Ben sabah tartildim yaa -/+ 100 gr fark eder ya da ayni cikarimm
Umarim herkes cok cok daha iyi soniclar alir yarinn
***13. TAKIM 295. ETAP ***
beril77 (75/// %)
betuld (61.5///%)
dontpanic (109.7///%)
GUL1978 ( 76.4///%)
gurbet_dmr (81///%)
lafraise(58.4/// %)
13.TAKIM ORTALAMASI:%
Kızlar bu haftaki listemiz bu şekilde umarım yarın hepimiz tartıda çok güzel sonuçlar alırız.
Hahahahahah cok güldüümm nihal :)) nisanlı o nisanlı :))
Kızlar bu arada 07 Şubat'ın mesaj sayılarıda bana atılacak.
08-09 Şubat mesaj sayıları GUL1978' e yani Gül'e atılacak.
Yeni gelenler için hatırlatayım. Pazar günleri mesaj saymıyoruz. Ama yinede burda olmaya çalışıyoruz.[/QUO
özelden atamıyorum mesaj sayım düşük olduğu için ama bildirmimi yapmaya çalışıyorum ebrucum
ayy ben de cok sansliyimmmmHemdee cok guzel rastlantııı :) sanslımıyın sanssızmıyım bero bilmiyorum :)
Ayyy ne güzel severim bende öyle olmasını biz nasıl cesit cesit giyinip bi sürü ayakkabı alıyorsak erkeklerde oyle olsun benim kerosuda alıstırdım o da oylee
Ama oyleee:))
İzinlilerin olmaması süpermiss bu hafta :)
Evet nisanliyimm beenn:))Hahahahahah cok güldüümm nihal :)) nisanlı o nisanlı :))
Hadi yaaAl bendendee o kadar
Tamam utandım Ay :) ama arkadaşlar haberiniz olsun kuzenim memur yakışıklıdır dini yönü uygun olan bi kız ariyoruz :))
geçmiş olsun.erkekler kendilerinden başka birşeyle ilgilenilmesinden hoşlanmıyorlar.kadınsın ne işin var nette mette diye terslerler bidebende o yüzden akşamları giremiyorum.
anliyorum ama yinede bir ümit diye gormedigin goremedigin gunleri bekliyorumAslında ihtiyacı yok ama allahtan diyorum benim eşim kadın olmamış. Bir erkeğe göre çok fazla ayakkabısı varDış kapının önü sanki ev misafir kaynıyormuş gibi ayakkabı dolu Vestiyere kaldırmakla bitiremiyorum. Ama hala her gittiğimiz yerde gözü yaaa ayakkabılarda yaaa saatlerde. Bizimde evlilik yıl dönümümüzle benim doğum günüm aynı gün. Özellikle öyle denk getirdik ama ben çift hediye istiyorum hep Sizinkiler çok yakınmış birbirine. Ama sürprizleri seviyorum. Bakalım o bana ne alacak
O yüzüğü benim eşimde çok beğeniyor. Ama gerçekten güzel bir yüzük. Bence süper bir hediye olur.
Menün harika olmuş Gül'cüm. İnşallah bu hafta güzel bir sonuç alacaksın.Sanki içimden bir ses sonunculuktan kurtulacaksın diyor
Süper olmuş buuu. Bence gayet güzel alıntılamışsın telefondan.
Kız Beril hala anlayamadın mı benden bişey kaçmaz, gözüm hep üzerinizde diyeSiz beni daha tanıyamadınız çok dehşet bişeyim ben Dua edin gün içinde gelemiyorum yoksa haliniz dumandı
Mezuniyetle ilgili konuyu yazmamışsın. Merak ettim şimdi
Noldu nereye çıkıyorsunuz? Kızlar mı geliyor yoksa?
