Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar ben de cikayim artikk

Bu arada Berillll, menunde izgara sebze vardi, tost makinesinde mi yaptin? Ve hangi sebzelerden yaptin, okuyumca paylasirsan sevinirim, merak ettimm

Gece ugrarim belki yine okurum neler kaynatmissinizz

Herkese iyi geceleere
Gece bol bol metabolizmaniz calissin, bol kalori harcamalarrrr:))

oooo süperr aday olmak bile güzel hepimiz bir amaç için burdayız önemli olan kilo vermek ama listeye girmek te süper olcak eminim hadi bakalım hayırlısı

az önce yanlış kişiye yazdımda ehehe

ayy ben de cok sansliyimmmm
Nisanlimm birtanee:))
Sanirim sen sanssiz miyim bilmiyorum derken kayinvalideni kastettin. Ben o acidan da sansliyimm:)) hele gorumcemi cook seviyorum:)

Benimkinin de var bir suru ayakkabisi yaa:)

Hahahahahah cok güldüümm nihal :)) nisanlı o nisanlı :))
Evet nisanliyimm beenn:))
Ay bugun beraber donduk hastanedenn
Pazar gununden beri gormuyordum ozzlemisimm keratayi:)) bi mutluyum:)
Al bendendee o kadar
Hadi yaa
Neyse haftaya bizim haftamiz olsunn o xzaman Ecemm

geçmiş olsun.erkekler kendilerinden başka birşeyle ilgilenilmesinden hoşlanmıyorlar.kadınsın ne işin var nette mette diye terslerler bidebende o yüzden akşamları giremiyorum.

aynen malesef yok bizimkinde kadınsın madınsın yokta ilgi bekliyor onunla ilgilensem daha ii olurmuş

anliyorum ama yinede bir ümit diye gormedigin goremedigin gunleri bekliyorum
bugunun en guzel haberi bu olsa gerek serefine sabah mis kokulu bir kahve icecem
guzel olur listemiz ins
gulcin geldimi ben goremedim
Kızlar bu arada Kırşehir lafı açılmıştı yaaa Derya' da (ysfmir) Kırşehir'li. Geçmişe bakarkende gördüm ki Gülçin'inde eşi Kırşehir'liymiş. Amma çok olduk takımda
ben gidiyom banane yawwwwwwwww
balikesir antep
balikesir entepppppp
Bu arada ben ne zaman mezun olurum bilmiyorum ama evlendikten sonra burda olamam muhtemelenn
Cunku firsat bulamayabilirimm
Simdi zor buluyorumm :))
niye kiziyormu
haaa yeni evlilik benimkide soru yaniiiiiiii
Betül yaaa şaka maka bir seneyi geçirmişiz burda. Yıldönümü felan mı kutlasak

Beril soruyordu bu kural uygulanmıyor mu diye, demek ki kaptanın etkisi oluyormuş.
yok bacim ben sene kalamam birakirim sikilirim
o kadar sure motive olamam ki
Bir benim hemsehrimm yok zaten:)
benim de yokkkkkk
olsun herifkoyluyum ya hemsom var
kiz gine ne yaptim da havali oldummmmmmmmmm
ama dogurduklarimda guzel demiiiiiiiii
Sen nerelisin canım? Evli değilsen bulayım sana bi Kırşehir'li hatta elimde var bekar bi kuzen 84 lü
kiz ben seni urfali diye sevmistim
hemde gonulden baglanmistim simdi cok kotuyummmmmmmmm:2::2::2::2::2::2::2:
iyi geceler
bak cektirecen saclarini
sana pozitif dusun demiyommu benn
adamla evlenip mutmutlu bir yuvam boncuk boncuk bebelerin olacak
ben gelecem sen bana dolma yapacan nokta
aslinda ben bircok yemegi paylasmak istedim
resimde ekleyerek
diyetteyken oyle cok denemeler yaptimki bir cogunu not ettim
ama hamisimiz varya eklemedim
ama sana ozelden yazarim
hasan dr.bir arkadasina soylemis hatta dalga gecmisler berilin en sevdigi tencere tost makinasi diye
ama arkadasi cok begenmis

metoboluzmayi ................gece.............iyi..............calistirmak..............
hihihi taaaaaaaaaaamammmmmmmmmmmmmmmmm
Tamam utandım Ay :) ama arkadaşlar haberiniz olsun kuzenim memur yakışıklıdır dini yönü uygun olan bi kız ariyoruz :))
bu mesaji begenmedim
acaba neden?

selam canlar napıyosunuz bakim
ya ben çoooookkkk açım öğleden sonra doğru düzgün bişey yemedim malum yarın tartı günü
üstüne bide havuza gittim çok yoruldum şuan canım öyle şeyler çekiyoki ma yemicem kararlıyım ve heyecanlıım yarın büyük gün

hadi hayırlısı gülcüm inşş çok beğenirsin kısa zmanada alışırsın istanbula

iyi akşamlar..bende çayı şekersiz içiyorum da neskafe daha çok içiyorum çaydan, ama nescafeye tatlandırıcı kullanıyorum bide 1 tatlı kaşığı süt tozu atıyorum sade hiç güzel olmuyor

canım diyette nescafe çok ii olmuyor bildiğim kadarıyla onun yerine türk kahvesi iç yada bir çay bardağı soğuk süte 1 çay kaşığı türk kahvesi at öyle iç kaynatmadan metobalzmayı çok hızlandırdığını söylemişti ayça kaya yada normal sütle hazırla kendine nescafeyi

Hahah beril sen de benim kafadansinn
Ben de evlenince formumu gece metabolizmayi hizli calistirarak koruycam

Yeni evli yeni evli giremem tabi, kocisimle ilgilenirim bol bol:))

Diyet yemeklerini de paylas bencee.
Biz o kadar menu yaziyoruz Ebrunun onlardan da cani ekebilir oyle dusunursek. Resim eklemeden yazsn menulerden cok farkli olmaz sanirim. ??

yazarim canim yarindan baslayarak

ben 15 yillik evliyimde ne oluyor sanki ilgi hep olacak ama ben hasani gorunce kediligim tutar o benle ilgilenir
vaalla obur dunyada yerim yok bu adama ne entrikalar yapiyom yawwwwwwwwwww
aklimda bugeceki kaloriiiiiiiiiii harcama

Ebru su ic bol bol
Karnin sissin:))

Kizlar cikicam dedim cikamadim
Artik gidiyorumm

İyi geceler tekrarr

ya kızlar çok çabuk ilerliyosunuz valla geçmişi zor okuyorum resman 15 20 sayfa olmuş alt tarafı akşam üzeri ayrıldım
neyse önemli bi gelişme varmı gözümden kaçmış olabilir

çok teşekkür ederim canım saolasın

ya kızlar çok çabuk ilerliyosunuz valla geçmişi zor okuyorum resman 15 20 sayfa olmuş alt tarafı akşam üzeri ayrıldım
neyse önemli bi gelişme varmı gözümden kaçmış olabilir

tek gelisme takimca gece kalori harcama kararimiz
heeeeeeheeeeeeeee
kim girdi gine kanima yaww ben muzurlastim yine
+18 e mi gitsek

Yokkkk yok ondan demediimm yani dogumgünleri sevgililer günü üst üste tek hediye alıyorumdaa onun icin dedm aman masallah de dilini ısır:)

Tamam tamam sustummm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…