Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kallistem hoş geldin.
notu düştüğün iyi olmuş 2 liste arasında ufak fark var hangisi doğru diye düşünüyordum ben de :)
teşekkürler hem not hem de kontrol için.opuyorumnanaktan

selam arkadaşlar ancak girebildim nete dün akşam kimsecikler yoktu baya geç girmişsiniz nete :1no2: birazdan ben de bayram temizliğine girişeceğim akşam için de yemek yapacağım o yüzden geçmişi okudum ama cevaplayacak kadar duramıycam hepinizi öpüyorum kolay gelsin şekerler a.s.

merhaba kizlar nasilsiniz bakalim yarin oruc da sona eriyor ben iiyiym ama bu kafa agrisi yine basladi buranin havasinda n galiba
meliscim kolay gelsin ne guzel evin tertemiz olacak bende artik yarin yaparim yarin evdeyim
acibiber canim sanada hayirli yolculuklar hayirli bayramlar
ben bu bayram yalnizim kocisinde maci varmis (iste bayram günü mac mi olur diyeceksiniz ama bunlarin bayramin degil ki )
ad cim üzülme bak sende calisiyorrsun bitirirsinz borcunuzu
melyezit canim sen nasilsin

melisciğim kusura bakma yanlış yapmışım biyeri gözümden kaçırdım demek gelemeyeceğini düşündüm yardımım olsun istedim
karamanlım üzülme canım benim içinde başramlar çok bişey ifade etmiyor uzun zamandır sadece izin kullanmış oluyorum zaten bende ilk gün çalışıyorum ilk gün geçtikten sonra bayramlaşmakta bişey ifade etmiyor ben internette olacam takılırız beraber şekerim ben sana yalnızlık hissettirmem merak etme sen

selam kızlar ben kayserideyim
bizimkiler alışverişe çıktı... eeee bende bu havada canımçekmedi akşam eşimle çıkacağım
meliscim gece yoldan gelmiştim çok yorgundum giremedim bi de eşimde bende laptop ı almadık artık burdakiyle idare edeceğim... bu arada çorba olayına çok güldüm çok yaşa :))
bu hafta melankoli çok iyi tebrik ederim canım... sanırım herkes gram da olsa vermiş... veremeynlerde üzülmesin
burda yemek bakımından biraz zorlanacağım
dün kayınvalidem baklava yapmış ikram etti ama ben bayramdan önce yemek istemedim... çokta güzel görünüyordu...
gece listeme uygun değildi kayınbabam peynirli pide yaptırmış o kadar az yedim ki şimdi de acıktım
akşama mantı yapalım dedi yok dedim :(( daha kötüsü eşim yağlama istedi akşama yağlama var ben napcam bilmiyorum çokta severim :((
ben iyisimi çorbamı yapayım sonra naparım bilmiyorum

kızlar 1. takım açıklamadı henüz ama çok büyük ihtimal 1.yiz, 1. takımın durumuna göre 2. olabiliriz.
süper motivasyon hepinizi tebrik ediyorum.

melzeyitim ne kusuru teşekkür ederim hayatım ben ne yanlışlar yapıyorum.
dosbacım annecinin yemeklerini çok yeme :kedi:
baharım ve karamanlım ne yaptımanlamadım küçük bircadıyla çok zor oldu benim yaptığım işler yarımyamalak oldu.

ayy takımımız birinci olur inş. bende dün çok yorgundum eve çok geç geldik o yüzden hemen yattım sayılır,sahurumu yazayım 4-5 incir ve bir bardak ılık süt içtim ve tabiki de 1lt den fazla su içtim,iftarda ise az çorba az yeztinyağlı fasulye ve bir kaşıkta pilav çok azda kadayıf yedim şimdi yeşil çayımı demliycem dün akşam içemedim diye çok rahatsız oldum:(( birazdan da çayımı yudumlar yine bakarım kim gelmiş diye inş. eşlik edecek bulurum :))

