Tugba nin (dontpanic) dunku menusu
Sabah:1 kase sutlu msır gev, 1 bardak sekersz cay
Ogle: 1 kase tarhana corb
1 kase pul b. yogurt
1 dilm tam b. ekmek
Aksam:1 kase tarh. Corb.
1 kase pul b. yogurt
2 lt su
2 bardk yesl cay
Leslie ile 3 mil
valla vücuduma ne oldu bilmem benki yeme delisi bi insanım yemeyi çok severim ama bu ara iştahım çok kesik öyle olduğu içinde düzenli beslenemiyorum yaaa çok az yiyorum bazende hiç yada abartıyorum bakalım ne olucak sonu bi düzen kuramadım daha
sağol canım sanada canım yaaa biri bana özelden nasıl mesaj atıldığını öğretebilirmi bi türlü çözemedim ben yaaaa kusura bakma yine bildirimde bulunamadım yaaa ama şimdiye kadar 15 olmuş bugün hariç
O zaman soyle anlatiyim ismim açelya 23 yasindayim ankarada yasiyorum ev hanimiyim evliligimde besinci seneye girdim cok mutlu bi yuvam var allah bozmasin kocami ve oglusumu cok seviyorum
O zaman ilk bildirimle baslayim ben
Baslangic kilo:86
İlk hedef:75
Bide kizlar bisey daha sorucam menu bildirimini gun icindemi yapioruz yoksa her aksammi yapioruz?
kızlar ben dünkü menümü yazayım ama akşam kaçamak yaptım lütfen kızmayın yaaa eşim süpriz yapmış kıramadım ve yedim ama telafi edicem bugün
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
bira peynir , 7-8 adet yeşil zeytin
1 yemek kaşığı salça
2 bardak tek şekerli çay
öğle
tavuklu patates yemeği
cacık + 1 dilim ekmek
ara
mısır patlağı 2 adet
akşam :26:
iskender hazırlamış eşim ve malesef yedim
1 bardakta limonata
ara
1 bardak tek şekerli çay
1 adet portakal
hıımmm pek beğenmedim ben bu menüyü çok kaçamak yapmışım umarım bidaha olmaz
Ayy insallah canim yaa cunku su an camasir makinasinin icine girmeye calisan bi oglum var ve ben onun pesinden kosturamiyorum artik onun hizina yetisemiyorum ve bu benimcok zoruma gidiyo oturup agladigim gunler bile oluyor yani insallah bu sefer zayiflicam
Bu gerçekten çok önemlr sorun Açelya'cım. Senden tek isteğim lütfen ama lütfen pes etme. Seninkisi biraz daha ilerlerse şişmanlıktan çıkıp hastalığa dönüşecek. Unutma eğer istersen başaramayacağın hiç bişey yok. Sadece istek ve sabır lazım. Pes etmemek lazım. Burdan uzak kalmamaya çalış. Sana bir tavsiyemde
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...motivasyon-icin-resimlerimizi-paylasalim.html
bol bol bu topiklere bak. Bunlar gerçek hbendear. Senin onlardan ve bizden hiç bir eksiğin yok. Eğer onlar yapabiliyorsa emin ol ki sende yapabilirsin. Oğlun için yapman lazım.
günaydın canım hoşgeldin bende yeniyim bu takımda ama inan yarış halinde olmak dahayriotive edici çünkü sorumluluğun var inş. hedefine ulaşırsın en kısa zamanda[/. AOTE]
Ayy insallah canim yaa cunku su an camasir makinasinin icine girmeye calisan bi oglum var ve ben onun pesinden kosturamiyorum artik onun hizina yetisemiyorum ve bu benimcok zoruma gidiyo oturup agladigim gunler bile oluyor yani insallah bu sefer zayiflicam
canım yaaa o kadar yaramazmı çocuğun Allah kolaylık versin aslında onun peişnde koşturmakta sana - calori harcatır iyi yanını düşün canım .
benimde 2 yaşında oğlum var ama ben çalıştığım için annem bakıyo ben hafta sonları alıyorum hafta arasıda çarşambaları yanına gidebiliyorum. inan öyle yoruluyorumki onunla koştururken iyi geliyo ama bana
Ah canim ah keske o iskenderi yedikten sonra ara ogununu yapmasaydin bari neyse bugun artik dengele........
evet canım yaaa daha bi düzen oturtamadım ama yeni haftaya çok iyi başlıcam karar verdim arkadaşlarda yardım ediyolar sağolsunlar uyarılarıyla
Güzel bir menü olmuş. Zaten Tuğba'nın menüleri çok güzel. Seninde ellerine sağlık Ecem'cim menüyü ulaştırdığın için.
