Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)
lafraise, dontpanic+, EVSEBU+, niyal+, limonlubrokoli, betuld+, buseb+, Arzu_54

görmeyiiiii özledigimiizzz tablo coook mesudum :)

Aaayyynen öyle

Waaay ne güzel şıp diye :))
Tuğba bak ne güzel oldu paylaşımlar :) hep böyle olur inş.

İnşallah nihalim :)
ben iyi geceler yazdım ama çıkamadım sabah erken kalkıcam bu sefer kesin yatıyorum :):)öpüldünüz:)

ilk geldiğim gün ben de böyle çıkamamıştım senin gibi :))) bu sefer kesin iyi geceler canım :))

heh al sana istanbul'un en bilmediğim yerlerinden biri daha ben oralarda sizi bulayım derken kaybolcam bi gün ecem betül buse :)))

bi de busecim betil okulöncesi öğretmeni ya, okulda ne yemek çıkarsa onları yiyor mecburen. ben de okulda yediğm günlerde böyle oluyor.

ben iyi geceler yazdım ama çıkamadım sabah erken kalkıcam bu sefer kesin yatıyorum :):)öpüldünüz:)

iyi geceleeerr emossss :))

canımsın
gidememmm kiii gidemiyorum zaten alıskanlık oldu burası sabah kalkar kalkmaz km ne yazmısss hemen bakıyorum yataktan cıkmadaan :))
eveeeett bbulustuk biz kısa oldu benm keros yüzünden mac vardı geldi aldı beni cokkk güzelll olur benimde okulum yenibosnadaaaa görüselimmmm bi dahaaa 4ümüzzzzzzzzzzz

ufff bi ara takımın gevezesiydimmm en cok msj bende ve berldeydiii hala olamadım mı 2500 mesajjj :))

Kızlar ben uyur... Uykumuzda bile yağlarımız eriye inşallah :) birde sabah inş 74 görürüm yoksa çok üzüleceğim
Kociman öptüm hayırlı cumalar yatmadan 3 ihlas 1 fatiha )

innşallah :) ve bu arada hatırlattığın ne iyi oldu hepimize hayırlı cumalar canlarım. İyi uykular sana da nihalcim, Allah rahatlık versin

hoşbulduk semacım, memnun oldum maşallah analı babalı büyütsün allah kızını da

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)
lafraise, dontpanic+, EVSEBU+, niyal+, limonlubrokoli, betuld+, buseb+, Arzu_54

görmeyiiiii özledigimiizzz tablo coook mesudum :)

benim uğurum olasııınnnnnnnnn

Busecim adım Nihal urfadayım biyoloji öğretmeniyim yaşım 28:)

Maşallah yeni gelenler uzun hep :)

merhaba nihalciim çok memnun olduuum maşallah herkes gençmiş burda yahu tek kısa benim sanırım 1.58 im ben

Kızlar ben uyur... Uykumuzda bile yağlarımız eriye inşallah :) birde sabah inş 74 görürüm yoksa çok üzüleceğim
Kociman öptüm hayırlı cumalar yatmadan 3 ihlas 1 fatiha )

iyi geceler canım. üzülme verirsin kurtulacağız bu kilolardan. bir de söylemeden edemeyeceğim ama okuduğun duayı buraya yazman ilginç olmuş

tubiss metrobüs sagolsun :) hani demistin ya bi toriumu duydum diye orası buseye yakın iste

Son düzenleme:
Ecem ya yarın dersin yok mu? Hadi uyu bakim

Ben de müsadenizi istiyim artık. Babam nerdeyse 1 saat önce odasına gidip yatmıştı ne ara uyandı bilmiyorum da "bitmedi mi daha kulübün neyin" diye seslendi cevap bile vermedm çaktırmadan kapatıp uyuyim :) ne alem adam şu babam ya

sizi seviyorum, hepinize iyi geceler canlarımmm. bu arada mesaj sayılarımızı ebruya atıyoruz bugün cuma ya, perşembeyi falan atın, listeyi yyayınlıycaktır yarın. Öptüüüüüüüüm

vallahi ne ugurlu geldin amaann masallah :)

Buse tugba da soylemis ogle yemeklerini okulda yiyorum pilav ve bezelye vardi yemek olara
Canm bezelyeden istemedi zatrn o da tam duyet yiyecegi degil sonucta
Salata yogurt boldu beni doyurdu aslinda pilav tadimlik yedim cok canim istedigi icin.
Bu arada kaptim yuz puani
Ben de kucukcekmecede calisiyorum Busee

