Canım ben geçen sene mart ayında Kudüs'e gitmiştim. Filistinliler gerçekten çok güzel öğreniyorlar ve konuşuyorlar inglizceyi.. Çocuğundan tut yetişkinine kadar.
Yaklaşık 1 saat kadar da ben müsadenizi istiyim, babaannemle dedem köye gidiyorlar, onları görmem lazım. Görüşmek üzere canlarım bnm.
kızlar bana 1 2 saat müsaade verin. bugün sevgilimin doğum günüsü depastasını ve hediyelerini vermeye gitcem bu saate mi kaldın demeyin dünnkü pastayı hazır almıştım bu gün kendim yaptım :) hadi öptm hepinizi
Yaklaşık 1 saat kadar da ben müsadenizi istiyim, babaannemle dedem köye gidiyorlar, onları görmem lazım. Görüşmek üzere canlarım bnm.
Herseye ragmen güzel hadi kızlaarr haftaya görelim sizi :)
Kuzuumm yolları acık olsunnnnn
Ben geldiiiiim
Tamm tugbam sen ugurla gel yollari acik olsun
marifetli olmak başkalarına iyi de bana iyi değil işte yapıyorum yemiyorum :)Oooo marifetliyiz desene
Tamm tugbam sen ugurla gel yollari acik olsun
çok teşekkür ederim cnm benim :) merak etme ev yakın sıkıntı yok :)Canım kendine çok dikkat et geç oldu. Doğumgünü kutlu olsun hemmmmm :119:
Herkese merhaba,
Ben 21 yaşındayım, 87.6 kilo - 1.70 boyundayım. Sizlerle birlikte zayıflamayı çok isterim. Kadınlar kulübüne daha önce üye olmuştum, zayıflama forumlarını okuyordum ve ara ara yazıyordum. Fakat forum şifremi ve mail şifremi unuttuğum için yeni mailimle yeni hesap açtım. Hatta aslında zayıflama gruplarına katılabilmek için yeni hesap açtım. Siz de uygunsanız deneme sürecine girmek istiyorum. Cevabınızı heyecanla bekliyorum. Sevgiler :)
canim ben grubun emeklilerindenim.sanirim kaptam geldiginde mesajini gorup sana mesaj yazacaklardir.
İmrendim inan ki sana! 20 kilo vermişsin! Umarım ben de böyle bir başarıya kavuşurum. Bugün diyetisyen tedavisine başladım. Yarın diyet başlıyor...
O halde ben kaptanı bekleyeyim umarım olumlu olur. Sizlerle motive olmayı çok isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?