Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menü gayet güzel. Kahvaltı biraz geç oldu ondan öğle yemeği yok sanırım.. Ayrıca mutlu olmana da çok sevindm
saol canım benim

yazık gerçekten ebrucum fazla dan bişey almaya gerek yok bence en iyisini aldım ben 300 tl vermiştim çocuk parkı gerçekten çocuk büyüdükçe çok kullanışsız oluyor allahdan oğlum sallan madan uyuyor yoksa hapı yutmuştum çünkü beşik taşımıyor bir süre sonra indiriyorsun benim kızımında vardı o yataklı beşikten tunceliden gelmeden orda bırakmıştım 4 yaşına kadar kullandım çok kullanışlı tavsiye ederim

saol canım azaltacağım zaten işe yaramıyor fazlası

günaydın çalışkan kadın erkencisin gene bende erken kalkıyorum 6 da ama sonra geri yatıyorum

günaydın kızlar herkese güzel bir hafta diliyorumsağlıklı kilo vernmeler

birazdan kızımı okula götüreceğim ordanda kurdele kursuna öğlen temizlik yaparak sizlerin yanına geleceğim hepiniz kendinize iyi bakın

Gunaydinn
Bn de yoldayimmm ise gidiyorumm gec kaldim bugun birazz
Aksam is cikisi da kizlarla bulusacagizzz :)))

Sema cok guldum kadinlarkulubu peynirine

GUNAYDINNNNNNNNNNNNN
gunler sonra tablewt ilk defa elime gecti
acar acmazda sizzzzz
hpinizi cok ozluyorum bilesiniz diye yazma geregi duydum.beni seviyorsaniz bol bol kilo verin.
opüyorum sizi

Gunaydinn

Bendeeee gec kaldım 2 ders kacırdımmm hahahaha :)))
Saat 2 deki derse gidicem artıkk

GUNAYDINNNNNNNNNNNNN
acar acmazda sizzzzz
hpinizi cok ozluyorum bilesiniz diye yazma geregi duydum.beni seviyorsaniz bol bol kilo verin.
opüyorum sizi

Gunayydınnnn kuzummmm geri geldin diyee heyecanlandım ama bi anlkmıss (

kadınlar kulübü peyniri mi Allah iyiliğini versn canım ya :)))) kbrit kutusu kadar anlamında evet o :)

Diğer meseleye gelince de, bi mazeretin olmasına çok sevindim :) Ama mümkün mertebe böyle durumlar olacaksa haber verip gitmek en iyisi. Mesela ben sizin geldiğiniz hafta 10 gün içerisinde 2 kez 3-4 günlüğüne takımdan yarılmıştım. Hiç problem değil, yeter ki haberimiz olsun. Hem bilsek öyle özel bi durumun olduğunu merak etmeyiz, istemeden de olsa sinirlenmeyiz dmi? Bundan sonra herşey daha güzel olur dilerim. Güzel sözlerin, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim buranın önemsendiğini bilmek çok güzel....

Günaydın canım kolay gelsin :)

Gunaydinn

yaşasııınnnnn buluşucaz bugün inşallahh

GUNAYDINNNNNNNNNNNNN
acar acmazda sizzzzz
opüyorum sizi

Seni çok özledim, hepimiz özledik Neden bu kadar kısa sürdü ya gelip gitmen

Bendeeee gec kaldım 2 ders kacırdımmm hahahaha :)))
Saat 2 deki derse gidicem artıkk

Uyuyakalıp ders kaçırmadığın zamanlarda sana madalya takmaları için hocalarınla görüşebilirm

Günaydın demeye utanıyorum ama günaydın :))

Bu sabah baya geç uyandım. Daha doğrusu erken uyandım da kardeşimin inglizce ödevini yaptım o okula gitmeden önce yarım saat yarı uykulu gözlerle

Sonra bidaha uyudum 11 e geliyodu kalktığımda. Kahvaltımı yaptım bikaç ufak tefek işimi hallettim ancak geldim.

Kardeşimin ingilizce ödevni yaptım derken, bi öğretmen olarak bunu yapmamam gerekirdi belki ama haftasonu çok yoğundu çocuk, kıyamadım. Unutmuş yapmayı.. Bi de milli eğitim sağolsun ders kitapları öyle ağır bi seviyede ki ha diyince oturup yapamıyo çocuklar.. Abla yüreği kıyamadım napim :109:

GUNAYDINNNNNNNNNNNNN
acar acmazda sizzzzz
hpinizi cok ozluyorum bilesiniziye yazma geregi duydum.beni seviyorsaniz bol bol kilo verin.
opüyorum sizi
günaydın canım gitmene çok üzüldüm

iyi yapmışsın canım sıkma canını arda olu-r geç kalkmalar ne güzel kardeşinede yardım etmişsin

Neyse şimdilik çıkayım da işlerimi hallediym bari, malum akşam kızlarla buluşcaz
iyi bali çatlatın bizi kızlar resimleri bekliyoruz ona göre güzel vakit geçirin çok eğlenin

kızlar kaçamak yapmıyorum çok şükür ama evde hep yasak şeyler yiyorlar insanın canını çektiriyorlar
şimdilik temizlik yapıyorum daha dışarırı çıkacağım kantin sağlık ocağı kütüpane işim çok hepinizi seviyorum akşama görüşürüz kendinize iyi bakın

Günaydın güzeller
Şuan okuldayım bel fıtığım hortladı yine çok acı çekiyorum
Dün gece kaçamağım oldu eşimden dolayı
Bugün ne yesem bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım yemek olarak
Sabah bi tane yoğurt yedim şimdi ne yapsam eve gidince bilmiyorum of!

Bir de sizi seviyorum canlarım :)

Ama insan takımdan arkadaşlarıyla buluşsun da nasıl çatlatmasın diğerlerini söyler misin resim de çekilcez inşallah

Evdekilere uymadığın için seni tebrik ediyorum Gülçin'cim Böyle devam et.. Bu arada kolay gelsin işlerinde de

Biz de seni seviyoruz Bu arada belin için de üzüldüm, çok geçmiş olsun
Dün yaptığın kaçamağın çeşidine, miktarına göre bugün mutlaka dengelemeye çalış mutlaka olur mu? Canını da çok sıkma ne yiyeceğim diye kafana da takma.. Biz diyette değiliz sağlıklı besleniyoruz ve Ve minimum düzeyde ihtiyacımız kadarını yemeye çalışıyoruz. Kurallar çok basit.. muhakkak yiyeceğimz sağlıklı bişeyler bulabilrz evde yada dışarda

Ben de 3 te çıkacağım evden.O zamana kadar ütümü falan yapym. İnşallah akşam çoğalırız

Evde sağlıklı birşey yokmuş bunu anladım bi yoğurt bi süt yemin ederim dün sinir oldum kendime eşime
Eşim sebze baklagil sevmiyor geçen pırasa alayım dedim kriz geçirdi

geçmiş olsun canım.aman dikkat edin bel fıtıgı çok kötü sancı verır zorlamayın kendinizi.

Ben su anda Tugba ve Ecem i bekliyorum
Tugba gelmek uzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…