alinti yapamadim ama kisaca cevap vermeden cikmadim
GULCIN
zararin neresi hesabi canim aldiginida verirsin mutlaka bana spor ruhunu fazlaca bulastirdiktan sonra yan gel yat vallahi ekrandan ucarim yapisirip sac. ra
mayali maskeye dikkat et haftada hatta iki haftada bir dene
karma tip sanirim mayali olduna gore birde yogurtluyu dene hatta bir hafta birini bir hafta birini yap tarif veririm tatlim
seni cok ozledim.ama seni kiskaniyorum hele kursa gidiyom dedikce icim gidiyor.ama mercimekten gidemiyorum.insallah yakinda akacam alemlere
EBRU
canim bende hic dokundurmadim.ama dikkat et agda icine kanama baslatabiliyor canim.gerci ben yaptirmadim.zaten 9 ay malum hastaliktan kanamaliydim.seni keske yakindan gorup yardim edebilme sansim olsa bakalim dogum cd.mi yukleyecem pc ye becerirsem resimlerimi gor istiyorum.sanki dugune gider gibi kokoslugum.ben senin cok cabuk toparlacana inaniyorum.insallah cantani hazirlariz,yollariz ve gulce su gelir senin papucu dama atar.kokusuna bayiliyorum ben bebeklerin.kiskandim yawwwwwwwww
hamile kalasim geldi.elif 8 aylik ama olsun.hurremcilik oynamaya baslasammi?
kurban olsun teyzesi ona saglicakla gelsinde anneside azicik ceksin.
SEVDA
azdiklarin icin tsk.ederim boyle dusunmeniz hos.dedimya herkesin yasanmisligi biraz iz birakiyor.sanirim benimkiler biraz derin.sen motive olacak yazi iste seker.klavyeler feda olsun.
48 to 38
ACELYA
sanirim adini karistirmadim.benim yasima geldiginde dilerim benden daha akli basinda,daha ornek olursun.otorite meselesi sanirim genle ilgili birsey babamdan bulasmis.sanirim tek iyi yanida bu bana gecen.
sakin kopegi oyuncak maksatli alama,inanki bebekten zor bakimi,haaaa ek bir butcede gerektiriyor.yemesi,dr.kontrolu bunlari dusun.evde astimi olan varsa yine alma.yok sartlarin uygunsa insanin yuregini yumusatan birsey ya.oyle bir bakisi varki anlatamam.ben ayrilamiyourum.gerci alirken mutlaka sartlarini dusun
kopegin tuyu dokuluyormu dokulmuyormu
bagirsak kurdu varmi yokmu eve getirmeden baktir
wc aliskinligini ihmal etme yoksa bir daha alismiyor
sakin bagirip vurmayin agresiflesiyor
oooooooooooooo konusuruz daha
benim eis elifi kiskanip hastalanmisti
genel olarak esler konusunda sunu yazacam
SEVEN OLDUGUNUZ GIBI KABULLENIR:
BENIM KISILIK HAKLARIMA KARISAN BENI SEVEMEZ
BENIM YAPTIKLARIM BENI BEN YAPAN DEGERLERDIR
DEGISIRSEM BEN OLMAKTAN CIKARIM O ADAMIN SEVGISINDENDE SUPELENIRIM
SARTSIZ SEVSIN BABAYIGITSE................................
Beril'ciğim an itibarıyla karar verdim senin birgün önceki menülerine bakıp örnek alacağım :) 20 kilo vermişsin yaaaa bende bendeeee :) 10 yeter gerçi şimdilik sonra hamilelik düşünüyorum 1.5 yıl sonra daha doğrusu Allah banada bir kız evlat nasip etsin inşallah hayırlısıyla :) ay menülerin takibimde haberin olsun :)
sen hic merak etme gulum yarin evlen atom karinca gibi isleri bitirin esle basbasa zaman geciriyim diye
ana evi baska bebem
ablana hayirli dogumlar hulum,ilk bebekmi
ama takma her beden farkli bazisi kiloyu gec verir bazisi cabuk verir hamilelikte vucut,hormonlar degisiyor
aman iyi gulum huzurun yerinde olsunda hallolmayacak sey yok.ayberkle isler nasil
light urunlere fazla takilma ben cok arastirdim icindeki kimyasal ve sakarinler felan aclik durtusu uyandiriyor.olculerine dikkat et normalini ye
gunayydin
gunaydin
kuzucuklarim,tombul kebeleklerim gunaydinnnnnnnnnnnnn
kazasiz hafta diliyorum
nihal ozellikle senden
Tebrik ediyorum seni Nihal'cim aynen devamını bekliyorum
Tatlım sabahki iki dilim beyaz ekmek ve krem peynir olmamış. Bundan sonra asla ve asla beyaz ekmek yeme. Kepek, çavdar, tam buğday ve karışık tahıllı diye değiştir sürekli ama beyaz ekmekten uzak dur. Onun haricinde güzel bir menü. Su miktarı az olmuş. En az iki litre. Sporunuda ihmal etme yap mutlaka.