evetttt 1. olduk :içelim:hihoyyytalkisalkisalkis

ayy takımımız birinci olur inş. bende dün çok yorgundum eve çok geç geldik o yüzden hemen yattım sayılır,sahurumu yazayım 4-5 incir ve bir bardak ılık süt içtim ve tabiki de 1lt den fazla su içtim,iftarda ise az çorba az yeztinyağlı fasulye ve bir kaşıkta pilav çok azda kadayıf yedim şimdi yeşil çayımı demliycem dün akşam içemedim diye çok rahatsız oldum:(( birazdan da çayımı yudumlar yine bakarım kim gelmiş diye inş. eşlik edecek bulurum :))

canım senin çok büyük payın var birinciliğimizde ayrıca tebrikler.:hooray:

ben de neler yediğimi yazayım,
iftarda 1 kase şehriye çorbası, 2 yk makarna, 2yk orman kebabı
sonra uyumuşum çok yorgundum uyandım kızımı uyuttum geldim

kızlar bu haftada koçluk işini melankoli yürütecek (patborim geçen hafta melankoli haftaya koç olur demiştin işte oldu) melzeyite koçluk yapacak.
bu hafta bayram haftası olduğu için nasıl olur bilmiyorum, bayramda çok kaçamak yapmayalım arkadaşlar, 100 grmı bile ne zor veriyoruz ve ne çok seviniyoruz verince hemen almayalım.

melisciğim bana koç tayin etmişsin üzülsem mi sevinsem mi bilemedim akşam tartıldım eve gelince 77.5 geldim yani 100 gr almış göründüm sinirim bozuldu ve mens oldum dün ödem söktürücü aldığım halde bu haldeyim şişliğimin sebebi demek ki bu yüzdenmiş bu ay 22.günümde oldun bir ay 22 bir ay 30 gidiyorum bakalım bu hafta bayram ya nasıl diyet yapacağız

bu arada kızlar kayıvalideciğim gitti evde bayram var kızımla benim bayramım vallahi bugün sofrayı toplarken bile nasıl keyif aldım anlatamam evde atlet şortla dolaşmayı özlemiştim emen attım üzerimdeki ağırlıklıkları artık yarında sonra her akşam kızımın dersleri bitince onu uytur sporumu yaparım inşallah bu hafta hedefimi açıklıyorum 76.5 bu görmek istediğim en yüksek rakam

melisciğim bana koç tayin etmişsin üzülsem mi sevinsem mi bilemedim akşam tartıldım eve gelince 77.5 geldim yani 100 gr almış göründüm sinirim bozuldu ve mens oldum dün ödem söktürücü aldığım halde bu haldeyim şişliğimin sebebi demek ki bu yüzdenmiş bu ay 22.günümde oldun bir ay 22 bir ay 30 gidiyorum bakalım bu hafta bayram ya nasıl diyet yapacağız

canım hoşgldin. Regl şişkinliğiydi demekki rahatlarsın birkaç güne.
ben de bilmiyorum nasıl yapacağız neyseki ben çok baklava falan sevmem, bana pasta börek çörek veresindler yeter.

bu arada kızlar kayıvalideciğim gitti evde bayram var kızımla benim bayramım vallahi bugün sofrayı toplarken bile nasıl keyif aldım anlatamam evde atlet şortla dolaşmayı özlemiştim emen attım üzerimdeki ağırlıklıkları artık yarında sonra her akşam kızımın dersleri bitince onu uytur sporumu yaparım inşallah bu hafta hedefimi açıklıyorum 76.5 bu görmek istediğim en yüksek rakam

evet canım yaa birkaç gün misafirlik iyi de biraz fazla olunca can sıkıyor. Benim kayınvalidem de çok nadir gelir kocacısını bırakamaz, melis bebekken geldi 1 hafta falan kaldı ilk günler güzeldi yemekleri yaptı evi toparladı falan hoşuma gitti ama sonra bu yaptıkları müdahale gibi geldi bana. İnşallah hedefine ulaşırsın.
Ben de hedefimi açıklıyorum 59.0

yaa melankolim insan çabalarının sonuçlarını alıyor.

bir kere de nereusa böyle olmuştu hatırlarsınız bence bu koçluk işi güzel oluyor sorumluluk veriyır insana

Back
X