neyse kızlar herekese ii geceler sabah bir ara girebilirsem girer bakarım herkesi öptüm
Evet gece krize girdim ama kendimetuzsuz bir ayran yapıp içtim
Ayrıcaaaaa an itibarıyla 75.9 :))) şimdi tartıldım su içmeden dedim tartılayım
Gün yapıldığında sizler ne yiyorsunuz arkadaşlar ben ev sahibi olduğumdan utandım yoğurt çıkarıp yemeğe
kimlik yasim 35
hayat yasim cok katiiiiiiiiiiii
teyze bile desen sorun olmaz bicirim
bak tatlim kendini takimdayim diye sartlama
yada giremezsem bozarim girersem zayiflarim palavrasini sil at kafandan
burasi sanal bir ortam burda birbirimize destek verdigimiz dogru ama hersey senin elinde guc sensin bir kere bunu kafana kocaman yaz
eger sen istersen yaparsin
bak listede olupta kilo veremeyenler var hatta alanlarda gordum
tamamen kararliligin eseridir zayiflamam
benim sana onerim sakin esinle inatlasip girecem girmeyecem muabbetine girme cunku kaybeden huzuru bozulan sen olacaksin
biraz bekle ortalik yatissin her erkek baskadir belki esiyle bir pc yi paylasamayacak karakterdedir bunada hic birsey diyemezsin
sen simdi sinirle gidip mutfaga butun hirsini yiyerek alirsan bastan kaybedersin
bana bir supriz yap ve yoklugunda kilo ver.buraya gelenler genelde alipta geliyor sen farkini goster verde gel.biz burdayiz bebegim sen duzenini bozma,kararini percinle,esinin seni kisitlamasi tabiki hos degil.ama ne yapabilirsin boyle alismis adam.
onun haricinde istersen sana ozelden destekte oluruz,burdandan sana ozel yazilar yazariz.bunlar sorun degil.takimla ilgili kararlari ben veremem.ben verseydim zaten listeyede boyle kolay giremezdin.bizim ebrumuz yumusak yureklidir,bir cozum mutlaka bulur saniyorum.listeden cikmada kalmada seni etkilemesin.tam yol ileri hesabi hergun biraz daha incelmeye bak.esim zayifladimi gorurse ne demek kuzum ya sen kendin icin bunu yap.sonrada birak tahtir gelsin.sakin kendini hirpalama,giremezsen dunyanin sonu degil.simdiki diyeceklerime sakin uzulme ve yanlis anlama.
5 yasinda bir cocugum var ve gunduzleri neti vermiyor diye yazmissin.uzuldum yaaaaaaaaaaa
1 sen annesin kurallari sen belirlemelisin.hayiri ogretki ilerde iliskilerinde karsisindakilere karsi daha temkinli olsun
2 belli saatlerde kullanmasina izin ver.her zaman her istedinin olamayacani ogrenmeli belki basta aglar zirlar ama sonucta annenin sen olduna ve bu kurala uymasi gerektine inanmak zorunda kalir.cocugun itiraz ettikce saatinden azalt.ama sakin ona ceza verip karsinda nete girme bunu bebekler nispet algiliyor
3 5 yas gurubunun nete satlerce girmesi saglik acisindan riskli cunku isinlar direkt beyni tembellestiriyor.
cocugun sosyallesmesinede kotu etki.farkindaysan uni.lerde psikiyatri bolumlerinde bilgisayar bagimlilari diye bir bolum bile acildi
inanki canim dogru stratejilerle cozulmeyecek dert yok.burasi olsada olmasada lutfen cocugunun saatlerini kisitla ve yasitlariyla ve senle daha cok zaman gecirmesini sagla bu senin icin cok onemli.yillar sonra kafani duvarlara vurursun.agaci yaskan eg.
ve her ne sartta olursan ol yediklerine dikkat et,hareketini arttir.takimda senin benim birlesmemden olusuyor.farzetki burdasin ve kilo veriyorsun.cumalari kendine barem al ve tartil.kilo verdikce hersey dahada guzel olacak.100 mesajin dolmus ozelden burdan ne zaman istersen yanindayiz.beni cok seviyormussun.benimde seni sevdigimi bil ve beni yaniltma cuma gunu burda bir mesaj gormek ve sukadar verdim demeni bekleyecegim.
