ayy takımımız birinci olur inş. bende dün çok yorgundum eve çok geç geldik o yüzden hemen yattım sayılır,sahurumu yazayım 4-5 incir ve bir bardak ılık süt içtim ve tabiki de 1lt den fazla su içtim,iftarda ise az çorba az yeztinyağlı fasulye ve bir kaşıkta pilav çok azda kadayıf yedim şimdi yeşil çayımı demliycem dün akşam içemedim diye çok rahatsız oldum( birazdan da çayımı yudumlar yine bakarım kim gelmiş diye inş. eşlik edecek bulurum :))
melisciğim bana koç tayin etmişsin üzülsem mi sevinsem mi bilemedim akşam tartıldım eve gelince 77.5 geldim yani 100 gr almış göründüm sinirim bozuldu ve mens oldum dün ödem söktürücü aldığım halde bu haldeyim şişliğimin sebebi demek ki bu yüzdenmiş bu ay 22.günümde oldun bir ay 22 bir ay 30 gidiyorum bakalım bu hafta bayram ya nasıl diyet yapacağız
bu arada kızlar kayıvalideciğim gitti evde bayram var kızımla benim bayramım vallahi bugün sofrayı toplarken bile nasıl keyif aldım anlatamam evde atlet şortla dolaşmayı özlemiştim emen attım üzerimdeki ağırlıklıkları artık yarında sonra her akşam kızımın dersleri bitince onu uytur sporumu yaparım inşallah bu hafta hedefimi açıklıyorum 76.5 bu görmek istediğim en yüksek rakam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?