Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yaklaşık 1 saat kadar da ben müsadenizi istiyim, babaannemle dedem köye gidiyorlar, onları görmem lazım. Görüşmek üzere canlarım bnm.

Canım ben geçen sene mart ayında Kudüs'e gitmiştim. Filistinliler gerçekten çok güzel öğreniyorlar ve konuşuyorlar inglizceyi.. Çocuğundan tut yetişkinine kadar.

gercekten oylee canm mahada cok güzel konusuyor artık ailesi filistinde degil ama kız su an burada herseye cok fena hakimm aman masallah

Oooo marifetliyiz desene

Yaklaşık 1 saat kadar da ben müsadenizi istiyim, babaannemle dedem köye gidiyorlar, onları görmem lazım. Görüşmek üzere canlarım bnm.

Tamm tugbam sen ugurla gel yollari acik olsun

Kuzuumm yolları acık olsunnnnn

Sağol bebeğm ya ama daha gidemediler 23:00'de çıkıcaklarmış yola ben de şimdi eve indim buraya yazayım merak etmeyn diye. Yine çıkıcam yukarı. Yarın sabah görüşürüz artık geç olur geldğimde çünkü :\

Hoşgeldin bebeğm de ben çıkıcam şimdi malesef

Tamm tugbam sen ugurla gel yollari acik olsun

Sağol açelyaam

Şimdi bidaha gidiyorum onların yanına. Yarın görüşürüz yine inşallah e mi? Sizi seviyorum görüşmek üzere

bugünki menüm:
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
ara:
1 elma
öğle
1 porsiyon domates çorbası
3 yk yoğurt
yarım dilim çavdar ekmeği
ara:yok
akşam:
1 porsiyon domates çorbası (sınavım vardı akşam idare etmek zorunda kaldım)
ara:
1 kase yoğurt (sınavdan çıkınca yedim gece fazla acıkmamak için)

1 fincan yeşilçay, 2 fincn karışık bitki çayı, 2,5 lt su içmişim. 1 saate yakın yürüyüş.
bugünlük benden bu kadar kızlar
sabah kursum var erken kalkmam lazım erken kalkıpta vaktim olursa bi günaydın der kaçarım sabah olmadı öğlene kalır artık :)

herkese iyi geceler tatlı rüyalar
yarın görüşmek üzere :) öpüldünüz hadi kaçtım ben

hee bi de ben özel mesaj gönderemediğimden mesaj sayımı da buraya yazıyomuşum : 18

Herkese merhaba,
Ben 21 yaşındayım, 87.6 kilo - 1.70 boyundayım. Sizlerle birlikte zayıflamayı çok isterim. Kadınlar kulübüne daha önce üye olmuştum, zayıflama forumlarını okuyordum ve ara ara yazıyordum. Fakat forum şifremi ve mail şifremi unuttuğum için yeni mailimle yeni hesap açtım. Hatta aslında zayıflama gruplarına katılabilmek için yeni hesap açtım. Siz de uygunsanız deneme sürecine girmek istiyorum. Cevabınızı heyecanla bekliyorum. Sevgiler :)

selam kizlar bugun minisimin disini kutladik.benim herif soylendi moylendi ama bitti sukurler olsun.eskiden bulgur varmista simdi neymis buda cart curt kaba kagat.elif pek keyf almadi yerlerin tozunu alamadi ya sikildi kucakta durmaktan.ben pek memnundum hatta kendi dislerimi bile kutladim denebilir.gorenler aaaaaa nasil zayifladin felan dediler.bende yok canim dogum sonrasi gitti diye havami attim.cekemeyenlerde hastamisin diye sordu.ay gicik oldum.neyse yinede guzeldi en azindan bu yuktende kurtulduk.oysa anneme gore evde yapsaydikta sonrasinda berilin anasi bellenseydi temizlikle daha iyi olurdu.
fotolarimizida eklerim bir gun insallah.
grup kacinci olmus bu hafta.sanirim ben bugun bir 3-5 kilo almisimdir.degil hafta ay lazim telafiye.sizler ne yapiyorsunuz canlarim.

canim ben grubun emeklilerindenim.sanirim kaptam geldiginde mesajini gorup sana mesaj yazacaklardir.

canim ben grubun emeklilerindenim.sanirim kaptam geldiginde mesajini gorup sana mesaj yazacaklardir.

İmrendim inan ki sana! 20 kilo vermişsin! Umarım ben de böyle bir başarıya kavuşurum. Bugün diyetisyen tedavisine başladım. Yarın diyet başlıyor...
O halde ben kaptanı bekleyeyim umarım olumlu olur. Sizlerle motive olmayı çok isterim.

benim savundugum tek bir sey var takimda yada listede olman cok ta onemli degil.onemli olan siki takip edip kararli olmak.kaptan yer varsa alir mutlaka ama yoksada kal burda ve paylasimlarini yap.karli cikacak olan sensin be gulum.hehhhhhhhhh bir zamanlar bende verecegim kilolarin hayaliyle dolaniyordum.simdi kilolarimda mazim oldu.
ne dokunakli konustum yawwwwwwwww

Son düzenleme:
bos topik buldum top oynuyom sankiiiiiiiiiiiiiiiiii
ay nede ozlemisim yaaaaaaaaaa yazmayi
eccik alistirma yapayim barim eskisi gibi hizli yaziyommu diye

umarim bu mesaji okuyabilirsin
jasmin kullaniyormussun aman dikkat et bazi bunyelerde gunes lekesi gibi ciltte lekelenme yapiyor.kizkardesimden biliyorum.rastgele bir syfa actim senin mesaji gordum,yazmadan gecemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…