akşam dengele fazla kaçırma amaGul neden hala izne ayrilmak yerine birakip gittigini anlamiyorum
Ve bazi arkadaslar soyle yapti vs diye bahsetmissin neyse ya hic tartisma adami degilimdir sanak alem iin ozellikle
Allah a emanet ol, yolun acik olsun
Ben yeni kalktim ama sabah 5:30ta yattim:))
Kizlar annem kagvaltida patates bugulamasi yapmis
Kokulari geliyor
Ekmeksiz yiycem biraz aksama telai edderim
Mezuniyetin 1. Günü menüsü :))
Sabah
Yarım yumurta
1 dilim domates soslu patates
1 d peynir
Yarım simit
1 hamur kızartma
Ogle
1 d. Bi tatlı baklava gibi adını blmiyorum
Aksam
1 ızgara köfte
Yarım sucuk ızgara
1 d. Ekmek
2 lt su
Bol oksijen ve cay :)
Sabah antik köy diye bir yere gittik bi sık sık gideriz köy kahvaltısınaa süper orasıı yaa
Ögle evlerine gittik ikram ettiler pek bi ısrar mecburen 1 d tatlı yedm
Vee ac yasayan ecem bu hale geldi :))))
Tabiki bunu dengeleyecegimi hepimiz biliyoruzzzz :))
Beni ne kadar iyi anladığını biliyorum Ecem'im.. İyi ki geldin..
Bidaha demesin kimse nolur ya neden ecem ecem diyosun diye.. Laflara baksanıza.. Kendime getirdi beni kız 2 satırla.. :)
Bebeğm benim telefonumun üzerine su döküldü, yarın tamire gidicek, ve tamir olana kadar whatsapp'a gelemicem malesef. Senin hala mesaj hakkın yok dmi
Desene aylardır ilk defa karnım doydu
Çilek diyince.. Aklıma bizim çilekler geldi Sneijder Drogba
Tebrikler yeniden canıma
Kaçamak olmasın da betüşüm.. Miktarı fazla olduysa, bugün çok rahat dengeleyebilirsnafiyet olsun yine de :)
Maşallah güzel bir gün geçirmişsin. Bende sandım ki sen gelmeyince acaba Ecem'demi bişeylere kırıldı, öyle bakıp bakıp gidiyor diye. Çünkü bu aralar kimin ne yapacağı pek belli olmuyor.Ben şimdiye kadar ortam gerilmesin diye fark ettiysen az çok tanıyorsun beni ses çıkarmadım kimseye. Bir de günlerdir söyleyip duruyorum, kimsenin başına kalkmakta istemiyorum karnı burnunda bir hamileyim, evde bir çocuğum var ve gerçekten çok yoğun bir tempoda çalışıyorum. Ayrıca takım içinde olmamama rağmen her gün buraya gelebiliyorsam hiç kimseden mazeret kabul etmem. Ama istiyorum ki bunu kendileri fark etsinler. Fark eden çok az kişi var. Sürekli süreklide söyleyip insanlar üzerinde kötü etki yapmak istemiyorum. Ben buraya isteyerek ve gönüllü olarak geliyorum karşılığında da kilo veren ve birbirini seven bir takım görmek istiyorum. Nedense bu bir türlü başarılamadı gitti. Ama bundan sonra gidene asla ve asla dur demeyeceğim. Sessizliğimden anlaşılmıştır bu. Giden gider, kalan kalır. Kimse kimseyi burda zorla tutmuyor. Kızlar yaaa bişey sormuştum kimse cevap yazmamış. Benim enter tuşum çalışmıyor, site dışında çalışıyor normalde burda mı bir sorun var acaba? Renklendiremiyorum da.
Emin ol o daha büyük bir krizdi Ecem'cim çünki takımda beni tanıyan çok az kişi vardı. Kendimi ifade etmem ve eskiyi anlatmam daha zordu. Şimdi hiç olmazsa daha kalabalığız. Daha kolay atlatacağız inşallah. Birde ben izne çıkarsam herşey daha güzel olacak.
Menün öyle çok kötü değil Ecem'cim gayet normal ve sağlıklı. Sen zaten bol oksijenle yakmışsındır hepsini. Hadi bakalım mezun oldun ama 55 i görmek istiyoruz senden.
