Hmmm izinliler demek ki sadece ayrildigi hafta ekleniyor ortalamaaa:)***13. TAKIM 295. ETAP ***
beril77 (75/// %)
betuld (61.5///%)
dontpanic (109.7///%)
GUL1978 ( 76.4///%)
gurbet_dmr (81///%)
lafraise(58.4/// %)
13.TAKIM ORTALAMASI:%
Kızlar bu haftaki listemiz bu şekilde umarım yarın hepimiz tartıda çok güzel sonuçlar alırız.
Hahah Ebru valla catlaksin sennn
Evet ben de vardim hatirliyorumm
Anammm ben kac Ebru gonderirim daha bu takimdan, kazik caktim burayaa :)))
Hmmm izinliler demek ki sadece ayrildigi hafta ekleniyor ortalamaaa:)
İyiymis buu
Hahah alintilama alintilamaaaSen dur bakim ben senin eski defterleri bir açayım bakıyorum zaten senden şöyle bomba bir mesaj bulursam hemen alıntılayacağım
Kazık çaktığın kesin.Zaten böyle giderse ben senin üzerine ikinci kez mezun olcam takımdan
Ayrıca mezun olsan bile evlendikten sonra büyük ihtimal yine seni aramızda göreceğiz
Hahah alintilama alintilamaaa
Kesin su zaman su kadar kilo olucam kesin bu seer kararliyim falan yazmisimdir ama olamamisimdirrr
Bu arada Ebru ben bir ara 3 hafta ustuste kilo veremedigim icin zorunlu izne bile ayrildim benn
Hilal kaptandi o zaman:)
Hey gidi gunler heeyyy:)
Kızlar bu arada Kırşehir lafı açılmıştı yaaa Derya' da (ysfmir) Kırşehir'li. Geçmişe bakarkende gördüm ki Gülçin'inde eşi Kırşehir'liymiş. Amma çok olduk takımda
Bu arada ben ne zaman mezun olurum bilmiyorum ama evlendikten sonra burda olamam muhtemelenn
Cunku firsat bulamayabilirimm
Simdi zor buluyorumm :))
menü çok hoşmuş bende yaparım böyle inş.Arkadaslar telden girıyorum menüm sabah:1 yumurta 1 dılım ekmek peynır zeytın. Öğlen:kapuska yogurt. Aksam:balık salata 45 dak.spor 2bardak yesil çay. 2lt.su
Ay Allahım nasıl bir özgüven nasıl bir hava gerçi hakkındır arkadan çekilmiş profil fotonu görünce dedim waaay :)kis yarasin spor yapacak guc olsunnnnnnn
menuyu begenmene sevindim
suyu yazmadimi ne ara farkediyon yawwwwwwww
7 buyuk bardak zorluyom ama fazlasi olmuyor bacimmmmmmm
ne demekkkkkkkk gulommmmmmmm
birde gicik oldugum bin ayip orter demeleri ne ayibim varda orteceksemmmmmmm
canim mesaj sirasini sasirdim suyu yukari yazdim ama sana ozelden yazarim geriye donmene gerek yok
bir zamanlarda bendim unutulmasin litfennnnnnnnnnn
ne guzelllll ne guzel rastlanti
hasan diye dilimden dusurmem ama yeminle daha hic hediye almadim o alsinnnnnn
alistirmadim hiccccccccc
benim hediyelere onun gucu yetmezzzzz
ne alirsada bos yaniiiiiiiii
sansli hatunsun
kusura bakmayin mesajlar karisiyor siralamada
yarina kadar kendine iyi davrannnnnnnnn
yemeeeeeeeeee
süperrrrrr senin menuler neden bu denli guzel
biz sicak icecekteydik cigerim
askim tabiki cikilotaaaaaaaaaa
onu ben hep yapiyorum
hihihihiiiiiiiiiii
haydin bas bas mesajlari yarin sayacam hasan basimda bekliyor biz cikiyoruz optummmmmmmmm
***13. Takım Aday Listesi ***
ysfmir (59.9///%)
prensesss016 (59///%)
48to38 ( 86///%)
niyal (80.4///%)
EVSEBU (79///%)
Arzu_54 (82.7///%)
Sevda_M (80.9///%)
13. Takım Aday Liste ortalaması : %
Not : Derya'cım senide motivasyon olsun diye ekledim. Bakalım kızlar yarın asıl listemi aday listemi birinci olacak takım için yarış gibi oldu bu hatta süper oldu