Canım benim adımın üstüne gel. LAydLiNe yazan yere sağ tıkla açılan yerden profil bilgilerine tıkla. Sonra resmimin altında özel mesaj at yazıyor. Ordan atabilirsin.
İştahının az olması güzel bişey. Bunu değerlendirirsen senin için çok iyi olur bence.
Memnun oldum canım tanıştığımıza. Maşallah diyelim aman nazar değmesin.
Bunu yazdığın çok iyi oldu. Sen yazmasan ben soracaktım. Menülerimizi her gün akşam yemeğinden sonra sabah, öğle akşam şeklinde yazıyoruz. Ara öğün yapmak zorunda değilsin. Herkes kendine uygun olarak sağlıklı bir şekilde beslenmeye çalışıyor takımımızda. Sende zamanla kendine uygun bir düzen tutturursun. Bizde bildiğimiz kadarıyla menülere yorum yapıyoruz. Böylelikle hem birbirimizi motive etmiş oluyoruz hemde yanlışımız varsa eğer onları öğreniyoruz.
Ebru'cum gerçekten menülerin olmuyor. Hadi bakalım biran önce düzene oturt. Sabah gayet güzel olmuş ama o çaya şeker atma meselesini hallet biran önce çünki zayıflamanı gerçekten engelleyecek bir durum. Öğle yemeğinde yediğin patates olmamış. Diyet süresince mümkün olduğunca pirinç, patates ve bezelyeden uzak durmaya çalışıyoruz. Bu söylediğim yiyeceklerin glisemik indeksinin yüksek olması kan şekerinin dengesini bozup daha çabuk acıkmamıza sebep oluyor. Akşam hiç ama hiç olmamış. Ayrıca gün içinde meyvemizi en geç saat 15:00 ten önce yiyoruz. Çünki bu saatten sonra yenilen meyvelerin şekerleri direkt olarak depolanıyor. Günlük içtiğimiz su miktarınıda yazıyoruz canım. Spor yapıyorsan eğer menü sonuna onuda eklemen lazım.
evet canım yaaa menülerim hiç olmuyo ama yeni haftada düene oturtucam kararlıyım hedefim çok az ve ben bian önce ulaşmak istiyorum. söylediklerini dikkate alıyorum çok sağol canım suyu ve sporuda atlamayıp bildiricem :13:
Senin de dikkat etmen iyi oldu EbrucumKızlar ben geldim ama kimsecikler yok ortalıklarda. Her hafta teker teker dökülmeye başladık. Kötü bir durum. Ama kalan sağlar bizimdir bir şekilde. Tuğba sana yetişemedim ama cuma günü mutlaka gelip bildirim yapmanı bekliyorum. Bu hafta görüldüğü gibi izinli yazılan üyeler diğerlerinin hakkına giriyor ve takımın ortalamasını büyük oranda düşürüyor. Seni bu nedenle izinli yazmıyorum. Beril senide aynı şekilde. Biran önce toparlanıp gelmenizi bekliyorum. Yok uzun süre paylaşım yapamam izinli olmak istiyorum derseniz ona bişey diyemem. Ama bikaç günlüğüne büyük ihtimal diğer arkadaşlarda aynı şekilde düşünüyordur. Sizi idare etmeye çalışırız. Ama lütfen mümkün olduğunca çabuk dönmeye ve burda olmadığınız süre içerisinde diyetinize devam etmenizi istiyorum. Farklı bir düşüncesi olan paylaşabilir. Şimdilik benim fikrim bu şekilde.
Yeni geldim işten çok ama çok yoruldum hem günün yorgunluğu hem haftanın yorgunluğu var. Herşeye rağmen kabataslak baktım ama sanırım bu hafta 3. yüz. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum kocaman.