cok sevindim be canimmmmmmmmmm
adini ben soyleyimmi egoizm
adam karisininda kendine ait bir zamanda istedigini yapmasini kaldiriamiyor.o dedi kapat,p dedi girme sanirim boyle alistiriyoruz.cok sevdigim bir soz vardir KADININ FENDI ERKEGI YENDI.bilmem anlatabildimmi.hele su esim gorurse lafini sus soyleme.kendi kisiliginden odun verme daha fazla.sen istedin zayifliyorsun
sen istersen calisip o belgeyi alacaksin
sen istersen.............yaparsin
sen istersenli benim cumlelerim.seninde oyle olsun.lutfen kendinin farkina var.
gecmis olsun.iyi dileklerimiz seninle unutma.
günaydın arkadaslar.hayırlı güzel bir pazar keyfi diliyorum sizlere.gece baya sohbet edenler olmuş ben erken yatdım.gecmişi okudum şimdi.ecem arkadasımızında doğum gününü bende kutluyorum sağlıklı mutlu bir yıl diliyorum.
menümde hazır yazıyım artık
sabah:2 ince dilim kepek ekmeği
biraz layt peynir
1 haşlama yumurta,,
öğle:1 kase yoğurda doğranmış ekşi elma
akşam:yoğurlu ıspanak
3lt su
4 fincan yeşilçay
5mil leslie
yarım saat plates
saol berilcim çok azimlisin banada bulaşır inşallah eşimde ameliyat olmadı şimdilik iyi ilaç kullanıyor işe gidiyor sıcak su torbası iyi geldi tekrarlarsa fizik tedaviye başlıyacak ama ben rahatsızım hormon hapı kullanıyorum önümüzdeki hafta tekrar dr a gideceğim kanamam hiç kesilmiyor ilaçlar tam kesmesede azaldı epey çok şişim ama rahim duvarında kalınlaşma varmış bi yoluna girse ilaç desteği bitseydi gerçi bugün son ilacımı içtim şimdi adet olacakmışım 5. günü dr a gideceğim şehirde bolca gezecek çılgınlar gibi alışveriş yapacağım...........................................kilomda çok dengesiz birgün 65 birgün 63 şişlikten galiba bilmiyorum ama ölçülerimi aldımda kendime inanamadım ne kadar kalınlaşmışım
spora devam edeceğim şuanda hatta plates indiriyorum bide leslie falan yapacağım inşallah inceleceğim
aslında pantolon falan alacaktım vazgeçtim zayıflayımda öyle alıyım artık
haklısın canım düşünmekle olmuyo ben çok iradesizim 1 yılı aşkın burdayım hala amacıma ulaşamadım verip verip alıyorum bunu yazarken bile utanıyorum yaniben izindeyken gelmişsin herhalde tanışalım ismim gülçin senişnki<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<?
saol canım sanada hayırlı pazarlar
inşallah canım
güzel bir kahvaltı yaparsın tugbacım afiyet olsun
değerli fikirler maşallah beril
ne güzel sevginize maşallah diyelim
saol tugbacım ama onları okuyorum fakat yaptıkları diyetlere yönelmeye başlıyorum buda benim zararrıma oluyo aklıma giriyorlar yani o yüzden bıraktım okumayı artık kendi kendimi motive edeceğim sizin desteğinizle
aslında benimde aklımda mutfak tartısı nerden ve ne kadara aldın beril
Benim adım da Nihal canım tanıştığıma memnun oldum hoşgeldim hoşgeldin :)GUnaydinn herkesee:)
Dun regl oldum yaa sevindim:)
Niye sevindin derseniz ben 2 ay oncesine kadr hic gunlerini takip etmezdimm
Dugun gununu aldik ayin 23une sonra aralikta ben 23umde regl oldum. Aa ne guzrl biraz erkene erkene gelir iyi denk gelir diye dusunuyordum kii ocakta da 23 unde oldum
Sonra korktum ben hep boyle mi olcam diye dun 16sina denk geldi