Hoşgeldin canım.
Evdeyim kuZucanlarım kimsecikler kalmamış şimdi menüm:
Sabah:
2 dilim tam tahıllı ekmek arasına yağından arıtılmış sucuk
Öğlen:
1 kaşık havuçlu salata
Akşam:
1 bardak süt ve ceviz :)
saol canım
aslında diyecektimki sabah çok olmuş beyaz ekmek olmamış diye ebru yazmış
tebrikler canım memnun oldum alıntılayacaktım falkat bozuktu yazı ortam karışsın istemedim
gezin bakalım hayvan sevgisi ne güzel
2 renkse zaten çok hoş durmuyor ebrucum doğumdan önce hem boyat hem kendine iyi bak doğumdan sonra çektirdiğin fotoğraflarda süper fit bakımlı bir anne olarak çıkarsın
nihalcim bana çok az geldi doyduysan gayet güzel
alinti yapamadim ama kisaca cevap vermeden cikmadim
GULCIN
zararin neresi hesabi canim aldiginida verirsin mutlaka bana spor ruhunu fazlaca bulastirdiktan sonra yan gel yat vallahi ekrandan ucarim yapisirip saclara
mayali maskeye dikkat et haftada hatta iki haftada bir dene
karma tip sanirim mayali olduna gore birde yogurtluyu dene hatta bir hafta birini bir hafta birini yap tarif veririm tatlim
seni cok ozledim.ama seni kiskaniyorum hele kursa gidiyom dedikce icim gidiyor.ama mercimekten gidemiyorum.insallah yakinda akacam alemlere
EBRU
canim bende hic dokundurmadim.ama dikkat et agda icine kanama baslatabiliyor canim.gerci ben yaptirmadim.zaten 9 ay malum hastaliktan kanamaliydim.seni keske yakindan gorup yardim edebilme sansim olsa bakalim dogum cd.mi yukleyecem pc ye becerirsem resimlerimi gor istiyorum.sanki dugune gider gibi kokoslugum.ben senin cok cabuk toparlacana inaniyorum.insallah cantani hazirlariz,yollariz ve gulce su gelir senin papucu dama atar.kokusuna bayiliyorum ben bebeklerin.kiskandim yawwwwwwwww
hamile kalasim geldi.elif 8 aylik ama olsun.hurremcilik oynamaya baslasammi?
kurban olsun teyzesi ona saglicakla gelsinde anneside azicik ceksin.
SEVDA
azdiklarin icin tsk.ederim boyle dusunmeniz hos.dedimya herkesin yasanmisligi biraz iz birakiyor.sanirim benimkiler biraz derin.sen motive olacak yazi iste seker.klavyeler feda olsun.
48 to 38
ACELYA
sanirim adini karistirmadim.benim yasima geldiginde dilerim benden daha akli basinda,daha ornek olursun.otorite meselesi sanirim genle ilgili birsey babamdan bulasmis.sanirim tek iyi yanida bu bana gecen.
sakin kopegi oyuncak maksatli alama,inanki bebekten zor bakimi,haaaa ek bir butcede gerektiriyor.yemesi,dr.kontrolu bunlari dusun.evde astimi olan varsa yine alma.yok sartlarin uygunsa insanin yuregini yumusatan birsey ya.oyle bir bakisi varki anlatamam.ben ayrilamiyourum.gerci alirken mutlaka sartlarini dusun
kopegin tuyu dokuluyormu dokulmuyormu
bagirsak kurdu varmi yokmu eve getirmeden baktir
wc aliskinligini ihmal etme yoksa bir daha alismiyor
sakin bagirip vurmayin agresiflesiyor
oooooooooooooo konusuruz daha
benim eis elifi kiskanip hastalanmisti
genel olarak esler konusunda sunu yazacam
SEVEN OLDUGUNUZ GIBI KABULLENIR:
BENIM KISILIK HAKLARIMA KARISAN BENI SEVEMEZ
BENIM YAPTIKLARIM BENI BEN YAPAN DEGERLERDIR
DEGISIRSEM BEN OLMAKTAN CIKARIM O ADAMIN SEVGISINDENDE SUPELENIRIM
SARTSIZ SEVSIN BABAYIGITSE................................
