bende anlamadım melisim bugün ceza verdim kendime.az yemek bol su.off ya bizi nasıl da sızdırıyorlar fena şeyler kendileri uyurken bizi de uyutuyorlar. Ben de sızınca ibadetlerimi sahura bıraktım. Hepinize dua ettim.
Güzelim tartılmaya 1 gün kala ne oldu böyle :tomato:
ne güzel toparlayabilmişsin hayatım bende bugün iş çıkışı epey yürümeyi düşünüyorum.anca telafi ederim sanırım. inşallah kilo almamışızdır. :Saruboceq:hakettim ben bu oklavayı ama sahurda toparladım bugün de en az yarım saat yürüycem mantı konusunda hakkaten daha önce yediğimin çeyreğini yedim canım ve o bile şişirdi inşallah gün gelir tadımlıkla bile doyar hale gelir şu midem :kedi:
tartı gününden önce hepimiz kaçamaklar yaptık valla bakalım nasıl yansıyacak bu tartıya yine de afiyet olsun canım yerimseniben
sende iyiki varsın hayatım.sıksık gel iyiolur kafa dağıtırsın. opuyorumnanaktanadcim cok sagol bir tanem iyiki varsiniz opuyorumnanaktansizlerle konustugum zaman kendimi türkiye de gibi hissediyorum
canım tuzu sonradan eklenen yemeklerin böbreklere zararı olduğunu duymuştum.yani tuzu ekliyoruz tam erimeden yemeği yiyoruz. yemek ne kadar sıcak olsada zararı var biliyorum.o yüzden yemeklere az ve pişerken tuz koyun diyorlar. ben onların yalancısıyım. :1shok:baharcığım midemde evet bi sorun var tuzlumuyiyorum bilmiyorum ki kayınvalidem yapıyor yemekleri gerçi otuzsuz yapıyorbende tuz ekliyorum galiba ondan
evet canim pek karsilasmadik ben izindeyken sen katrildin galiba bundan sonra insallah dah cok görüsürüz
baharcığım midemde evet bi sorun var tuzlumuyiyorum bilmiyorum ki kayınvalidem yapıyor yemekleri gerçi otuzsuz yapıyorbende tuz ekliyorum galiba ondan
ne güzel toparlayabilmişsin hayatım bende bugün iş çıkışı epey yürümeyi düşünüyorum.anca telafi ederim sanırım. inşallah kilo almamışızdır. :Saruboceq:
hheeeeyt beee çekilin melankoli geliyor. yürü kız melankoli kim tutar seni.selam şekerler,sahurda ne yediğimi yazayım hemen bir tane ortaboy elma ve bir bardak ılık süt ve 1lt den fazla su içtim,bu kadarcıka.sakşama da hafif geçircem inş. cumayı merak ediyorumCADIARZU
ne güzel dengeliyorsun yediklerini inşallah gidesiye kadar biraz daha verirsin hayatım. :Saruboceq:selam kızlar
dışarda işlerim vardı halledip geldim
sahurum benim hep aynı sadece ekmeği ve sütü yarıya indirdim yumurtay çıkardım
akşam da hafif atlatmam lazım çünkü yarın ve diğer zamanlarda kayseride olcam... bugün biraz daha gitmiş gibi görünüyor ama bakalım ??
hheeeeyt beee çekilin melankoli geliyor. yürü kız melankoli kim tutar seni.:Saruboceq:
canım ya ben sahurda bişeyler yememe ragmen çok zorlanıyorum..meyve ve sütle iyi idare ettin..ama cuma günü ipler kopacak..dönüşün muhteşem olacak..selam şekerler,sahurda ne yediğimi yazayım hemen bir tane ortaboy elma ve bir bardak ılık süt ve 1lt den fazla su içtim,bu kadarcıka.sakşama da hafif geçircem inş. cumayı merak ediyorumCADIARZU
hadi bakalım sevindim biraz daha vermeneselam kızlar
dışarda işlerim vardı halledip geldim
sahurum benim hep aynı sadece ekmeği ve sütü yarıya indirdim yumurtay çıkardım
akşam da hafif atlatmam lazım çünkü yarın ve diğer zamanlarda kayseride olcam... bugün biraz daha gitmiş gibi görünüyor ama bakalım ??
koçum potbori ve dosbacım nasıllar bugün?zemuszemus
az kaldı canım sabıradcığım doğru söylüyosun sonradan katılan tuzla zaten yemeğin tadıda olmuyor ama ne yapalım iki günüm kaldı idare ediyorum ben yemeklerime az tuz kullanırım ama yemeğin tadı olur böyle kötü oluyor haftaya spora da başlarım başımda ki dert bir bitsinde kızlar sizler nasılsınız aşağıda gördüm hepinizi
Saol canım iyiyim... birazdan mutfağa gireceğim yarın yola çıkıyorum nasipse... yarına hiç yemek kalmayacak şekilde bişiler yapmam lazım... işim biraz zor :))koçum potbori ve dosbacım nasıllar bugün?zemuszemus
adcığım doğru söylüyosun sonradan katılan tuzla zaten yemeğin tadıda olmuyor ama ne yapalım iki günüm kaldı idare ediyorum ben yemeklerime az tuz kullanırım ama yemeğin tadı olur böyle kötü oluyor haftaya spora da başlarım başımda ki dert bir bitsinde kızlar sizler nasılsınız aşağıda gördüm hepinizi
hadi bakalım sevindim biraz daha vermene
adcığım doğru söylüyosun sonradan katılan tuzla zaten yemeğin tadıda olmuyor ama ne yapalım iki günüm kaldı idare ediyorum ben yemeklerime az tuz kullanırım ama yemeğin tadı olur böyle kötü oluyor haftaya spora da başlarım başımda ki dert bir bitsinde kızlar sizler nasılsınız aşağıda gördüm hepinizi
karamanlım canım msn açık kalmış görüşemedik umarım iyisindir kızımla ilgili iyi dileklerin için teşekkürler
canım şimdiden saol ama yarın burda olurum hem gidincede en azından bi kerecik uğrarımhayırlı yolculuklar dosbacım inş. güzel bir bayram tatili geçirirsin,eşin mız mız değilse yemeklerde aparatif şeyler hazırla iftara hem biter hemde yemek telaşın olmaza.s
hanımlar merhaba, bugünlerde burda nette bir sorun var dün akşam siteye birtürlü giriş yapamadım...
yarında misafirlerim geliyor netten uzak kalabilirim... beni bu hafta izinli sayarmısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?