Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Teşekkürler canım ama eşim hazırladı kahvaltıyı

Aman da amannnn tü tü tü tü maşallah sizeee :127:

Arzu'cum benim dışımda da herkes söylemiş zaten. Hiçbişey için çekinmene gerek yok. Bak bunu en başından bilseydik konuşur hallederdik. Hep demedik mi biz anlayışlı insanlarız, orta soğukluk olması için hiç bi sebep yok diye
Bundan sonra herşey çok çok daha güzel olucak inşallah biliyorum.. Hadi bakalım

Muslera deme bana yaaa

Heee mesaj hakkı meselesinin sebebini de şimdi hatılardım öyle deme be çocuğa :)

Meleğim ben o meseleyle ilgili bi haber okudum. Tabi eğer aynı şeyden bahsediyorsak. Schalke Drogba'nın geçici lisansla oynayamayacağını ileri sürmüş, hükmen 3-0 galip gelmeleri gerektiğini söylemiş UEFA ya başvurmuş falan, bu dmi? Merak etmeyin hiçbi problem çıkmıycak inşallah.."Bi futbolcu geçici lisansla bile olsa kendi liginde oynayabiliyorsa, UEFA maçlarına da çıkmasında bi sakınca yoktur." gibi madde yer alıyormuş UEFA'nın yönetmeliğinde.. Rahat olun yani

Siz öyle sanın :)) Sadece kendimi ilgilendiren işlerimde ben de tembellik ederim. Uyku, odayı toplama vs :) Ama işin içine başka insanlara karşı sorumluluğum girince böyle bi canavara dönüşebiliyorum

Çok iyi

Canımcım bence sen faturaya çok yüklenme. İdare ederiz biz seni..

Bu arada biz de G A L A T A S A R A Y' lıyız memnun olduk :121:

Çok çok iyi bi menü.. Gerçekten. Tam benim tarzım. Tek söyleyebileceğim şey, kahvaltıdan akşama doğru yeme miktarımızın gittikçe azalması.. Mesela burda tam tersi bi durum var.

Başarı öykülerinin yazıldığı konuda başarmış bir arkadaşın yazısını okurken şu benzetmesini çok beğendim, hatta bayıldım;

Sabahları
kral gibi yedim
Öğlenleri prenses gibi (ama ben vezir gibi diyorum) yedim
Akşamları ise
fakir gibi yedim..

Bu işin sırlarından biri de bu

Oy oy oy oyyyyy dünyanın en tatlı alışverişidir bunlaar :) Hayırlı olsun aldığınız alacağınız herşey yeğenime

BUGÜNKÜ MENÜM

Kahvaltı

1 dilim tam buğday ekmeği
4 yeşil zeytin
1 cherry domates
1 kk beyaz peynir

Ara

Light mısır patlağı
2 tane ceviz

Öğle

1 porsiyon döner(ekmeksiz-pidesiz)
1 kase çorba
Ayran

Akşam

Yok (Çünkü öğle yemeğini baya geç yedim hala da tokum)

+ 2,5 Lt su
+ 2 bardak yeşilçay
+ 1 saate yakın gezme amaçlı yürüyüş :)

ne güzel açık havada yürümek en güzeli

çok güzel olmuş afiyet olsun

çok tatlı şeyler var ama oyun sahası olan beşikleri önermem ebru çok çabuk eskiyor sende biliyorsun zaten çok çabuk küçülüyor bazıları giydiremeden bile elinde kalıyor liste yapmak en iyisi

afiyet olsun tugba çok güzel olmuş

kızlar daha mutfak beni bekliyor işimde çok ütü falan var bugün birdaha uğruyamam
menümü de yazıyım
sabah
2 dilim kepek ekmek arasına yağsız peynirden tost,
1 tane zeytin
2ince dilim salam
1 haşlama yumurta
1 çay kaşığı bal
akşam
haşlanmış sebze
yoğurt
yarım saat yürüdüm dışarda
suyu saymadım ama epey içtim
bide kilom sabit cumayı bekliyorum bakıyım ne olacak
bu arada kalkar kalkmaz elime kocaman bir bardak su alıyorum içiyorum ki tartılmayım diye bugün öyle yaptım
çok da mutluyum bugün kursa eşim almaya geldi beni adam alıştı da destek oluyor

