aynaya bak motive ol
kimse seni o goruntu kadar motive edemez
beril genelde ara öğünde leblebi yediğini farkettim herhangi bir sebebi varmı diyet için daha mı faydalı ara da leblebi yemek...yoksa öyle sevdiğin için falanmı?
leblebi
1 kalorisi az
2 mide suyunu emer eksimeyi ve yanmayi onler
3gecici bir agiz doygunlugu saglar malum kolay cignenmiyor ve yutulmuyor
4 tasinmasi, bulunmasi kolay
5 benim gibi kahve bagimlisi biri icin iyi bir ikili
sanirim yanlis alintiladim yine
yok tatlım yanlış alıntılamamışsın verdiğin bilgiler için tşk ederim...
bu menumu harika
sakin boyle bir menuyle buralarda gormeyim
bir nihal var oda yetiyor
iyidi san ki
Ohhh ne guzel hep bi aradasiniz
Ben geldim burdsyim beril ablacim
hoşgeldin tatlım.....
merhaba perşembeden beri kızım peşine oğlum ateşlendi ...ve hala hastalar..ateşleri daha bugün düştü..öküsürk hala var... ve artık şark için listeler verilmeye başlanacak ..hakkımızda hayırlısı..
sabah kursa gittim sporda yapamadım sabahdan uyku ağır baastı öğlen yemeğini yedim ama hiç doymadım elimde su bidonuyla turluyorum işlerim çok herişim duruyor hepsini halledince yine yanınıza geleceğim
umarim cok rahat edecegini endiselerinin olmayacagi bir yer cikar.cocuklara gecmis olsunmerhaba perşembeden beri kızım peşine oğlum ateşlendi ...ve hala hastalar..ateşleri daha bugün düştü..öküsürk hala var... ve artık şark için listeler verilmeye başlanacak ..hakkımızda hayırlısı..
sabah kursa gittim sporda yapamadım sabahdan uyku ağır baastı öğlen yemeğini yedim ama hiç doymadım elimde su bidonuyla turluyorum işlerim çok herişim duruyor hepsini halledince yine yanınıza geleceğim
Kizlaarr herkese merhaba dunku halsizligim devam ediyor kendimi oyle siskin hissediyorum ki acikmadim hala hic bisey yemedim birakin bisey yemeyi yatagimdan bile cikamadim birazdan kalkicam artik saat 3.30 oldu ben hala yatiyorum :) cok tembelimm cookk
geçmiş olsun deyacım sıkma canını inşallah hep güzel şeyler dökülür önünede çok mutlu olursunmerhaba perşembeden beri kızım peşine oğlum ateşlendi ...ve hala hastalar..ateşleri daha bugün düştü..öküsürk hala var... ve artık şark için listeler verilmeye başlanacak ..hakkımızda hayırlısı..
insanın aklı karışık olmasın neler yapıyor son anda kurtarmışsın ama sanırsamokuyorum okuduğumu anlamıyorum kafa karışık 40 dercede yıkanacak renklileri 60 derece yıkamışım son anda fark ettim..çamaşırları bekliyorum..geçmişe bakamdım ..
saol tatlım ama hala işlerimi halletmedim uyuşukluk var üzerimde sadece kova kızın okulu fatura gibi işleri hallettim bulaşık ve çamaşırlar yolumu gözlüyorlar öylekolay gelsin canım benim.....
