şimdi kaç kilosun? böyle zayıflayanları gördükçe daha da hevesleniyorum :)
hoşbulduk canıım, senin adın nediirr?
aaa haksızlık ediyorsun bence kendineeetabiki kilo alma kendini salma ama taşlığına da laf etme yani
mrh.
davetiniz icin tsk.ederim.23 yasindayim.evliyim.yilbasi gecesi anne oldum.176 boyunda 75 kiloyum.suan calismiyorum.
Ahaaa benim gibi bendee bundan 5 ay öncee 76 ydımmmmmmm vericekkksinnnnnnn vericeksn :))
öğrenciyim daha 1 senem daha var okulun bitmesine. bilgisayar müh. olcam inşallah :) bekarım ama 3 yıllık bi ilişkim var okulumun bitmesini bekliyoruzYarasııııınnn canıma
Kararlı olman harikaBen de 21 yaşındayım. Kilo cetvelimden görebilirsin kilomu. Ama epey yol katettim çok şükür Allah'a.. Öğrenci misin çalışıyor msun evde misin hangi şehirde yaşıyorsun falan filan sorular sorular sorular :)))
İyi bakalım :)
ya cnm çok sevindim ne kadar güzel kilo vermişsin az kalmış zaten hedefine de :) benim ilk hedefim 60 şimdi sonra 58-55 inşallah :) 53 kiloya kadar düşmüştüm bi ara ama hiç iyi olmuyo valla kemik torbasından farksız oluyorum 55-58 arası ideal senin deyiminle taş olduğum kilom bu :):)hoş geldin emoooşne güzel burda da bir emine buldum. 9. takımdaki dukandaşımın adı da emineydi, o da 1.72 boyundaydı onun yeri ben de apayrıdır gerçi
ben de seninle yaşıtım ecem gibii, 23 yaşındayıım.ama benim boyum 1.58 tombiklikten kurtuldum ama taş olmaya çalışıyorum
vay canınaa hoş geldiiinçıtır bayanlar takımı olduk iyiceee, ben de 23 yaşındayım, lafraise (ecem) ve emoş da 23 yaşında dontpanic(tuba) da 21 yaşındaa diğer arkadaşların yaşını bilmiyorum, ben de yeni sayılırım.
karnım gurluyor, gideyim yoğurt yiyeyimsonra da yatarım kızlar, yarın çok telaşlı olacağım evde gün var pasta börek çöreeek oofff eyvaahh, temizlik tabi bir de yandık yarın çok yorucu olacak, hizmet edeceğim tüm gün...
amaa tabiki sıfır kaçamakla günü bitireceğim.kendime uygun tavuk salatası yaptırdım, misafirlerle ondan yiyeceğim. ötekiler yasak
hos bulduk.ne guzel yasit olmamiz.
öğrenciyim daha 1 senem daha var okulun bitmesine. bilgisayar müh. olcam inşallah :) bekarım ama 3 yıllık bi ilişkim var okulumun bitmesini bekliyoruz
aslen denizliliyim ama ıspartada yaşıyorum okul nedeniyle. ama artık memleketim diyebilirim ıspartaya sevgilim ıspartalı çünkü :)
Buranın faydası bu zaten emoş :) Birbirmize destek olarak kavuşcaz inşallah sağlığımıza güzelliğimize
Kendisi hafif şiddetteki bi rüzgarda savrulacak bi dal parçası görünümünde naif zarif ve zayıf bi insandır :)) victoria secret meleklerine taş çıkarak güzellik ve endamdadır aynı zamanda. 57 küsür kiloyla mezun oldu burdan, ama onun hedefi vücudundaki deformasyonları da gidererek 55 kiloya ulaşmak. Kısaca :)
Hoşgeldin canım aramıza. Çok genç bi annesin, hayırlısıyla büyütmeyi nasib etsin çocuğunu AllahAynı şekilde senin de sağlıklı bi şekilde hedefine ulaşmanı temenni ederim Takım kurallarını bir kez de senin için paylaşayım. Okuduktan sonra okudum anladım diye geri bildirimde bulunman gerekiyor.
su an 57 küsürlü biseyim 57. 4 5 6 7 olabilirm cuma günü tartılıcammmmmm
canımmm senin yüregin güzelde ondaaann :)
hosgeldin canım tanıtsana kendini biraz bende Ecem 23 yasımdayım ögrenciyim nisanlıyım ve de İstanbulda yasıyorummm bebisini allah bagıslasın emziriyor musun?
