Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ah canım sorma yaa..ramazan bitsin inşallah düzenimiz oturacak..
ama annem ramazanda 7 kilo vermiş kadıncağız..biraz zorlanıyor sanırım..şimdi benden 4 kilo zayıf -tatlicadiarzu-

yapıyla alakalı canım dedim ya biz öyle şanslı değiliz vermek isteyen veremez istemeyen de verir ya ne yazık ki bu böyle..yine sizin aranızda 4 kilo varmış benim annem 50 yaşında 60 kilo gel de deli olma işte delikafadulden

bencede ramazan geçince hepimiz için daha ii olcak inş.

evet canım ekmek olmayınca zorlanmayacağım
hayır canım yemeklerde değil günlük salatalar için 3 tk yağım var eğer değişim yaparsam salatayı yağsız yemiş olcam bu da çok etkilemez zatem 3 tk yağ koyuncada bişi anlamıyorum :))

canlarım ben yatayım..yoksa ahur yapamayacağımm..umarım yarına hepimiz kilo vermiş olarak uyaırız
ii geceler canım inş. kilo vermiş oluruz

ben de çıkıyorum arkadaşlar yarın görüşmek üzere herkese iyi geceler öpüldünüz...

ii geceler canım bende şu form çayımı içeyim hemen yatacağım

adcım sorma hergün sarılıp yatıyor cadı bugün de bayılttı beni sanırım ben de çok yorgun oluyorum sızıp kalıyorum çünkü melis de zor uyuyor o uyuyana kadar ben kendimden geçiyorum. Akılveriş harika birşey tebi keşke sürekli yapabilsek.

dosbacım 100 gr da 100 grdır. cumaya kadar o 500 olur merak etme, ramazanda kilo vermek bile mucizevi bir şey bence. Hiç ömoralini bozma tatlım.
şu değişim listesini vermen iyi olmuş ben de dikkat edeceğim. Bayramdan kilo almadan dönelim kızlar 100 grcık için bir hafta uğraşıyoruz 1 günde geri almayalım.

bhrcım görmezden duymazdan gel tatlım. Bir de şöyle düşün bazen isteklerini duygularını yanlış ifade edebiliyorlar ama ailelerimiz bizleri en çok seven varlıklar. O yüzden boşver söylesinler sen duyma. Annenin kilosu da azmış ne güzel, zayıf annelere bayılıyorum.
Bi de çok abartmışsın yediklerindekaydirigubbakcemile, bol bol su içip çaylarını içip telafi etmişsindir umarım.

patborim tebrikler, 500 gr harika hihoyyyt Anne nasıl 7 kilo vermiş ne güzel ya:kedi:

karamanlim zaman zaman hepimizin yazdıklarına cevap yazılmıyor bu da çok normal hiç alınma zaten senin geldiğin zamanlarda burada olan kişi sayısı oldukça az, seni tanımıyorlar olabilir. Sen de daha sık gel muhabbete katıl kendini hatırlat canım sık sık.

melankolim bence sen de dışarısı için iyi yemişsin.

melzeyitim ne kadar akışmış forması Allah tamamına erdirsin en güzel derecelerle tüm okulları bitirsin inşallah çok başarılı olsun.

kızlar ben de iftarda annemlerdeydim .çok yapmıştı.

çorba, bulgur pilavı mantarlı tavuk (her ikisini de biraz fazla yedim sanırım herzamankinden), salata
tatlı olarak virgül şeklinde kadayıflardan vardı ben virgülün göbeğini değil ucunu aldım o da 2 çatal eder sanırım. Suyumu içtim.