Günaydın canım. Aslında saat 8:00 de kalktım ama azcık daha yatayım derken saat 10:00 oldu. Sonra makinaya çamaşır attım ufak tefek işler derken bu saat oldu. Kahvaltı hazırlayacağım birazdan evde herkes uyuyor hala.
tebrik ediyorum seni canım.darısı bizim başımıza inş bizlerde bir gün mezun oluruz.[/COLOR]
Arzu iyi yuruyuslerrr
Arzu menulere ve konulara yorum yapabilirsinn cekinme
Cekindigin ortamda rahat edemz kaynasamaz ki insan
Yanlis anlasilma kirginliklar vs olmasin artik ya
Mutlu mutlu devam edelim takimimizda
Kixlar yedim patatesten
Aksama sadece balik ve salata yiycem
Bugün ne kursu var Gülçin? Bilgisayar kursu mu?selam kızlar kursdan yazıyorum nasılsınız bakıyım
Bende Betül'e katılıyorum Arzu'cum yok artık öyle yanlış anlaşılma felan. Eğer sen böyle düşünerek burda olursan kaynaşamazsın takımla doğal olarak buda senin diyetini etkiler. Bizim burdaki amacımız birlikte zayıflayabilmek. Yoksa herkes kendi başına zayıflardı. Lütfen çekinme hiç bir yorumunda. Bide siz böyle mesajların sonuna Allaha emanet olun diye yazdığınız zaman bende gidiyormuşsunuz gibi bir izlenim oluşuyor. Mesela bu mesajı okuduktan sonra aha dedim Arzu da gidiyor. Bu aralar giden gidene olduğu için, paranoya oldum galiba
selamün aleyküm arkadaşım baştan sona kadar haklısınız. başkan yardımcısı olmanızada çok sevindim.inanınki ben bazen yorum yapmaya bişeyler yazmaya çok ama çokkkkk cekiniyorum.sebebini sorarsanız yeni geldiğim zamanlarda hep arkadaslara yorum yazarken hemde kendimi tanıtmaya calışırken benı yanlış anlayan arkadaslar oldu.beni üzecek geri yorumlar aldım.bu nedenle konulara fazla karışmama kararı almıştım.ama diyetimde de kararlıydım ve iki gündür gelip gidiyorum kimseciklerde yok zaten.burda sevdam diye arkadasımız vardı oda cıktı zaten yanlış anlaşılıyor herşey diye ben yinede sabır ederek diyetime devam edip, sizleri birakamadım.Allaha emanet olun.
Yürümek süper bir fikir çünkü açık havada yapılan yürüyüşler kalori yakımı açısından çok ama çok etkili.selam arkadaslarım nasılsınız ?bende öyle bir bakındım gecmişi okudum nedense dün gecede bir kaç kere geldim ama kimse yokdu.neyse bizde şimdi kızımla onun dersanesine gidiyoruz.yürüyerek gitme kararı aldık.gidiş 20 dakika dönüş 20 dakika top 40 dakika yürüyüş olur benim içinde sizleri seviyorum allaha emanet olun.
Bencede mutlu mutlu devam edelim. Gerilmek istemiyorum artık. Sporda yapabilirsen bugün daha iyi olur senin için. Bu arada sen neden o kadar geç uyudun. Bende dedimki sabahki mesajını görünce Betül neden bu kadar erken kalkmış, bugün pazarArzu iyi yuruyuslerrr
Kixlar yedim patatesten
Biliyorum bende zaten senin huyunu ondan anlam veremedim. Boş ver artık Ecem'cim yanlış anlayan anlar, anlamayan kalır. Takmıyorum artık. Sonuçta burda hiç birimiz kalıcı değiliz. Herşey güzel olsun birlikte diyoruz ama bazen sorunlar çıkıyor. En güzeli hiç birisinin üzerinde durmamak. Güzellik merkezi konusunda iyi düşün. Araştır. Vücudun adına yanlış bişeyler yapma.Once cileklerden bahsedicem onlarin tadindan yenmez bide Muslerayida eklemek istiyorum findik suratli ya :)
Bugun iyi olmana cok cok cok sevindim bir daha oyle gormek istemiyorum seni
Yok mesajj hakkim yasoylemistim ya nedenini esek kafali oyle yapmasa alirdim hemen
Yok yaa ben birakip gidemem hep karismiyim desem bile dayanamiyorum bi el atmam lazim bisi soylemem lazim :))girip okuyacagimda dayanipta birsey yazmayacagim bu bana gore degil ki :))
Senin emegin cok net ortada buna uzuluyorum iste yani herkesin bahanesi var ama sana bakinca yaa hadi ordan demek geliyor bahane uretenlere uzgunum bu kadin bunu yapiyorsa basariyorsa onlar hayli hayli yapar tabiki yine yanlis anlasilicam kastim her zaman her dk burda olunsun degil insanlik hali oluyor girilemiyor oyle zamanlarda da idare ediliyor zaten
Enter tusuyla alakali pek bilgim yok
55 olucam insalllaaahh kilo veriyorum ynede ama cok yavasladii birazda zorluyorum acikcasi kendimidun annemin cok yakin arkadasi okul cikislarnda bana gel vucudunu toparlarim ben senin dedi guzellik merkezi var onun ne dersiniz??