Tugba beylikduzu benm okuldan da ilerde

Ecem benm gezme yonum agir bastigi icin cok mesajim olmuyor aslinda ama ben uzun suredir burda olmaktan dolayi ulastim o kalplere
Yakinda takimin demirbasi olarak liteye girecegimm

ebruuuu ben sabah erken giremem kesin kilo bildirmimi yapayım sabah tartıldım kiloyu yazıyorum şimdide baktım aynı neyse

geçen hafta=75.10

bu hafta=74.3

fark=0.80

yüzdesi=%1.08

ebrum yüzdeyi ilk defa hesapladım kaydetmiştim bir yere umarım doğru hesaplamışımdır

2 haftadır bu oranda gidiyor yaaa sinir oldum haftaya birinin diyetini yapayım bari aralara böle diyetisyeninkilerden katayım bi hafta nasıl olsa gider uzun olmasda neysee herkese ii geceler

Son düzenleme:

vaaaaaaaaar sabah 9 da yarrın gitmicem ptesi yeni ceki düzenleee baslıyorum okulaaa

kuzum iyi geceler yarn görüsürüüüzz bildirimlerr gelsin :)

Son düzenleme:

baktımm nasıl 4 oldugunaaa :)) sen 09.01.2011 de girmissin ben 18.04.2011 deee 3 ay 4 kalp demekmisss megersem :)))
2,834 mesajın var ohoooo ben öyle olana kadar ne kadar zaman gecer kim bilir :))

Senin okulundan da mı ilerde? şehirdışı gibi bişey akbil falan geçer mi orda acaba

iyi geceler canıııım benm. Şimdiden tebrik ederim. Hep şöyle derim ben, sonuçta geçen haftadan daha hafifiz

vaaaaaaaaar sabah 9 da yarrın gitmicem ptesi yeni ceki düzenleee baslıyorum okulaaa

en son cevapları da vermeden gitmym dedim. uyuduğuna sevindim aferin :))) iyi geceler hepinize tekraaarrrr

aa öyle mii tamam canım bundan sonra ona göre yaparım yorumlarımıı evet ben istanbulun bi ucundayım resmen, sen hangi semttesin kuzum? :26:

oleey gitme zateeen, beril de gelsin yaaa tamam bi dahaki buluşmada ben de varım üzülme bu azimle 5000 de olursun eciş

2.132 mesajım var su an 2.133 oldu hahaha yandınız desem mi ki :))

oleeey desem mii

tubiss metrobüs sagolsun :) hani demistin ya bi toriumu duydum diye orası buseye yakın iste

evet eveet hatta acı haberi vereyim torium dan da uzak

neyse yine küçükcekmece bana birazcık daha yakınmış. o da uzak ama olsun. tamam canım senin menülere bundan sonra ona göre yorum yapacağım. bezelye konusunda da haklısın, şeker deposu diye biliyorum. yememekle iyi yapmışsın betüş

eciiş ben nasıl yapcam bu bildirimden biraz bahseder misin? bi aydınlat beni

hahaha yapıcamm sekerim olucakkkk benim kuzusumaaa yakınsın ne güzel kuzusum ambarlı limanında calısıyodaaaa gümrükteee
bizim okulun yarısı beylikdüzündeeee en yakın ark ihlastaa öyle bişiler iste :))

normal kilo bildirimini diyorum kuzum sabah 11.30 dan önce :)

tamam ayarlarızz yneeee bişiler :))

kız ben de gümrük okudum ihlasta benim de dolu tanıdığım var, akraba çıkcaz yakında seninle ben listeye haftaya girebileceğim ebru kabul ederse, o sebeple bildirimimi yarın 9. takımda yapacağım son kez

yatayım artık ben de. iyi geceler kızlaaar

ahhaahaa benim aslan parcasıdaaa gümrük işletmeden mezunn hahah cıkıcaz sanki detaylı konusalım bi ara iyi geceler canımmmmmm bende cıkıyorum
hayırlısı kuzum muhtemelen burdasııınnnn veee ben cok mutluyumm :))

tamam kuzucuum iyi geceleer

aa öyle mii tamam canım bundan sonra ona göre yaparım yorumlarımıı evet ben istanbulun bi ucundayım resmen, sen hangi semttesin kuzum? :26:

Ben taaaaa kağıthane'de oturuyorum sizin ordan buraya uçak seferleri falan bile olabilir yani

Geçen hafta: 106.9
Bu hafta: 105.6
Fark: 1.3
% 1.21

İlk bildirimi ben yaptım ahahaaaaaaa Hadi bakalım hepinizden güzel sonuçlar bekliyoruz kızlar inşallah. Şimdi biraz daha uyku..:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…