Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sporları akşam yapacağım yarının yemeklerinide yaptım sabahdan kurdele kursuna gideceğim arkadaş çok zorluyor bakalım gitmeden sporumu yapıp buraya uğrayıp öyle gideceğim

neyse kızlar herekese ii geceler sabah bir ara girebilirsem girer bakarım herkesi öptüm

valla azcık azcık hepsinin tadına bakıyorum ben ama o akşam bişey yememeye gayret gösteriyorum

beril senle yaşlarımız da aynıymış cnm... çok bilinçli ve azimli bir bayansın ...insanı gayet güzel motive edici paylaşımların var..tşk ederim kendi adıma

arkadaşım yaaa bu gün pazar olduğundanmıdır nedir... çocuklar evde eş de evde valla anca fırsat buldum bende ama çok geri kalmışım yaaaa

gayet güzel olmuş menün afiyet olsun canım...

.

benim bugünkü menüm
sabah:
2 dilim beyaz ekmek
1 sosis büyüklüğünde sucuk
1.5 tatlı kaşığı krem peynir
3 adet zeytin

öğle:
1 tabak pırasa
1 bardak ayran
1 dilim kepek ekmeği

akşam:
1 kase çorba
1 tabak yoğurtlu sebze

arada 1 tane elma ..1 fincan kahve...
şuana kadar 1.5 litre su
spor daha yapmadım ama yapmayı dünüyorum

görüşmek üzere hoşcakalın

Eki Görüntüle 634878 Eki Görüntüle 634877
banyodakıler buyuk geldı eklenmedı
banyodan cıkınca battanıyesıne sarılıp boyle beklıyor

Ayyy cok ttli bizde istiyoruz beril abla bakalim bugun baktik i cooker bulduk daha yeni dogmus minnacik ama once yigitin doktoru ne dicek bi bakalim eger alerjisi cikarsa buyukihtimal alamicam

Canim takma kafana bukadar ya onun olmadigi zamanlar gir sende bende bazen oyle yapiyorum bisey dediinden deilde ben onunla ilgilenmek istiyorum cunku bebek gii simartilmayi seviyo

Beril abla bayiliyorum senin gibi otoriter kadinlarda simdilik bi prolem yok ama ilerde ins.senin gii bi kadin olsbilirim

Ayyyyy bend coookk sevinirim tek gitmesinde brril ablm burdan

Şuan misafir evinden sesleniyorummm arkadaşların yoğun ısrarlarına rağmen nn sadece havuçlu cevizli yoğurtlu salata yedim oda 1 kaşık :) kahve bile içmiyorum onlar içiyor ben yazıyorum size :))

Ben geldim kizlaaaaarr bugun iraz gec oldu ama malum hem pazar hemde eltim geldi sinoptan ogeden sonrada bi petshoplari gedik kopek baktik bakalim

Amin canım çok teşekkürler. Az kaldı hayırlısıyla atlatırsam önemli olan hem bebişin hem benim sağlıklı olmam. İnşallah herşey yolunda gider. Başlı başına bir mucize zaten Artık öyle kıpır kıpır ki çok güzel bir duygu

Ağda yaptırdım Gülçin'cim. Hamile olduğumu öğrendikten sonra saçlarımı hem kestirmedim hem boyatmadım. Gerçi kestirme olayı batıl bir inanç ama ben hiç dokunmadım saçlarıma. Ama doğumdan bir hafta önce boyatmayı düşünüyorum çünki emzirirken daha çabuk bebeğe geçiyor diye duydum. Boyatmasamda çok kötü değil ama iki renk saçları çok sevmiyorum.

Şuan misafir evinden sesleniyorummm arkadaşların yoğun ısrarlarına rağmen nn sadece havuçlu cevizli yoğurtlu salata yedim oda 1 kaşık :) kahve bile içmiyorum onlar içiyor ben yazıyorum size :))

Tebrik ediyorum seni Nihal'cim aynen devamını bekliyorum

Tatlım sabahki iki dilim beyaz ekmek ve krem peynir olmamış. Bundan sonra asla ve asla beyaz ekmek yeme. Kepek, çavdar, tam buğday ve karışık tahıllı diye değiştir sürekli ama beyaz ekmekten uzak dur. Onun haricinde güzel bir menü. Su miktarı az olmuş. En az iki litre. Sporunuda ihmal etme yap mutlaka.

Ben geldim kizlaaaaarr bugun iraz gec oldu ama malum hem pazar hemde eltim geldi sinoptan ogeden sonrada bi petshoplari gedik kopek baktik bakalim

Hoşgeldin canım.

Evdeyim kuZucanlarım kimsecikler kalmamış şimdi menüm:
Sabah:
2 dilim tam tahıllı ekmek arasına yağından arıtılmış sucuk

Öğlen:
1 kaşık havuçlu salata

Akşam:
1 bardak süt ve ceviz :)

gayet güzel olmuş menün afiyet olsun canım...

