Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah
1 kk nın yarısı peynir
1 hindi füme
2 yesil zeytin
bal
1.5 dl kızarmıs ekmek
sekersiz cay

ögle
yok acıkmadım kiii :)

Aksam
3 yk tavuk + 3 elma d. patates fırında yagsız
1 yk pilav

su büyük bi bardak
elmalı tarcınlı 1 bardak

plates yaptım 12 dk
ip atladım 5 dk
karın 7.5 dk
10 dk zıpladım

Begenmene sevundim Tugba menuyu

İyi geceler Arzu.

:122ooyyşşş 10 dk zıplamış yerim ben onu :)))) eski menülerine göre bariz bi fazlalık var, o 4-5 ayın açlığını gidermek istiyo garibim mide napsın :) Ama bu normal bi liste aslında. Gözlerim beni yanıltıyo, eski menülerin gözümün önüne gelince :)

bende yatıyorum kızlar iyi geceler hepinize öptm kocaman sabah görüşmek üzere :):)

iyi geceler canım görüşmek üzeree :)

O kadar mesaj yazıyorum suraya ben ne zaman 4 kalp olucam söyler misiniz bana siz ve kk :)) beni 4 kalp yapar mısın kk lütfen..

bi kac gündür hep yarın eski halime dönüyorum diyorum olmuyo yarın yarın diye diye 1 hafta gecti :) evet son kez diyorum yarın eski halime dönüyorum :)
zıplarken keros beni balkona gönderdi :))

BeN de 4 kalp olunca sevinmistim bi yandan anlamsiz bulup sasirarak:))

Evet bir ara gecmisi okurken yetisemiycem sandim okudukca artan bir gecmis olmaya baslamiati:)

yok kız o kadar sanmıyorum iki haftadır ilk haftalara nazaran düşük gidiyorum duruyor inş zmanla dahada artar tadı güzel am bayılarakta yemiyorum açıkçası

teşekkürler tuğbişim

ha şöyle ya açelya sevindim

afiyet olsun şekerim

kendimi gördüm ben buna okudum anladım yazmıştım ebru bana biraz tez canlısın acelecisin sanırım demişti ehehe
eveeet çok istiyorum gelmeyii, önceden de istemiştim farklı düşüncelerim vardı, vazgeçmiştim. şimdi gelmemem için bir sebepte yok. inşallah kabul edilirim eceeeeee
ooo hoşgeldin buse ben sema 28 yaşındayım şimdilik ev hanımıyım ama düşünüyorum ilerde muhasebe mezunuyum 4 yıllık bir kızım var 2 yaşında ankarada oturuyorum tekrar hoşgeldin kardeş takımdan
selam kızlar. bende yeni katıldım aranıza. neler yapmam gerek? bu arada ismim emine emoş derseniz daha iyi :) aktif olacağıma inanıyorum beni kabul ettiğiniz için teşekkürler
sende hoşgeldin emoş valla yaşlar süper biz yaşlanmışız yaaa 23 yaş hep süper

harikasın canım darısı bizlere...
inşş canım emin ol motivasyon için süper bir yer benim diyetim 2 haftayı geçmemiştir bu zamana kadar şimdi 4. haftam devamıda gelcek inş.hep birlikte
mrh.
davetiniz icin tsk.ederim.23 yasindayim.evliyim.yilbasi gecesi anne oldum.176 boyunda 75 kiloyum.suan calismiyorum.

ne güzel çok genç anne olmuşsun hoşgeldin aramıza

Seni mi kırcam istediğin 4 kalp olsun :)))

ayyyyy allaaaahıııımmm yeriiimmmmm seniiii beennn tubisiiimmmm bi dahaki bulusmada yanaklarrrr gitti haberin olsuuuunnnnnnnnnn

Evet bir ara gecmisi okurken yetisemiycem sandim okudukca artan bir gecmis olmaya baslamiati:)

yaaa evet sen 4 kalpmissin bende istiyorum 4 kalppppppp

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)
lafraise, dontpanic+, EVSEBU+, niyal+, limonlubrokoli, betuld+, buseb+, Arzu_54

görmeyiiiii özledigimiizzz tablo coook mesudum :)

hoşbulduk canıım, senin adın nediirr?

aaa haksızlık ediyorsun bence kendineee tabiki kilo alma kendini salma ama taşlığına da laf etme yani
Busecim adım Nihal urfadayım biyoloji öğretmeniyim yaşım 28:)

mrh.
davetiniz icin tsk.ederim.23 yasindayim.evliyim.yilbasi gecesi anne oldum.176 boyunda 75 kiloyum.suan calismiyorum.