Çooook memnun oldum :) bi mühendisimiz oldu ne kadar güzelilişkin için de hakkında hayırlısı olsun canım bnm çok mutlu olursunuz inşallah her zaman :)
Ve geleyim asıl can alıcı noktayaaa :) Biz senle hemşeri çıktık yaBen de denizli'liyim ama istanbul'da yaşıyorum her yaz gideriz :) Sen merkezde mi yaşıyorsun ilçelerdemi? Çok mutlu oldum ya :))))
Kızlar bende menümü paylasmaya devam edicem bu rahatlık neyse bendeki artıkkk.. yarından itibaren takımdaymısım gibi paylasıcam yoksaa elden gidiyorr kontrol edemiyorum hedef 55 sunun surasında 2.6 kg gibi bisey var bunuda veriyimde rahat bırakıcam sizi :)
karnım gurluyor, gideyim yoğurt yiyeyimsonra da yatarım kızlar, yarın çok telaşlı olacağım evde gün var pasta börek çöreeek oofff eyvaahh, temizlik tabi bir de yandık yarın çok yorucu olacak, hizmet edeceğim tüm gün...
amaa tabiki sıfır kaçamakla günü bitireceğim.kendime uygun tavuk salatası yaptırdım, misafirlerle ondan yiyeceğim. ötekiler yasak
aaaa ne güzel yaa biz merkezde oturuyoruz ama aslen tavaslıyız sen neresindensin ? bende çook sevindim ya hemşerimmm:118:
aaaa ne güzel yaa biz merkezde oturuyoruz ama aslen tavaslıyız sen neresindensin ? bende çook sevindim ya hemşerimmm:118:
ogrenciydim.evlendim ve isten ayrildim.2011 agustosunda evlendim ve anne olmak icin beklemedim.henuz emiyor kizim ama ben fazla takiyorum kilolarimi.cevrem ve doktorum bir kac aya diyetsiz inecegimi soyluyor.63 ile hamile kalip 78 le doguma girdim.hastaneden 73 ile ciktim.ama suan kilo almaya basladim ve 75 im.
ecem umarim cok mutlu bir evlilik yasarsin.okul son sinif sanirim.
dontpanik iyi dileklerin icin tesekkur ederim.ama sanirim benim gruba girmem uygun olmayacak.bir kac sayfa okudum surekli katilim zorunlu sanirim.ben olamayabilirim.bu nedenle ben gelip arada size katilayim,eger kabul ederseniz.bebegim kucuk,bende nasil olsa dogum siskinligi diye fazla yoramiyorum kendimi.cok sert bir diyette uygulayamam emdigi icin.ama yinede cok cok tsk.ederim davetiniz icin.
çivril tarafını bilmiyorum çok fazla ama olsun memleketlim :) allah hayırlısıyla gidip gelmelerini nasip etsin cnm :) allah kavuştursun.Canım bizim gittiğimzde kaldığımız evimz bağımız bahçemiz falan Irgıllı'da, Çivril'e bağlı biliyorsundur :) Sık sık Çivril'e de gider geliriz, babamın amcası orda oturuyor. Yarın akşam babaannemle dedemi Denizli'ye yolculuyoruz inşallah, onlar da sürekli gider gelirler böyle. Özledim köyümü ya
hos bulduk.ne guzel yasit olmamiz.
ogrenciydim.evlendim ve isten ayrildim.2011 agustosunda evlendim ve anne olmak icin beklemedim.henuz emiyor kizim ama ben fazla takiyorum kilolarimi.cevrem ve doktorum bir kac aya diyetsiz inecegimi soyluyor.63 ile hamile kalip 78 le doguma girdim.hastaneden 73 ile ciktim.ama suan kilo almaya basladim ve 75 im.
ecem umarim cok mutlu bir evlilik yasarsin.okul son sinif sanirim.
dontpanik iyi dileklerin icin tesekkur ederim.ama sanirim benim gruba girmem uygun olmayacak.bir kac sayfa okudum surekli katilim zorunlu sanirim.ben olamayabilirim.bu nedenle ben gelip arada size katilayim,eger kabul ederseniz.bebegim kucuk,bende nasil olsa dogum siskinligi diye fazla yoramiyorum kendimi.cok sert bir diyette uygulayamam emdigi icin.ama yinede cok cok tsk.ederim davetiniz icin.
Menumm
07:15
1 bardak sut
09:30
1 yumurta sarisi
Maydanoz
1.5 dilim ekmek
5 zeytin
12:00
2 kasik pilav
Yogurt
Salata
14:15
Elma
17:30
Misir &pirinc patlagi (229 cal)
çivril tarafını bilmiyorum çok fazla ama olsun memleketlim :) allah hayırlısıyla gidip gelmelerini nasip etsin cnm :) allah kavuştursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?