selam kızlar toparlandım ev de yapılacak iş bırakmadım valizimi hazırladım
bi duşumu da alırsam tamam ... bu hafta kilo veremedim sadece 200gr gitmiş... umarım tatilde kilo almam... erken gitmek işime gelmiyor ama mecburen... kesin bişiler yerim ama önemli olan kilo almadan diyet listemin çok tersine gitmeden geri dönebilmek...
bu akşam giremem ama yarın inş. bi ara uğrarım... işin kötü tarafı kendi tartımdan başka tartıda tartılamam... eve gelince büyük bi şok yaşamak istemiyorum
hepinizi kocamaaannnn öpüyorum
herkese günaydın dün yorgundum baya epey zaman sonra ilk defa o kadar yürüdüm hamlamışım o yüzden nete girmeyi gözüm almadı valla :kedi: bugün tartı günü bakalım ben haftada bir kez tartıldığım için merak ediyorum neler değişmistir
:utanga:
merhaba canim nasilsin ohhhnne guzel yürümüsünde insallah vermisindir
alıştırmaya çalışıyorum kendimi yürüyüşe canım 3 ay öncesine kadar çok güzel yürüyordum ve kilom çok hızlı değişmese de vücudum baya toparlanıp sıkılaşmıştı bi bırakınca eski halini alıyo işte o yüzden peşini bırakmamak lazım akannehir
ufff ya hersey birbirine girdi birsey yazayim dedim elime yüzüme bulastirdim valla neyse aokuyanlar anlar herhalde
anladım yazdıklarını canım dert etme yerimseniben
canım sakın kullanma o hatayı ben yatım 10 gün yüzüm uyuşuk gezdim birkaçgün kullandım ilk önce dudaklarımın yarısı uyuştu felç geçirdim zannettim sonra bıraktım ilacı ama etkisi 10 gün sürdü ve yüzümün sağ tarafına yayıldı çok korktum konuşurken ağzım yamuluyor diye kimseyle konuşmamaya çalıştım sakın ama sakın kullanma
cidden o kadar kötü mü yaaa ben de sürekli bu sitede reklamını görüyorum başka bir çok sitede de reklamı var aman kızlar tuzaklara düşüp zayıflamak uğruna sağlığımızdan olmayalımlmaz:
merhabalarrr bu hafta hiç uğrayamadım biliyırum ama baya yoğundum şu an geçmişi de okuyamıyorum malum oğlummmmm....
meliscim beni izinl,i yazabilir misin yarın memlekete gidiyorum memlekette 1 hafta kalacağım sonra 1 haftada eşimin memleketnde oradanda abime uğrayıp evime geleceğim.baya yoğun oldu bakalım oğlumla nasıl başaracağız..
ben şimdiden bildirim yapayım (bu arada regl dönemindeyim) kilom aynı...
şimdiden hayırlı bayramlar diliyorummmm herkeseeeeeeeeeeeeee
hepinizi çok özledim inş kilo almam bu kadar gezerken benyaa
canım sana da iyi yolculuklar baya yoğun bir programın var şimdiden iyi bayramlar a.s.
aaaa kimsecikler yokk..niye gelmiyosunuz kızlar..ben bu gün tartılamadım..iftardan önce savcıya ifade vermekle meşguldm
sevgili müdürüm ve müdür yardımcılarım okul için yapılan bir ihaleye fesat karıştırmış..ve ben de ihale komisyonu üyesi olarak 1 saat müfettişle 1 saat savcıya ifade verdim..lanet olsun bir öğretmen bunları yapıyorsa....
neyse ben yinede dünkü kilomu bildireyim.500 gr vermiş görünüyorum
74. 6 -74.1=500 gr vermişim
ad1 ( 53.0
dosba (66.9/66,7/0,2/%0,30)
acıbiber2053 (61.6 / 61.6 /0,0 / 0,0%)
melankoli_84(72.5 /71.6/0,9/%1,24)
shopaholic (74.4 /73,9/0,5/%0,67)
emirel ( 61.1, geri dönmek üzere ayrıldı)
bhr.87 (81.4/81,1/0,3/%0,37)
zenim (70.5 geri dönmek üzere ayrıldı)
poly (65.0, geri dönmek üzere ayrıldı)
melis08 (59,8.59,5/0,3/%0,50)
melzeyit (77.4 / 77.7 / -0,3 / %-0,38)
patbori (74,6/74,1/0,5/%1,50)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?