tebrikler olsun tekrardan komşuma açelyada benim gibi kayıp yorum görmedim hiç umarım gelir yarın ebrucum vallaha geçmişi okudum tuğba veryansın etmiş çok çok haklıda ben cuma geçesi girebildim cumartesi mesajım gözüküyor dün akşam eşim 4 te aradıki hazırlan seni arkadaşına bırakcam arkadaşın eşi işçilerine moral olsun diye termal otele bi gecelğine götürcekmiş banada gel dedi aynı zmanda eşim oranın mali müşaviri kırmayım gideyim dedi banada uydu kızlara ii gelir diye düşündüm ama net yoktu evde aslında var normalde ama o gün bi sorun vardı nete giremedim akşam 8 de geldik 1 saat benim cdıyı oyaladım sonra uyuttum vs geldim okudum alıntıladım bu kısma kadar eşim yanlışlıkla kapatmış bi kaç sayfanın alıntısı gitti kaldığım yeri buldum aklımda kalanlardan cevaplarım diye düşündüm o yüzden burdan başladım ama herşeyi okudum benim mazeretim bu bebeğim mümkün olduğunca burada olmaya çalışıyorum herşeyden öncesi okumadan geçmiyorum ben kesinlikle tubişede yazacağım herkesi çok sevdim inanın çok ciddiye alıyorum burdan herkese bahsediyorum motive oldğumdan sevdiğimden vs öle işte kuzucuklar hafta sonları pek aktif olamayabilirim hep bişi çıkıyor olamadığımda idare edin şekerler niye olamayacağımı bildiremediğim zmanlarda da bilinki bişi var geldiğimde izah ederim uygunsa tabi
ecem aha deidm banada kızıyor taki geçmişi okuyup bana cevp verdiğinde rahatladım hoş geldin hep burda ol sizin olmanız özellikle mezun olanların bize kesinlikle artı sağlayacağını düşünüyorum çünkü düşündüğümde şu şu kadar vermiş ben niye vermeyeyim olayı geliyor insanın aklına oda süper motive
süper ya tuğbişe yazdığından çok etkilendim
gül giteme yaaa nereye nolur yaa kimse kırılmasın üzülmesin bak sizler bize destek olcaksınızki bizde sizler gibi killo verelim mezun olalım yapmayın nolurrr
betül afiyet olsun canım
al bendende o kadar ebrucum vallaha öyle anladım inş ta yanlış anladım
bende bendeeeee hatta geçen foto koyayım görsünler dedim beceremedim nasıl oluyor bi müait olduğumda koyacağım söz hem benim bıcırığı hem kendimi
afiyet olsun arzucum
ebrucum park beşik al diycektimki sanırım gülçindi tavsiye etmemiş bende mobilya tipi alma 2 yaşına kadar giderse öyle bişi al idare et sonra direk oda alır yaparsın uygunsa diycektim ben ilk çocuk heves ya oda yaptım odaya koyamadım okadar pişmanımki şu an ortamızda yatıyor üstelik iki beşikti ikiside aynı takımın içinde küçük beşik hediye idi 1 yaşına kadar o biizm odada kaldı yattı sonra odaya düşer diye cesaret edemedim büyüğü bizim odaya küçüğü çocuk odasına tekrar koyduk ama ne çare beşiğe koyuyorum 1 2 satt sonra yanımda anlayacağın bizimle uyuyor sabah tüm kaburgalar pert gerçi sen daha tecrübelisin çocuk konusunda ama büyük beşiği hiç kullanamıyorum şimdi yaza baza almayı düşünüyorum bakalım cadıyı ayırabilirsem kovcam odadan memedende ayrılırsa yatar inşşşş memeyede kıyamadım 2 yaşı geçti yazın oyalamam kolay olur diye bi kaç ay daha erteledim dalga geçiyorlar evlenene kadar emzirceksin bu kızı diye .....
afiyet olsun canım ayrıca tubiş geçmişi okudum ebruya yazdığımı da okursan bebeğim üstüme alınmadım çünkü giremediğim zman keisnlikle 4 lere kadar oturup vallah geçmişi okuyup tek tek alıntılıyorum ama hafta sonları hep bişi çıkyor o dönemde beni idare edin hafta sonu aktif olamayabilirim bebeğim ama mutlaka gecede olsa geçmişi okur cevaplarım bu konuda beni idare edin ayrıca kaptan yardımcılığına çok ama çok sevindim hakettiğini düşünüyorum tabi söylediklerindede kesinlikle haklsın mümkün olduğu kadar kendi adıma dikkaet edrim çünkü ben burayı gerçekten önemsiyorum tekrar takrar söylüyorum sizleri çok sevdim ayrıca verdiğin faydalı bilgiler için paylaşımlar için çok çok teşekkürler birde şu menüdeki kk peyniri nasıl bişi düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum bi aç canımcım kadınlar kulübü peyniri gibi algılıyorum öyle bişimi var
afiyet olsun gülçincim şu sporu azaltma konusunda arkadaşlarla hemfikirim ama sen bilirsin tabi kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yap hedefine ulaştığında yavaşlatırsan sana zararı olmasın açıklama yapılmışytı bu konuda sanırım ama aklımda kaldığı kadarıyla cevapladım canımcım