Sadece Gül sana aynı şeyi söylemiyorum.Kaçamaklarının sonuçlarını gördün. İnşallah bundan sonra aynı şekilde kaçamak yapmazsın. Burda olmamız demek diyeti tamamen bırakmamız anlamına gelmiyor. Her ne kadar burdan uzakta olsak yediklerimize dikkat etmemiz lazım. Bunu senin aracılığın ile herkese söylüyorum. Tuğba ve Beril aynı durumlar sizin içinde geçerli. Birkaç günlüğüne burda olmayabilirsiniz ama burdaymış gibi davranmasınızı istiyorum. Ayrıca hepimiz bu hafta izne ayrılan üyelerin takım ortalamasını nasıl etkilediklerini gördük. O nedenle lütfen diğer arkadaşlarımızın hakkına girmemeye çalışalım. Biz bir takımız ve hepimiz birbirimize karşı sorumluyuz.
Bende bildirimimi yapayım hemen, öğle arası vaktim çok azdı ancak listeyle ilgilenebildim.
12 Ocak : 76
18 Ocak : 76.2
25 Ocak : 76.5
01 Şubat : 76.8
Geçen hafta kendime hedef olarak +300 koymuştum. Bugün tartıda 76,8 i görünce şok geçirdim resmen aynı şekilde de çok ama çok mutlu oldum
Bende de var ama nerde kim biliiirrr:)Benim var Ecem'cim şu atladığını sayanlardan. Geçen yıl çok atladım. Çok zevkli.
inssalllahhhBoyle eglenceli olunca spor yapmak keyif veriyor salonda dısarda parkur yuruyuslernde cok sıkılıyorum bi ara jillian yaptım ondanda sıkıldım su anda leslie ve zumbayla aram iyi birde atlamaya baslarsam gobüsten kurtulacagım
Ohh masalahh costun supersnnsporuma 25 dk. leslie ekledim simdi, kızlar artık cok yorgunum sabahtan beri bir kosusturmadayım pil bitti leslieyi bile tamamlayamadım son olarak karın egzersizi yaparım simdilik bana müsade
Ayy bu liste cok guzel olmuss:)))CUMA zayiflama YARIŞMASI 294. ETAP 13. TAKIM BİREYSEL SONUÇ LİSTESİ
( 25 ocak - 1 şubat )
Takım 1.si
beril77 (76.2 /75/1.2/ %1.57)
Takım 2. si
lafraise(59.2/58.4/0.8/ %1.35)
Takım 3. sü
betuld (62.2/61.5/0.7/%1.13)
TAKIM SONUNCUSU
GUL1978 ( 76.6/76.4/0.2/%0.26)
Bence de izinli olmasinlarrKızlar Tuğba numarasını verdi mi birinize? Büyük ihtimal benim yazdığım mesajı görmeyecek. Numarası varsa eğer banada gönderebilirseniz sevinirim. Yoksa eğer ben yokken burda gören birisi olursa eğer onu izinli yazmayacağımı cuma günü mutlaka bildirim yapması gerektiğini söylerseniz sevinirim.
Beril ve Tuğba için ben daha önce düşüncelerimi açıkladım. Ama sonuçta takımda ben değil sizler yarışıyorsunuz. Ben bu hafta onları idare etme taraftarıyım. Çünki izinli yazılan her kişide takım ortalaması kötü etkileniyor. Eğer benden farklı düşünen varsa lütfen burda paylaşın. Ona göre birlikte bir karara varalım.
Yine ozel mesajjj:))Özel mesaj olarak gönderdim
Giremediginde gece gelip gecmisi okuman guzelgündüz pek giremedim kızlar o yüzden gece hiç olmazsa girip gemişi okuyum dedim güzel kilolar vermişsiniz hepinin tabrik ediyorm. darısı önümüzdeki haftalara inş.
ebrucum ben şimdi özelden bildirimlerimi yapmaya çalışıcam herkese iyi geceleeeeeerrrrr öptüüümmmm
Gec kalmis bir gunayddinnnGünaydın 13. takımın çıtır hatunları
Mutlu, Huzurlu, sağlıklı güzel bir hafta sonu diliyorum hepimize.