Ayyy ben bu geçmişi yeniden okuma işine bayıldım. Neler yazmışım o zaman neler. Ama bu yazıya dikkat. 5-6 ay sonra demişim ve ben 5-6 ay sonra hedefime ulaşmış bir şekilde mezun olmuşum takımdan. Yeniden tebrik ediyorum kendimi
Buda komik oldu kendi kendime konuşuyor muşum gibi
Betül sende varsın benim ilk geldiğimde
Bir benim hemsehrimm yok zaten:)
Betül yaaa şaka maka bir seneyi geçirmişiz burda. Yıldönümü felan mı kutlasak
Beril soruyordu bu kural uygulanmıyor mu diye, demek ki kaptanın etkisi oluyormuş.
Betül yaaa şaka maka bir seneyi geçirmişiz burda. Yıldönümü felan mı kutlasak
Beril soruyordu bu kural uygulanmıyor mu diye, demek ki kaptanın etkisi oluyormuş.
Ya evlendikten sonra genelde herkes kilo aliyorAyy onu düşünmemiştim ben sadece işe kilo konusundan bakıyorum. Kilo alacağın kesin, inşallah almazsın ama görünen köy kılavuz istemez meselesi. Sen büyük ihtimal alırsın. Eeee o zaman nasıl gidecek kilolar
:)))Sen nerelisin canım? Evli değilsen bulayım sana bi Kırşehir'li hatta elimde var bekar bi kuzen 84 lü
Ben sabah tartildim yaa -/+ 100 gr fark eder ya da ayni cikarimmCanlarım ben kaçıyorum artık. Çok yorgun hissediyorum bugün kendimi. Erkenden uyuyacağım. Öpüyorum hepinizi. Yarın öğle arası gelmeye çalışacağım ama gelemezsemde merak etmeyin. Mesaiden sonra listeyi hallederim. Artık genel paylaşımda liste saati 18:00 o nedenle telaşlanmayın sakın.
Ama büyük ihtimal öğle arası gelirim. İnşallah yarın ilk üçe gireriz.
kis yarasin spor yapacak guc olsunnnnnnn
menuyu begenmene sevindim
suyu yazmadimi ne ara farkediyon yawwwwwwww
7 buyuk bardak zorluyom ama fazlasi olmuyor bacimmmmmmm
ne demekkkkkkkk gulommmmmmmm
birde gicik oldugum bin ayip orter demeleri ne ayibim varda orteceksemmmmmmm
canim mesaj sirasini sasirdim suyu yukari yazdim ama sana ozelden yazarim geriye donmene gerek yok
bir zamanlarda bendim unutulmasin litfennnnnnnnnnn
ne guzelllll ne guzel rastlanti
hasan diye dilimden dusurmem ama yeminle daha hic hediye almadim o alsinnnnnn
alistirmadim hiccccccccc
benim hediyelere onun gucu yetmezzzzz
ne alirsada bos yaniiiiiiiii
sansli hatunsun
kusura bakmayin mesajlar karisiyor siralamada
yarina kadar kendine iyi davrannnnnnnnn
yemeeeeeeeeee
süperrrrrr senin menuler neden bu denli guzel
biz sicak icecekteydik cigerim
askim tabiki cikilotaaaaaaaaaa
onu ben hep yapiyorum
hihihihiiiiiiiiiii
haydin bas bas mesajlari yarin sayacam hasan basimda bekliyor biz cikiyoruz optummmmmmmmm
Aslında ihtiyacı yok ama allahtan diyorum benim eşim kadın olmamış. Bir erkeğe göre çok fazla ayakkabısı varDış kapının önü sanki ev misafir kaynıyormuş gibi ayakkabı dolu Vestiyere kaldırmakla bitiremiyorum. Ama hala her gittiğimiz yerde gözü yaaa ayakkabılarda yaaa saatlerde. Bizimde evlilik yıl dönümümüzle benim doğum günüm aynı gün. Özellikle öyle denk getirdik ama ben çift hediye istiyorum hep Sizinkiler çok yakınmış birbirine. Ama sürprizleri seviyorum. Bakalım o bana ne alacak
O yüzüğü benim eşimde çok beğeniyor. Ama gerçekten güzel bir yüzük. Bence süper bir hediye olur.