Rahatladim düğün günü olmuyacaksın yani buna sevinenide yeni görüyorum betül herses olsunda geciksin ister kız
Eki Görüntüle 634878 Eki Görüntüle 634877
banyodakıler buyuk geldı eklenmedı
banyodan cıkınca battanıyesıne sarılıp boyle beklıyor
berilcim yaşnı sordum ilk seni gördüm bu satte gittin ben yazana kadar benden büyüksün sanırım o yüzden ablacım demek istiyorum belki gelirsin ümidiyle sana yazayım dedim ama ilk gören yazabilir kaptanımız ebruda yazabilir dün sıkıntımı anlatmıştım bugün eşim cumartesi günleri yarım gün çalışıyor erken geldi neyse bende o esnada gireyim okuyayım cevap vereyim dedim alıntıladım okumam 1 saate yakın sürdü herksi okuyayım daha fazla cevap vereyim diye düüşünüyordum cevap vercektimki sen git neti kapat yine kaldı o süreçte de bana ikide bir hadi kapat vs dedi bende bitti dedim bi ton saydı kavga ettik bi bu kaldıydıda vs çok kötü canım sıkıldı şevkim kırıldı napabilirim sanırım beceremeyeceğğim eşim bu durumdan memnun deil ama ben çok sevmiştim zaten iki gündür giremedim geçmişi okumak uzun sürdü elimden gelen özveriyi gösteriyordum kendi adıma çok işede yaradı 3 kilo verdim 2 haftada bana öneriniz varmı napabilirim kızlar sizi yarı yolda en çokta ebrumu yarı yolda bırakmak istemiyorum bunun bir çözümü varmı
benim günlük msjım sayılmasın gerekirse ebrum takımdan çıkarsın yerime takım dışı kalanlardan birini alsın haftaya öyle başlansın
bende girebildim kadar girip yazayım hiç bişi olmasa bile
perşembe cuma kilo bildirimimi yapayım çok güzel gidiyordum bu beni çok motive ediyordu günlük giremeyeceğim sanırım zaten kızımı uyutunca girebiliyordum o uynıkken pcyi bana hayatta vermiyor akşamda babası çıktı çok sinirliyim ve küsüm sinirden oturup ağladımdelimisin diyor bana bunun için ağladığına inanamıyorum diyor nolur bana yardımcı olun önerin bişi ben sürekli giremeyeceğim kuarallara uyamayacağım tüm hevesim kursağımda kaldı ama nolur bunun imkanı varsa bana bir çözüm yolu gösterin ben bi şekilde burda olayım her türlüsüne varım kilo bildirimimi yapayım yada ne bileyim girebildikçe gireyim sizin için uygunsa nasıl olur bilmem çok zügünüm kızlar özellikle ebrum nolur kusura bakma böyle olsun istemezdim ben kilo gözle görülür kilo verdikçe belki oda inanır ne bilim belki pişman olur ozman daha aktif olabilirsem ikna edersem olurum zmanla kilo verdikçe buraya fotoda koyarım gerekirse tartının fotosunu çekip koyarım ama sürekli burda olamayacağım şevkimin kırılmmaması motivasyon için bana bir çözüm yolu bulun herkesten takrar tekrar özür diliyorum nolur bana kızmayın
nasıl yazdım bilmiyorum kontrol bile edemedim karışıklık varsa affola hey allahım ya...
ben bu esim istedi istemedi laflarindan cok sikiliyorum.esim benim kisiligimi kabul etmiyorsa ne yapayim ben gerisini yawwwwwww
allaha bir kez daha sukr ediyorum sizleri gordukce
cok sukur 15 yilldir hic sunu yapayimmi bunu aliyimmi diye hic izin istemedim.ben isterim yaparsa yapar,yapmazsa yaparim.
ddisneylenda kizlari gozurmustuk.orda benim ikizler yapisti buna bizde getirdik.cokta mutluyuz.gelen gelir,gelmeyenlerde cokta tin.
