Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eline sağlık canım.

ortim gerçekten moralim çok bozuldu o kadar dikkat ettim yine az oldu takıldım kaldım sinirim bozuldu.sanırım spor yapamamamın etkisi var.neyse sağlık olsun....

Balım bu hafta senle sporumuzu en az 4 gün yapmakla işe başlayalım. Keşke sen de lesslie yapabilseydin birbirimizi daha iyi karşılaştırıp değerlendirebilirdik ama çok da mühim değil, yeter ki spor yapalım, sarkmadan zayıflayalım :)

Cok guzel yapmissin hem uyumamakla hem de spor yapmakla

Juju Ladyline su an yok
Ben listeyi kontrol ettim
Uyelerin ortalamasi dogru hepsi ama toplami 13.59 buldum ve 13e bolunce ortalamaniz 1.05 cikiyor?

Oy canım bnm ya uğraşıp onu da mı hesapladın helâl olsun sana

Her iki söylediğine de katılıyorum. İzinli olanları dahil edince ortalamamız düştü ama onların dışında kalanlar olarak herkes gerçekten iyiydi. İyi olmaktaki ölçümüz ne? Az ya da çok.. Geçen haftadan daha hafiftik hepimiz :128:

Bu ayrımın farkına varabilmek, bunun bilincinde olarak beslenmek bize oldukça fayda sağlayacaktır gerçekten..

arkadaslarima
bugunlerde fazla topige guremiyecegim biraz yorgun,biraz bitkin,biraz uzgun,kizgin,umutsuz,yanliz,yogun,karisigim.aslinda tum duygulardan birazim bugunlerde.
keske icimde hazmetseydim de size yazabilecek gucu bulsaydim.ama dedimya henuz kendim hazmedemedim.ama bilmece misali muammadada sizi birakmak istemem.bir karar vermem lazim.sonucu her ne kadar bilinmesede sanirim en dogrusu olacak benim icin.cunku benim en mutsuz animdan bile bir beril cikar unutmayin,guvenin bana.sebep yok yada var onada tam karar verbilmis degilim ama 15 yilin sonunda ilk defa bu kim dedirten bir sey yasadiklarim.korkmayin ne siddet ne hakaret ne baska birseyyyyyyyyyyy
sanirim mesaj sayma benim isimdi
isterseniz mesajlari yollayin bana ben ertesi gun size yayinlayimiaterseniz beni izinli sayin
isterseniz atin
asin ne yaparsaniz yapin beniiiiiiiiiiiiii
bildigim tek sey suan kendime bile yetmeye calistigim bir donem.insallah bir kac gune rahatlamis klavyesinden kocaman bir gulucuk yayilarak yine hayat denen fettan kadinla dalga gecerek gelecegim.
yapmak istedigim tek sey se iki ezan arasinda gecirecegim omru huzurlu gecirmek.bu ugurda ne gerekiyorsa onada hazirim zaten.
cok yazdim yine gelince kopulmuyor degilmi.
hepinizi en simarik cocuk edamla opuyorum
sanalda ols sizi seviyorum

Betulcum haklisin 1.35 daha once oyle 5 li bisiler cikinca yuvarlaniyordu hatirlayamadm bende yuvarladim yanlissa biri uyarir diye :)

kızlar ben geldim
kusura bakmaya ilk haftadan böyle olsun istemezdim ama iş yerimizde internet kesikti (faturadan dolayı)
daha yeni açıldı. o yüzden kilo bildirimi yapamadım ama zaten listeye girmiyorum şu an herhalde.
neyse ben yinede bildirimimi geçte olsa yapayım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 57,50 olmuşum çok mutluyum yaaa 1,50 kilo vermişim inanamadım tartıda 58 olurum anca diyodum çok güzel oldu bu benim için galiba yüzmenin faydasını gördüm..

daha geçmişi okumadım derecenizide merak ediyorum ben bi okuyum eniyisi gelirim yine

Üzme beniii ne demek ister izinli yazın ister atın dağılma bu kadar üzülmene sebep her ne olursa olsun bi an önce üstesinden gel ve toparlan lütfen.. Sana gülmek, gülümsetmek, tombul şair adıyla akrostişli şiirler yazmak yakışır her zaman :) Dün de ben yaşadım bir ruhsal çöküntü, belki seninkinden ağırdı belki hafif kalplerimizi açıp da bakamayız ki.. Ama çok şükür iyiyim bugün işte. Kafaya takmaya, üzülmeye gelince o kadar çok sebep var ki bunun için şu hayatta.. Ama biz onları görmicez. Biz hep dolu tarafından bakıcaz bardağa. Her halimize şükredip, küçük bir tebessüm etmenin bile sadaka sayıldığı bir dîni bize gönderen Rabbimiz'e dua edicez.. İşte o zaman herşey çok daha güzel olucak Allah'ın izniyle.

En kısa zamanda içinden "bildiğimiz beril" i çıkarmış olarak dön lütfen

Canlarım biraz ani oldu ama, ben 3-4 günlüğüne anneannemlere gidiyorum annemle beraber. Karşıda beykozda oturuyorlar.. Ormanlık bir yerde. Orda internet de yok. Ve bu arada ben artık telefondan internete giremiyorum "işlemi yapmak için yeterli hafıza yok" falan diyor. 50 tane mesaj olsun kutumda hafıza dolu diyor sanırım bozuldu.. :\ yeni bi telefon almam lazım ama bakalım ne zaman..

