Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kaptanım gerçekten iradeli bir bayansın bence

kaptanım arzuyla ben arkadaşız burayada beşinci takımda bir arkadaşımız var gamze_m onun sayesinde üye olduk çok azimlidir kendisi geçen haftanın da bireyseller deki birincisi oldu ...

tombuluz demi... ya bide neye kızıyorum biliyomusunuz derler ya afiyet olsun löp löp et olsun sanki beddua eder gibiarzunu listesinde ekmek çok deil bence normal de diyetisyen 2 dilim ekmek veriyor

keşke olsaydı bea

sevdam zaten midem çok yemeye alışıkdı bu hafta az verdım ya ona benımle nasıl savas ettı bır bılsen bırde üstüne hasta oldum ama bende inat edecem o mideyi az yiyerek kücültecem

Olursun olursun ben sana güveniyorum.

Bu arada kızlar 14 şubatta aşkıma ne alacağımı buldum Bi süredir düşünüyordum dün birlikte bir magazaya girdik. Bir tane bot gördük. Scooter marka ama acaip şık bişey aşık oldum resmen. Eşimde çok beğendi ama tabii ben ayak yaptım aşkım indirime girsin biraz şimdi pahalı bir aya kalmaz indirime girer o zaman daha ucuza alırız diye ama tabiiki benim aklımda o an 14 şubat şimşekleri çaktı

Bu arada kimler ne hediye almayı düşünyor?

Biliyorum canım merak etme benden hiç bişey kaçmaz. Hatta büyük ihtimal siz üçünüz komşusunuz Sizin birlikte olmanız çok ama çok faydalı olacak birbirinize. İlerde daha iyi anlayacaksınız.

şimdiden doğum günün kutlu olsun cnm.. ama daha 9 veya 10gün var kesin 57 olursun ben sana güveniyorum başaracaksın...istedikten sonra olmayacak bişey yok

sevdam zaten midem çok yemeye alışıkdı bu hafta az verdım ya ona benımle nasıl savas ettı bır bılsen bırde üstüne hasta oldum ama bende inat edecem o mideyi az yiyerek kücültecem

sen yaparsın arkadaşım senin elinden bir uçan birde kaçan kurtulur ha gayret cnm benim...beraber küçültecez midemizi de bedenimizide

Cok güzel düsünmüssün hem begendigi hemde kullanıslı bir hediye :)

Biz Keremle söyle bir anlasma yaptık benim dogum günüm 16 subat Keremin dogum günü 26 subat dogum günlerimizle sevgililer günü cok yakın oldugu icin sadece dogum günlerinde hediye alıyoruz eger kutlayacaksakta ayın 21inde ortak kutluyoruz bu 3. sevgililer günümüz olacak ama Allah var Kerem bir cicek bir kahve fincanı bi cikolata olsa dahi biseyler aldı sevgililer gününde :)

tesekkurler Sevda cım :) yapıcaaamm olucaaakkk hahah :)

Son düzenleme:

bi tane yüzük beğenmişti geçenlerde face de kenarlarda reklam oluyo ya orda osmanlı tuğralı yüzük vardı onu düşünüyorum ama bakalım daha 1 hafta var...

Biliyorum canım merak etme benden hiç bişey kaçmaz. Hatta büyük ihtimal siz üçünüz komşusunuz Sizin birlikte olmanız çok ama çok faydalı olacak birbirinize. İlerde daha iyi anlayacaksınız.

kaptanım olmazmı yaa ben 96 ydım gamze ve arzu beni teşvik etti spora gittik beraber o ilk ay tam 9 kilo verdim gamzeyle beraber yedik ama bütün öğünlerimizi sonraki ay 6 kilo verdim 80.5 oldum daha sonra işte dedim ya 72 oldum amatekrardan aldım işte...

.

