- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
sabunlarım kavun karpuz dilimleri, nar, bereket narı,şeftali,ayva, erik ,mandalina,portakalEki Görüntüle 635352 Eki Görüntüle 635353 Eki Görüntüle 635351 Eki Görüntüle 635350 Eki Görüntüle 635349 Eki Görüntüle 635354 Eki Görüntüle 635355 Eki Görüntüle 635356 Eki Görüntüle 635357
bayildim ellerine saglik,emegine degmis,ayyyyyyyyyyy nazarlardan uzak cok guzelyok ortim ya sabahdan beri o kadar vakit ayırdım linkler fos çıktı ben hersabah yapıyorya beyaz tvde saat 10 da bakarak yapıyorum canlı yayın nettende tekrarları var tavsiye ederim bi dene istersen
emeğine sağlık doğum günü kızı anlat bakalım nasıl geçti günün
afiyet olsun ismin arzu sanırım çok güzel olmuş menün
bişey değil kuzucum hayırdır ne oldu sana nazarmı değdi maşallah gelin adayımıza niye hastasın ecemcim soğuk algınlığı falan mı
keske bende yapsammmmmmm
maliyetlimi sekerim
bunu paraya cevirmeyi dusunmuyormusun
iyi geceler bebegimbekleyim diyorum ama benim kuzular uyuyacak mamlşarını yedirip yataklarını açaıp yatırıyım artık sabah erkenciyim malum kitapda okuyamadım bugün :44:
bugünlük benden bu kadar planlarıma göre yarn erkenden kalkıp 68 dak spor berilcim leslie yapacağım sonra kızım okula bende oğluşumla kursa gideceğim yazık yavrum hergün kursta kadınlarla tuhaf tuhaf poposunu sallıyor ayy ayyyyyyy deyip duruyor çocuklarda hep kız yanındabebeklerle oynuyor yavrucum
herkese iyi geceler dilerimmmmmm
leslie 5 mil yapacan sanirim bende yaparsam onu yapiyorum simdiden kolay gelsin
allah sansini daim etsinKızlar şöyle bi bakıp çıkayım dedim ama alıntı yapmadan da duramıyorum kiİlla laf söyleyeceğim birilerine
Nihal'cim tamam canım az yemiş olabilirsin ama unutmaki zayıflamak az yemek değil. Asla ve asla bir daha senden böyle bir menü görmek istemiyorum. Takımdaki herkesin önce sağlığına dikkat etmesi lazım. Ben bu menüyü görmemiş olayım, sende bir daha böyle menüler yazma
En son halini biliyorsun zaten Gülçin'cim diyecektim ki sen o zamanlar yoktun takımda. Kısa kestirmiştim saçlarımı kızılı kapatabilmek içinde bir kat koyu kahve boyatmıştım. Boyadan kısa bir süre sonra hamile olduğumu öğrendim. Sonra denize gittik doğal olarak saçlarımın rengi iyice açıldı. Şuan dipleri koyu uçları sarıya yaklaştı. Allaha şükür çok çirkin durmuyor ama yinede doğumda daha güzel görünmek istiyorum
Ben hep ağda yaptırıyorum Beril'cim allaha şükür bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. En yakın anne sen sayılırsın takımda gerçi bende tecrübeli sayılırım ama yinede senden fikir isteyebilirim. Sonuçta benim doğumumun üstünden 7 yıl geçti. Çoğu şeyi hatırlamıyorum bile. İnşallah kazasız belasız kucağıma alırım sağlıklı sıhhatli bir şekilde. Gerisi hiç önemli değil. Bu kez bende kolay toparlanacağımı düşünüyorum.
Eş konusunda da aynen katılıyorum sana ve kendimi dünyanın en şanslı kadınlarından biri olarak görüyorum. Allaha şükür herşeyiyle mükemmel bir eşe sahibim
Çok etkileyici bir hikaye Gülçin. Çok anlamlı. Süper kilo vermiş. Bazen ufak bişey bile bir kıvılcım oluyor başlayabilmek için.
nazarlar uzak olsun esinde evliliginde
ben gormedim butun gunde buralardaydim ama o cuma gunu istanbula esinin yanina gidecegini soylemistiEcem'cim ellerine sağlık canım hasta hasta bide bununla uğraşmışsın.
Ebru, Gül ve Nihal mesaj sayılarınız eksik canım. Biran önce bana özelden mesaj atın yoksa hafta sonuna sıfır olarak geçecek haberiniz olsun.
Gül dedim de ben Gül'ü göremedim bugün, umarım bir sorun yoktur. Eski mesajlarda bişeyler söyledide ben mi kaçırdım yoksa hiç gelmedi mi bugün :44:
kacamak yok amaAa ne kaçamağı? Kaçamak yok açım sadece
guzel bir menu degil yaginin yerine kasini yiyecen sonrada zayifladim diyecen
amac yagdan erimek sekerim
gecmis olsun fistigimbayıldııımmm bunlara bennnn cok güzel olmussss ellerine saglıkk birde missss giibi kokarlarrr ohh sabun kokusuna bayılıyorummm
Soguk algınlıgı olabilir ama anlamadım ki bende hic halim yok ellerim uyusuyor kafamı hep yastıga koymak istiyorumm yarın okulda varr insallah sabaha gecerr
ayy tesekkürrr ederimm hic bilmiyorum ki canım benim bir anda oldu önce soguk algınlıgı diye düsündüm ama ellerim uyusuyor birde az önce nefesim daraldı midemde bulanıyor hic halim yok hep uyumak istiyorum insallaah gecer bir an öncee..
ikinizde nazar deyince aklıma geldi bugün misafirimiz vardı kahvaltıda kızın boyuda benimle aynıydı ama 54.5 kiloymus ama herkes benim daha zayıf göründügümü söyledi ayy ne kötüyüm hemen icimde fesatlık biseyler cıkarmaya calısıyorum :)
vitanin felan al vucut direncin olsun
yataktan cikma tek tedavisi dinlenme
neye sevindin,hayirli olan ne
ya ona benden sevgilerimi yolladimi soylermisinAsıl gelme amacım Tugba dan mesaj var :)
Bilgisayarı bozulmuss babasının arkadasına tamire bırakmıslar diger bilgisayarın kasasıda tamirdeymis giremiyormuss babasının arkadası yarın aksama kadar hallederim demis insallah yarın aksam gelecekmiss size söylememi istedi birde notu var :))'' Kendinize cok iyi bakın '' :))
iyi geceler canimİyi geceler herkesee yarın görüsmekk üzereee :)
bak guzel dedimiz menulere bak ve bir an once ceki duzen verAllahımmmmm ne yapsam olmuyobana bi liste örneği yapın lütfen ne yiyeceğimi şaşırdım
3.haftadasin nihalllllllllll