Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

baharcığım midemde evet bi sorun var tuzlumuyiyorum bilmiyorum ki kayınvalidem yapıyor yemekleri gerçi otuzsuz yapıyorbende tuz ekliyorum galiba ondan

off ya bizi nasıl da sızdırıyorlar fena şeyler kendileri uyurken bizi de uyutuyorlar. Ben de sızınca ibadetlerimi sahura bıraktım. Hepinize dua ettim.
Güzelim tartılmaya 1 gün kala ne oldu böyle :tomato:
bende anlamadım melisim bugün ceza verdim kendime.az yemek bol su.
duaların için sağol hayatım Allah kabul eylesin inşallah. :Saruboceq:
ne güzel toparlayabilmişsin hayatım bende bugün iş çıkışı epey yürümeyi düşünüyorum.anca telafi ederim sanırım. inşallah kilo almamışızdır. :Saruboceq:

adcim cok sagol bir tanem iyiki varsiniz opuyorumnanaktansizlerle konustugum zaman kendimi türkiye de gibi hissediyorum
sende iyiki varsın hayatım.sıksık gel iyiolur kafa dağıtırsın. opuyorumnanaktan

baharcığım midemde evet bi sorun var tuzlumuyiyorum bilmiyorum ki kayınvalidem yapıyor yemekleri gerçi otuzsuz yapıyorbende tuz ekliyorum galiba ondan
canım tuzu sonradan eklenen yemeklerin böbreklere zararı olduğunu duymuştum.yani tuzu ekliyoruz tam erimeden yemeği yiyoruz. yemek ne kadar sıcak olsada zararı var biliyorum.o yüzden yemeklere az ve pişerken tuz koyun diyorlar. ben onların yalancısıyım. :1shok:

evet canim pek karsilasmadik ben izindeyken sen katrildin galiba bundan sonra insallah dah cok görüsürüz

inşallah canım her zaman katıl bize burda hepimizin çeşit çeşit sıkıntıları var birbirimizle bir nebze olsun paylaşarak üstesinden gelmeye çalışıyoruz :teselli:

tuzu tamamen bıraksak aslında ne güzel olur di mi ama onsuz da anlaışılmıyor işte yediğin yemeğin tadı inşallah kurtulursun canım şişkinliklerinden

ne güzel toparlayabilmişsin hayatım bende bugün iş çıkışı epey yürümeyi düşünüyorum.anca telafi ederim sanırım. inşallah kilo almamışızdır. :Saruboceq:

evet canım sahurda biraz dengeledim dünü bugün de hava kapalı inşallah yağmur başlamazsa yürüyüşe çıkacağım bende

selam şekerler,sahurda ne yediğimi yazayım hemen bir tane ortaboy elma ve bir bardak ılık süt ve 1lt den fazla su içtim,bu kadarcıka.sakşama da hafif geçircem inş. cumayı merak ediyorumCADIARZU

selam kızlar
dışarda işlerim vardı halledip geldim
sahurum benim hep aynı sadece ekmeği ve sütü yarıya indirdim yumurtay çıkardım
akşam da hafif atlatmam lazım çünkü yarın ve diğer zamanlarda kayseride olcam... bugün biraz daha gitmiş gibi görünüyor ama bakalım ??

selam şekerler,sahurda ne yediğimi yazayım hemen bir tane ortaboy elma ve bir bardak ılık süt ve 1lt den fazla su içtim,bu kadarcıka.sakşama da hafif geçircem inş. cumayı merak ediyorumCADIARZU
hheeeeyt beee çekilin melankoli geliyor. yürü kız melankoli kim tutar seni.
ne güzel dengeliyorsun yediklerini inşallah gidesiye kadar biraz daha verirsin hayatım. :Saruboceq:

inş. adcım ... sen nasılsın ...nasıl gidiyor... yağış var mı?? bugün burası hep kapalıydı ama yağmadı

adcığım doğru söylüyosun sonradan katılan tuzla zaten yemeğin tadıda olmuyor ama ne yapalım iki günüm kaldı idare ediyorum ben yemeklerime az tuz kullanırım ama yemeğin tadı olur böyle kötü oluyor haftaya spora da başlarım başımda ki dert bir bitsinde kızlar sizler nasılsınız aşağıda gördüm hepinizi