Maşallah yeni gelenler uzun hep :)

Seni mi kırcam istediğin 4 kalp olsun :)))

Waaay ne güzel şıp diye :))
Tuğba bak ne güzel oldu paylaşımlar :) hep böyle olur inş.

Şu geçmiş meselesi beni de korkutmaya başladı :)

ayyyyy allaaaahıııımmm yeriiimmmmm seniiii beennn tubisiiimmmm bi dahaki bulusmada yanaklarrrr gitti haberin olsuuuunnnnnnnnnn

Zaten o yanakların 1 i senin 1 biri berilin

Hem bak ben hızımı alamadım 10 kalp verdim sana aralara da serpiştirdim bikaç tane

Eklentiler

• $4.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 45

sen de verirsin canım merak etme, azimle her şey oluyor. hedefime daha var aslında ama ben 2 katını verdim zaten bünyem öyle bir hal aldı ki tartıda artı çıktığımda tartıya dikleniyorum, görürsün sen falan diyorum nerdeyse tartıyla kahva edeceğim yılmıyorum artık en güzel taş olmak, kemik olmak iyi değil dediğin gibi burada güzel paylaşımlarımızla, motivasyonumuzla sen de hedefine ulaşırsın buna eminim ben emoş

O arabayla oynayan ufaklık ben mi oluyorum buse

yok tuğbacım olur mu öyle şey

yaaa gitme zaten yaaa burda ol ne güzel işte, yokluğun çok belli oluyor senin ecemciiim bir de ben de istanbuldayım, tuğba da istanbuldaymış, siz bi ara görüştünüz sanırım topic te denk gelip okumuştum, bir daha ki buluşmaya aranıza beni de alın kızlaar, ben beylikdüzündeyiim

betülcüüm vallahi unutmuşum ilk teklifin senden geldiğini :26: hatırlattığın iyi oldu sana +100 puan veriyorum gözde arkadaşımsın artıkın ben de burda olmaktan çok mutluyum ama ebrunun kararını bekliyorum tabi ki, uygunsa kabul edecektir, değilse de ben burda paylaşımda bulunmak isterim takımda olamasam da takımdaymış gibii

Menumm

07:15
1 bardak sut

09:30
1 yumurta sarisi
Maydanoz
1.5 dilim ekmek
5 zeytin

12:00
2 kasik pilav
Yogurt
Salata

14:15
Elma

17:30
Misir &pirinc patlagi (229 cal)

bence gayet güzel menü ama şu 2 kaşık pilav yyerine daha doyurucu bi sebze yemeği ya da ızgara falan olabilrmiş, tabi doyduysan sorun yok arkadaşım

hadı bakalım içinizde en yaşlınız sanırım benım.38 yaşındayım hayat ünüversitesini bitirdim.

olsun canım, en önemli üniversiteyi bitirmişsin öyleyse sen

menü güzel bence ama su sanki aşırı az 1 büyük bardak nedir kiii :18:

bende yatıyorum kızlar iyi geceler hepinize öptm kocaman sabah görüşmek üzere :):)

iyi geceler emoş

O kadar mesaj yazıyorum suraya ben ne zaman 4 kalp olucam söyler misiniz bana siz ve kk :)) beni 4 kalp yapar mısın kk lütfen..

ehehe alemsin ecemcim yaa, ben de istiyorum bana da versin ama mesaj sayısıyla alakalı sanırım 2500 olunca veriyor 4 kalp :26:

Şu geçmiş meselesi beni de korkutmaya başladı :)

Zaten o yanakların 1 i senin 1 biri berilin

Hem bak ben hızımı alamadım 10 kalp verdim sana aralara da serpiştirdim bikaç tane

beriiiiiiiiiiiiiiiiiill özledmmm ama yaa ((

ohoooo böyle olsam cok havalı olurdummmmm kesinnn :))

Kızlar ben uyur... Uykumuzda bile yağlarımız eriye inşallah :) birde sabah inş 74 görürüm yoksa çok üzüleceğim
Kociman öptüm hayırlı cumalar yatmadan 3 ihlas 1 fatiha )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…