Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Neeee gercekten miii yasasinnnn gel diceklerrrrdir kesinnnnnn :))) allahimm cok mutluyumm

eveeet çok istiyorum gelmeyii, önceden de istemiştim farklı düşüncelerim vardı, vazgeçmiştim. şimdi gelmemem için bir sebepte yok. inşallah kabul edilirim eceeeeee

ebru uygun görürse yarından sonra burdayım kızlar

eceem, tubaa nasıl gidiyor sizin diyet durumlarııı? ececim senin uyku durumun ne alemdee, doktora gittin mii? :26:

Son düzenleme:
eveeet çok istiyorum gelmeyii, önceden de istemiştim farklı düşüncelerim vardı, vazgeçmiştim. şimdi gelmemem için bir sebepte yok. inşallah kabul edilirim eceeeeee

Ecem o kuzum ecem Gel gel çok isteriz. Ebru duyunca o da çok sevincek buna :))

Kabul edilirimdeee neee burdasinnn bence artik onceden ebruda yazmisti gell diyee yanlis hatrlamiyosammm ayy cok mutlu oldumm hosssgeldinn

eceem, tubaa nasıl gidiyor sizin diyet durumlarııı? ececim senin uyku durumun ne alemdee, doktora gittin mii? :26:

Çok şükür iyi gidiyor :) Benim kilo vermem biraz yavaşlamıştı bu ara ama :44:dün sabah tartıldım mutlu oldum açıkçası bu hafta birazdaha fazla verdim sanırım.

Senin nasıl gidiyor? Dukana devam mı?

selam kızlar. bende yeni katıldım aranıza. neler yapmam gerek? bu arada ismim emine emoş derseniz daha iyi :) aktif olacağıma inanıyorum beni kabul ettiğiniz için teşekkürler

Kabul edilirimdeee neee burdasinnn bence artik onceden ebruda yazmisti gell diyee yanlis hatrlamiyosammm ayy cok mutlu oldumm hosssgeldinn

hoş bulduk kızlaaar erken bir hoş geldin oldu ama olsun bakalım :26: ben kendimi tanıtayım takıma

adım buse, yaşım 23, bekarım, ailemle yaşıyorum ve azimliyim

68.3 ile başladığım diyet maceramı şuan 54.2 ile devam etmekteyim. hedefim aslında 47 ama buradaki takım listesine girdiğimde bir yanlışlık eseri 50 yazıldı ama olsun, 50 de durmak isteyebilirim, nitekim yüz güzelliği en önemlisi arkadaşlar. bu arada boyum 1.58 yani inmek istediğim kilo sıfır beden kilosu değil arkadaşlar, aydınlatmış olayım şuan dukan diyeti yapıyorum. dukan diyetine 59 kg ile başladım, onun öncesinde diyet listeleri olmaksızın devam ediyordum, kendi çabamla verdim yani kiloları. sormak istediğiniz bir şey varsa ben burdayım.

Ecem o kuzum ecem Gel gel çok isteriz. Ebru duyunca o da çok sevincek buna :))

ay yine mi ece yazmışım :26: bakalım takımda yer var mı :18:

evet kuzuum dukana devaaam, pes etmek yoook vallahi dün hastaydım, ateşim falan çıktı, midemi bozdum, istifra ettim falan ama ona rağmen bırakmadım diyeti

selam kızlar. bende yeni katıldım aranıza. neler yapmam gerek? bu arada ismim emine emoş derseniz daha iyi :) aktif olacağıma inanıyorum beni kabul ettiğiniz için teşekkürler

hoş geldin canııım, ben hoş geldin diyorum ama bakalım bana yer var mı :26:

Hm evet canım ortak paylaşım alanına yazdığını görmüştüm kaptanımız da seni ve bikaç arkadaşı buraya davet etmiş. Öncelikle hoş geldin Umarım sağlıklı bi şekilde hedefine ulaşırsın burda bizlerle beraber. Kaptanımız LAdyLiNe yani Ebru şu an burda yok, ama bugün yine uğrar uyumadan diye tahmin ediyorum. Burda her zaman için onun yeri tartışılmazdır, bu takım için çok emek harcayan, değerli bi kaptanımız var çok şükür. Bu bakımdan sen de hepimiz de çok şanslıyız Nacizane ben de onun yardımcısı oldum kısa bi zaman önce. Ne kadar vaktin var bilmiyorum canım ama çıkmadan önce oku diye genel kuralları bi yazayım senin için.. Onları bi oku. Sana uyuyorsa da "okudum anladım" şeklinde geri bildirim yapman gerek. Son kısımda da yazıyor zaten.

Ve bu arada adın nedir? Yaşın kaç nerden katılıyorsun aramıza kendinden kısaca bahset olur mu

Emoooosss hosgeldin canımm :) bende ecosss yani ecem :) yas 23 boy 172 de olabılır 173 de 1 cm lafı olmasn aramızdaa :)) hosgeldin canım ben bu takımın gecen haftaki mezunuyum 9.1 kilo verdim burda su an 57.3 4 5 bunlardan biriyim :))) ptesi 58 dim iste öyle bisiler :)))

Yaaaa buseeee ben fena dagıttııımmmm mezun oluncaaaaaaaa yaaaaaaa listede yokum ama aynı disiplinle devam etmek istiyorum 55 e kadar (((
Uyku sorun hala bugün okula gidemedim düsüünn

[sıze=3]bir yere gitmiyorum kaptanım ama ınanınkı oğlumu az önce zor kaldırdım bılgısayardan.yatmaya gitti bende hemen sizlere bakınayım dedım.benı böyle idare edin ne olur kaptanım.gündüz işte oluyorum akşamlarıda cocuklara yalvar yakar zor kaldırıyorum bılgısayardan.ben sizlerden memnunum inş herşey daha güzel olacak.[/sıze

Akranızzzzz bizzz offf keske mezun olmasaydımmm yaaaa (

Gecmiss olsunnnnn canımmm merak etmeee takımda hayli hayli yer var bu ara sıkıntıda buralar biliyosunn..

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri buradapaylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasılyüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğinecevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişibunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Tubiiissssss tadı güzel diill eksii ama tarcınnn missssss Allah neler yaratıyo yaaaa evin kokusu elmalı kurabiye gibi olduu mutfagın kapısını actımmm heryeri tarcın kokusu sardııı :)) allahım deliricem bu kokuyaaaa misssssssssssssss gibi su an iciyorumm

Emine'cim adını yazmışsın daben kaçırmışım kusuruma bakma Tekrar hoşgeldin aramıza

Maşallah kuzuma maşallah

Sıkma canını mutlaka gelirsin buraya bebeğm Azmin için de seni tebrik ediyorum

Bugün okula gidemedin mii Ecem bi an önce bu duruma bi çare..

icecekmisiniz onu kompostu gibi zayıfladıyormu bende yapayim.

Bakalım daha denicek ecem. Bize de anlatıcak sonuçları.. Bi arkadaşı bahsetmiş de bu içecekten, incelmeye faydası oluyormuş sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…