 1300 verdim ama geçen haftaki kiloma göre sadece 200 gr vermiş sayılıyorum,zor veriyoruz hemen alıyoruz.
son kilom :76.4 -200 gr.
Canlarım ciğerlerim, ben sabah namazından sonra hiç uyumadım. Ancak spor+kahvaltıyı halledebildim bi de sizi merak ettim gelip bi bakayım dedim.. Birazcık daha dinlenip uyanırım yine. Sizi seviyorum inşallah ebru'muz sonuçları gördüğünde çok mutlu olur
Ecemcim senin ortalamani ben 1.35 diye buldum sen de tekrar kontrol et bir yanlislik olmasin
arkadaslarima
bugunlerde fazla topige guremiyecegim biraz yorgun,biraz bitkin,biraz uzgun,kizgin,umutsuz,yanliz,yogun,karisigim.aslinda tum duygulardan birazim bugunlerde.
keske icimde hazmetseydim de size yazabilecek gucu bulsaydim.ama dedimya henuz kendim hazmedemedim.ama bilmece misali muammadada sizi birakmak istemem.bir karar vermem lazim.sonucu her ne kadar bilinmesede sanirim en dogrusu olacak benim icin.cunku benim en mutsuz animdan bile bir beril cikar unutmayin,guvenin bana.sebep yok yada var onada tam karar verbilmis degilim ama 15 yilin sonunda ilk defa bu kim dedirten bir sey yasadiklarim.korkmayin ne siddet ne hakaret ne baska birseyyyyyyyyyyy
sanirim mesaj sayma benim isimdi
isterseniz mesajlari yollayin bana ben ertesi gun size yayinlayimiaterseniz beni izinli sayin
isterseniz atin
asin ne yaparsaniz yapin beniiiiiiiiiiiiii
bildigim tek sey suan kendime bile yetmeye calistigim bir donem.insallah bir kac gune rahatlamis klavyesinden kocaman bir gulucuk yayilarak yine hayat denen fettan kadinla dalga gecerek gelecegim.
yapmak istedigim tek sey se iki ezan arasinda gecirecegim omru huzurlu gecirmek.bu ugurda ne gerekiyorsa onada hazirim zaten.
cok yazdim yine gelince kopulmuyor degilmi.
hepinizi en simarik cocuk edamla opuyorum
sanalda ols sizi seviyorum
Otobusten 4 durak once indim :)) eve yurumem yarim saat surer
kızlar ben geldim
kusura bakmaya ilk haftadan böyle olsun istemezdim ama iş yerimizde internet kesikti (faturadan dolayı)
daha yeni açıldı. o yüzden kilo bildirimi yapamadım ama zaten listeye girmiyorum şu an herhalde.
neyse ben yinede bildirimimi geçte olsa yapayım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 57,50 olmuşumçok mutluyum yaaa 1,50 kilo vermişim inanamadım tartıda 58 olurum anca diyodum çok güzel oldu bu benim için galiba yüzmenin faydasını gördüm..
daha geçmişi okumadım derecenizide merak ediyorum ben bi okuyum eniyisi gelirim yine
bende simdi geldim eveee ama keske inmeseymisimmmm
eve dogru yürürken bi tane genc cocuk 20lerinde kaldırımda oturmus üstü basıda düzgün hasta gibi tövbe yarabbim yüzü falan eli felc olur ya öyle oluyo 1 2 kisi durmus anlamaya calısıyo bende yürüyorum genc baska bi cocuk ambulans cagıralım mı sana dedi durdum bende yardım ederiz hani bi su alırız bisey olur ayy o cocuk öbür cocuga bir saldırdı ama kafa bi milyon tabi ıskaladı dogru dürüst yürüyemiyordu bile ama rengi limon gibi sapsarı olmus hemen uzaklastım ordan sonra anlasıldı ne oldugu allahım tüm herkesin evladını bizleride öyle seylerdenn korusun eve kostum resmen yürümedim girdim kapıyı kilitledim hemen
kalorisepetine girdim bugün pc'den
meğer güzel bir siteymiş, telefondan açılmamış
2013-02-01 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Elma 1 ADET 60
[2] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0
[3] ekmecik tam buğday ekmegi 1 100 gr 235
[4] Dost Yoğurt 100 GRAM 79.4
[5] Yoğurtlu Kabaklı Salata 1 PORSİYON 115
[6] Kırmızı Lahana Salatası 1 PORSİYON 116
[7] Beyaz Peynirli Salata 1 PORSİYON 240
Toplam : 845.4 kal.
