Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tugba nin (dontpanic) dunku menusu

Sabah:1 kase sutlu msır gev, 1 bardak sekersz cay

Ogle: 1 kase tarhana corb
1 kase pul b. yogurt
1 dilm tam b. ekmek

Aksam:1 kase tarh. Corb.
1 kase pul b. yogurt

2 lt su
2 bardk yesl cay
Leslie ile 3 mil

Güzel bir menü olmuş. Zaten Tuğba'nın menüleri çok güzel. Seninde ellerine sağlık Ecem'cim menüyü ulaştırdığın için.

Canım benim adımın üstüne gel. LAydLiNe yazan yere sağ tıkla açılan yerden profil bilgilerine tıkla. Sonra resmimin altında özel mesaj at yazıyor. Ordan atabilirsin.

İştahının az olması güzel bişey. Bunu değerlendirirsen senin için çok iyi olur bence.

O zaman soyle anlatiyim ismim açelya 23 yasindayim ankarada yasiyorum ev hanimiyim evliligimde besinci seneye girdim cok mutlu bi yuvam var allah bozmasin kocami ve oglusumu cok seviyorum

Memnun oldum canım tanıştığımıza. Maşallah diyelim aman nazar değmesin.

O zaman ilk bildirimle baslayim ben

Baslangic kilo:86
İlk hedef:75

Bide kizlar bisey daha sorucam menu bildirimini gun icindemi yapioruz yoksa her aksammi yapioruz?

Bunu yazdığın çok iyi oldu. Sen yazmasan ben soracaktım. Menülerimizi her gün akşam yemeğinden sonra sabah, öğle akşam şeklinde yazıyoruz. Ara öğün yapmak zorunda değilsin. Herkes kendine uygun olarak sağlıklı bir şekilde beslenmeye çalışıyor takımımızda. Sende zamanla kendine uygun bir düzen tutturursun. Bizde bildiğimiz kadarıyla menülere yorum yapıyoruz. Böylelikle hem birbirimizi motive etmiş oluyoruz hemde yanlışımız varsa eğer onları öğreniyoruz.

Ebru'cum gerçekten menülerin olmuyor. Hadi bakalım biran önce düzene oturt. Sabah gayet güzel olmuş ama o çaya şeker atma meselesini hallet biran önce çünki zayıflamanı gerçekten engelleyecek bir durum. Öğle yemeğinde yediğin patates olmamış. Diyet süresince mümkün olduğunca pirinç, patates ve bezelyeden uzak durmaya çalışıyoruz. Bu söylediğim yiyeceklerin glisemik indeksinin yüksek olması kan şekerinin dengesini bozup daha çabuk acıkmamıza sebep oluyor. Akşam hiç ama hiç olmamış. Ayrıca gün içinde meyvemizi en geç saat 15:00 ten önce yiyoruz. Çünki bu saatten sonra yenilen meyvelerin şekerleri direkt olarak depolanıyor. Günlük içtiğimiz su miktarınıda yazıyoruz canım. Spor yapıyorsan eğer menü sonuna onuda eklemen lazım.

Bu gerçekten çok önemli bir sorun Açelya'cım. Senden tek isteğim lütfen ama lütfen pes etme. Seninkisi biraz daha ilerlerse şişmanlıktan çıkıp hastalığa dönüşecek. Unutma eğer istersen başaramayacağın hiç bişey yok. Sadece istek ve sabır lazım. Pes etmemek lazım. Burdan uzak kalmamaya çalış. Sana bir tavsiyemde

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...motivasyon-icin-resimlerimizi-paylasalim.html

bol bol bu topiklere bak. Bunlar gerçek hayatlar. Senin onlardan ve bizden hiç bir eksiğin yok. Eğer onlar yapabiliyorsa emin ol ki sende yapabilirsin. Oğlun için yapman lazım.

Cok haklisin canim benimki artik hastaliga dogru gidiyo bide ben iki aydir dogum kontrol hapi kullaniyorum oda bana kesinlikle iki ay icerisinde on kilo yapti cunku iki y oncesine kadar biraz vermis ve 76ya dusmustum hemde uc haftada 7 8 kio verdim hala emzirdigim icin biraz hizli kilo verip hizli aliyorum bakalim dun aksam esimde yakindi biraz hap yuzunden oluyo heralde diye dun itibariyle hapida kestim bidahada asla kullanmicammahvetti beni cunku iki ayda +10 kilo bolca tuylenme sinirlilik yapti yani ve normalde cok afedersiniz 7 8 gun adet olurkEn gecen ay sadece 2 gun oldum buda dogalolarak siskinlik yati bende

kızlar yaa ben tıcerımı düzenlemek istiyorum ama nerden yapıcamı bi türlü bulamadım yapmasını bildim şimdi düzeltemiyorum bilen varsa bana yardımcı olursa sevinirim...

Senin de dikkat etmen iyi oldu Ebrucum
Dusunsene bunlar yerine her hafta bi kilo aldigini

Benim var Ecem'cim şu atladığını sayanlardan. Geçen yıl çok atladım. Çok zevkli.
Bende de var ama nerde kim biliiirrr:)
inssalllahhh
sporuma 25 dk. leslie ekledim simdi, kızlar artık cok yorgunum sabahtan beri bir kosusturmadayım pil bitti leslieyi bile tamamlayamadım son olarak karın egzersizi yaparım simdilik bana müsade
Ohh masalahh costun supersnn
Ayy bu liste cok guzel olmuss:)))
Bence de izinli olmasinlarr
Idare ederiz ne olcakk

Özel mesaj olarak gönderdim
Yine ozel mesajjj:))
Merak ediyoruzz:))
Giremediginde gece gelip gecmisi okuman guzel
Hep bekliyoruz bizi yalniz birakma:)
Günaydın 13. takımın çıtır hatunları

Mutlu, Huzurlu, sağlıklı güzel bir hafta sonu diliyorum hepimize.