Menün harika olmuş Gül'cüm. İnşallah bu hafta güzel bir sonuç alacaksın.Sanki içimden bir ses sonunculuktan kurtulacaksın diyor
Süper olmuş buuu. Bence gayet güzel alıntılamışsın telefondan.
Kız Beril hala anlayamadın mı benden bişey kaçmaz, gözüm hep üzerinizde diyeSiz beni daha tanıyamadınız çok dehşet bişeyim ben Dua edin gün içinde gelemiyorum yoksa haliniz dumandı
Mezuniyetle ilgili konuyu yazmamışsın. Merak ettim şimdi
Noldu nereye çıkıyorsunuz? Kızlar mı geliyor yoksa?
Ay Tugba cim evinize donmenize ayri sevindim ise baslamana apayri sevindimmm
İnsallah huzurla calisacagin bir yerdir. Hayirli olsun tekrar
Afiyet olsun
Ben de yogurtlu salatalari cok seviyorum
Hepimizin bildigi seyler ama hatirlamak faydali oluyor motive olmak acisindan
Sekersiz ve kremasiz olunca bence sorun yok kahvede
Bol meyveli olmus
Hastalik icin iyi aslinda bol vitamin ama posali yeseydin keske
Ohh masallah cok guzell
Hahaha alemsin Ecem yaaa
İlahi Ebru bayaaaa gecmise dalmissinn
Ayy biz de bugun arabada konustuk kafam baska yerde yaa dedi, ne dusunuyorsun dedim, ne hediye alacagomi bulamiyorum dedi, ben de bos ver alma dedim bir rahatlar gibi oldu ama ben ne alacagimi biliyorum diyincee iyice dusunur oldu:)))
Aralik ayinda alisveris yaparken kasmir bir kazak begenmisti ama pahaliydi baya
Aynen ebru gibi ben de almasin diye. Hic bir sey demedim yoksa alirdi:))
Onu alcam ben de:))
Cok begendimm Gul cok guzel olmus afiuet olsun
Az ve oz
Sonuncu benimm kesi n bu haftaa
***13. TAKIM 295. ETAP ***
beril77 (75/// %)
betuld (61.5///%)
dontpanic (109.7///%)
GUL1978 ( 76.4///%)
gurbet_dmr (81///%)
lafraise(58.4/// %)
13.TAKIM ORTALAMASI:%
Kızlar bu haftaki listemiz bu şekilde umarım yarın hepimiz tartıda çok güzel sonuçlar alırız.
menü çok hoşmuş bende yaparım böyle inş.
Ay Allahım nasıl bir özgüven nasıl bir hava gerçi hakkındır arkadan çekilmiş profil fotonu görünce dedim waaay :)
Ay heyecan yaptım ama benden çok bişey çıkmaz bu hafta:) siz beni haftaya cuma görün :)
Sen nerelisin canım? Evli değilsen bulayım sana bi Kırşehir'li hatta elimde var bekar bi kuzen 84 lü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?