canım ya ben sahurda bişeyler yememe ragmen çok zorlanıyorum..meyve ve sütle iyi idare ettin..ama cuma günü ipler kopacak..dönüşün muhteşem olacak..
yalnız oruçlular isterlerse perşembe iftar önceside tartılabiliyo.(daha az çıkıyoruz)

hadi bakalım sevindim biraz daha vermene
koçum potbori ve dosbacım nasıllar bugün?zemuszemus

iyi canım valla hiç yazasım yoktu ama muhabbeti kaçırmak istemedim..çok zorlanıyorum bu gün akannehir

az kaldı canım sabır

koçum potbori ve dosbacım nasıllar bugün?zemuszemus
Saol canım iyiyim... birazdan mutfağa gireceğim yarın yola çıkıyorum nasipse... yarına hiç yemek kalmayacak şekilde bişiler yapmam lazım... işim biraz zor :))

saol canım iiyiz... evet tuzu sonradan katınca güzel olmuyo... neyse 2 güncük kalmış sık biraz daha dişini... sonra rahatlarsın inş.
hem spor insanı mutlu ediyor bende bayramdan sonra tam gaz başlıyorum

hadi bakalım sevindim biraz daha vermene

gram gram veriyorum işte... ben zaten bi hafta verdiysem diğer hafta kesin garmlarla uğraşıyorum ya alıyorum ya veriyorum

hayırlı yolculuklar dosbacım inş. güzel bir bayram tatili geçirirsin,eşin mız mız değilse yemeklerde aparatif şeyler hazırla iftara hem biter hemde yemek telaşın olmaza.s

potborim bende bilmiyorum ama karnım acıkmıyo ve susamıyorumda çok rahatım rahatsız eden hiçbişey yok iftara yakın tartılcam bakalım bişeyler farketmiş mi basküldeCADIARZU

iyiyim canım sağolasına.svalla ben alıştım az tuzlu yemeğe babam tansiyon hastası olduğu için evde yemekler hep az tuzlu pişiyo zaten tuz da zararlı dğeil mi,bende bayramdan sonra yürüyüşüme geri dönücem zaten ev tatilimde sona eriyo iş başı yani

karamanlım canım msn açık kalmış görüşemedik umarım iyisindir kızımla ilgili iyi dileklerin için teşekkürler

evet canim öglen bir ara girdim baktim msn in acik sadece bir merhaba yazdim cevap gelmeyince olmadigini analdim zaten cok oldu görüsemedik nasilsin
melankoli canim sen nasilsin seninle fazla görüsemedik ama insallah bundan sonra daha cok burda olacagim

hanımlar merhaba, bugünlerde burda nette bir sorun var dün akşam siteye birtürlü giriş yapamadım...
yarında misafirlerim geliyor netten uzak kalabilirim... beni bu hafta izinli sayarmısınız?

hayırlı yolculuklar dosbacım inş. güzel bir bayram tatili geçirirsin,eşin mız mız değilse yemeklerde aparatif şeyler hazırla iftara hem biter hemde yemek telaşın olmaza.s
canım şimdiden saol ama yarın burda olurum hem gidincede en azından bi kerecik uğrarım
iftar konusunda eşimde benimle diyete girdi :)) onunda çoook fazlası var ve 12 kilo verdi :))laf aramızda hep kilo vermesini isterdim ama benden çook yiyor ama benim listemle çok daha fazla veriyor:)) birazcık kıskanıyorum :))

hanımlar merhaba, bugünlerde burda nette bir sorun var dün akşam siteye birtürlü giriş yapamadım...
yarında misafirlerim geliyor netten uzak kalabilirim... beni bu hafta izinli sayarmısınız?

canım hoşgeldin... evet bu hafta özlettin kendini... melis durumunu değerlendirir... kolay gelsin...

hemen iftarımı da yazayım
2 hurma
1cup çorba
25gr pide
110gr çupra (90 olması lazımdı ama daha da parçalayamadım)
salata
1 light cola
şimdi de çayımı demliyorum yatmadan da form çayımı içerim

kızlar acıbiber,emirel,sho.. nerde??
sho sanırım nöbetteydi,emirel izinli mi?? acıbiber niye uğramıyor??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…