umarim cok rahat edecegini endiselerinin olmayacagi bir yer cikar.cocuklara gecmis olsun
sen nasilsin bu streste diyeti biraktinmi
sabah kalkip spor yapacam dedinde anlamistim yapmiyacani
o sozu bende cok verdim ama tuttugum sayilidir
benimde bir can sikintim,sebepsiz bir melonkoli halim var
yuruyus yaptim ama yokkkkkkkkkk
yalancilar birde spor yapmak mutluluk hormonunu costurur diyorlar
bence kalkma dinlenmek iyi gelir
hatta sicaga yakin bir banyo yap geri gel yat
birsewyler yemeyine unutma vucut zaten direncsiz
geçmiş olsun deyacım sıkma canını inşallah hep güzel şeyler dökülür önünede çok mutlu olursun
insanın aklı karışık olmasın neler yapıyor son anda kurtarmışsın ama sanırsam
saol tatlım ama hala işlerimi halletmedim uyuşukluk var üzerimde sadece kova kızın okulu fatura gibi işleri hallettim bulaşık ve çamaşırlar yolumu gözlüyorlar öyle
sabah yapamadım ama en az yarım saattir yollarda hızlı hızlı yürüdüm çamaşırları asıyım şimdide ne kar yapabilirsem leslie yapacağım
sabah plates yapamadım sabah kursunu bu yüzden sevmiyorum spor aksıyor ev işi aksıyor başka bir günde yokki bu kurs zaten kayıtlı değilim öğrenene kadar gidiyim sonra bırakacağım
ortim motiven azalmasın o sarhoşluk edaları bende de var hele bi karnım açki hiç sorma ortim geçecek alışacağım diye d,ireniyorum
-bir elimde yeşil çay
-bir elimde su bidonu nasıl geçecek bugünler midem alış artık yorma beni ben senden daha azimliyim deyip duruyorum
burdayım beya ortimyine nerdesiniz be yaaaaaaaa
ayyyyyy ecemcim hastada olsan çok yatma iyice kötü olursun bence kalk bi duş al bişeyler ye içKizlaarr herkese merhaba dunku halsizligim devam ediyor kendimi oyle siskin hissediyorum ki acikmadim hala hic bisey yemedim birakin bisey yemeyi yatagimdan bile cikamadim birazdan kalkicam artik saat 3.30 oldu ben hala yatiyorum :) cok tembelimm cookk
sogumasın içde öyle git yap sporunu bende de yeşil çay var ben asla neskafe falan içemem anca türk kahvesi orta şakerlibende gidip yuruyeyim bari
gerci elifi uyutup kahvemi yapip buyuk bir sevkle gelmistim ama olsun
kahvede sogusun iste
burdayım beya ortim
ayyyyyy ecemcim hastada olsan çok yatma iyice kötü olursun bence kalk bi duş al bişeyler ye iç
canım benim çok geçmiş olsun nazarlara mı geldin ne bolca dua oku
çayımı içtim çamaşırları asıyımda 3mil bali yapıyım sende hırsını kimseden çıkartma ben bağrış çağrış öğlen çocuklara kızdım hatta kıza terlik attım oğluşun totişe vurdum terlik isabetim çok kötü değmedi bile kızım dalga geçip hemen okula çıktı balkondan baktım bana gülüyorduorti bende banda bir cikiyom bir iniyom
depresifim ya
yemekte yemedim bir yesil elma aldim iki kemirdim karsimda kararmis bir halde duruyor
insallah bu sikintiyi birinden cikarmam
hadi hadi kaldir totisi gitte leslini meslini bekletme
sıkma canını ecemcim sakın kötü düşünme iyi şeyler düşün kalk bi duş al birazda dua oku inşallah gecerCok tesekkur ederim canim hasta gibide degilim hep yatmak istiyorum icimde skiliyor gercekten nazar mi acaba en iyisi dus alip dua okumak yoksa icimdeki skinti gitmeyecek ruh hastasi gibiyim durup dururken :))
selam kızlar cumartesi bi gittim anca gelebildim ananem rahatsızlanmıştı onun yanına hastaneye gittik ordanda annemlere o yüzden hafta sonu giremedim malesef artık hafta içi telafi edicem.
ama yediklerime çok dikkat ettim sporumuda yaptım kaçamak yok artık bu haftada bunun sonucunu alıcam inş.
cumartesi sabah
2 çatal sahanda yumurta
peynir domates
1 dilim ekmek
ara yok
öğle
1 portakal
1 muz
akşam
ızgara köfte 3 adet
salata
pazar sabah
haşlanmış yumurta 1 adet
peynir
domates
ekmek 1 dilim
1 kaşık kadar tahin pekmez
öğle
vişne suyu evde yapılmış
2 dilim ekmek le peynirli tost
akşam
şehriye çorbası
salata
yoğurt
menünde sporunda çok güzel olmuş canım inşallah cumaya mükafatını alırsınsporumda
cumartesi 200 ip atlama 100 mekik
pazar 200 ip atlama 100 mekik
sabak akşam 100 er ip atlama 50 şer mekik şeklinde yapıyorum
ipimde çamaşır ipi bu arada
eee napalım spor olsunda
hee bide pazar günü 80 dakika sahilde yürüyüş tabi bunun yarısı oğlum kucağımdayken oldu düşünün kaç kalori gitmiştir.
çok mutlu vakit geçir gülcümkızlarrrrrrrr ben geldim çok özledim sizi ama hala istanbuldayım çocukları gönderdik işlerimiz uzadı etüt yapıyoruz ebrucum nolur kızma izinli de yazma 2,3 günden gelicem en kötü ihtimal cuma zaten kilomu yazıcam ama burda pek düzenim kalmadı şimdi otelden giriyorum yine sizi haberdar ederim kendinize iyi bakınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?