ben 11.aydan bu yana tam 2o kilo verdim cok sey denedim,cok fazla sey ogrendim.burdan gidip kendime zarar vermektense buralarda baskalarinada yararrim olsun istiyorum aslinda niyetim aktif olunmadigi icin kapanan takimlardan birini ustlenmekti ama buda olur benim evim zaten burasi
takimada soralim olur cokta sevinirim
obur yandan neler yapmam lazim bilemiyorum
nereden ogrenebilirim birde bu var
daha uygun oldugun bir anda konusalim
ne güzel günler ödem zor olur herhalde ben ufakbir varis problemi yasamıştım sadece
atlatır bebişini kucağına alırsın sağlıkla inşallah ebrucum
nede güzel olur mis gibi cennet kokar doğunca bebiş ufacık elleri mucizeden baska bişey değil
çok doğru bir karar vermişsin ebru beril çok uygun bu konuma saç kesim günü değil takip ediyormusun bilmiyorum ama boya günüde değil sanırım ebrucum
ayrıca arekadaşlar dolunayın küçülme evresi bu aralar yani dikkat ederek daha çok kilo kaybederiz diyor aycangül
Şuan misafir evinden sesleniyorummm arkadaşların yoğun ısrarlarına rağmen nn sadece havuçlu cevizli yoğurtlu salata yedim oda 1 kaşık :) kahve bile içmiyorum onlar içiyor ben yazıyorum size :))
benim bugünkü menüm
sabah:
2 dilim beyaz ekmek
1 sosis büyüklüğünde sucuk
1.5 tatlı kaşığı krem peynir
3 adet zeytin
öğle:
1 tabak pırasa
1 bardak ayran
1 dilim kepek ekmeği
akşam:
1 kase çorba
1 tabak yoğurtlu sebze
arada 1 tane elma ..1 fincan kahve...
şuana kadar 1.5 litre su
spor daha yapmadım ama yapmayı dünüyorum
görüşmek üzere hoşcakalın
Ben geldim kizlaaaaarrbugun iraz gec oldu ama malum hem pazar hemde eltim geldi sinoptan ogeden sonrada bi petshoplari gedik kopek baktik bakalim
saol canımgayet güzel olmuş menün afiyet olsun canım...
.
aslında diyecektimki sabah çok olmuş beyaz ekmek olmamış diye ebru yazmışbenim bugünkü menüm
sabah:
2 dilim beyaz ekmek
1 sosis büyüklüğünde sucuk
1.5 tatlı kaşığı krem peynir
3 adet zeytin
öğle:
1 tabak pırasa
1 bardak ayran
1 dilim kepek ekmeği
akşam:
1 kase çorba
1 tabak yoğurtlu sebze
arada 1 tane elma ..1 fincan kahve...
şuana kadar 1.5 litre su
spor daha yapmadım ama yapmayı dünüyorum
görüşmek üzere hoşcakalın
tebrikler canım memnun oldum alıntılayacaktım falkat bozuktu yazı ortam karışsın istemedimŞuan misafir evinden sesleniyorummm arkadaşların yoğun ısrarlarına rağmen nn sadece havuçlu cevizli yoğurtlu salata yedim oda 1 kaşık :) kahve bile içmiyorum onlar içiyor ben yazıyorum size :))
gezin bakalım hayvan sevgisi ne güzelBen geldim kizlaaaaarrbugun iraz gec oldu ama malum hem pazar hemde eltim geldi sinoptan ogeden sonrada bi petshoplari gedik kopek baktik bakalim
2 renkse zaten çok hoş durmuyor ebrucum doğumdan önce hem boyat hem kendine iyi bak doğumdan sonra çektirdiğin fotoğraflarda süper fit bakımlı bir anne olarak çıkarsınAmin canım çok teşekkürler. Az kaldı hayırlısıyla atlatırsam önemli olan hem bebişin hem benim sağlıklı olmam. İnşallah herşey yolunda gider. Başlı başına bir mucize zatenArtık öyle kıpır kıpır ki çok güzel bir duygu
Ağda yaptırdım Gülçin'cim. Hamile olduğumu öğrendikten sonra saçlarımı hem kestirmedim hem boyatmadım. Gerçi kestirme olayı batıl bir inanç ama ben hiç dokunmadım saçlarıma. Ama doğumdan bir hafta önce boyatmayı düşünüyorum çünki emzirirken daha çabuk bebeğe geçiyor diye duydum. Boyatmasamda çok kötü değil ama iki renk saçları çok sevmiyorum.