Velhasılkelam bu süre zarfında sanıyorum izinli olarak yazılmam gerekicek. Buraya yazayım, ebruya da yazarım birazdan özel mesaj olarak. Evden çıkana kadar yine mutlaka bi uğrarım, birazdan hazırlanmaya başlicaz. Merak etmeyin orda da çok dikkat edicem sporuma ve menülerime. Zaten anneannemin derdi gücü beni daha zayıf görmek yedirmeye çalışan tiplerden değil yani
Şimdilik böyle. Yine görüşürüüüüzzz inşallah

Tebrikleeerrr :13:

Berilimin adını gördüm aşağıdaaaaa
Bulusamayan asiklar gibisinizz:))

Beril anlasilan esinle ettiginiz kavganin etkisini atamadin ustunden. Ne derece bir kavga ne kadar etkiledi seni bilemeyiz tabi, uzaktan bilmeden de cok yorum yapmak bize dusmez ama esini anlattigin zaman sanal alemde bile gozlerin guluyor gibi geliyor bana. Arada bazi tatsiz seyler olabilir ama guzel seyleri de unutupp bir kenara atnadan degerlendirelim ki daha cabuk huzur bulalimm.
Bence mesajlari yine sana atalim, buraya girnek icin sana bahane olsum belki kafan dagilir biraz.
Betulcum haklisin 1.35 daha once oyle 5 li bisiler cikinca yuvarlaniyordu hatirlayamadm bende yuvarladim yanlissa biri uyarir diye :)
:)) yuvarlayiverdim gitti diyorsun:))
Otobusten 4 durak once indim :)) eve yurumem yarim saat surer

Biz de bugun annemle hastaneye gittik donuste minibuse binmek yerine yuruduk yaklasik yarim saat:)

Cok guzel vermissin Ebru tebrik ederimm
Yuzmenin faydasi olmaz olur mu
Duzenli devam edersin umarim

Mmm sen de mi gidiyorsunn
Tugba izinli olmak konusunda Ebruya yaz tabi ama ne yap ne et cuma gel bildirim yapmaya caliss
Bak goruyorsun ortalamamiz nasil dusuyor izinli cok olunca
Zaten 3-4 gunlugune demissin cumaya kadar donersin di mi???

bende bu durum mevcut sanırım betülcüğüm frenleyebilmek önemli tabikide şu andada öleyim aslında ama durdurabiliyorum kendimi...

canım ortim çok güzel söylüyorsun motive ediyorsun sağol canım.spora dünden beri başladım inşlah faydasıın görürüm.

inşallah geçici bir ruh halidir berilim öyle bir anlatmışsınki hakikaten ne yorum yapsak anlamsız kalır.canım sen kafanı iyice toparla pazartesiye kadar.seni atamayız satamayız haberin olsun burada bekliyor olacağız canım.

sendemi ortim ya.ama uzun süreli değil sanırım cumaya kadar dönersin umarım hatta dön yani tamam mı dikkat et fırsat bulabilirsende bir yerlerden gir internete iyi gezmeler canım...

oooofff canım sıkıldı ya ne olduk yine böyle....
inşallah rabibim herkesin sıkıntılarına çare olur kimse üzülmesin herkes hep mutlu olsun.ben çok etkileniyorum sevimyorum olumsuz hiçbirşeyiiiiii.......

:)) yuvarlayiverdim gitti diyorsun:))

Biz de bugun annemle hastaneye gittik donuste minibuse binmek yerine yuruduk yaklasik yarim saat:)

bende simdi geldim eveee ama keske inmeseymisimmmm

eve dogru yürürken bi tane genc cocuk 20lerinde kaldırımda oturmus üstü basıda düzgün hasta gibi tövbe yarabbim yüzü falan eli felc olur ya öyle oluyo 1 2 kisi durmus anlamaya calısıyo bende yürüyorum genc baska bi cocuk ambulans cagıralım mı sana dedi durdum bende yardım ederiz hani bi su alırız bisey olur ayy o cocuk öbür cocuga bir saldırdı ama kafa bi milyon tabi ıskaladı dogru dürüst yürüyemiyordu bile ama rengi limon gibi sapsarı olmus hemen uzaklastım ordan sonra anlasıldı ne oldugu allahım tüm herkesin evladını bizleride öyle seylerdenn korusun eve kostum resmen yürümedim girdim kapıyı kilitledim hemen

herkesin hayatında böyle dönemler ne yazık ki oluyor önemli olan en az sıkıntıyla atlatabilmek dikkat et kendine Beril..

frenleyebilmek önemli ama asıl yapılması gereken nedenin bulmak ve onu ortadan kaldırmak.
yoksa bu dert hep başımızda olacak.

oooofff canım sıkıldı ya ne olduk yine böyle....
inşallah rabibim herkesin sıkıntılarına çare olur kimse üzülmesin herkes hep mutlu olsun.ben çok etkileniyorum sevimyorum olumsuz hiçbirşeyiiiiii.......
sıma canınııı
tabi ki en güzeli herkesin mutlu olması ama insanız arada böyle günlerimz oluyor normal olarak,
böye günler olacak ki güzel günlerimizin kıymetini daha da iyi bileceğiz.

madde bağımlısı mıymış çocuk ?
anlamadım tam ?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…