Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

***13. Takım Aday Listesi ***

ysfmir (59.9///%)
prensesss016 (59///%)
48to38 ( 86///%)
niyal (80.4///%)
EVSEBU (79///%)
Arzu_54 (82.7///%)
Sevda_M (80.9///%)

13. Takım Aday Liste ortalaması : %

Not : Derya'cım senide motivasyon olsun diye ekledim. Bakalım kızlar yarın asıl listemi aday listemi birinci olacak takım için yarış gibi oldu bu hatta süper oldu

Hmmm izinliler demek ki sadece ayrildigi hafta ekleniyor ortalamaaa:)
İyiymis buu

Hahah Ebru valla catlaksin sennn
Evet ben de vardim hatirliyorumm
Anammm ben kac Ebru gonderirim daha bu takimdan, kazik caktim burayaa :)))

Sen dur bakim ben senin eski defterleri bir açayım bakıyorum zaten senden şöyle bomba bir mesaj bulursam hemen alıntılayacağım

Kazık çaktığın kesin. Zaten böyle giderse ben senin üzerine ikinci kez mezun olcam takımdan

Ayrıca mezun olsan bile evlendikten sonra büyük ihtimal yine seni aramızda göreceğiz

Hmmm izinliler demek ki sadece ayrildigi hafta ekleniyor ortalamaaa:)
İyiymis buu

Evet canım aynen öyle. Bu hafta izinli olmadığı için liste çok güzel görünüyor. İnşallah sonuçta güzel olacak.

Haftayada eğer yeni üyeler gerekli özveriyi gösterip deneme süresini başarıyla tamamlarlarsa listemiz yine kalabalıklaşacak.

Hahah alintilama alintilamaaa
Kesin su zaman su kadar kilo olucam kesin bu seer kararliyim falan yazmisimdir ama olamamisimdirrr

Bu arada Ebru ben bir ara 3 hafta ustuste kilo veremedigim icin zorunlu izne bile ayrildim benn
Hilal kaptandi o zaman:)
Hey gidi gunler heeyyy:)

Kızlar bu arada Kırşehir lafı açılmıştı yaaa Derya' da (ysfmir) Kırşehir'li. Geçmişe bakarkende gördüm ki Gülçin'inde eşi Kırşehir'liymiş. Amma çok olduk takımda

Bu arada ben ne zaman mezun olurum bilmiyorum ama evlendikten sonra burda olamam muhtemelenn
Cunku firsat bulamayabilirimm
Simdi zor buluyorumm :))

Betül yaaa şaka maka bir seneyi geçirmişiz burda. Yıldönümü felan mı kutlasak

Beril soruyordu bu kural uygulanmıyor mu diye, demek ki kaptanın etkisi oluyormuş.

Kızlar bu arada Kırşehir lafı açılmıştı yaaa Derya' da (ysfmir) Kırşehir'li. Geçmişe bakarkende gördüm ki Gülçin'inde eşi Kırşehir'liymiş. Amma çok olduk takımda

Bir benim hemsehrimm yok zaten:)

Bu arada ben ne zaman mezun olurum bilmiyorum ama evlendikten sonra burda olamam muhtemelenn
Cunku firsat bulamayabilirimm
Simdi zor buluyorumm :))

Ayy onu düşünmemiştim ben sadece işe kilo konusundan bakıyorum. Kilo alacağın kesin, inşallah almazsın ama görünen köy kılavuz istemez meselesi. Sen büyük ihtimal alırsın. Eeee o zaman nasıl gidecek kilolar

menü çok hoşmuş bende yaparım böyle inş.

Ay Allahım nasıl bir özgüven nasıl bir hava gerçi hakkındır arkadan çekilmiş profil fotonu görünce dedim waaay :)

Ay heyecan yaptım ama benden çok bişey çıkmaz bu hafta:) siz beni haftaya cuma görün :)

allahım bayıldımm kaptanım darısı başımaaaaa ve başımıza inşşş çok pis gaza geldim hah şu beynimin doymama kısmı tam bana hitap ediyordu vallaha kendimi gördüm tokum ama sürekli bişiler yiyesim geliyor böyle giderse çooook işe yarayacak insanın olayı beyninde bitirmesi kadar güzel bişi yok ben bu işi bu sefer başaracağım en fazla 1 2 hafta yapabiliyordum 3 oldumu bitmiştir benim için 1 haftam bitmek üzere diyette aslında diyette değilim menüyü kendim belirliyorum az yiyorum ve hep böle olucak çünkü diyetteyim psikolojisi kadar iğren bişi yok ben bu işi ba-şa-ra-ca-ğım takıma girmek istiyorum şiddetle eminim birinci olmak için insan daha çok çaba göstericek

Beril soruyordu bu kural uygulanmıyor mu diye, demek ki kaptanın etkisi oluyormuş.

Kaptanin etkisi soyle olmuyor aslinda sonucta kurallari uygulamasi gerekiyor.
Cunku bu kural insani motive ediyor en aziindan 2 hafta ustuste veremeyen kisi bu kuralin uygulandigini gorup son hafta canla basla ugrasiyor:))

Canlarım ben kaçıyorum artık. Çok yorgun hissediyorum bugün kendimi. Erkenden uyuyacağım. Öpüyorum hepinizi. Yarın öğle arası gelmeye çalışacağım ama gelemezsemde merak etmeyin. Mesaiden sonra listeyi hallederim. Artık genel paylaşımda liste saati 18:00 o nedenle telaşlanmayın sakın.

Ama büyük ihtimal öğle arası gelirim. İnşallah yarın ilk üçe gireriz.

Kızlar bu arada 07 Şubat'ın mesaj sayılarıda bana atılacak.

08-09 Şubat mesaj sayıları GUL1978' e yani Gül'e atılacak.

Yeni gelenler için hatırlatayım. Pazar günleri mesaj saymıyoruz. Ama yinede burda olmaya çalışıyoruz.

Yildonumunu de kutlayalimm tabi
Ben konyaya geldim sira sen de atla gel istanbulaa:)
Ya evlendikten sonra genelde herkes kilo aliyor
Ama bilmiyorum ben alir miyim
Almam potansiyel gibi gozukuyor ama artik evli oldugumdan daha bir alarmda olurum gibime geliyor. Bir de nisanlicigim da pek yemek duskunu degill. Bakalimmm, baktim 1-2 kilo aliyorum gelirim hemenn

Sen nerelisin canım? Evli değilsen bulayım sana bi Kırşehir'li hatta elimde var bekar bi kuzen 84 lü
:)))
Benm canimdan cok sevdigim bir nisanlim var Nihal:)) haziranin 23unde de dugunum var:))
Ben sabah tartildim yaa -/+ 100 gr fark eder ya da ayni cikarimm
Umarim herkes cok cok daha iyi soniclar alir yarinn

Hemdee cok guzel rastlantııı :) sanslımıyın sanssızmıyım bero bilmiyorum :)

Ayyy ne güzel severim bende öyle olmasını biz nasıl cesit cesit giyinip bi sürü ayakkabı alıyorsak erkeklerde oyle olsun benim kerosuda alıstırdım o da oylee

Ama oyleee :))

İzinlilerin olmaması süpermiss bu hafta :)

oooo süperr aday olmak bile güzel hepimiz bir amaç için burdayız önemli olan kilo vermek ama listeye girmek te süper olcak eminim hadi bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…