nihalcim bana çok az geldi doyduysan gayet güzelEvdeyim kuZucanlarım kimsecikler kalmamış şimdi menüm:
Sabah:
2 dilim tam tahıllı ekmek arasına yağından arıtılmış sucuk
Öğlen:
1 kaşık havuçlu salata
Akşam:
1 bardak süt ve ceviz :)
berilcim öncelikle çok tatlısın masallah ağzın pekçok laf yapıyor kıskandımalinti yapamadim ama kisaca cevap vermeden cikmadim
GULCIN
zararin neresi hesabi canim aldiginida verirsin mutlaka bana spor ruhunu fazlaca bulastirdiktan sonra yan gel yat vallahi ekrandan ucarim yapisirip saclara
mayali maskeye dikkat et haftada hatta iki haftada bir dene
karma tip sanirim mayali olduna gore birde yogurtluyu dene hatta bir hafta birini bir hafta birini yap tarif veririm tatlim
seni cok ozledim.ama seni kiskaniyorum hele kursa gidiyom dedikce icim gidiyor.ama mercimekten gidemiyorum.insallah yakinda akacam alemlere
EBRU
canim bende hic dokundurmadim.ama dikkat et agda icine kanama baslatabiliyor canim.gerci ben yaptirmadim.zaten 9 ay malum hastaliktan kanamaliydim.seni keske yakindan gorup yardim edebilme sansim olsa bakalim dogum cd.mi yukleyecem pc ye becerirsem resimlerimi gor istiyorum.sanki dugune gider gibi kokoslugum.ben senin cok cabuk toparlacana inaniyorum.insallah cantani hazirlariz,yollariz ve gulce su gelir senin papucu dama atar.kokusuna bayiliyorum ben bebeklerin.kiskandim yawwwwwwwww
hamile kalasim geldi.elif 8 aylik ama olsun.hurremcilik oynamaya baslasammi?
kurban olsun teyzesi ona saglicakla gelsinde anneside azicik ceksin.
SEVDA
azdiklarin icin tsk.ederim boyle dusunmeniz hos.dedimya herkesin yasanmisligi biraz iz birakiyor.sanirim benimkiler biraz derin.sen motive olacak yazi iste seker.klavyeler feda olsun.
48 to 38
ACELYA
sanirim adini karistirmadim.benim yasima geldiginde dilerim benden daha akli basinda,daha ornek olursun.otorite meselesi sanirim genle ilgili birsey babamdan bulasmis.sanirim tek iyi yanida bu bana gecen.
sakin kopegi oyuncak maksatli alama,inanki bebekten zor bakimi,haaaa ek bir butcede gerektiriyor.yemesi,dr.kontrolu bunlari dusun.evde astimi olan varsa yine alma.yok sartlarin uygunsa insanin yuregini yumusatan birsey ya.oyle bir bakisi varki anlatamam.ben ayrilamiyourum.gerci alirken mutlaka sartlarini dusun
kopegin tuyu dokuluyormu dokulmuyormu
bagirsak kurdu varmi yokmu eve getirmeden baktir
wc aliskinligini ihmal etme yoksa bir daha alismiyor
sakin bagirip vurmayin agresiflesiyor
oooooooooooooo konusuruz daha
benim eis elifi kiskanip hastalanmisti
genel olarak esler konusunda sunu yazacam
SEVEN OLDUGUNUZ GIBI KABULLENIR:
BENIM KISILIK HAKLARIMA KARISAN BENI SEVEMEZ
BENIM YAPTIKLARIM BENI BEN YAPAN DEGERLERDIR
DEGISIRSEM BEN OLMAKTAN CIKARIM O ADAMIN SEVGISINDENDE SUPELENIRIM
SARTSIZ SEVSIN BABAYIGITSE................................
canim bir iki gune gecer o agrilarberilcim öncelikle çok tatlısın masallah ağzın pekçok laf yapıyor kıskandımyok canım spor yapıyorum hat a cuma günü topla plates yaptım bugün 2. günüm heryerim dökülüyor afedersin potomun üstüne oturamadım karnımın ağrısından hapşuramıyordum o kadar yani görüşürüz canım
ne yapiyon ya meraktan catlarim duymassamçıkıyorum kızlar sporlara başlıyayım bu aç karnına yapılan spor daha çok kalori yaktırıyormuş
plates yaptım canım topla ondan totişim ağrıyor ve karnım zaten platesde normal mekik gibi olmuyor 15 tane falan çekiyorsundüz mekikde 50 ye bedel yanicanim bir iki gune gecer o agrilar
sen hangi sporu yapiyorsunda totis agriyor ki
karini anladim mekiki tende
bende mekik yapmak istiyorum ama agrir diye yapmiyorum.sezeryan oldugumda 1 yil yuklenme demisti dr.um
ne yapiyon ya meraktan catlarim duymassam
sen simdi spor yapiyonda aksam yemegi cok erken yiyorsun sanirim
eger oyleyse acikmiyonmu be tatlisssssssss
kurdela kursunda neler yapiyon biraz bahsetsene
hatta resim ekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?