şimdi sahurumu yapacağım.

dün çok şişmiştim baskülde çok fazlaydım sahurda çok su çay süt flan içtim sabaha kadar wcye taşındım işten eve geldiğimde 60.1dim muhtemelen 59lu kilolara düşmüşümdür iftara kadar ama annemlerdeydim tartılamadım bakalım bugün ne olacak.

meliscim oldukça yoğunsun canım... bi süre sonra düzenini sağlarsın... bi de şimdi ramazan,bayram derken hiç bişeyin düzeni yok...ehh haliyle bu düzensizlik bebişlere daha çok yansıyor...
benim kilom iftardan sonra tam 1 kilo fazla çıkıyor en iyisi iftardan önce tartılmak ama tek korktuğum nokta bayramdan sonra kimse o kadar boş mideyi bulamayacağı için herkes kilo almış gibi gözükecek...
mesela benim kk'ya kendi tartımı yazıyorum ama diyetisyen de sabah tartıldığım için daha farklı çıkıyo (

evet inşallah ramazandan sonra düzenimizi kurarız.
dosbacım sabah fazla çıkmamız çok normal çünkü birkaç saat önce sahur yapmışız. Ama normal zamanda öle olmayacak en son akşam 7de yemeyi bırakırsak sabah 7ye bile 12 saat olur.
o da şimdiki zamanla aynı şeye geliyor 4.30da sahur yesek akşam 4.30da tartılsak aynı.
nasıl ince hesaplar peşindeyim ama 100 gr fazla çıkmamak için.

şimdi suyumu içiyorum.

ilk günaydın benden olsun,
günaydınlarrrrr, güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle.

acıbiber uzun zamandır yoksun merak ettim.
zenincim iyimisin, dün ilk defa gelmedin merak ettim.

canım sen çok güzel kilo verdin.kalanlarıda atacağına eminim.eşinin ailesi bence çok şaşıracak,ve iştah falan kalmıcak.inşallah hayatım üzülmeyelim.
bu arada iftardan önce tartılayım dedim 500 gr vermiş görünüyorum... haftasonu şimiştim biraz..bu hafta hiç vermem sanıyordum ama çok şükür vermişim
tebrikler :lepi:
canııııım yerim ben seni,kıyamam. Allah kavuştursun hayatım.tekrar görüşmelerinizi nasip eylesin dilerim. seni unutmak mümkünmü. opuyorumnanaktan

afiyet olsun hayatım alsana oklava klava: kaydirigubbakcemile3

baharcım mantının üzerine çok su içtiysen tabağındakinden çok midendeki şişirir :CüvCüv: biliyin dimi hayatım. aksi gibide suya çeker kaydirigubbakcemile3

canım ödem oluşunca hemen atamıyorum... malum ben kortizon kullandığım için vücudum su tutuyor bi de bu şişkilnliğin üzerine yolculuk yapacağım... kısacası bayramda şişkin olmak istemiyorum
inşallahşişkilik olmaz hayatım. :Saruboceq:

ah canım sorma yaa..ramazan bitsin inşallah düzenimiz oturacak..
ama annem ramazanda 7 kilo vermiş kadıncağız..biraz zorlanıyor sanırım..şimdi benden 4 kilo zayıf -tatlicadiarzu-
vücudu susuz kalıyor ya,iftardan sonra da bol su içsin annene söyle hayatım. ödem falan hepsini atmıştır o şmdi.

afiyetolsun melisim. ne oldu bize böyle ramazan sonu iştahlar açıldı. bayramdan korkuyorum açıkçası. fisfisfis
ilk günaydın benden olsun,
günaydınlarrrrr, güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle.

acıbiber uzun zamandır yoksun merak ettim.
zenincim iyimisin, dün ilk defa gelmedin merak ettim.
günaydın hayatım sağol. opuyorumnanaktan

günaydınnnnn a.s.
sanada günaydın canım benim. opuyorumnanaktan

günaydın kızlar akşam yine kaynatmışsınız giremedim akşam malum kadir gecesi dolayısıyla iptaldim bu arada ben kilo almış görünüyorum anlam veremiyorum sabah şok oldum 2 kilo almış görünyorum anlam veremiyorum artık vücuduma gerçi bu hafta hiçç dikkat etmedim sinirden yedim galiba