Eki Görüntüle 622342
Hedef kilonuz için günlük kalori ihtiyacınız çok düşük. Bu sağlık sorunlarına neden olabilir. Lütfen daha mantıklı hedefler seçin yada bir diyetisyene başvurun.
bana böyle diyo hahahaha :)
Merak etme ortim çok iyi bakıcam kendime. Diyetime ve sporuma da çok güzel devam edicem inşallah. Sen de kendine iyi bak seni seviyorum
Faydasını gördüğümüze inandığımız sürece, fayda görüyoruz inan balım :13:
Ben olsam ben de çok etkilenirdim okuduğumda bile çok kötü oldum
Canlarım ben çıkıyorum birazdan. Hepiniz Allah'a emanet olun, sizi çok seviyorum
Bu arada ECEM'im, sana özelden mesaj attım bi ara bakarsınORTİM sana da atıyorum şimdi bi özel mesaj bakarsın.
xBugün sinirimi bozan bi olay daha oldu biliyosunuz dün söylemistim son bütüm bugün diye o arkadasımda aynı sınava geldi neyse bakırköye gecelim dedik sınavdan sonra daha gitmeden ne yicez benle yemek yiceksin ben ne yiyosam onu yiceksin o zaman gelmem seninle konusmam demeye basladı ya diyorum tamam gidelim ben kendi istedigimi yerim sen kendi istedigini yersin yok öyle zevkli olmuyo birlikte yedigimizde zevkli oluyo dedi ne yceksen yerim porsiyonum kücük olur diyorum, ben mantı buse kokorec yicek canın cekmicek mi diyo cekmiyoo diyorum tatlı gönderdiginde de canım hic cekmemisti istemiyorum dedim resmen benmle yiceksin diye tarrtıstı bende en sonunda ne o dedim kıskanıyomusun kıskanıyosan sende tut bogazını bu ne ısrar dedim sakaya vurdu o ama artıık benim icin bitmistir
paylaşım alanına kilomu 58.6 olarak yazmıssınız kızlar 58.4 olucaktı
yetiştim. hallettim canım. zaten sorun değildi, halledilirdi o
hepinizi tebrik ederim kızlaaaaaarrrrr :13:
menüm kızlar:
sabah:menemen 1 dilim tam buğday ekmeği
ara:2 hurma
öğlen:3 köfte,1 kase yoğurt
akşam:kıymalı yumurta,yoğurt
1 lt.ye yakın yesil çay,2 lt su,45 dak.aletli spor...
Menüm
Sabah
Yarım simit
Ara
2 ceviz
Öğle + Aksam
Izgara bonfile
1.5 d. Ekmek
Ayran
2 lt su
Yarım saat yürüyüs
100 mekik
10 dk evin icinde kostum
Bugün Alınan / Yakılan Kalori
AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
1.00 x Tam Buğday Unlu Galeta (35 kcal)35 kcal
1.00 x 1 Adet Havuç (26 kcal)26 kcal
1.00 x 1 Adet (12.5gr) Pınar Light Üçgen Peynir (20 kcal)20 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Yeşil Mercimek Yemeği (260 kcal)260 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Kırmızı Lahana Salatası (116 kcal)116 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
1.00 x 1 Avuç Sarı Leblebi (20 kcal)20 kcal
Alınan Kalori Toplamı639 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Saat Koşu (Hafif Tempo) (300 kcal)300 kcal
Yakılan Kalori Toplamı347 kcal
sizden ayri olsamda ne diyetten nede spordan vazgecmedim sadece size zaman ayiramayip hak yemek istemiyorum
bu nedenlede menumu ve sporumu yazma geregi duydum
benim sorunuma gelince inaninki uzun hikaye
hepinize selam ins.gecmiside okuma firsatim olur
afiyet olsun...
ben de atlamıştım 2,3 sene evvel işe yarıyor...
yeni mi çıktı benim ki normal ip...
CUMA zayiflama YARIŞMASI 294. ETAP 13. TAKIM BİREYSEL SONUÇ LİSTESİ
( 25 ocak - 1 şubat )
Takım 1.si
beril77 (76.2 /75/1.2/ %1.57)
Takım 2. si
lafraise(59.2/58.4/0.8/ %1.35)
Takım 3. sü
betuld (62.2/61.5/0.7/%1.13)
TAKIM SONUNCUSU
GUL1978 ( 76.6/76.4/0.2/%0.26)
Beni her hafta sonuçlarla mutlu ediyorsunuz zaten. Tekrardan hem tebrik ediyorum herkesi hem teşekkür.
2. Olmusum mutluu oldumm :)) tebriklerr herkese :)
Bende 1,35 diye hesapladım.
Süpersin Ecem sen bu spor işine iyi taktın. Tebrik ediyorum. Maşallah nazar değmeyelim sonra.
Allahtan bişey olmamış kimseye. Dikkat et canım kendine. :26:
Bunu söyleyince sen hep gülesim geliyor canım. Bak site bile söylüyorMantıklı hedefler seçin Koptum yaaaaaaaaaa
x
Allahım yaaaa kızın yaptığına bak. İyi dayanmışsın sen Ecem'cim. Saçmalamış artık. Ben olsam arkadaşım diyet yaparken destek çıkarım. Bence bunun niyeti başka. Uzak dur böyle insanlardann.
Haklısın canım bende farketmemişim. Ama Buse düzeltmiş. Sorun yok. O düzeltmese bile sorun olmazdı. Önemli olan yüzdenin ve verdiğin kilonun doğru olması.
Ellerine sağlık Buse'cim.
Afiyet olsun Ecem'cim. Menüde sporlarda güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?