Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kilo bildirimim.

başlangıç:84.

gecen hafta 81.400

bu hafta:800.400

toplam giden kilom.3.600 3 haftada.

bu hafta giden kilom.1

olacak gidecek inş hepsi

canım sanırım sen ev hanımısın yani bebeğinin hep yanındasın o yüzden senden ayrılmak istemeyebilir. ben çalışıyorum şuan annem bakıyo 1 sene oldu. ama hala uyutmadan kaçamıyoruz çok ağlıyo ama çabuk unutuyo yinede uyutup çıkıyoruz uyanınca anlamıyo. ama evdeykende ben arada bi anneme bırakıyodum alışsın bigün çalışıcam diye keşke sende bebeklikten alıştırsaydın çünkü dünya hali bu acil bişey çıkıyo götüremeyeceğin yerler oluyo bırakman gerekebiliyo. neyse düzelir inş. bide seninki emiyomuş benim oğlum fazla emmedi 4 ay emebildi. emdiği içinde öyle yapıyo olabilir.

kutlarım canım bence güzel vermişsin hep böyle devam et

Betul .15/10
Sevda 13/9
Evsebu 9-15
Ecem 17 /20
Acelya 11/8
Gul 6/-
Beril 38/17
Ebru 10/-
Tugba 10/12
Nihal 5/8

son halı bu dunkulerın

berilcan ben dün kü mesajda iki günde 5 demiştim yani 5,5 kuzum neyse.....

betül ben yollamıştım ama gitmemiş neyse saymış kaptanım...

sen de benim gibi sevgini pek belli etmiyorsun galiba ,yağcı olamıyorum keske olsam annem azıc-ık hürremi izle diyo :)=)

canım eline sağlık ama en son istediğim sey mesajımı baskasının sayması betül e gitmedi sanırım,berilcana da 5,5 demiştim o tek günlük anlamış canım....

tebrikler...

Gunaydin kizlaar hemen kilo bildirimi yapiyorum

Baslangic:86

Gecen hafta:83.8(ama hafts icinde 84.2 e kadar ciktim)

Bu hafta:82.6

Buhafta giden kilo:1.6

Toplamda giden kilo:3.4

tebrikler....

günaydın..
kilom..
geçen hafta :60.9
bu hafta :60.9 ayran detoksu yaparak en azından + çıkmadım..

o
lsun artı yok

Bildirimimi yapayım ben de

Geçen hafta:
108.7

Bu hafta: 107.4

Fark: 1.3

Yüzde: % 1,19

tebrikler.....

geçen hafta 75.5

bu hafta 75

fark -500

valla moralim bozuldu diyeti ,sporu bırakıcam takmıycam kafaya taktıkça metabolizmam yavaslıyo galiba

Gulcin cok gecnis olsun sana da esine dee

Deryacim sen de sikma canini, iyi dusun iyi olsunn. Karar verip ciktiniz bir yola, en guzeli olur insallah, dusun dusun bir degisiklik olmayacak kalbini de kafani da rahatlatt

günaydın kızlar
soran sormayan geçmiş olsun diyen bütün arkadaşlara teşekkürler inşallah geçerde bizde rahat ederiz.
ebrucum nazar değdirmişler sana masallah diyelim canım
akşam okudum ama cevap yazamadım kusura bakmayın
deryacım doğu görevi tekrar oluyormuş üzüldüm bizimde son 1 sena bakalım hayırlısı olur inşallah amöa son 1 hafta olmadı doğudakileride zorunlu günü dolanı batıya yolluyorlarmış üzülüp canını sıkma herşey çok daha güzel olur inşallah

Biraz uğraştım ama işinize yararsa mutlu olucam :)

İlk resimde profil sayfanızı nasıl açacağınızı,
İkincisinde mesajları saymak için hangi kısmı açmanız gerektiğini,
Üçüncüsünde neye bakarak mesaj sayacağınızı, (bugüne ait mesajlarınız, düne ait mesajlarınız, ya da bakmak istediğiniz herhangi bi tarihe ait mesajlarınızı, mesajınızın kısa gösteriminin kenarındaki tarih ve saat bilgisinden buluyorsunuz.)
Dördüncüsünde birinin profilini açtıktan sonra ona nasıl özel mesaj atabileceğinizi,
Ve son olarak beşinci resimde de, profil sayfasını açmadan topikte sadece mesaj göndereceğiniz kişinin isminin üzerine tıklayarak açılan küçük kutucuktaki "özel mesaj gönder" seçeneğini gösterdim
:126:

Eklentiler

• $5.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 31
  • $1.1.webp
    48 KB · Görüntüleme: 43
  • $2.2.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 41
  • $3.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 35
  • $4.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
günaydın kızlar herkese ben bu hafta yaptığım kaçamakların bedelini 200 gr alarak ödedim malesef bu hafta 200 gr almışım.
artık kaçamak falan yok ufacık bile olsa. su miktarımıda arttırıyorum bu hafta dönüşüm muhteşem olucak. bide kilom çok fazla olmadğı için çok zor gidiyo.

başlangıç 59
geçen hafta 57
bu hafta 57,2

toplamda 1,8 gr verebilmişim :26::26:

geçen hafta 75.5

bu hafta 75

fark -500

valla moralim bozuldu diyeti ,sporu bırakıcam takmıycam kafaya taktıkça metabolizmam yavaslıyo galiba

Diyet yapıyorum düşüncesini kafadan atma fikrini ben de destekliyorum. Sağlıklı besleniyorum, sağlıklı olan herşeyden -ama olması gerektiği kadar- yiyorum,vücudum kendiliğinden kilo kaybediyor diye düşünmek lazım.. Bu arada lütfen moralini bozma. Kimi zamanlar kilo vermenin yavaşladığını hatta durma noktasına geldiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Bize düşen yaşama alışkanlıklarımızı değiştirmemek..

geçen hafta 75.5

bu hafta 75

fark -500

maşallah gülcüm tebrikler

Bildirimimi yapayım ben de

Geçen hafta:
108.7

Bu hafta: 107.4

Fark: 1.3

Yüzde: % 1,19
tugba çok güzel gidiyorsun masallah

kilo bildirimim.

başlangıç:84.

gecen hafta 81.400

bu hafta:800.400

toplam giden kilom.3.600 3 haftada.

bu hafta giden kilom.1

olacak gidecek inş hepsi
tebrikler canım darısı başıma inşallah

günaydın ebru hakkın ödenmez valla sabah sabah bide takımı düşünmüşsün

emeğine sağlık canım

maşallah ne güzel kilolar verilmiş

Gunaydin kizlaar hemen kilo bildirimi yapiyorum

Baslangic:86

Gecen hafta:83.8(ama hafts icinde 84.2 e kadar ciktim)

Bu hafta:82.6

Buhafta giden kilo:1.6

Toplamda giden kilo:3.4
senide tebrik ederim canım

Evet kilon az olduğu için zor gider. Gıdım gıdım yani.. Ve de umarım bundan sonra hiç kaçamak yapmazsın.

çok kilo almışım görünüyor ama gerçekten kilo olduğunu sanmıyorum ben tamam izinde çok dikkat etmedim ama sınırsızda yemedim
kullandığım haplar hormon hapı onlardan olsa gerek bu kilolar 3 gün sonra ilaçlarım bitiyor haftaya hangi ilaçları verecek bakalım
kilom hiç iç açıcı değil haftaya da girtemem herhalde listeye 64 kilo çıktım burdan ayrıldığımda 61 kiloydum sizinleyim zaten veriirm inşallah şu kiloları
hala tam düzelemedim gece kasık ağrısıyla uyandım bile bu ne rahatsızlığıymış nettede tam bişey yazmıyor bilen varmı arkadaşlar

hic uzerime almiyorum ebrucum
ben takimda oldugum surece sorumlulugum neyse yaptima inaniyorum
zaten takim ruhum olmasa 20 kilo gidermiydi sana soruyorum canim
dusuncelerimi yazacam eve gelince

ben en az sabah akşam mesaj yazıyorum ama bıldırımlerde benım adım yok .görmemiş olabilirsiniz neyse sorun değil.
gormemis olmam mumkun degil benim
sadece ben herkesin mesajini profoline girip sayamadim
bu hafta kendimi cok suclu hissediyordum ama gordugum kadariyla kotunun iyisiymisim

daha ne olsun yawwwwwwwww

kizlar cevaplayamadim ama kilo verenleri tebrik ederim
gulcinim ortim hos geldin
tubis hayranim sana kuzumm
gul artik zorlaniyorsan biraz daha inatlas kirilir metobolizmanin direnci

baslangic 93
g.hafta 73.9
bu hafta 73.1
fark 0.8
yuzdesi 1.08
toplam 19.9

artik yavasladi ama yinede gidiyor

GEcen hafta 61.5
Bu hafta 61.7
Fark +200 gram
-%33

GEcen hafta 61.5
Bu hafta 61.7
Fark +200 gram
-%0.33

Son düzenleme:
Bu hafta en çok mesajı sen yazmışsın aşkitom :)

Ben de sana hayranım

ne yalan soyleyimbende tarti sonrasi kendime hayran kaldim
tas gibiyim hehehh dedim
pekte mutevaziyim yawwwwwwww
dislerim takilsin yine agri kirizlerinden satasirim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…