Kızlar cok hastayım gecmisi okudum alıntılayamadım özür dilerim hic takatim yok
Gülçin cim cokk tesekkürlerr cok incesin :)) :98:
Tugbisim agla diye mi yazdım kızzz aglama kıyamam kuzumm :)
Berilim hayırlı olsun yavrum cok sevindim :)
bende menumu yazayim gideyim
sabah
yagsiz yapilma bir por.menemen
yarim dilim peynir
3 zeytin
maydanoz
ogle
bir buyuk ayran
iki ince dilim ananas
3 ceviz ici
aksam
bir kucuk kase yayla corbasi
bolca bruksel lahanasi(haslama)
ara
15 tane sari leblebi
bantta 7km.yurudumyaklasim 1.27 dakika ediyor
gerci bayagi hizli yuruyorum artik 7seviyesinde
[sıze=3]herkese günaydınlar nasılsınız canlarım.erkencıyım yine sevdamla gamzelim kavaltıya bana geliyorlar. Hep birlikde yazarız sizlerede burdan öpüyorum sizi allaha emanet olun. [/sıze]
evet hepsi diyete uygun bişeyler salata haslama gibi zaten üç arkadaş üçümüzde diyetdeyiz keşke sizlerde gelebilseydiniz ne mutlu olurdum arkadşlarım.öpüyorum sizi.
Gunaydin herkese
Arzu diyete uygun seyler hazirlasaydinn
Ne var kahvaltida:))
aynaya bak motive olevet ya berilcim motive et bizi ....valla bide tam regl olma dönemim ...çok iyi bir motivasyona ihtiyacım var...
beril genelde ara öğünde leblebi yediğini farkettim herhangi bir sebebi varmı diyet için daha mı faydalı ara da leblebi yemek...yoksa öyle sevdiğin için falanmı?
leblebi
1 kalorisi az
2 mide suyunu emer eksimeyi ve yanmayi onler
3gecici bir agiz doygunlugu saglar malum kolay cignenmiyor ve yutulmuyor
4 tasinmasi, bulunmasi kolay
5 benim gibi kahve bagimlisi biri icin iyi bir ikili
sanirim yanlis alintiladim yine
harika bir menü olmuş canım...tbr ederim...
betülcüm harika bir öğün dü ....hepsi diyet ...arzum diyette ben öyle birde beşinci takımda gamzemiz var oda diyette olunca .....
niye kimse yok bugun
ne yapıyım ebrucum mecbur geliyor yanımızda evde de ençok beni ve ablasını görüyor apartmanda da 2 kız var görürse bi babası yoksa kızlarla büyüyor bu oğlanArzu'cum menün gayet güzel olmuş canım ama sadece menünü yazmış çıkmışsın. Bundan sonra geldiğinde lütfen en son mesajından itibaren geçmişi oku ve diğer arkadaşlarının menülerine yorum yap. Sadece kendi menünü yazmakla bitmiyor biliyorsun.
Kuzum benim geçmiş olsun hayırdır neyin var? Nazar mı değdiler yoksa? Dikkat et kendine. Güzelce dinlen. Eğer soğuk algınlığı gibi bişeyse ıhlamur limon ve tarçın üçlüsünü dene. Çok iyi geliyor.
Ayyy kıyamam ben yaaaaaa. Çok götürme Gülçin'cim kadınların içine. Erkek çocuğu bide sanırım seninkisi 2 yaşına yakın. Bir süre sonra cinsiyet kavramına merak sarmaya başlayacak. Kadınların arasında daha dikkatli olmak lazım. Sanada kolay gelsin yoğun bir gün olacak senin için
sen kimselere bakma kendin ne zaman işte bu benim kilom olmalı dersen o zaman korumaya alırsın kilonuDünün telafisi aslında dün bahsettiklerimde çok azar azardı ama olsun herkes çevremdeki nasıl zayıfladığımı soruyor :) bu da beni gaza getiriyor hatta bana yeter bu kadar diyen bile var :)
Ama yook 10 kg var gidecek :)
geçmiş olsun canım nazar değmiş olmasın bolca dua oku sabunlar çok güzel kokuyor gerçektenbayıldııımmm bunlara bennnn cok güzel olmussss ellerine saglıkk birde missss giibi kokarlarrr ohh sabun kokusuna bayılıyorummm
Soguk algınlıgı olabilir ama anlamadım ki bende hic halim yok ellerim uyusuyor kafamı hep yastıga koymak istiyorumm yarın okulda varr insallah sabaha gecerr
ayy tesekkürrr ederimm hic bilmiyorum ki canım benim bir anda oldu önce soguk algınlıgı diye düsündüm ama ellerim uyusuyor birde az önce nefesim daraldı midemde bulanıyor hic halim yok hep uyumak istiyorum insallaah gecer bir an öncee..
