Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Allahım yaaa birde nispet yapıyorlar Canlı yayında buluşma diye ben buna derim. Hemen bir foto yüklüyorsunuz

Sema'cım bu kadar uğraşmış alıntı yapmışsın gecenin bir saati. Bu buraya verdiğin önemi gösteriyor. Ve emin ol bu önem ilerde sana çok şeyler kazandıracak. Özverini ve isteğini biliyorum. Tavsiyelerin içinde çok teşekküler. Ama hafta sonu gelemeyeceğin zaman bunu mutlaka ama mutlaka haber ver bir şekilde bizleri burda merakta bırakma. Mesela bak saat kaç olmuş, Ebru ve Açelya hala yok ortalıklarda. Bu hiç hoş bir durum değil. Bişeymi oldu başlarına bir iş mi geldi? İnsan ister istemez merak ediyor. Lütfen bundan sonra gelemeyeceğin zaman mutlaka bir şekilde kızlar şu nedenden dolayı şu kadar süre gelemeyeceğim diye yaz. Haberimiz olsun. kk peynirde çok hoştu. Bravo eşine

Kolay gelsin canım sanada. Umarım büyük bir sorun çıkarmaz araban.

GUNAYDINNNNNNNNNNNNN
gunler sonra tablewt ilk defa elime gecti
acar acmazda sizzzzz
hpinizi cok ozluyorum bilesiniz diye yazma geregi duydum.beni seviyorsaniz bol bol kilo verin.
opüyorum sizi
Hoş geldin Beril'cim. Ama çabuk gitmişsin. Karnen hazırlandı görmüşsündür umarım

Tam ben diyecektim şimdi kardeşinin ödevini yapman hiç doğru değil diye aşağıda açıklamasını yazmışsın. Ama bence oda mazeret değil. Kendi yapmalıydı
Az bir oturda dinlen be Gülçin koş koş hiç durmazmısın sen yerinde maşallah

Kaçamak yoktu ama dimi Nihal'cim. Lütfen telafi et bir şekilde. Ayrıca eşin senin zayıflamanı istemiyor galiba baştan çıkartıp duruyor seni.

Evde sağlıklı birşey yokmuş bunu anladım bi yoğurt bi süt yemin ederim dün sinir oldum kendime eşime
Eşim sebze baklagil sevmiyor geçen pırasa alayım dedim kriz geçirdi
Sen pırasa al kendin yap ye. Eşinede başka yemek yap. Evde en kolay şey salata bence. Tavuk haşla. Biraz beyaz peynir. Şöyle güzel bir salata yap. Bol bol ye...

Noldu kızlar bulamadınız mı birbirinizi? Yada buldunuzda unuttunuz mu burayı

Bende dinleneyim biraz. İşten geldim direkt buraya baktım. Kızlar bir araya gelmişken sakın kaçamak yapalım demeyin. Çok kötü kızarım sonra, gerçi gözüm arkada kalmaz Tuğba var yanınızda da kızcağızı baştan çıkarmayın sakın bu söz Betül sanaydı İşin şakası bi yana çok iyi oldu buluşmaya karar vermeniz. Kaçıyorum şimdilik öpüyorum hepinizi.

Selam kızlar
hafta sonu hiç giremedim malesef inanın hiç vaktim olmadı ama aklım burda kaldı.
Bugünse anca vakit bulabildim
Bildirimlerimi yapayım
cumartesi sabah
yarım karışık tost
peynir
domates salatalık
çay

öğle yok

akşam
2 minik tavuk but
1 dilim ekmek
yoğurtlu brokoli haşlama

pazar sabah
2 dilim kızarmış ekmek
peynir 3 adet siyah zeytin
çay

öğle
1 portakal
yarım muz

akşam
tarhana çorbası
kıymalı patlıcan yemeği
1 dilim ekmek

sporlarım yok
su 9-10 bardak

hafta sonu oğlum gelince kendimi kaybediyorum malesef sporuma dikkat edemediim. Bu hafta telafi edicem inş.
Geçmişide okuyamadım ama okumaya çalışıcam
herkese iyi akşamlar şimdiden

Ebru is isten gecti cok gec
Ama bize kizmaktan vazgec
Kumpir yedik cok guzeldi
Ama tugbanin korkudan elleri titredii:))

Kiza cok yuklenmee:)
Bu arada benm de gunahimi aldinn fikir benim degildi:))

Biz ayrildik
Evlere donuyoruzz rapor vereyimdedimm:))

Cok guzel gecti:))

Menum

Sabah
1 dlm tam bugday ekmegi
Biraz peynir
3-4 zeytin
Havuc

Ogle
1 kepce nohut
1 dlm tam bugday ekmegi
Salata
Yogurt

Aksam
Kumpir

selam kızlar ancak biraz kendime geldim menümü yazayım dedım moralım çok bozuldu bugün sekerım düştü bir titreme geldi gözlerim karardı 4 saat uyumuşum.

BUĞÜNKÜ MENÜM

SABAH:cükük kare kepekli tost ekmeğinin içine yağsız peynırle tost
domates sekersiz cay
iki zeytin
sekersiz cay

ARA ÖĞÜN:
bir yeşil elma

ÖĞLEN:

bir kase corba
bol soğanlı domatesli salata
teflon tavada yağsız 3 köfte
yogurt

AKŞAM:
bir kücük tabak türlü yemeği
iki kasık bulgur pilavı
bir kase mısır ekmekli yogurt

sanırım tek hatam buğün bir kase kakaolu sütlü puding yedim

gün içinde iki litre su bol moral bozukluğu

Allahım yaaa birde nispet yapıyorlar Canlı yayında buluşma diye ben buna derim. Hemen bir foto yüklüyorsunuz

1 değil 5 foto yükleriz biz

Ebru is isten gecti cok gec
Ama bize kizmaktan vazgec
Kumpir yedik cok guzeldi
Ama tugbanin korkudan elleri titredii:))

Kiza cok yuklenmee:)
Bu arada benm de gunahimi aldinn fikir benim degildi:))

ımmm şeyy

Biz ayrildik
Evlere donuyoruzz rapor vereyimdedimm:))

Cok guzel gecti:))

iyi ki tanımışım sizi.. Gerçekten çok güzel geçti. Sanki yıllardır birbirmizi tanıyor gibiydik. Umarım diğer arkadaşlarla da görüşme fırsatımız olur bi gün..

BUGÜNKÜ MENÜM

Kahvaltı

1 d ekmek
1 cherry domates
1 kk peynir
4 yeşil zeytin

Öğle

-

Akşam

K.mpir

+Şu ana kadar 1,5 Lt su
+ 2 bardak yeşilçay

Not: Bugünkü cıss, sporla ve yiyeceklerle mutlaka telafi edilcektir

cükük ne be arzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Bugün ben de yememem gereken bişy yediğim için eleştirme hakkını bulmuyorum kendimde Ama hatanın farkındasın işte ne güzel.. Onun dışında yediklerin güzel olmuş. Afiyet olsun.

Ebru mesaj sayma sırası kime gelecek aynı liste başa mı döncek
gerçi ayrılanlar var
yeni listeyi yayınlar mısın?

zaten bugun kimse gelmemişşş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…