Hosgeldinn ben betulgunaydinlar kizlar artik bende burdayimve ugun buyuk bi istikrarla diyetebasldim 1.67 boyunda 86 kilo yani gayet obezlik sinirinda 19 aylik bi oglus annesi bikadinim ve ben cocuumun pesindebile kosaiyorum bazen dusunun yani durumm vahim ben diyete baslsyip iki gun sonra birakanlrdanim ama artik sizin destrklrinizle veririm insallah lutfen ben ne zaman vazgecmye kalkarsam beni vezgecirin bu dusunceden
Sizin destekletinizle bu kez gidicek insallah...
Yalniz kizlar bende soyle bi problem var ben alti ogun yiyemiyorum nedense midem rahatsiz oluyo o yuzden sadee ana ogunler var benim icin buda bilgilerinize
Ben kalkip kahvalti yaptim sonra da annemi igneye goturdummKızlar saat kaç olmuş dün gecedecen beri sadece Ecem ve benden başka kimse uğramadı takıma. Lütfen artık herkes toparlansın kendine gelsin. Çünki böyle giderse motivasyon diye bişey kalmayacak takımda.
Ohh oh masallah bak Ebru tugbanin izinli olmaya niyeti yok galibaTugba nin (dontpanic) dunku menusu
Sabah:1 kase sutlu msır gev, 1 bardak sekersz cay
Ogle: 1 kase tarhana corb
1 kase pul b. yogurt
1 dilm tam b. ekmek
Aksam:1 kase tarh. Corb.
1 kase pul b. yogurt
2 lt su
2 bardk yesl cay
Leslie ile 3 mil
Acelya memnun oldukkO zaman soyle anlatiyim ismim açelya 23 yasindayim ankarada yasiyorum ev hanimiyim evliligimde besinci seneye girdim cok mutlu bi yuvam var allah bozmasin kocami ve oglusumu cok seviyorum
Ebru bol sekerli bir gun olmuskızlar ben dünkü menümü yazayım ama akşam kaçamak yaptım lütfen kızmayın yaaa eşim süpriz yapmış kıramadım ve yedim ama telafi edicem bugün
sabah
1 yemek kaşığı salça
2 bardak tek şekerli çay
öğle
tavuklu patates yemeği
cacık + 1 dilim ekmek
ara
mısır patlağı 2 adet
1 bardakta limonata
ara
1 bardak tek şekerli çay
1 adet portakal
Yaramaz cocuk zor gercekten yaAyy insallah canim yaa cunku su an camasir makinasinin icine girmeye calisan bi oglum var ve ben onun pesinden kosturamiyorum artik onun hizina yetisemiyorum ve bu benimcok zoruma gidiyo oturup agladigim gunler bile oluyor yani insallah bu sefer zayiflicam
canım yaaa o kadar yaramazmı çocuğun Allah kolaylık versin aslında onun peişnde koşturmakta sana - calori harcatır iyi yanını düşün canım .
benimde 2 yaşında oğlum var ama ben çalıştığım için annem bakıyo ben hafta sonları alıyorum hafta arasıda çarşambaları yanına gidebiliyorum. inan öyle yoruluyorumki onunla koştururken iyi geliyo ama bana
evet canım yaaa daha bi düzen oturtamadım ama yeni haftaya çok iyi başlıcam karar verdim arkadaşlarda yardım ediyolar sağolsunlar uyarılarıyla
evet canım yaaa menülerim hiç olmuyo ama yeni haftada düene oturtucam kararlıyım hedefim çok az ve ben bian önce ulaşmak istiyorum. söylediklerini dikkate alıyorum çok sağol canım suyu ve sporuda atlamayıp bildiricem :13:
ebru ozel hayatina karismak gibi olmasin ama cocugunu ne yap ne et kendi evinde buyut derim ben. Cocuklar her zaman belli etmiyor olabilir ama cok zarar goruyorlar. Eminim annen de cok iyi bakiyordur ama bu farkli bir durum.
Hafta ici anneannesinde kalan 3 ogrencim oldu 1.5 senelik ogretmenligimde
Hepsi de sorun yasiyor
Ki senibki daha kucucuk sana cok ihtiyaci var
Acelya memnun oldukk
allah bazardan saklasinnn masallah diyelim hep beraber, ne guzell:)
Ebru bol sekerli bir gun olmus
Caydakiler, limonata, ve gec yenen portakal.