bugunun en guzel haberi bu olsa gerek serefine sabah mis kokulu bir kahve icecemAy Tugba cim evinize donmenize ayri sevindim ise baslamana apayri sevindimmm
İnsallah huzurla calisacagin bir yerdir. Hayirli olsun tekrar
Afiyet olsun
Ben de yogurtlu salatalari cok seviyorum
Hepimizin bildigi seyler ama hatirlamak faydali oluyor motive olmak acisindan
Sekersiz ve kremasiz olunca bence sorun yok kahvede
Bol meyveli olmus
Hastalik icin iyi aslinda bol vitamin ama posali yeseydin keske
Ohh masallah cok guzell
Hahaha alemsin Ecem yaaa
İlahi Ebru bayaaaa gecmise dalmissinn
Ayy biz de bugun arabada konustuk kafam baska yerde yaa dedi, ne dusunuyorsun dedim, ne hediye alacagomi bulamiyorum dedi, ben de bos ver alma dedim bir rahatlar gibi oldu ama ben ne alacagimi biliyorum diyincee iyice dusunur oldu:)))
Aralik ayinda alisveris yaparken kasmir bir kazak begenmisti ama pahaliydi baya
Aynen ebru gibi ben de almasin diye. Hic bir sey demedim yoksa alirdi:))
Onu alcam ben de:))
Cok begendimm Gul cok guzel olmus afiuet olsun
Az ve oz
Sonuncu benimm kesi n bu haftaa
guzel olur listemiz ins***13. TAKIM 295. ETAP ***
beril77 (75/// %)
betuld (61.5///%)
dontpanic (109.7///%)
GUL1978 ( 76.4///%)
gurbet_dmr (81///%)
lafraise(58.4/// %)
13.TAKIM ORTALAMASI:%
Kızlar bu haftaki listemiz bu şekilde umarım yarın hepimiz tartıda çok güzel sonuçlar alırız.
gulcin geldimi ben goremedimEvet canım aynen öyle. Bu hafta izinli olmadığı için liste çok güzel görünüyor. İnşallah sonuçta güzel olacak.
Haftayada eğer yeni üyeler gerekli özveriyi gösterip deneme süresini başarıyla tamamlarlarsa listemiz yine kalabalıklaşacak.
ben gidiyom banane yawwwwwwwwwKızlar bu arada Kırşehir lafı açılmıştı yaaa Derya' da (ysfmir) Kırşehir'li. Geçmişe bakarkende gördüm ki Gülçin'inde eşi Kırşehir'liymiş. Amma çok olduk takımda
niye kiziyormuBu arada ben ne zaman mezun olurum bilmiyorum ama evlendikten sonra burda olamam muhtemelenn
Cunku firsat bulamayabilirimm
Simdi zor buluyorumm :))
yok bacim ben sene kalamam birakirim sikilirimBetül yaaa şaka maka bir seneyi geçirmişiz burda. Yıldönümü felan mı kutlasak
Beril soruyordu bu kural uygulanmıyor mu diye, demek ki kaptanın etkisi oluyormuş.
benim de yokkkkkkBir benim hemsehrimm yok zaten:)
kiz gine ne yaptim da havali oldummmmmmmmmmmenü çok hoşmuş bende yaparım böyle inş.
Ay Allahım nasıl bir özgüven nasıl bir hava gerçi hakkındır arkadan çekilmiş profil fotonu görünce dedim waaay :)
Ay heyecan yaptım ama benden çok bişey çıkmaz bu hafta:) siz beni haftaya cuma görün :)
kiz ben seni urfali diye sevmistimSen nerelisin canım? Evli değilsen bulayım sana bi Kırşehir'li hatta elimde var bekar bi kuzen 84 lü
iyi gecelerCanlarım ben kaçıyorum artık. Çok yorgun hissediyorum bugün kendimi. Erkenden uyuyacağım. Öpüyorum hepinizi. Yarın öğle arası gelmeye çalışacağım ama gelemezsemde merak etmeyin. Mesaiden sonra listeyi hallederim. Artık genel paylaşımda liste saati 18:00 o nedenle telaşlanmayın sakın.