bendende herkese günaydınlar. inşallah herkes güne güzel başlamıştır. benim idare eder. dünkü kandil mesajları için tüm arkadaşlarıma teşekküler. dün akşam iftardan sonra oğluşuma banyo yaptırdık.sonra dedim mutfak dolaplarımı silerim. sonra rahat rahat ibadet ederim dedim. dedim ama nerdee.oğluşumla yatakta oynarken ben sızıp kalmışım.gözlerimi bir açtım saat 2 olmuş. haydaaa gitti bütünplanlar.okadar uyuyunca sabahakadar dönüp durdum. haliyle akşam yeşilçay içemedim su içemedim. bugünde malesef niyetli değilim. sabah kahvaltı ettim ama çok az peynir reçel yedim 2 fincan çay içtim,birazcıkda pide. ben asıl dün akşam yediklerimi yazayım oklavaları çıkarın kızlar.
yarım tabak çorba.1tabak pilav, 5 ad köfte ve 2 ad.şekerpare. dün tam kıtlıktan çkmış gibiydim. çok üzgünüm ama yedim bütün oklavaları ben hakediyorum. inşallah bugün daha dikkatli olacam.işlerimide yapıcam. neyse şimdilik çıkıyorum patron geldi biraz çalışayım.öpüyorum hepinizi.

canım ben de anlam veremedim neden oldu acaba.

off ya bizi nasıl da sızdırıyorlar fena şeyler kendileri uyurken bizi de uyutuyorlar. Ben de sızınca ibadetlerimi sahura bıraktım. Hepinize dua ettim.
Güzelim tartılmaya 1 gün kala ne oldu böyle :tomato:

ekmek ve yağı yemezsin işte ne güzel yerine kombin edersin diğerlerini böylece bir şey değişmemiş olur canım ben de bu bayram dikkat edeceğim buna

ben zayıf annelere şimdilik bayılmıyorum ne yazıkki benden zayıf durması gıcık ediyo beniii kaydirigubbakcemile3
evet yediklerimde abarttım canım farkındayım telafi için bir fincan form çay bir fincan yeşil çay içtim 1 litre su içtim,sahurda da domates salatalık az peynir 3 zeytin 1 dilim kepek ekmeği yedim 1 bardak da tek şekerli çay içtim 1 litre suyumu da içtim yattım sahur hafifti ama wc yolları aşındı cidden bir daha iftardan hemen sonra içebildiğim kadar içicem uykumun en güzel yerleri uyanıp yatmaktan heba oldu valla :sm_confused:

hakettim ben bu oklavayı ama sahurda toparladım bugün de en az yarım saat yürüycem mantı konusunda hakkaten daha önce yediğimin çeyreğini yedim canım ve o bile şişirdi inşallah gün gelir tadımlıkla bile doyar hale gelir şu midem :kedi:

canım çok mu tuz tüketiyorsun farkında olmadan acaba yoksa belki midende bir sorun vardır belki de metabolizma hızın düşmüştür bi uzmanla görüş istersen

tartı gününden önce hepimiz kaçamaklar yaptık valla bakalım nasıl yansıyacak bu tartıya yine de afiyet olsun canım yerimseniben

off ya bizi nasıl da sızdırıyorlar fena şeyler kendileri uyurken bizi de uyutuyorlar. Ben de sızınca ibadetlerimi sahura bıraktım. Hepinize dua ettim.
Güzelim tartılmaya 1 gün kala ne oldu böyle :tomato:

saol canım benim inşallah Allah tüm dualarımızı kabul eder :Saruboceq:

merhaba canım seninle pek karşılaşamadık ben topiğe girdiğimde sen yoktun yoksa diğer arkadaşlarla olduğu gibi seninle de sohbet keyifli olurdu eminim ki..
evet canim pek karsilasmadik ben izindeyken sen katrildin galiba bundan sonra insallah dah cok görüsürüz
meliscim bundan sonra daha sik girmeye calisacagim izinde pek vaktim olmadi ben bu aralar biraz da cok duygusalim galiba her izinden sonra oluyor ordayken evimi özlüyorum burdayken orayi hele birde bu sene yegenimi görünce onu birakip gelmek bana com zor geldi

adcim cok sagol bir tanem iyiki varsiniz opuyorumnanaktansizlerle konustugum zaman kendimi türkiye de gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…