Iskenderi soylemiyorum bile:))
Yaramaz cocuk zor gercekten ya
Allah kolaylik vrsinn
ebru ozel hayatina karismak gibi olmasin ama cocugunu ne yap ne et kendi evinde buyut derim ben. Cocuklar her zaman belli etmiyor olabilir ama cok zarar goruyorlar. Eminim annen de cok iyi bakiyordur ama bu farkli bir durum.
Hafta ici anneannesinde kalan 3 ogrencim oldu 1.5 senelik ogretmenligimde
Hepsi de sorun yasiyor
Ki senibki daha kucucuk sana cok ihtiyaci var
CANIM YAAA ASLINDA ÇOK DOĞRU SÖYLÜYOSUN HELEKİ BENİM OĞLUMUN DURUMU BİRAZDA FARKLI OĞLUMDA DOĞUŞTAN İŞİTME KAYBI VAR %40 CİVARI DYMUYO O YÜZDEN CİHAZ KULLANIYORUZ AYRICA BEBEKLİĞİNDEN BERİ EĞİTİMLERE GİDİYORUZ. UZUN Bİ ZAMANDA GİDİCEZ. AMA HAYAT ŞARTLARI BENİ ÇALIŞMAYA MECBUR BIRAKTI Bİ EV ALDIK KREDİYLE VE ÇALIŞMAK ZORUNDAYIM. BEN BURSADA ANNEM MUDANYADA OTURUYOR BİLMEM BİLİRMİSİN BURSAYI. 10 AYDIR ANNEM BAKIYO OĞLUMA AMA BEN ELİMDEN GELDİĞİNCE SIK YANINA GİDİYORUM.AMA TABİ SADECE HAFTA SONLARI EVE GETİREBİLİYORUM.İNAN BUNU VİCDAN MUHASEBESİNİ HERGÜN YAPIYORUM. BU YÜZDEN EVİMİZİ MUDANYADAN ALDIK BÖYLECE ENES SÜREKLİ BİZİMLE OLABİLİCEK İNŞ. 2 AYA KADAR TAŞINICAM HAVALAR BİRAZ DÜZELSİN DİYE BEKLİYORUZ. O ZAMAN HERŞEY DAHA GÜZEL OLUCAK İNŞ. TABİ SİZ HERGÜN BİRSÜRÜ ÇOCUKLA BERABERSİNİZ BANA BU KONUDA TAVSİYELERİN OLURSA SEVE SEVE DİNLERİM :13:
gunaydinlar kizlar artik bende burdayimve ugun buyuk bi istikrarla diyetebasldim 1.67 boyunda 86 kilo yani gayet obezlik sinirinda 19 aylik bi oglus annesi bikadinim ve ben cocuumun pesindebile kosaiyorum bazen dusunun yani durumm vahim ben diyete baslsyip iki gun sonra birakanlrdanim ama artik sizin destrklrinizle veririm insallah lutfen ben ne zaman vazgecmye kalkarsam beni vezgecirin bu dusunceden
Sizin destekletinizle bu kez gidicek insallah...
Yalniz kizlar bende soyle bi problem var ben alti ogun yiyemiyorum nedense midem rahatsiz oluyo o yuzden sadee ana ogunler var benim icin buda bilgilerinize
Kızlar saat kaç olmuş dün gecedecen beri sadece Ecem ve benden başka kimse uğramadı takıma. Lütfen artık herkes toparlansın kendine gelsin. Çünki böyle giderse motivasyon diye bişey kalmayacak takımda.
