Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Beril ablacim biliyorum dun zaten baya i anlatti petshoptaki adam bizde dun gece karar verdik yarin yigiti doktora goturucem bu aradada sorucam eger alabilirsiniz derse yigiti bi kopekle tanistiricaz bakalim tepkidi ne olucak ona gore alicaz bakalim
Bu arada leslie 3 mil yapmaya karr verdim kilo verdikceyukselticem seviyeyi

Ayyy nihalim hemsom bende kiz bebek istiyorum

Kizlar malum dun menumu yazamadim hemen dunki menumude yazayim

Sabah:1 dilim ekmek az bi parca peynir domates salatalik yesillik

Ogle: 3 kasik patlican 1 kasik pilav salata

Aksam : misafirlikteydik 2 catalcik yaspasta

2.5 litre su
50 mekik

Tamamdır mesaj alınmıştır:)

ebrucum aslında bende yemek istemedim de...ekmeğim bitmişti eşimde çok ısrar etti beraber bi kahvaltı keyfimiz var diye ...mecburen yedim....suyu da litreye tamamladım belki biraz da fazlası olmuştur....ama bu hafta tam regl dönemim daha sıkı yapmam lazım çünkü genelde regl dönemime yakın hep şiş olurum....

Son düzenleme:

evet ya berilcim motive et bizi ....valla bide tam regl olma dönemim ...çok iyi bir motivasyona ihtiyacım var...

çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine..

beril genelde ara öğünde leblebi yediğini farkettim herhangi bir sebebi varmı diyet için daha mı faydalı ara da leblebi yemek...yoksa öyle sevdiğin için falanmı?

.

[sıze=3]herkese günaydınlar nasılsınız canlarım.erkencıyım yine sevdamla gamzelim kavaltıya bana geliyorlar. Hep birlikde yazarız sizlerede burdan öpüyorum sizi allaha emanet olun.[/sıze]

mmmmmm arkadaşım çok güzellll ellerine sağlık bebeğimmm...hepsi de çok güzeldi....

.

evet hepsi diyete uygun bişeyler salata haslama gibi zaten üç arkadaş üçümüzde diyetdeyiz keşke sizlerde gelebilseydiniz ne mutlu olurdum arkadşlarım.öpüyorum sizi.

Gunaydin herkese

Arzu diyete uygun seyler hazirlasaydinn
Ne var kahvaltida:))

betülcüm harika bir öğün dü ....hepsi diyet ...arzum diyette ben öyle birde beşinci takımda gamzemiz var oda diyette olunca .....

evet ya berilcim motive et bizi ....valla bide tam regl olma dönemim ...çok iyi bir motivasyona ihtiyacım var...
aynaya bak motive ol
kimse seni o goruntu kadar motive edemez

ne yapıyım ebrucum mecbur geliyor yanımızda evde de ençok beni ve ablasını görüyor apartmanda da 2 kız var görürse bi babası yoksa kızlarla büyüyor bu oğlan

sen kimselere bakma kendin ne zaman işte bu benim kilom olmalı dersen o zaman korumaya alırsın kilonu
geçmiş olsun canım nazar değmiş olmasın bolca dua oku sabunlar çok güzel kokuyor gerçekten

berilcim maliyetli bişey değil 4 kalıp sabundan büyük meyvelerden 6 ile 10 tane arasında çıkıyor 48 kalıp sabunda 30 lira
işi paraya çevirmeyi düşünüyorum ama edirnede olmaz çünkü buralarda heryer meyve sabunu hazırlıyorum alıcı çok memlekette hepsini yapınca götüreceğim yazın tatile gideken yüzde 150 karı var en az satınca sepeti,yle satınca daha iyi karı oluyor ama artık kapı süsü ve kaşıkta süsleyeceğiz onlarda çok güzel yapınca resim eklerim artık
kız sevdiysen sanada yollayım hediyem olsun

tebrikler beril süper bir menü olmuş hele spor hari,ka

liyt ürünler önerilmiyor zararı çok diye biliyorum

saol betülcüm ablan hamilemi ne güzel teyze olacaksın demekki ablan gayet fit herhalde kilosu çok iyiymiş maşallah

günaydın canım nasılsın hayırlı bir hafta diliyorum
günaydın canım
[sıze=3]herkese günaydınlar nasılsınız canlarım.erkencıyım yine sevdamla gamzelim kavaltıya bana geliyorlar. Hep birlikde yazarız sizlerede burdan öpüyorum sizi allaha emanet olun.[/sıze]
afiyet olsun kaçamak yapmayın haaaaaaaaaaaaa
Kizlar gunaydin ben geldiiiim
hoş geldin tatlım

akşam hiç olmamış daha düzgün şeyler yemelisin sebze çorba gibi falan

niye kimse yok bugun
ben geldim ortim

sabah kursa gittim sporda yapamadım sabahdan uyku ağır baastı öğlen yemeğini yedim ama hiç doymadım elimde su bidonuyla turluyorum işlerim çok herişim duruyor hepsini halledince yine yanınıza geleceğim

merhaba perşembeden beri kızım peşine oğlum ateşlendi ... ve hala hastalar..ateşleri daha bugün düştü..öküsürk hala var... ve artık şark için listeler verilmeye başlanacak ..hakkımızda hayırlısı..

okuyorum okuduğumu anlamıyorum kafa karışık 40 dercede yıkanacak renklileri 60 derece yıkamışım son anda fark ettim..çamaşırları bekliyorum.. geçmişe bakamdım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…