O zaman soyle diyelim bunu kolayca atlatacagiz :)
Zaten tembellikte Betül'le yarışıyorsunuz, ama bence canınız nasıl istiyorsa öyle yapın tembel yada değil. Önemli olan mutlu olmakAfiyeeeett olsunnnnnn sen 5.30 uyumus kalkmis kahbalti yapmissin ben 3 te uyudum hala yataktayim hatta biraz daha uyumayi dusunuyorumm hahahaha :) tembel ben
Ayyy renksiz ve şekilsiz yazmak zorunda kalıyorum ve yazdıklarım gözüme çok çirkin görünüyor, çok mu takıntılıyım neYaaaa Ecem şu drogba olayında kötü bir sonuç çıkmaz inşallah. Adamlara bak yaaa nerden çıktıysa şimdi bu :26:
Arzu iyi yuruyuslerrr
Kixlar yedim patatesten
Bugün ne kursu var Gülçin? Bilgisayar kursu mu?
Bende Betül'e katılıyorum Arzu'cum yok artık öyle yanlış anlaşılma felan. Eğer sen böyle düşünerek burda olursan kaynaşamazsın takımla doğal olarak buda senin diyetini etkiler. Bizim burdaki amacımız birlikte zayıflayabilmek. Yoksa herkes kendi başına zayıflardı. Lütfen çekinme hiç bir yorumunda. Bide siz böyle mesajların sonuna Allaha emanet olun diye yazdığınız zaman bende gidiyormuşsunuz gibi bir izlenim oluşuyor. Mesela bu mesajı okuduktan sonra aha dedim Arzu da gidiyor. Bu aralar giden gidene olduğu için, paranoya oldum galiba
Yürümek süper bir fikir çünkü açık havada yapılan yürüyüşler kalori yakımı açısından çok ama çok etkili.
Bencede mutlu mutlu devam edelim. Gerilmek istemiyorum artık. Sporda yapabilirsen bugün daha iyi olur senin için. Bu arada sen neden o kadar geç uyudun. Bende dedimki sabahki mesajını görünce Betül neden bu kadar erken kalkmış, bugün pazar
Farkındayım aslında takıntılı olduğumun ama çaktırmamaya çalışıyordum. Ben pembe pembe yazıyordum yaa onu yapamıyorum ona sinir oldumEvet Ebru takintilisin hahahah
Yeni mi anladin
Saka bir yana bold yaziyla yani kalin yaziyorsunn guzel gozukuyor merak etme:)))
Arabayı garajda bırakman çok iyi olmuş çünkü o çok önemli. Bende kilo verdiğim dönemde hiç kullanmadım arabayı. Çok işe yarıyor. Süper bir yürüyüş olmuş sana.saat birde cıkdık evden kızımın dersanesine 20 dakika yürüdük.kızımı dersaneye bırakdıkdan sonra carsıyı turladım eve geri yürüyerek döndüm saat 2.20 di tam bir saat 20 dakika yürümüşüm.ve saat beşde tekrar gidecem yürüyerek kızımı alacam dersaneden 45 dakikada gidiş geliş olsa bugün çok yürüyüş yapmış olacam.arabayı garajda bırakacam artık.
Biz Galatasaraylıyız canım benim hem de üç fanatik. Bir araya gelince böyle oluyor katlanacaksın artıkArzuuuu bi daha duymayayım çekiniyorum yazmaya falan diyerahat ol ya herro ya merro alınacak biri varsa sana laf koyuyorsa görmezden gelirsin o da kendine gelir:)
Buarada bir gs muhabbeti alıp başını gidiyor evde kocam burada siz yeter yav Fenerbahçeliyim bende arkadaşım :)
Betül ya sen nasıl güzel bir gelin olacaksın varya şimdiden merak ediyorum o günü :)
Ebruu biliyorum hamilesin ama bizi boş bırakmaya gelmiyor gerçi Tuğba da var ama kızın bana arada olur mu? 26 sına kadar faturamı 2 ye katlayacağım
Ama dikkat et faturana hattın ne bilmiyorum ama yedek paketler var uygun fiyata onlardan alsana bi tane. Hem sürpriz fatura gelmez. Ayrıca haklısın cumadan beri hiç uğrayamayanlar var. Onlarla özel olarak görüşmek lazım artık. Olmaz çünkü bu böyle.Şuan merhameti izliyordum ağladım bir güzel :.( kadın diyor ya duramam durursam canım çok yanıyor koptum orada...
Kimsecikler yok ismin ne reşit kendin söyle kendin işit e döndüm :))
Menün gayet güzel olmuş Arzu'cum afiyet olsun.[COLOR="#FF0000"]hehe benden baska kimseciklerde yok neyse ben menümü yazayim bari.
BUĞÜNKÜ MENÜM
SABAH:
sabah ac karnına ıkı bardak su
bir kuru kayısı
yarım saat sonra kavaltı
kavaltımda bir dilim kepekli yağsız tost
yarım bardak süt
ÖĞLEN:
bir kase corba
mısır ekmekli yoğurt
AKŞAM:
bir kase corba
bol soğanlı salata
bir parca haslama tavuk
GÜN İÇİNDE İKİ LİTRE SU
İKİ SAAT YÜRÜYÜŞ[/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?