kızlar ben dünkü menümü yazayım ama akşam kaçamak yaptım lütfen kızmayın yaaa eşim süpriz yapmış kıramadım ve yedim ama telafi edicem bugün
sabah
1 yemek kaşığı salça
2 bardak tek şekerli çay
öğle
tavuklu patates yemeği
cacık + 1 dilim ekmek
ara
mısır patlağı 2 adet
1 bardakta limonata
ara
1 bardak tek şekerli çay
1 adet portakal
kizlarrrrrrrrrr nasilsiniz iyi hafta sonlariiiiii hepinize
ben eve gidecem aksam size yazarim artikkkkkkkkk
elif cok huzursuz oldu bu misafirlikten cocuk evini rahatini istiyor
bu arada daha sakinim canlar
gecmisi okuyamiyorum ama ins.aksama niyetim
giremesemde bilinki diyetteyim
insallah tubissssssss bir gun sizle lesliede yapacam
hepinizi opuyorummmmmmm
yeni isimler goruyorum hosgelmisler
Acelya memnun oldukk
allah bazardan saklasinnn masallah diyelim hep beraber, ne guzell:)
Ebru bol sekerli bir gun olmus
Caydakiler, limonata, ve gec yenen portakal.
Iskenderi soylemiyorum bile:))
Yaramaz cocuk zor gercekten ya
Allah kolaylik vrsinn
CANIM YAAA ASLINDA ÇOK DOĞRU SÖYLÜYOSUN HELEKİ BENİM OĞLUMUN DURUMU BİRAZDA FARKLI OĞLUMDA DOĞUŞTAN İŞİTME KAYBI VAR %40 CİVARI DYMUYO O YÜZDEN CİHAZ KULLANIYORUZ AYRICA BEBEKLİĞİNDEN BERİ EĞİTİMLERE GİDİYORUZ. UZUN Bİ ZAMANDA GİDİCEZ. AMA HAYAT ŞARTLARI BENİ ÇALIŞMAYA MECBUR BIRAKTI Bİ EV ALDIK KREDİYLE VE ÇALIŞMAK ZORUNDAYIM. BEN BURSADA ANNEM MUDANYADA OTURUYOR BİLMEM BİLİRMİSİN BURSAYI. 10 AYDIR ANNEM BAKIYO OĞLUMA AMA BEN ELİMDEN GELDİĞİNCE SIK YANINA GİDİYORUM.AMA TABİ SADECE HAFTA SONLARI EVE GETİREBİLİYORUM.İNAN BUNU VİCDAN MUHASEBESİNİ HERGÜN YAPIYORUM. BU YÜZDEN EVİMİZİ MUDANYADAN ALDIK BÖYLECE ENES SÜREKLİ BİZİMLE OLABİLİCEK İNŞ. 2 AYA KADAR TAŞINICAM HAVALAR BİRAZ DÜZELSİN DİYE BEKLİYORUZ. O ZAMAN HERŞEY DAHA GÜZEL OLUCAK İNŞ. TABİ SİZ HERGÜN BİRSÜRÜ ÇOCUKLA BERABERSİNİZ BANA BU KONUDA TAVSİYELERİN OLURSA SEVE SEVE DİNLERİM :13:
ebru ben de bursadayım benim de kayınvaldemler güzeyalıda ben ihsaniyedeyim kendine iyi bak ,ayrıca artık her sey çok gelişti umarım evladın daha iyi olur...
Senin de dikkat etmen iyi oldu Ebrucum
Dusunsene bunlar yerine her hafta bi kilo aldigini
Bende de var ama nerde kim biliiirrr:)
inssalllahhh
Ohh masalahh costun supersnn
Ayy bu liste cok guzel olmuss:)))
Bence de izinli olmasinlarr
Idare ederiz ne olcakk
Yine ozel mesajjj:))
Merak ediyoruzz:))
Giremediginde gece gelip gecmisi okuman guzel
Hep bekliyoruz bizi yalniz birakma:)
Gec kalmis bir gunayddinnn
Hosgeldinn ben betul
Istanbuldayim
26 yasindayim
Okul oncesi ogretmeniyimm nisanliyimm
Ben kalkip kahvalti yaptim sonra da annemi igneye goturdumm
Gecmisi okudum vs derken bu saat oldu
Ohh oh masallah bak Ebru tugbanin izinli olmaya niyeti yok galiba
Menulerini bile bildiriyooo
şu atlama ipi tchibo da gördüm bugün alsammı bilemedim asağı katımdakiler tasınıyormuş keşke alsaydım tühhhhhhhh
Selam arkadaşlar.bende 5 gün önce diyete başladım.beş günde 2 kilo vermişim 84 kilodan 82 kiloya inmişim.bende aranıza katıla bilirmiyim acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?