Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende gobek icin birseyler yapmak istiyorum ama bakalim
sen inttenmi yapiyon platesi yoksa dvd felanmi
linkse bana yolla orti

prensesss016 // 14 // ?
Sevda_M // 17 // 13
48to38 // 46 // 19
dontpanic // 30 // 26
lafraise // 14 // 29
beril77 // 23 // 53
betuld // 12 // 2
Arzu_54 // 8 // 11

hayırlı geceler arkadaşlar.nasılsınız ? misafirlikden yeni geldim menümü yazmakda geç kaldım özür dilerim hepinizden.

BUĞÜN MENÜM.

SABAH:
BİR DİKİM CAVDAR EKMEĞİ
İKİ YEŞİL DOLMA ZEYTİN
BİR TANE HASLANMIŞ YUMURTANIN BEYAZI
İKİ ÜÇ CATAL PEYNİR
DOMATES SALATALIK.

ARA ÖĞÜN:
BİR SALATALIK

ÖĞLE:BİR KASE MERCİMEK ÇORBASI
SALATA
BİR DİLİM KEPEK EKMEĞİ

AŞKAM:
BİR KÜÇÜK TABAK İSPANAK YEMEĞİ
KÜCÜK KASE CORBA
4 KAŞIK YOGURT
YARIM DİLİM CAVDAR EKMEĞİ

İKİ BARDAK YEŞİL CAY.
GÜN İÇİNDE 2 LİTRE SU.
YARIM SAAT SPOR

Arzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu çok yedimmmmmmmmmmm

.

Kızlar cok hastayım gecmisi okudum alıntılayamadım özür dilerim hic takatim yok

Gülçin cim cokk tesekkürlerr cok incesin :)) :98:

Tugbisim agla diye mi yazdım kızzz aglama kıyamam kuzumm :)

Berilim hayırlı olsun yavrum cok sevindim :)

bende gobek icin birseyler yapmak istiyorum ama bakalim
sen inttenmi yapiyon platesi yoksa dvd felanmi
linkse bana yolla orti
yok ortim ya sabahdan beri o kadar vakit ayırdım linkler fos çıktı ben hersabah yapıyorya beyaz tvde saat 10 da bakarak yapıyorum canlı yayın nettende tekrarları var tavsiye ederim bi dene istersen
prensesss016 // 14 // ?
Sevda_M // 17 // 13
48to38 // 46 // 19
dontpanic // 30 // 26
lafraise // 14 // 29
beril77 // 23 // 53
betuld // 12 // 2
Arzu_54 // 8 // 11
emeğine sağlık doğum günü kızı anlat bakalım nasıl geçti günün

afiyet olsun ismin arzu sanırım çok güzel olmuş menün

bişey değil kuzucum hayırdır ne oldu sana nazarmı değdi maşallah gelin adayımıza niye hastasın ecemcim soğuk algınlığı falan mı

bekleyim diyorum ama benim kuzular uyuyacak mamlşarını yedirip yataklarını açaıp yatırıyım artık sabah erkenciyim malum kitapda okuyamadım bugün :44:
bugünlük benden bu kadar planlarıma göre yarn erkenden kalkıp 68 dak spor berilcim leslie yapacağım sonra kızım okula bende oğluşumla kursa gideceğim yazık yavrum hergün kursta kadınlarla tuhaf tuhaf poposunu sallıyor ayy ayyyyyyy deyip duruyor çocuklarda hep kız yanındabebeklerle oynuyor yavrucum
herkese iyi geceler dilerimmmmmm

Kızlar şöyle bi bakıp çıkayım dedim ama alıntı yapmadan da duramıyorum ki İlla laf söyleyeceğim birilerine

Evdeyim kuZucanlarım kimsecikler kalmamış şimdi menüm:
Sabah:
2 dilim tam tahıllı ekmek arasına yağından arıtılmış sucuk

Öğlen:
1 kaşık havuçlu salata

Akşam:
1 bardak süt ve ceviz :)