ikinizde nazar deyince aklıma geldi bugün misafirimiz vardı kahvaltıda kızın boyuda benimle aynıydı ama 54.5 kiloymus ama herkes benim daha zayıf göründügümü söyledi ayy ne kötüyüm hemen icimde fesatlık biseyler cıkarmaya calısıyorum :)
berilcim maliyetli bişey değil 4 kalıp sabundan büyük meyvelerden 6 ile 10 tane arasında çıkıyor 48 kalıp sabunda 30 lirabayildim ellerine saglik,emegine degmis,ayyyyyyyyyyy nazarlardan uzak cok guzel
keske bende yapsammmmmmm
maliyetlimi sekerim
bunu paraya cevirmeyi dusunmuyormusun
iyi geceler bebegim
leslie 5 mil yapacan sanirim bende yaparsam onu yapiyorum simdiden kolay gelsin
allah sansini daim etsin
nazarlar uzak olsun esinde evliliginde
ben gormedim butun gunde buralardaydim ama o cuma gunu istanbula esinin yanina gidecegini soylemisti
kacamak yok ama
guzel bir menu degil yaginin yerine kasini yiyecen sonrada zayifladim diyecen
amac yagdan erimek sekerim
gecmis olsun fistigim
vitanin felan al vucut direncin olsun
yataktan cikma tek tedavisi dinlenme
neye sevindin,hayirli olan ne
ya ona benden sevgilerimi yolladimi soylermisin
iyi geceler canim
bak guzel dedimiz menulere bak ve bir an once ceki duzen ver
3.haftadasin nihalllllllllll
tebrikler beril süper bir menü olmuş hele spor hari,kabende menumu yazayim gideyim
sabah
yagsiz yapilma bir por.menemen
yarim dilim peynir
3 zeytin
maydanoz
ogle
bir buyuk ayran
iki ince dilim ananas
3 ceviz ici
aksam
bir kucuk kase yayla corbasi
bolca bruksel lahanasi(haslama)
ara
15 tane sari leblebi
bantta 7km.yurudumyaklasim 1.27 dakika ediyor
gerci bayagi hizli yuruyorum artik 7seviyesinde
liyt ürünler önerilmiyor zararı çok diye biliyorumBuna göre yarın sabah 1 yumurta biraz peynir 1 dilim ekmek yerim
Okula öğlen için elma leblebi götüreyim
Akşama haşlama brokoli karnabahar yoğurt
Buarada Beril yoğurt light mı olmalı yoksa önemli değil mi???
saol betülcüm ablan hamilemi ne güzel teyze olacaksın demekki ablan gayet fit herhalde kilosu çok iyiymiş maşallahMErhaba arkadaslar
Ugrayamadim bugunn yogundumm
Beril bence de en uygun kisi yardimcilik icin.
Hayirli olsunn, Ecem de onun icin tebrik etmiss sanirim.
Gul esinn yanina İstanbula gidecegini yazmisti o yuzden gelememistir.
Gulcin sabunlar guzel olmus gercekten ellerine saglik
Arzu menun guzel olmus afiyet olsun
Nihal menun olmamis herkes soylemis zaten
Ablamla konustum bugun o da hamileliginin 5. Ayinda sordum bugun kac kilo oldun diye 57.5 kiloymus
Azicik boy farkimiz var benden az daha kisa ben normal halimle 61lerdeyimm zayiflamaliyimm
Hafta ici daha iyi oluyor duzenli oluyor.
günaydın canımgünaydın canım nasılsın hayırlı bir hafta diliyorum
afiyet olsun kaçamak yapmayın haaaaaaaaaaaaa[sıze=3]herkese günaydınlar nasılsınız canlarım.erkencıyım yine sevdamla gamzelim kavaltıya bana geliyorlar. Hep birlikde yazarız sizlerede burdan öpüyorum sizi allaha emanet olun. [/sıze]
hoş geldin tatlımKizlar gunaydin ben geldiiiim
akşam hiç olmamış daha düzgün şeyler yemelisin sebze çorba gibi falanKizlar malum dun menumu yazamadim hemen dunki menumude yazayim
Sabah:1 dilim ekmek az bi parca peynir domates salatalik yesillik
Ogle: 3 kasik patlican 1 kasik pilav salata
Aksam : misafirlikteydik 2 catalcik yaspasta
2.5 litre su
50 mekik
ben geldim ortimniye kimse yok bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?