Menü gayet güzel. Kahvaltı biraz geç oldu ondan öğle yemeği yok sanırım.. Ayrıca mutlu olmana da çok sevindm

1 üye 2 ziyaretçi.. Ah şu ziyaretçilerin dili olsa da konuşsalar, daha önce de söylemiştim bunu :)))
Nasılsınız iyisinizdir umarım ziyaretçi arkadaşlar

çok tsk ederimmm

ALLAHIM hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin kaptanım.alış verişi bir günde yapılır.

Ne güzel gezmişsiniz gerçekten bugün heryerde hava güzeldi. Bizde bir yere beşik bakacağız diye çıktık bütün bebek mağazalarını gezdik

Yok canım drogbayla ilgili başka bir madde var UEFA trasfer talimatnamesinin 18.18. maddesine dayandırmışlar. Ona göre Şampiyonlar liginde son 16 ya kalan her takımın kalan maçlar için verdiği listede grup maçlarındaki listesinden 3 farklı oyuncu bildirme hakkı bulunuyormuş. Bu bildirim tarihini son günü ise 1 şubatmış. Ona göre şikayet etmişler. İnşallah bişey çıkmaz. Bu arada maşallah maşallah eşim o konularda hiç üşenmez. Herşeyde yardımcımdır. Bugün dolaştık ama henüz bişey almadık. Beşikte kararımı verdim. Bebek odası yapmayacağım. Çocuk odamız var. Ama gerçekten sıfırdan başlayacak olsaydık herşey ateş pahası. Bebek işi gerçekten zor bir işmiş.

Menün güzel olmuş canım afiyet olsun.
Gülçin'cim o oyun parklarından görümcemin oğluna almışlardı. Hiç kullanamadı. Evi çok küçüktü zaten genelde de kayınvalidemde kaldı. Şimdi onu bana gönderecekler. Ben onu seyahatlerde ve ilk ayda kullanmayı düşünüyorum. Aslında ilk aylar için şu sallanan prenses yatakları gibi küçük beşikler var ya onlardan istiyorum ama yazık günah ona vereceğim paraya başka bir ihtiyacını alırım diye geçiyor aklımdan. En uygunu 300 lira. Ben büyük beşiklerden almaya karar verdim. Büyüyünce yatak yapılabilenlerden. yan tarafında şifonyeri felan var. Oldukça kullanışlı. Bide benim eşimin çalıştığı yerin bir mobilyacısı var. Ordan çok uygun fiyata alacağız inşallah. Yoksa bugün kraftın oyun parkına baktım çok kaliteliydi. Hoşumada gitti ama mobilya çok daha iyi bence.

Menün güzel olmuş canım. Mutlu olmana da ayrıca sevindim. Sen mutluyum deyince aklıma Derya geldi. O karışıklıkta yazık kıza cevap bile yazamadım. Derya'cım başınız sağolsun canım benim. Kusura bakma geç oldu. :26:
ALLAHIM hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin kaptanım.alış verişi bir günde yapılır.
Amin Arzu'cum çok teşekkürler. İkinci olunca acele etmedim ama şimdi de acaba doğrumu yapıyorum diye düşünmeye başladım. Gerçi dediğin gibi halledilir bir şekilde ama daha ufacık bişey dahi almadım. :26:

Hadi ya ben o durumu bilmiyordum :\ İnşallah bi aksilik olmaz.. Bak kafama takıldı şimdi :\
Eşinle diyaloğunun böyle olmasına da çok sevindim maşallah subhanallah

valla bende arasıra bakınıyorum kimse yok

Hiç denk gelemiyoruz canım senle..