Arkadaslar telden girıyorum menüm sabah:1 yumurta 1 dılım ekmek peynır zeytın. Öğlen:kapuska yogurt. Aksam:balık salata 45 dak.spor 2bardak yesil çay. 2lt.su

Gayet güzel canım
herifkoylu kis sevdim ben bunu keske once aklima gelseydi niccimi boyle alsaydimmmmmmm
kahve de seciciyimmmmmmmm
bende yesil cay icemiyom
ebru gecmisi okudunmu ben eceme birsey yazmistim mezuniyetle ilgili okudunmu seninde fikrini istiyorum
Ne cay ne kahve ben çikolatacıyım

Geçmiş olsun canım
Olsun yine de güzel olmus
Sabah
Sahanda salcalı 1 yumurta
bir lokma peynir
1 d. ekmek

Öğle
2 ceviz
yarım mücver

Aksam
1 etli kabak dolması
1 kase yogurt
yarım d. ekmek

1.5 lt su
spor her zamanki gibi sonradan eklenecek :)
Daha sağlıklı olmuş menün canım

afiyet olsun arkadaşım .süpersin

menün süper arkadaşım afiyet bal şeker olsun yaramasın inşallah
kis yarasin spor yapacak guc olsunnnnnnn
menuyu begenmene sevindim
suyu yazmadimi ne ara farkediyon yawwwwwwww
7 buyuk bardak zorluyom ama fazlasi olmuyor bacimmmmmmm
ne demekkkkkkkk gulommmmmmmm
tombuluz demi... ya bide neye kızıyorum biliyomusunuz derler ya afiyet olsun löp löp et olsun sanki beddua eder gibiarzunu listesinde ekmek çok deil bence normal de diyetisyen 2 dilim ekmek veriyor

keşke olsaydı bea
birde gicik oldugum bin ayip orter demeleri ne ayibim varda orteceksemmmmmmm
canim mesaj sirasini sasirdim suyu yukari yazdim ama sana ozelden yazarim geriye donmene gerek yok
Kızlar bakın bunu takıma geldiğim ilk gün söylemişim Merak ettim geçmişe ben ilk geldiğimde takıma nasıl mışım diye çok eğlenceli oldu geriye dönmek.
bir zamanlarda bendim unutulmasin litfennnnnnnnnnn
ne guzelllll ne guzel rastlanti
hasan diye dilimden dusurmem ama yeminle daha hic hediye almadim o alsinnnnnn
alistirmadim hiccccccccc
benim hediyelere onun gucu yetmezzzzz
ne alirsada bos yaniiiiiiiii
sansli hatunsun
kusura bakmayin mesajlar karisiyor siralamada
kızlar iyi akşamlar bol sohbetler ben kaçar intikam başlamak üzere grşrz kendinize cici bakın

.
yarina kadar kendine iyi davrannnnnnnnn
yemeeeeeeeeee
süperrrrrr senin menuler neden bu denli guzel
Gayet güzel canım

Ne cay ne kahve ben çikolatacıyım
biz sicak icecekteydik cigerim
askim tabiki cikilotaaaaaaaaaa
İlk kez telefondan yazıyorum saçmalayabilirim hijooplpoppp

onu ben hep yapiyorum
hihihihiiiiiiiiiii
haydin bas bas mesajlari yarin sayacam hasan basimda bekliyor biz cikiyoruz optummmmmmmmm

Aslında ihtiyacı yok ama allahtan diyorum benim eşim kadın olmamış. Bir erkeğe göre çok fazla ayakkabısı var Dış kapının önü sanki ev misafir kaynıyormuş gibi ayakkabı dolu Vestiyere kaldırmakla bitiremiyorum. Ama hala her gittiğimiz yerde gözü yaaa ayakkabılarda yaaa saatlerde. Bizimde evlilik yıl dönümümüzle benim doğum günüm aynı gün. Özellikle öyle denk getirdik ama ben çift hediye istiyorum hep Sizinkiler çok yakınmış birbirine. Ama sürprizleri seviyorum. Bakalım o bana ne alacak

O yüzüğü benim eşimde çok beğeniyor. Ama gerçekten güzel bir yüzük. Bence süper bir hediye olur.