Nihal'cim tamam canım az yemiş olabilirsin ama unutmaki zayıflamak az yemek değil. Asla ve asla bir daha senden böyle bir menü görmek istemiyorum. Takımdaki herkesin önce sağlığına dikkat etmesi lazım. Ben bu menüyü görmemiş olayım, sende bir daha böyle menüler yazma

En son halini biliyorsun zaten Gülçin'cim diyecektim ki sen o zamanlar yoktun takımda. Kısa kestirmiştim saçlarımı kızılı kapatabilmek içinde bir kat koyu kahve boyatmıştım. Boyadan kısa bir süre sonra hamile olduğumu öğrendim. Sonra denize gittik doğal olarak saçlarımın rengi iyice açıldı. Şuan dipleri koyu uçları sarıya yaklaştı. Allaha şükür çok çirkin durmuyor ama yinede doğumda daha güzel görünmek istiyorum

Ben hep ağda yaptırıyorum Beril'cim allaha şükür bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. En yakın anne sen sayılırsın takımda gerçi bende tecrübeli sayılırım ama yinede senden fikir isteyebilirim. Sonuçta benim doğumumun üstünden 7 yıl geçti. Çoğu şeyi hatırlamıyorum bile. İnşallah kazasız belasız kucağıma alırım sağlıklı sıhhatli bir şekilde. Gerisi hiç önemli değil. Bu kez bende kolay toparlanacağımı düşünüyorum.

Eş konusunda da aynen katılıyorum sana ve kendimi dünyanın en şanslı kadınlarından biri olarak görüyorum. Allaha şükür herşeyiyle mükemmel bir eşe sahibim

Çok etkileyici bir hikaye Gülçin. Çok anlamlı. Süper kilo vermiş. Bazen ufak bişey bile bir kıvılcım oluyor başlayabilmek için.

Arzu'cum menün gayet güzel olmuş canım ama sadece menünü yazmış çıkmışsın. Bundan sonra geldiğinde lütfen en son mesajından itibaren geçmişi oku ve diğer arkadaşlarının menülerine yorum yap. Sadece kendi menünü yazmakla bitmiyor biliyorsun.

Kuzum benim geçmiş olsun hayırdır neyin var? Nazar mı değdiler yoksa? Dikkat et kendine. Güzelce dinlen. Eğer soğuk algınlığı gibi bişeyse ıhlamur limon ve tarçın üçlüsünü dene. Çok iyi geliyor.

Ayyy kıyamam ben yaaaaaa. Çok götürme Gülçin'cim kadınların içine. Erkek çocuğu bide sanırım seninkisi 2 yaşına yakın. Bir süre sonra cinsiyet kavramına merak sarmaya başlayacak. Kadınların arasında daha dikkatli olmak lazım. Sanada kolay gelsin yoğun bir gün olacak senin için

prensesss016 // 14 // ?
Sevda_M // 17 // 13
48to38 // 46 // 19
dontpanic // 30 // 26
lafraise // 14 // 29
beril77 // 23 // 53
betuld // 12 // 2
Arzu_54 // 8 // 11

Ecem'cim ellerine sağlık canım hasta hasta bide bununla uğraşmışsın.

Ebru, Gül ve Nihal mesaj sayılarınız eksik canım. Biran önce bana özelden mesaj atın yoksa hafta sonuna sıfır olarak geçecek haberiniz olsun.

Gül dedim de ben Gül'ü göremedim bugün, umarım bir sorun yoktur. Eski mesajlarda bişeyler söyledide ben mi kaçırdım yoksa hiç gelmedi mi bugün :44:

Son düzenleme:

Dünün telafisi aslında dün bahsettiklerimde çok azar azardı ama olsun herkes çevremdeki nasıl zayıfladığımı soruyor :) bu da beni gaza getiriyor hatta bana yeter bu kadar diyen bile var :)
Ama yook 10 kg var gidecek :)

bayıldııımmm bunlara bennnn cok güzel olmussss ellerine saglıkk birde missss giibi kokarlarrr ohh sabun kokusuna bayılıyorummm

