Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba arkadaşlar bugün kendimi daha huzurlu hissediyorum dışarı çıktım 1 saat falan dolaştım akşamım da oldukça hafif geçti yazayım:
1 kase çorba
3-4 yemek kaşığı taze fasülye
2 yemek kaşığı pilav
bol salata
yarın tartılacağım bakalım beni ne sürprizler bekliyor tartıda sositososito

canım gerçekten çok hafif olmuş afiyet olsun
bakalım yarın gerçekten neler olacak tartıda bizi :uhm: bende çok merak ediyorum

bende yazayım iftarımı,bir kepçe çorba iki kaşık pilav yanına notuttan bikaç tane koydum suyu yok salatalık yanına iki ince dilimde ev böreği yedim ve yarım litre su içtim,birazdan yeşil çayımı demliycem bana eşlik eden olur herhalde değil mi şekerlerCADIARZUhihoyyyt

hanımlar merhaba, bugünlerde burda nette bir sorun var dün akşam siteye birtürlü giriş yapamadım...
yarında misafirlerim geliyor netten uzak kalabilirim... beni bu hafta izinli sayarmısınız?

tamam zenincim ama özletme kendini çabucak dön kilonu aynoı geçerim izinli yazmam haftaya dönersin herhalde.

kızlar acıbiber,emirel,sho.. nerde??
sho sanırım nöbetteydi,emirel izinli mi?? acıbiber niye uğramıyor??

emirel izinli canım, acıbiberi ben de merak ediyorum.

canım iyi gidiyorsun hiç tartılmadın mı? yarın tartılırız iftar öncesi.

herkesin kilosunu çok merak ediyorum.
ben bu hafta pek iyi değilim bugün iftar öncesi geçen haftayla aynı çıktı morwalim bozuldu yarına bari 200 gr fala gitmiş olsa.

melankoli canım yettim gariii..canım bu gün pek kimseler uğramamış..beni de oğlum rahat bırakmadı.şimdi kucağımda ancak yazabiliyorum.
ben de iftarda 1 porsiyon et yemeği
3-4 kaşık erişte
1 bardak meyve suyu içtim
biraz fazla kaçtı..yeşilçayı mı da içemedim daha
kuşburnu içtim 1 kupa
bu gün benim de canım sıkkın ya...

yani dün 72,2 çıktım bugün 72,5 çıktım :S anlamadım yaaaa yarına bakalım nolcak,gece sahur menü yine aynı bir bardak sür ve bir elma alabildiğimce de sukaydirigubbakcemile3

canım sana ne oldu neden canın sıkkın?mafoldumben
çok kaçmamış bence.

yani dün 72,2 çıktım bugün 72,5 çıktım :S anlamadım yaaaa yarına bakalım nolcak,gece sahur menü yine aynı bir bardak sür ve bir elma alabildiğimce de sukaydirigubbakcemile3

bazen vücud su tutuyor, belki bugün iner canım sıkma canını.

ben de sahurumu yaptım yatacağım birazdan.
peynir, pide, azıcık bal ve form çay. süt ve şimdide suyumu içiiyorum.
yarına umarım 59.5 çıkarım.

günaydın canım nasılsın?
dün akşam yoktun, dün akşam ben sızmamak için kızımı odasında uyuttum beraber yatmadık ama ben geldim melankoli dışında kimsecikler yoktu sonradan da patbori gelmiş ben kaçırdım.

akşam yorgundum giremedim... yavaş yavaş hazırlık yaptım bi kaç ütü vardı...
şimdi de sahurumu yaptım yatacağım canım
sen nasılsın?? yarında dersin var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…