selaaaam
tuuubaaa sizin takıma transfer olmak istiyorum, ne dersiniz canım?
ebrucuuum ne dersin gelmek istiyorum burayaa
Neeee gercekten miii yasasinnnn gel diceklerrrrdir kesinnnnnn :))) allahimm cok mutluyumm
Evde misssssss tarcin kokusuuuuuuuuuu immmmhhhh
eveeet çok istiyorum gelmeyii, önceden de istemiştim farklı düşüncelerim vardı, vazgeçmiştim. şimdi gelmemem için bir sebepte yok. inşallah kabul edilirim eceeeeee
eveeet çok istiyorum gelmeyii, önceden de istemiştim farklı düşüncelerim vardı, vazgeçmiştim. şimdi gelmemem için bir sebepte yok. inşallah kabul edilirim eceeeeee
ebru uygun görürse yarından sonra burdayım kızlar
eceem, tubaa nasıl gidiyor sizin diyet durumlarııı? ececim senin uyku durumun ne alemdee, doktora gittin mii? :26:
Kabul edilirimdeee neee burdasinnn bence artik onceden ebruda yazmisti gell diyee yanlis hatrlamiyosammm ayy cok mutlu oldumm hosssgeldinn
Ecem o kuzum ecemGel gel çok isteriz. Ebru duyunca o da çok sevincek buna :))
Çok şükür iyi gidiyor :) Benim kilo vermem biraz yavaşlamıştı bu ara ama :44:dün sabah tartıldım mutlu oldum açıkçası bu hafta birazdaha fazla verdim sanırım.
Senin nasıl gidiyor? Dukana devam mı?
selam kızlar. bende yeni katıldım aranıza. neler yapmam gerek? bu arada ismim emine emoş derseniz daha iyi :) aktif olacağıma inanıyorum beni kabul ettiğiniz için teşekkürler
selam kızlar. bende yeni katıldım aranıza. neler yapmam gerek? bu arada ismim emine emoş derseniz daha iyi :) aktif olacağıma inanıyorum beni kabul ettiğiniz için teşekkürler
ebru uygun görürse yarından sonra burdayım kızlar
eceem, tubaa nasıl gidiyor sizin diyet durumlarııı? ececim senin uyku durumun ne alemdee, doktora gittin mii? :26:
ayy nolur birinizde ben böyle söyleyince işin kolayına kaçmayın. Burdan çekip gitmek en kolay olanı. Siz buraya zayıflamak için geldiniz ama en ufak sorunda direkt olarak takımdan çıkmayı problemin çözümü olarak görüyorsunuz. Birinizde deyinki gitmiyorum hiç bir yere sorun paylaşımsa çoğaltırım ben paylaşımımı. Ama kimi uyarmaya kalksam hemen çıkabilirim sorun yok diyor. Kararlı olun biraz. Hedeflerinizi bırakmayın. Sizden istediğim daha fazla özveri. Daha fazla istek daha fazla azim. Bunlar çok şeyler değil. Sonuçta burdan mezun olurken çok güzel şeyler kazanmış olacaksınız. Güzelliğinizi, kendinize olan güveninizi, sağlığınızı, sağlıklı beslenme alışkanlığını. Kaçmayın artık kalın ve savaşın kendiniz için. Anlatabildim mi?
hoş bulduk kızlaaarerken bir hoş geldin oldu ama olsun bakalım :26: ben kendimi tanıtayım takıma
adım buse, yaşım 23, bekarım, ailemle yaşıyorum ve azimliyim
68.3 ile başladığım diyet maceramı şuan 54.2 ile devam etmekteyim. hedefim aslında 47 ama buradaki takım listesine girdiğimde bir yanlışlık eseri 50 yazıldı ama olsun, 50 de durmak isteyebilirim, nitekim yüz güzelliği en önemlisi arkadaşlar.bu arada boyum 1.58 yani inmek istediğim kilo sıfır beden kilosu değil arkadaşlar, aydınlatmış olayım şuan dukan diyeti yapıyorum. dukan diyetine 59 kg ile başladım, onun öncesinde diyet listeleri olmaksızın devam ediyordum, kendi çabamla verdim yani kiloları. sormak istediğiniz bir şey varsa ben burdayım.
ay yine mi ece yazmışım :26: bakalım takımda yer var mı :18:
evet kuzuum dukana devaaam, pes etmek yoookvallahi dün hastaydım, ateşim falan çıktı, midemi bozdum, istifra ettim falan ama ona rağmen bırakmadım diyeti
hoş geldin canııım, ben hoş geldin diyorum ama bakalım bana yer var mı :26:
hıııımmmm dün söylediğin şey inşallah işe yarar :) becerikli kuzum benm :) bi bardak da bana göndereydin
hoş bulduk kızlaaarerken bir hoş geldin oldu ama olsun bakalım :26: ben kendimi tanıtayım takıma
adım buse, yaşım 23, bekarım, ailemle yaşıyorum ve azimliyim
68.3 ile başladığım diyet maceramı şuan 54.2 ile devam etmekteyim. hedefim aslında 47 ama buradaki takım listesine girdiğimde bir yanlışlık eseri 50 yazıldı ama olsun, 50 de durmak isteyebilirim, nitekim yüz güzelliği en önemlisi arkadaşlar.bu arada boyum 1.58 yani inmek istediğim kilo sıfır beden kilosu değil arkadaşlar, aydınlatmış olayım şuan dukan diyeti yapıyorum. dukan diyetine 59 kg ile başladım, onun öncesinde diyet listeleri olmaksızın devam ediyordum, kendi çabamla verdim yani kiloları. sormak istediğiniz bir şey varsa ben burdayım.
ay yine mi ece yazmışım :26: bakalım takımda yer var mı :18:
evet kuzuum dukana devaaam, pes etmek yoookvallahi dün hastaydım, ateşim falan çıktı, midemi bozdum, istifra ettim falan ama ona rağmen bırakmadım diyeti
hoş geldin canııım, ben hoş geldin diyorum ama bakalım bana yer var mı :26:
Emoooosss hosgeldin canımm :) bende ecosss yani ecem :) yas 23 boy 172 de olabılır 173 de 1 cm lafı olmasn aramızdaa :)) hosgeldin canım ben bu takımın gecen haftaki mezunuyum 9.1 kilo verdim burda su an 57.3 4 5 bunlardan biriyim :))) ptesi 58 dim iste öyle bisiler :)))
Yaaaa buseeee ben fena dagıttııımmmm mezun oluncaaaaaaaa yaaaaaaa listede yokum ama aynı disiplinle devam etmek istiyorum 55 e kadar(((
Uyku sorun hala bugün okula gidemedim düsüünn
icecekmisiniz onu kompostu gibi zayıfladıyormu bende yapayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?