Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)
lafraise, dontpanic+, EVSEBU+, niyal+, limonlubrokoli, betuld+, buseb+, Arzu_54
görmeyiiiii özledigimiizzz tablo coook mesudum :)
Waaay ne güzel şıp diye :))
Tuğba bak ne güzel oldu paylaşımlar :) hep böyle olur inş.
ben iyi geceler yazdım ama çıkamadımsabah erken kalkıcam bu sefer kesin yatıyorum :):)öpüldünüz:)
yaaa gitme zaten yaaaburda ol ne güzel işte, yokluğun çok belli oluyor senin ecemciiim bir de ben de istanbuldayım, tuğba da istanbuldaymış, siz bi ara görüştünüz sanırım topic te denk gelip okumuştum, bir daha ki buluşmaya aranıza beni de alın kızlaar, ben beylikdüzündeyiim
bence gayet güzel menü ama şu 2 kaşık pilav yyerine daha doyurucu bi sebze yemeği ya da ızgara falan olabilrmiş, tabi doyduysan sorun yok arkadaşım
ben iyi geceler yazdım ama çıkamadımsabah erken kalkıcam bu sefer kesin yatıyorum :):)öpüldünüz:)
yaaa gitme zaten yaaaburda ol ne güzel işte, yokluğun çok belli oluyor senin ecemciiim bir de ben de istanbuldayım, tuğba da istanbuldaymış, siz bi ara görüştünüz sanırım topic te denk gelip okumuştum, bir daha ki buluşmaya aranıza beni de alın kızlaar, ben beylikdüzündeyiim
menü güzel bence ama su sanki aşırı az1 büyük bardak nedir kiii :18:
iyi geceler emoş
ehehe alemsin ecemcim yaa, ben de istiyorum bana da versinama mesaj sayısıyla alakalı sanırım 2500 olunca veriyor 4 kalp :26:
Kızlar ben uyur... Uykumuzda bile yağlarımız eriye inşallah :) birde sabah inş 74 görürüm yoksa çok üzüleceğim
Kociman öptüm hayırlı cumalar yatmadan 3 ihlas 1 fatiha)
ooo hoşgeldin buse ben sema 28 yaşındayım şimdilik ev hanımıyım ama düşünüyorum ilerde muhasebe mezunuyum 4 yıllık bir kızım var 2 yaşında ankarada oturuyorum tekrar hoşgeldin kardeş takımdan
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)
lafraise, dontpanic+, EVSEBU+, niyal+, limonlubrokoli, betuld+, buseb+, Arzu_54
görmeyiiiii özledigimiizzz tablo coook mesudum :)
Busecim adım Nihal urfadayım biyoloji öğretmeniyim yaşım 28:)
Maşallah yeni gelenler uzun hep :)
Kızlar ben uyur... Uykumuzda bile yağlarımız eriye inşallah :) birde sabah inş 74 görürüm yoksa çok üzüleceğim
Kociman öptüm hayırlı cumalar yatmadan 3 ihlas 1 fatiha)
hoşbulduk semacım, memnun oldummaşallah analı babalı büyütsün allah kızını da
benim uğurum olasııınnnnnnnnn
merhaba nihalciim çok memnun olduuummaşallah herkes gençmiş burda yahu tek kısa benim sanırım 1.58 im ben
iyi geceler canım. üzülme verirsin kurtulacağız bu kilolardan. bir de söylemeden edemeyeceğim ama okuduğun duayı buraya yazman ilginç olmuş
Ecem ya yarın dersin yok mu? Hadi uyu bakim
Ben de müsadenizi istiyim artık. Babam nerdeyse 1 saat önce odasına gidip yatmıştı ne ara uyandı bilmiyorum da "bitmedi mi daha kulübün neyin" diye seslendi cevap bile vermedm çaktırmadan kapatıp uyuyim :) ne alem adam şu babam ya
sizi seviyorum, hepinize iyi geceler canlarımmm. bu arada mesaj sayılarımızı ebruya atıyoruz bugün cuma ya, perşembeyi falan atın, listeyi yyayınlıycaktır yarın. Öptüüüüüüüüm
Buse tugba da soylemis ogle yemeklerini okulda yiyorum pilav ve bezelye vardi yemek olara
Canm bezelyeden istemedi zatrn o da tam duyet yiyecegi degil sonucta
Salata yogurt boldu beni doyurdu aslinda pilav tadimlik yedim cok canim istedigi icin.