Ben yatıyorum canlarım çok yorgunum hepinize iyi gecelerrr

Tugba yarin bulusuyor myuzzz
En son oyle konusmustukk

Yatmadan bir bakayım dedim ama kimsecikler yok yine. Bende yatıyorum yarın iş var erken kalkmam lazım. İnşallah yarın takım boş kalmaz kızlar. Lütfen herkes elinden geleni yapsın. Öpüyorum hepinizi İyi geceler

tebrikler olsun tekrardan komşuma açelyada benim gibi kayıp yorum görmedim hiç umarım gelir yarın ebrucum vallaha geçmişi okudum tuğba veryansın etmiş çok çok haklıda ben cuma geçesi girebildim cumartesi mesajım gözüküyor dün akşam eşim 4 te aradıki hazırlan seni arkadaşına bırakcam arkadaşın eşi işçilerine moral olsun diye termal otele bi gecelğine götürcekmiş banada gel dedi aynı zmanda eşim oranın mali müşaviri kırmayım gideyim dedi banada uydu kızlara ii gelir diye düşündüm ama net yoktu evde aslında var normalde ama o gün bi sorun vardı nete giremedim akşam 8 de geldik 1 saat benim cdıyı oyaladım sonra uyuttum vs geldim okudum alıntıladım bu kısma kadar eşim yanlışlıkla kapatmış bi kaç sayfanın alıntısı gitti kaldığım yeri buldum aklımda kalanlardan cevaplarım diye düşündüm o yüzden burdan başladım ama herşeyi okudum benim mazeretim bu bebeğim mümkün olduğunca burada olmaya çalışıyorum herşeyden öncesi okumadan geçmiyorum ben kesinlikle tubişede yazacağım herkesi çok sevdim inanın çok ciddiye alıyorum burdan herkese bahsediyorum motive oldğumdan sevdiğimden vs öle işte kuzucuklar hafta sonları pek aktif olamayabilirim hep bişi çıkıyor olamadığımda idare edin şekerler niye olamayacağımı bildiremediğim zmanlarda da bilinki bişi var geldiğimde izah ederim uygunsa tabi

ecem aha deidm banada kızıyor taki geçmişi okuyup bana cevp verdiğinde rahatladım hoş geldin hep burda ol sizin olmanız özellikle mezun olanların bize kesinlikle artı sağlayacağını düşünüyorum çünkü düşündüğümde şu şu kadar vermiş ben niye vermeyeyim olayı geliyor insanın aklına oda süper motive
süper ya tuğbişe yazdığından çok etkilendim

Haydii banada iyi geceler sabah yada muhtemeelen öglen uyanırım iste gün icinde görüsürüz kısacasıı öptüümm :)

gül giteme yaaa nereye nolur yaa kimse kırılmasın üzülmesin bak sizler bize destek olcaksınızki bizde sizler gibi killo verelim mezun olalım yapmayın nolurrr

betül afiyet olsun canım

al bendende o kadar ebrucum vallaha öyle anladım inş ta yanlış anladım

bende bendeeeee hatta geçen foto koyayım görsünler dedim beceremedim nasıl oluyor bi müait olduğumda koyacağım söz hem benim bıcırığı hem kendimi

afiyet olsun arzucum

ebrucum park beşik al diycektimki sanırım gülçindi tavsiye etmemiş bende mobilya tipi alma 2 yaşına kadar giderse öyle bişi al idare et sonra direk oda alır yaparsın uygunsa diycektim ben ilk çocuk heves ya oda yaptım odaya koyamadım okadar pişmanımki şu an ortamızda yatıyor üstelik iki beşikti ikiside aynı takımın içinde küçük beşik hediye idi 1 yaşına kadar o biizm odada kaldı yattı sonra odaya düşer diye cesaret edemedim büyüğü bizim odaya küçüğü çocuk odasına tekrar koyduk ama ne çare beşiğe koyuyorum 1 2 satt sonra yanımda anlayacağın bizimle uyuyor sabah tüm kaburgalar pert gerçi sen daha tecrübelisin çocuk konusunda ama büyük beşiği hiç kullanamıyorum şimdi yaza baza almayı düşünüyorum bakalım cadıyı ayırabilirsem kovcam odadan memedende ayrılırsa yatar inşşşş memeyede kıyamadım 2 yaşı geçti yazın oyalamam kolay olur diye bi kaç ay daha erteledim dalga geçiyorlar evlenene kadar emzirceksin bu kızı diye .....