Gec kalmis bir gunayddinnn
Hosgeldinn ben betul
Istanbuldayim
26 yasindayim
Okul oncesi ogretmeniyimm nisanliyimm
Kızlar saat kaç olmuş dün gecedecen beri sadece Ecem ve benden başka kimse uğramadı takıma. Lütfen artık herkes toparlansın kendine gelsin. Çünki böyle giderse motivasyon diye bişey kalmayacak takımda.
Ben kalkip kahvalti yaptim sonra da annemi igneye goturdumm
Gecmisi okudum vs derken bu saat oldu
Ohh oh masallah bak Ebru tugbanin izinli olmaya niyeti yok galiba
Menulerini bile bildiriyooo

O zaman soyle anlatiyim ismim açelya 23 yasindayim ankarada yasiyorum ev hanimiyim evliligimde besinci seneye girdim cok mutlu bi yuvam var allah bozmasin kocami ve oglusumu cok seviyorum
Acelya memnun oldukk
allah bazardan saklasinnn masallah diyelim hep beraber, ne guzell:)

Ebru bol sekerli bir gun olmus
Caydakiler, limonata, ve gec yenen portakal.
Iskenderi soylemiyorum bile:))
Yaramaz cocuk zor gercekten ya
Allah kolaylik vrsinn

kizlarrrrrrrrrr nasilsiniz iyi hafta sonlariiiiii hepinize
ben eve gidecem aksam size yazarim artikkkkkkkkk
elif cok huzursuz oldu bu misafirlikten cocuk evini rahatini istiyor
bu arada daha sakinim canlar
gecmisi okuyamiyorum ama ins.aksama niyetim
giremesemde bilinki diyetteyim
insallah tubissssssss bir gun sizle lesliede yapacam
hepinizi opuyorummmmmmm
yeni isimler goruyorum hosgelmisler

hoşgeldin canım burdaysan kesin veririsin...

Kızlar saat kaç olmuş dün gecedecen beri sadece Ecem ve benden başka kimse uğramadı takıma. Lütfen artık herkes toparlansın kendine gelsin. Çünki böyle giderse motivasyon diye bişey kalmayacak takımda.

Ebru'cum ben yeni geldim

esini kıramamıssın ama o da böyle sürprizlere ara versin biraz:)

seni görmek güzel canım biran önce eski neseli berili istiyoruz....

şu atlama ipi tchibo da gördüm bugün alsammı bilemedim asağı katımdakiler tasınıyormuş keşke alsaydım tühhhhhhhh

Tugbisin numarasını attmmmm yaa bisi diil :))
Valla yok benmle göndriyo söylemek istedklerini seni ve beni kutlaadı 2. Lık ve 3. Lugumuz icin :)

şu atlama ipi tchibo da gördüm bugün alsammı bilemedim asağı katımdakiler tasınıyormuş keşke alsaydım tühhhhhhhh

Ayyy unuttuummmm ya bennn bugün alıcaktım anneme soyliymde gelirken alsınnn tasınmasalar bile mermer yer yok mu kapının girisinde ki yer antre mi deniyo ne orası falan ben orda balkonda holde zıplayıp durucam :))

Ebru'cum bu sabah saat 10 a doğru kızım kayınvalidemdeydi onu almaya hem de kahvaltıya gittik sonra arkadaslarla bulstuk ancak eve geldik hafta sonu yoğun oluyorum maalesef...

Ayrıca sonuncu olmama çok üzüldüm bu hafta annemler bize geliyor annem de rejimde daha iyi bir sonuç olacak insallah...

Menüm

Sabah
1 havuc rendesi limonlu
1 d. Peynir
Yarım d ekmek
2 bardak limonlu ılık su (ac karnına)

ara
4 fındık

Ögle
Yarım simit
1 kase tavuk suyu corba

Aksam
Yagsız 6 yk kısır ( kayınvalideyim baska ycek bisi yoktu en masum bu benimkini yaparken ayırdım)

1.5 lt su

menüm :

sabah:menemen,1 dilim ekmek,zeytin peynir,çay

ara:kellogs 1 bardak süt

aksam:1 kase çorba ,1porsyon köfte,yoğurt,salata

2 lt su

Acelya memnun oldum :) masalllahh bende 23 yasndayım daha yeni evleniyorumm oh sen cocugu bile cıkarmıssın aradan :)

selam tombislerim
nasilsiniz?
umarim havaya inat havaniz da kayfinizde yerindedir
menusumu yazayim
sabah
bir yumurta,az peynir ve biberden olusan omlet+bir galeta+6 zeytin
ara yok
ogle
kocaman bir ton salat (ama hepsini yiyemedim pek guzel yapmamislar)+kola zeroooo
ara yok
aksam
bir kase corba+bir tabak yogurtli ispanak+sogan domates sogusu
mango

Selam arkadaşlar.bende 5 gün önce diyete başladım.beş günde 2 kilo vermişim 84 kilodan 82 kiloya inmişim.bende aranıza katıla bilirmiyim acaba.

Selam arkadaşlar.bende 5 gün önce diyete başladım.beş günde 2 kilo vermişim 84 kilodan 82 kiloya inmişim.bende aranıza katıla bilirmiyim acaba.

Selam canım öncelikle hoşgeldin. Şansın var ki şuan takımda boş yerimiz var. O zaman ben sana hemen takım kurallarımızı yazayım. Eğer senin için uygunsa okuyup kabul ettiğine dair geri bildirim yapman gerekiyor.

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazeretiolmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o haftaizinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri buradapaylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasılyüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğinecevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişibunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse buradaolmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatliyolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…