merhaba arkadaşlar bugün kendimi daha huzurlu hissediyorum dışarı çıktım 1 saat falan dolaştım akşamım da oldukça hafif geçti yazayım:
1 kase çorba
3-4 yemek kaşığı taze fasülye
2 yemek kaşığı pilav
bol salata
yarın tartılacağım bakalım beni ne sürprizler bekliyor tartıda sositososito
melankoli canim sen nasilsin seninle fazla görüsemedik ama insallah bundan sonra daha cok burda olacagim
hanımlar merhaba, bugünlerde burda nette bir sorun var dün akşam siteye birtürlü giriş yapamadım...
yarında misafirlerim geliyor netten uzak kalabilirim... beni bu hafta izinli sayarmısınız?
kızlar acıbiber,emirel,sho.. nerde??
sho sanırım nöbetteydi,emirel izinli mi?? acıbiber niye uğramıyor??
bende yazayım iftarımı,bir kepçe çorba iki kaşık pilav yanına notuttan bikaç tane koydum suyu yok salatalık yanına iki ince dilimde ev böreği yedim ve yarım litre su içtim,birazdan yeşil çayımı demliycem bana eşlik eden olur herhalde değil mi şekerlerCADIARZUhihoyyyt
va bende tartıldım 72,5 çıktım çok sinir oldum bakalım yarına bişey değişecek miCADIARZU
melankolim ben çıkıyorum iyi gedceler sana,kendimi yorgun hissediyorum bir de sahura kalkacağım.
öpüyorum, tatlı rüyalar.
melankoli canım yettim gariii..canım bu gün pek kimseler uğramamış..beni de oğlum rahat bırakmadı.şimdi kucağımda ancak yazabiliyorum.
ben de iftarda 1 porsiyon et yemeği
3-4 kaşık erişte
1 bardak meyve suyu içtim
biraz fazla kaçtı..yeşilçayı mı da içemedim daha
kuşburnu içtim 1 kupa
bu gün benim de canım sıkkın ya...
yani dün 72,2 çıktım bugün 72,5 çıktım :S anlamadım yaaaa yarına bakalım nolcak,gece sahur menü yine aynı bir bardak sür ve bir elma alabildiğimce de sukaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?