Bu arada kaptim yuz puani
Ben de kucukcekmecede calisiyorum Busee
Tugba beylikduzu benm okuldan da ilerde
Ecem benm gezme yonum agir bastigi icin cok mesajim olmuyor aslinda ama ben uzun suredir burda olmaktan dolayi ulastim o kalplere
Yakinda takimin demirbasi olarak liteye girecegimm
Buse tugba da soylemis ogle yemeklerini okulda yiyorum pilav ve bezelye vardi yemek olara
Salata yogurt boldu beni doyurdu aslinda pilav tadimlik yedim cok canim istedigi icin.
Ecem benm gezme yonum agir bastigi icin cok mesajim olmuyor aslinda ama ben uzun suredir burda olmaktan dolayi ulastim o kalplere
ebruuuu ben sabah erken giremem kesin kilo bildirmimi yapayım sabah tartıldım kiloyu yazıyorum şimdide baktım aynı neyse
geçen hafta=75.10
bu hafta=74.3
fark=0.80
yüzdesi=%1.08
ebrum yüzdeyi ilk defa hesapladım kaydetmiştim bir yere umarım doğru hesaplamışımdır
2 haftadır bu oranda gidiyor yaaa sinir oldum haftaya birinin diyetini yapayım bari aralara böle diyetisyeninkilerden katayım bi hafta nasıl olsa gider uzun olmasda neysee herkese ii geceler
vaaaaaaaaar sabah 9 da yarrın gitmicem ptesi yeni ceki düzenleee baslıyorum okulaaa
kuzum iyi geceler yarn görüsürüüüzz bildirimlerr gelsin :)
heh al sana istanbul'un en bilmediğim yerlerinden biri dahaben oralarda sizi bulayım derken kaybolcam bi gün ecem betül buse :)))
bi de busecim betil okulöncesi öğretmeni ya, okulda ne yemek çıkarsa onları yiyor mecburen. ben de okulda yediğm günlerde böyle oluyor.
canımsın
gidememmm kiii gidemiyorum zaten alıskanlık oldu burası sabah kalkar kalkmaz km ne yazmısss hemen bakıyorum yataktan cıkmadaan :))
eveeeett bbulustuk biz kısa oldu benm keros yüzündenmac vardı geldi aldı beni cokkk güzelll olur benimde okulum yenibosnadaaaa görüselimmmm bi dahaaa 4ümüzzzzzzzzzzz
ufff bi ara takımın gevezesiydimmm en cok msj bende ve berldeydiii hala olamadım mı 2500 mesajjj :))
2.132 mesajım var su an 2.133 oldu hahaha yandınız desem mi ki :))
tubiss metrobüs sagolsun :) hani demistin ya bi toriumu duydum diye orası buseye yakın iste
vaaaaaaaaar sabah 9 da yarrın gitmicem ptesi yeni ceki düzenleee baslıyorum okulaaa
kuzum iyi geceler yarn görüsürüüüzz bildirimlerr gelsin :)
aa öyle mii tamam canım bundan sonra ona göre yaparım yorumlarımııevet ben istanbulun bi ucundayım resmen, sen hangi semttesin kuzum? :26:
oleey gitme zateeen, beril de gelsin yaaatamam bi dahaki buluşmada ben de varım üzülme bu azimle 5000 de olursun eciş
oleeey desem mii
evet eveet hatta acı haberi vereyim torium dan da uzak
neyse yine küçükcekmece bana birazcık daha yakınmış. o da uzak ama olsun.tamam canım senin menülere bundan sonra ona göre yorum yapacağım. bezelye konusunda da haklısın, şeker deposu diye biliyorum. yememekle iyi yapmışsın betüş
eciiş ben nasıl yapcam bu bildirimden biraz bahseder misin? bi aydınlat beni
hahaha yapıcamm sekerim olucakkkk benim kuzusumaaa yakınsın ne güzel kuzusum ambarlı limanında calısıyodaaaa gümrükteee
bizim okulun yarısı beylikdüzündeeee en yakın ark ihlastaa öyle bişiler iste :))
normal kilo bildirimini diyorum kuzum sabah 11.30 dan önce :)
tamam ayarlarızz yneeee bişiler :))
kız ben de gümrük okudumihlasta benim de dolu tanıdığım var, akraba çıkcaz yakında seninle ben listeye haftaya girebileceğim ebru kabul ederse, o sebeple bildirimimi yarın 9. takımda yapacağım son kez
yatayım artık ben de. iyi geceler kızlaaar
ahhaahaa benim aslan parcasıdaaa gümrük işletmeden mezunn hahah cıkıcaz sanki detaylı konusalım bi ara iyi geceler canımmmmmm bende cıkıyorum
hayırlısı kuzum muhtemelen burdasııınnnn veee ben cok mutluyumm :))
aa öyle mii tamam canım bundan sonra ona göre yaparım yorumlarımııevet ben istanbulun bi ucundayım resmen, sen hangi semttesin kuzum? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?