afiyet olsun canım ayrıca tubiş geçmişi okudum ebruya yazdığımı da okursan bebeğim üstüme alınmadım çünkü giremediğim zman keisnlikle 4 lere kadar oturup vallah geçmişi okuyup tek tek alıntılıyorum ama hafta sonları hep bişi çıkyor o dönemde beni idare edin hafta sonu aktif olamayabilirim bebeğim ama mutlaka gecede olsa geçmişi okur cevaplarım bu konuda beni idare edin ayrıca kaptan yardımcılığına çok ama çok sevindim hakettiğini düşünüyorum tabi söylediklerindede kesinlikle haklsın mümkün olduğu kadar kendi adıma dikkaet edrim çünkü ben burayı gerçekten önemsiyorum tekrar takrar söylüyorum sizleri çok sevdim ayrıca verdiğin faydalı bilgiler için paylaşımlar için çok çok teşekkürler birde şu menüdeki kk peyniri nasıl bişi düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum bi aç canımcım kadınlar kulübü peyniri gibi algılıyorum öyle bişimi var

afiyet olsun gülçincim şu sporu azaltma konusunda arkadaşlarla hemfikirim ama sen bilirsin tabi kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yap hedefine ulaştığında yavaşlatırsan sana zararı olmasın açıklama yapılmışytı bu konuda sanırım ama aklımda kaldığı kadarıyla cevapladım canımcım

tuğbaaaaaaaaaaaa buldum buldum kibrit kutusu kadar peynir ya diyete olduğumuzu ve bu terim nasıl aklıma gelmes eşime sordum adam tek hamlede kibrik kutusu dedi çüşş sema deim kendime yaa ama nasıl gülüyorum gecenin bu satine verin arada olur böyle kalınlaşır kafam

kızlarrrrrrrrrrrr ben yatar herkeseee tatlı rüyalar erkencilere günaydınlar öpüldünüz 13. takım güzelleri ....

vallah nihalim tam yatıyordum şu yazın geldi aklıma alıntıladım net kapanınca gitmişti neyse valla benimde sinirim bozuldu bence kendisi tutturamadığı için içinde kalmış acı olcak ama madem öle doğursun gidersin içindekini herkesin çocuğu kendine bazen babanneler herkesten ii bilir nedense bizimkide sürekli telefonla pcle oynayım ister kıızm kaynanada sürekli işi gücü bunlarla der çok düşünür güya sigara içer gelirler her ikiside çocuk doğduğundan beri severler hiç onu düşünmezler sanki biz çocuğumuzu hiç düşünmüyoruz tamam haklıda zararlı biliyorumda elimden geldiği kadar yaklaştırmamayada çalışıyorum bunun zararını bilenler nedense kendi verdiği zrarın farkında değiller hiç ağzımı açmadım bu konuda ama içimdede ukde değil hani çok daha zorlarlarsa kız kazık kadarda olsa içimdeki bu volkanı bi gün dile getircem eheehe ayrıca bende severim ama arada tutuyor kaynana damarları naparsın ya sevecen ya terkedicen moral olsun diye yazdım kız sıkma canını o bebiş senin istedini dile getir baktın ileri gidiliyor söylersin sende yeeeeeterrrrrr diye

günaydın arkadaşlarr.yine kimsecikler yok, evet zaten daha çok erken.ben her sabah .6.20 filan kalkarım.geç yatarım çok calışırım böyle salak birisiyim işte.bugünde kızlar işimizi iptal ettik arabamda bir sorun var onu sanayiye doktoruna gösterecem hepinizi öpüyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…