.
saol canım
aslında diyecektimki sabah çok olmuş beyaz ekmek olmamış diye ebru yazmış

tebrikler canım memnun oldum alıntılayacaktım falkat bozuktu yazı ortam karışsın istemedim

gezin bakalım hayvan sevgisi ne güzel

2 renkse zaten çok hoş durmuyor ebrucum doğumdan önce hem boyat hem kendine iyi bak doğumdan sonra çektirdiğin fotoğraflarda süper fit bakımlı bir anne olarak çıkarsın

nihalcim bana çok az geldi doyduysan gayet güzel

alinti yapamadim ama kisaca cevap vermeden cikmadim
GULCIN
zararin neresi hesabi canim aldiginida verirsin mutlaka bana spor ruhunu fazlaca bulastirdiktan sonra yan gel yat vallahi ekrandan ucarim yapisirip saclara
mayali maskeye dikkat et haftada hatta iki haftada bir dene
karma tip sanirim mayali olduna gore birde yogurtluyu dene hatta bir hafta birini bir hafta birini yap tarif veririm tatlim
seni cok ozledim.ama seni kiskaniyorum hele kursa gidiyom dedikce icim gidiyor.ama mercimekten gidemiyorum.insallah yakinda akacam alemlere

EBRU
canim bende hic dokundurmadim.ama dikkat et agda icine kanama baslatabiliyor canim.gerci ben yaptirmadim.zaten 9 ay malum hastaliktan kanamaliydim.seni keske yakindan gorup yardim edebilme sansim olsa bakalim dogum cd.mi yukleyecem pc ye becerirsem resimlerimi gor istiyorum.sanki dugune gider gibi kokoslugum.ben senin cok cabuk toparlacana inaniyorum.insallah cantani hazirlariz,yollariz ve gulce su gelir senin papucu dama atar.kokusuna bayiliyorum ben bebeklerin.kiskandim yawwwwwwwww
hamile kalasim geldi.elif 8 aylik ama olsun.hurremcilik oynamaya baslasammi?
kurban olsun teyzesi ona saglicakla gelsinde anneside azicik ceksin.

SEVDA
azdiklarin icin tsk.ederim boyle dusunmeniz hos.dedimya herkesin yasanmisligi biraz iz birakiyor.sanirim benimkiler biraz derin.sen motive olacak yazi iste seker.klavyeler feda olsun.

48 to 38
ACELYA
sanirim adini karistirmadim.benim yasima geldiginde dilerim benden daha akli basinda,daha ornek olursun.otorite meselesi sanirim genle ilgili birsey babamdan bulasmis.sanirim tek iyi yanida bu bana gecen.
sakin kopegi oyuncak maksatli alama,inanki bebekten zor bakimi,haaaa ek bir butcede gerektiriyor.yemesi,dr.kontrolu bunlari dusun.evde astimi olan varsa yine alma.yok sartlarin uygunsa insanin yuregini yumusatan birsey ya.oyle bir bakisi varki anlatamam.ben ayrilamiyourum.gerci alirken mutlaka sartlarini dusun
kopegin tuyu dokuluyormu dokulmuyormu
bagirsak kurdu varmi yokmu eve getirmeden baktir
wc aliskinligini ihmal etme yoksa bir daha alismiyor
sakin bagirip vurmayin agresiflesiyor

oooooooooooooo konusuruz daha
benim eis elifi kiskanip hastalanmisti

genel olarak esler konusunda sunu yazacam
SEVEN OLDUGUNUZ GIBI KABULLENIR:
BENIM KISILIK HAKLARIMA KARISAN BENI SEVEMEZ
BENIM YAPTIKLARIM BENI BEN YAPAN DEGERLERDIR
DEGISIRSEM BEN OLMAKTAN CIKARIM O ADAMIN SEVGISINDENDE SUPELENIRIM

SARTSIZ SEVSIN BABAYIGITSE................................

gulcin,nihal cikmam lazim opuyorum
nihal kacamani gozden kacirdim sanma
aksam gelince hirsimi cikaracam senden

berilcim öncelikle çok tatlısın masallah ağzın pekçok laf yapıyor kıskandımyok canım spor yapıyorum hata cuma günü topla plates yaptım bugün 2. günüm heryerim dökülüyor afedersin potomun üstüne oturamadımkarnımın ağrısından hapşuramıyordum o kadar yani görüşürüz canım

canim bir iki gune gecer o agrilar
sen hangi sporu yapiyorsunda totis agriyor ki
karini anladim mekiki tende
bende mekik yapmak istiyorum ama agrir diye yapmiyorum.sezeryan oldugumda 1 yil yuklenme demisti dr.um

çıkıyorum kızlar sporlara başlıyayım bu aç karnına yapılan spor daha çok kalori yaktırıyormuş
ne yapiyon ya meraktan catlarim duymassam
sen simdi spor yapiyonda aksam yemegi cok erken yiyorsun sanirim
eger oyleyse acikmiyonmu be tatlisssssssss

kurdela kursunda neler yapiyon biraz bahsetsene
hatta resim ekle

plates yaptım canım topla ondan totişim ağrıyor ve karnım zaten platesde normal mekik gibi olmuyor 15 tane falan çekiyorsundüz mekikde 50 ye bedel yani
akşam yemeğini en geç saat 6 ya kadar yiyorum acıkıyormuyum bilmem sabaha karşı midem gurulduyo o kadar yani
geçenlerde yemekteyiz programında bir kadın vardı beril 50 kğ vermiş artık uçakta kemeri kapanmayınca hostesten utanıp ağlayarak uçaktan inmiş sonra zayıflamaya karar vermiş sabah ezan okunana kadar kıvranıyordum diyordu yarabbi bu geceyide yemek yemiyerek geçirdim diye seviniyormuş böyle 4 ay yaşamış sonra alışmış ilginç gelmişti yazıyım dedim
kurdele kursunda daha yeni yeni öğreniyorum ama havlu fiskos falan yapacağım ama müthiş sabunlar yaptım resimlerini eklerim birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…