Soguk algınlıgı olabilir ama anlamadım ki bende hic halim yok ellerim uyusuyor kafamı hep yastıga koymak istiyorumm yarın okulda varr insallah sabaha gecerr

ayy tesekkürrr ederimm hic bilmiyorum ki canım benim bir anda oldu önce soguk algınlıgı diye düsündüm ama ellerim uyusuyor birde az önce nefesim daraldı midemde bulanıyor hic halim yok hep uyumak istiyorum insallaah gecer bir an öncee..

ikinizde nazar deyince aklıma geldi bugün misafirimiz vardı kahvaltıda kızın boyuda benimle aynıydı ama 54.5 kiloymus ama herkes benim daha zayıf göründügümü söyledi ayy ne kötüyüm hemen icimde fesatlık biseyler cıkarmaya calısıyorum :)

Asıl gelme amacım Tugba dan mesaj var :)

Bilgisayarı bozulmuss babasının arkadasına tamire bırakmıslar diger bilgisayarın kasasıda tamirdeymis giremiyormuss babasının arkadası yarın aksama kadar hallederim demis insallah yarın aksam gelecekmiss size söylememi istedi birde notu var :))'' Kendinize cok iyi bakın '' :))

Rica ederim ne demek.. :)

Benim Gül ile pek bilgim yok dün ve bugün gözden kacırdıgım seyler olabilir

Allahımmmmm ne yapsam olmuyo bana bi liste örneği yapın lütfen ne yiyeceğimi şaşırdım

Öyle düşünme canım hiç düşünmediğin insanlar nazar değebilir. Ve nazar gerçekten çok önemli. Hemen dua oku. Biliyorsan ayetel kürsü, felak ve nas surelerini oku. İnşallah sabaha hiç bişeyin kalmaz.

İşte bak böyle olması gerekiyor. Eğer Tuğba sana haber vermeseydi merak edecektik. Herkesin bu sorumlulukta olmasını istiyorum takımda. Mesajı getirenede teşekkürler

İyi geceler herkesee yarın görüsmekk üzereee :)

İyi geceler canım, iyi bak kendine.

Allahımmmmm ne yapsam olmuyo bana bi liste örneği yapın lütfen ne yiyeceğimi şaşırdım

Hiç üzülme bunun için Nihal'cim canınıda sıkma sakın. Biz burda yorum yapacağız menülerine ki sen kendine en uygun ve sağlıklı olan beslenme şeklini bulacaksın. Zaten bunca kilonun tek sebebi düzgün beslenme alışkanlığının olmaması. Mesela yorum yaptığım menülere bak. Bugün Arzu'nun menüsü gayet güzeldi. Özellikle sana burda liste hazırlamamız olmaz. Ama 75 kilonun üstünde ve yeni diyet yapmaya başlayan birisi için çok ama çok az yemişsin bugün. Bunun sonucu olarak çok çabuk acıkırsın ve acıktığın zaman gözün hiç birşey görmez, direkt kaçamak yaparsın. Bu herkeste böyledir. Benim açken canımın çekmediği hiç bir şey yok. Önemli olan dediğim gibi sağlıklı ve düzenli beslenmek. Özellikle kahvaltı çok önemli. Peynir, yumurta olmalı kahvaltıda. En fazla iki dilim ekmek, zeytin bol yeşillik, bol sebze yiyebilirsin. Öğle yemeğinde protein ağırlıklı (et, tavuk, kurubaklagil, yoğurt gibi) akşam yemeğinde de sebze türü yiyecekler yiyebilirsin. Bunları zamanla öğreneceksin. Sen emeklemeden koşmaya çalışıyorsun. Benim takıma ilk geldiğim zaman ki menülerimi görsen hak verirsin. Bir zamanlar hepimiz böyleydik. Zamanla öğreneceksin ve o zaman herşey daha güzel olacak. Sen bizim menü yorumlarımıza dikkat et. Sadece senin menülere yaptığımız yorumlara bakma. Diğerlerinide incele.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…