Menün harika olmuş Gül'cüm. İnşallah bu hafta güzel bir sonuç alacaksın. Sanki içimden bir ses sonunculuktan kurtulacaksın diyor

Canım ne ara geldın hoşgeldin

Tamam canım görüşürüz çaktırmadanmisafirler içerdeyken yazıyorum

Süper olmuş buuu. Bence gayet güzel alıntılamışsın telefondan.

Kız Beril hala anlayamadın mı benden bişey kaçmaz, gözüm hep üzerinizde diye Siz beni daha tanıyamadınız çok dehşet bişeyim ben Dua edin gün içinde gelemiyorum yoksa haliniz dumandı

Mezuniyetle ilgili konuyu yazmamışsın. Merak ettim şimdi

Noldu nereye çıkıyorsunuz? Kızlar mı geliyor yoksa?

Ayyy ben bu geçmişi yeniden okuma işine bayıldım. Neler yazmışım o zaman neler. Ama bu yazıya dikkat. 5-6 ay sonra demişim ve ben 5-6 ay sonra hedefime ulaşmış bir şekilde mezun olmuşum takımdan. Yeniden tebrik ediyorum kendimi

Buda komik oldu kendi kendime konuşuyor muşum gibi

Betül sende varsın benim ilk geldiğimde

selam kızlar nasılsınız ben cok ıyım hafta sonu eve gecıyoruz ve eeeeeeeee ıse basladım.....
Ay Tugba cim evinize donmenize ayri sevindim ise baslamana apayri sevindimmm
İnsallah huzurla calisacagin bir yerdir. Hayirli olsun tekrar

Afiyet olsun
Ben de yogurtlu salatalari cok seviyorum
Hepimizin bildigi seyler ama hatirlamak faydali oluyor motive olmak acisindan

Sekersiz ve kremasiz olunca bence sorun yok kahvede
Bol meyveli olmus
Hastalik icin iyi aslinda bol vitamin ama posali yeseydin keske
menumu yazayim unutmadan
sabah
menemen+2 ceviz
ogle
1 tb izgara sebze+2 bardak ayran
ara
elma
aksam
1 cupura ama artik 3/4 unu yiyorum+bol salata
bugunluk yeter
spor
1 saat tempolu yuruyus
belki leslie ama emin degilim
Ohh masallah cok guzell
kızlaarr yarın cumaa yaa biraz daha zamanım olsaydı keskeeeeee bu hafta bana yetmediiiiiii
Hahaha alemsin Ecem yaaa
Kızlar bakın bunu takıma geldiğim ilk gün söylemişim Merak ettim geçmişe ben ilk geldiğimde takıma nasıl mışım diye çok eğlenceli oldu geriye dönmek.
İlahi Ebru bayaaaa gecmise dalmissinn
Ayy biz de bugun arabada konustuk kafam baska yerde yaa dedi, ne dusunuyorsun dedim, ne hediye alacagomi bulamiyorum dedi, ben de bos ver alma dedim bir rahatlar gibi oldu ama ben ne alacagimi biliyorum diyincee iyice dusunur oldu:)))

Aralik ayinda alisveris yaparken kasmir bir kazak begenmisti ama pahaliydi baya
Aynen ebru gibi ben de almasin diye. Hic bir sey demedim yoksa alirdi:))
Onu alcam ben de:))
Cok begendimm Gul cok guzel olmus afiuet olsun
Az ve oz

Sonuncu benimm kesi n bu haftaa

***13. TAKIM 295. ETAP ***

beril77 (75/// %)
betuld (61.5///%)
dontpanic (109.7///%)
GUL1978 ( 76.4///%)
gurbet_dmr (81///%)
lafraise(58.4/// %)

13.TAKIM ORTALAMASI:%

Kızlar bu haftaki listemiz bu şekilde umarım yarın hepimiz tartıda çok güzel sonuçlar alırız.

Hahah Ebru valla catlaksin sennn
Evet ben de vardim hatirliyorumm
Anammm ben kac Ebru gonderirim daha bu takimdan, kazik caktim burayaa :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…