Ama büyük ihtimal öğle arası gelirim. İnşallah yarın ilk üçe gireriz.
bak cektirecen saclariniHemdee cok guzel rastlantııı :) sanslımıyın sanssızmıyım bero bilmiyorum :)
Ayyy ne güzel severim bende öyle olmasını biz nasıl cesit cesit giyinip bi sürü ayakkabı alıyorsak erkeklerde oyle olsun benim kerosuda alıstırdım o da oylee
Ama oyleee:))
İzinlilerin olmaması süpermiss bu hafta :)
aslinda ben bircok yemegi paylasmak istedimKizlar ben de cikayim artikk
Bu arada Berillll, menunde izgara sebze vardi, tost makinesinde mi yaptin? Ve hangi sebzelerden yaptin, okuyumca paylasirsan sevinirim, merak ettimm
Gece ugrarim belki yine okurum neler kaynatmissinizz
Herkese iyi geceleere
Gece bol bol metabolizmaniz calissin, bol kalori harcamalarrrr:))
bu mesaji begenmedimTamam utandım Ay :) ama arkadaşlar haberiniz olsun kuzenim memur yakışıklıdır dini yönü uygun olan bi kız ariyoruz :))
olsun geldin ya...
bazen oluyor canım gecer insallah....
çok aram yok meyveyle ben çikolatacı tatlıcıyımmmmmmmmmm dımmmmmmmmmmmmmmmm
inmiyor tatlım....
nermin karatay mı yapıyorsun?
ben de çok özledim gülçin,kadriye ve tuğbayı...
o memleketlerde daha zor diyet yapmak adana,kayseri de öyle....demek balıkesirlisin berilcim yakınısız...
ben de acamadım...
7 0tlu çay var poşet
evet ceviz çok faydalı...
iyiyiz canım...
böyle değişik diyetlere bayılıyorum ama klasik peynirli kahvaltımdan vazgecemiyorum...
light süttozu var pınar ın galiba...
canım daha iyi bir konumda olacak insallah esim o nereye ben oraya hem korkuyorumihem heyecanlanıyorum...
bursamız güzel ama istanbul da farklı güzel ne diyeyim bilemiyorum ...17 senem yalovada 17 senem bursa da geçti bakalım kaç yıl istanbul olacak....hayırlısı...
gayet güzel canım...
menü azıcık artmış sanki ama normale dönmüş :))
iyi akşamlar..bende çayı şekersiz içiyorum da neskafe daha çok içiyorum çaydan, ama nescafeye tatlandırıcı kullanıyorum bide 1 tatlı kaşığı süt tozu atıyorum sade hiç güzel olmuyor
bugunun en guzel haberi bu olsa gerek serefine sabah mis kokulu bir kahve icecem
niye kiziyormu
haaa yeni evlilik benimkide soru yaniiiiiiii
aslinda ben bircok yemegi paylasmak istedim
resimde ekleyerek
diyetteyken oyle cok denemeler yaptimki bir cogunu not ettim
ama hamisimiz varya eklemedim
ama sana ozelden yazarim
hasan dr.bir arkadasina soylemis hatta dalga gecmisler berilin en sevdigi tencere tost makinasi diye
ama arkadasi cok begenmis
metoboluzmayi ................gece.............iyi..............calistirmak..............
hihihi taaaaaaaaaaamammmmmmmmmmmmmmmmm
bu mesaji begenmedim
acaba neden?
Hahah beril sen de benim kafadansinn
Ben de evlenince formumu gece metabolizmayi hizli calistirarak koruycam
Yeni evli yeni evli giremem tabi, kocisimle ilgilenirim bol bol:))
Diyet yemeklerini de paylas bencee.
Biz o kadar menu yaziyoruz Ebrunun onlardan da cani ekebilir oyle dusunursek. Resim eklemeden yazsn menulerden cok farkli olmaz sanirim. ??
Ebru su ic bol bolselam canlar napıyosunuz bakim
ya ben çoooookkkk açım öğleden sonra doğru düzgün bişey yemedim malum yarın tartı günü
üstüne bide havuza gittim çok yoruldum şuan canım öyle şeyler çekiyoki ma yemicem kararlıyım ve heyecanlıım yarın büyük gün
geçmiş olsun..
öğle bisküvi nasıl doydun ..:26: akşam toparlamışsın gerçi..
afiyet olsun..
eşine geçmiş olsun..
yedikelrimi azlatarak diyet psikolojisine girmeden kilo verenlerdenim..
doğru söylüyorsun ..benim doğum kilosu hep inceydim iki doğumdada çok kilo aldım ama verdim kızımda 20 kilo aldım verdim 6 sene sonra oğlumda 18 kilo aldım onuda verdim..:) 2 sene önce 74 kiloydum..geçen yaz 58 kilo ile burdan mezun oldum..kilo korumak adına buradan ayrılmadım çokta işime yaradı..
son senede evdeki yemekelrdeki porsiyonumu küçülterek devam ettim makarnada yedim tatlıda yaş pastada ama dengelemyide başardım ..kısaca buradaki sevgili dostlarım sayesinde hem inceldim hemde düzenli yemeye alıştım..genç kızken akşam 17 den sonra birşey yemezdim..şimdide ortalama bunu uygulamaya çalışyorum..erken yemek yiyip olayı kapatıyorum..
sadece tatlısını yerim oda hem hafifi hemde cevizin hatırına..
normal evde ne varsa ondan ayarında yiyorum ben..
ya kızlar çok çabuk ilerliyosunuz valla geçmişi zor okuyorum resman 15 20 sayfa olmuş alt tarafı akşam üzeri ayrıldım
neyse önemli bi gelişme varmı gözümden kaçmış olabilir
ayy ben de cok sansliyimmmm
Nisanlimm birtanee:))
Sanirim sen sanssiz miyim bilmiyorum derken kayinvalideni kastettin. Ben o acidan da sansliyimm:)) hele gorumcemi cook seviyorum:)
Benimkinin de var bir suru ayakkabisi yaa:)
Evet nisanliyimm beenn:))
Ay bugun beraber donduk hastanedenn
Pazar gununden beri gormuyordum ozzlemisimm keratayi:)) bi mutluyum:)
Hadi yaa
Neyse haftaya bizim haftamiz olsunn o xzaman Ecemm
anliyorum ama yinede bir ümit diye gormedigin goremedigin gunleri bekliyorum
bugunun en guzel haberi bu olsa gerek serefine sabah mis kokulu bir kahve icecem
guzel olur listemiz ins
gulcin geldimi ben goremedim
ben gidiyom banane yawwwwwwwww
balikesir antep
balikesir entepppppp
niye kiziyormu
haaa yeni evlilik benimkide soru yaniiiiiiii
yok bacim ben sene kalamam birakirim sikilirim
o kadar sure motive olamam ki
benim de yokkkkkk
olsun herifkoyluyum ya hemsom var
kiz gine ne yaptim da havali oldummmmmmmmmm
ama dogurduklarimda guzel demiiiiiiiii
kiz ben seni urfali diye sevmistim
hemde gonulden baglanmistim simdi cok kotuyummmmmmmmm:2::2::2::2::2::2::2:
iyi geceler
bak cektirecen saclarini
sana pozitif dusun demiyommu benn
adamla evlenip mutmutlu bir yuvam boncuk boncuk bebelerin olacak
ben gelecem sen bana dolma yapacan nokta
aslinda ben bircok yemegi paylasmak istedim
resimde ekleyerek
diyetteyken oyle cok denemeler yaptimki bir cogunu not ettim
ama hamisimiz varya eklemedim
ama sana ozelden yazarim
hasan dr.bir arkadasina soylemis hatta dalga gecmisler berilin en sevdigi tencere tost makinasi diye
ama arkadasi cok begenmis
metoboluzmayi ................gece.............iyi..............calistirmak..............
hihihi taaaaaaaaaaamammmmmmmmmmmmmmmmm
bu mesaji begenmedim
acaba neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?