canım doğumgünün kutlu olsun.nice güzel senelere...bu arada bugün benim doğum günüm ne tesadüf değil mikaydirigubbakcemile3
canımsın sen yaa..kendine n güzel bakım yapmışsın..aslında benim de ormanlara yıkım emri getirmem lazım akannehirherkese güzel bayramlar ağız tadınız hiç bozulmasın.
bizde sabah annemlerdeydik kahvaltıda canım hiç bir şey yemek istemedi ramazan psikolojisinden çıkamadım sanırım çok az yedim işin ilginci su içeyim diyorum onu da içemiyorum bir iki güne toparlanır herhalde.
kızlar çok mutluyum eve geldik kızımı uyuttum eşime emanet ettim güzelleşmeye gittim kuaföre şimdi oradan geliyorum. Beden temizliği de yaptırdım :) her ay gittiğim kız (ki en iyi o değerlendirir) çok zayıflamışsın dedi hamilelikten önceki halinden bile daha zayıf görünüyorsun dedi :)))
bi de sen normal mi yapmıştın dedi yok sezeryan dedim hiç göbek kalmamış dedi :)))
herkesi öpüyorum kaydirigubbakcemile3
BURDADA kimseler yok şubedede msndede yalnızım yalnızıç çok yalnızım:))
neden böyle oluyor çocuk olunca neden değişirki çiftler anlamıyorum.aslında diyorum sebepleri bunlar bunlar diye ama hepside saçma bahaneler gibi geliyor. bende çok agresif oldum,oğlum yemek yemediği zaman çok sinirleniyorum. kesinlikle bizim toparlanmamız lazım.adamın suçu yokki.tamam bazı konularda beni gerçekten sinir ediyor ama benim bukadar sinirli ve mutsuz edecek kadar birşey yaptığı yok aksine memnun etmek içinde çabalıyor. ama ben okadar doluyumki herşeye karşı onları görmüyorum bile onlar bile yanlış geliyor bana.eşimle yalnız kalmaya çok ihtiyacımız var ama ufakılık olmadan gezemeyiz malesef. kayınvalide burun dudak eder. çocuğa baktığı için dertli zaten. kısıtlanmış,yoruluyormuş,bide bu lafları çekiyoruz. (bu arada oğlum uysallık abidesi çok şükür)bazen yanında diyoruz arkadaşa gidecez oturmaya falan diye konuşuyoruz. aman çocuğunuzu alında gidin diye araya giriyor hemen. ozaman üzülüp sinirleniyorum.hayır zaten ben çocuğum olmadan biryere gitmek istemiyorum zaten bırakmıcam çocuğu,hemen öyle bir laf söylüyorki sıkılmamak mümkün değil.işte ben böyle kelimeleride çok takıyorum kafaya dolayısı ile canım sıkıldığı için eşimede yansıyor ve sürekli huzursuz oluyoruz.bazen eşime sarılasım bile gelmiyor.bizim en iyi ilacımız burdan taşınmak ve kendi hayatımızı kurmak ama bu imkansız malesef.ama düzene girmek zorundayız.gerçekten evliliğimiz tehlike çanları çalıyor ve sebepler bunlar. eşimle başbaşa kalmak için bizde hafta sonları zong.gidip oğlumu ananesine bırakıp ki zaten göbek atıyorlar,orda başbaşa bişeyler yapmak geliyor aklıma,sanırım böylesi daha iyi olacak. ah melisim okadar ayrıntılarla kendimi bunaltıyorumki bu durumumdan kurtulsam belki herşey daha iyi olacak ama yapamıyorum malesef. çocukluğumdan beri yaşaya yaşaya sıkıntıları bunaldım artık,öyle sıkıntılarki hala aklıma gelir ve ağlarım.ağlamak kardeşimoldu artık onsuz rahatlayamıyorum.gerçi tek kardeşim desem yeridir. oooofff bayram arefesi neçok konuştum. neyse evliliğim düzene girsinde gerisine bakcez artık.
alışverişe kadıköye gittik annemle herkes piyasaya çıkmadan sabah erkenden gittik geldik, alışveriş merkezlerine girilmez bugün kadıköye de iyiki erken gittik dönerken insanlar üstümüze çıkmaya başladı.
Hep kızıma çalıştık, çorap ,eşofman altları vs aldık. En önemlisi ayakkabı benim cadı ayakkabısını eskitti, 4 ay oldu hem de yazlık o. Evde günlük giyer artık burnu delinene kadar :) yerler soğumaya başladı. Şirinenin bayram fotolarını eklerim teyzoşları.
meraba fıstıklar...bayram geldi çattı..hepimize güzel mutlu bir bayram diliyorummŞeniz
ama kendi adıma buruk bir bayram geçiricez çünkü dün dedemin pankreas kanseri oldugunu ve bir anda çok çok ilerlediğini ögrendik..kendisi 75 yaşında ve çok dinç ti..bir anda duyunca atlatamadım ..ALLAHIM şifalar versin ..kızlar kanserler ne kadar da çok yaygınlaştı :1no2:günlğk hayatta ne kadar küçük şeylere kafamızı takıyoruz üzülüyoruz ağlıyoruz değil mi..ama herşeyin başı sağlıkmış bunu bir kez daha anladımm:gitme
dünden beri bişiy yazmadım grubumuza okudum ama cvp yazıcak moralim yok kızlar..sizi seviyorum...hepinize iyi bayramlar öpüyorum
canlarım birinciliğimizi tebrik ediyorum..aslında azar azar kilo verdik ama birlikten kuvvet doğar..
ama hepinizgibi ben de çok korkuyorum bu haftadan...bayramda umarım çok kaçırmayızz
bu arada tüm gün dışardaydım çok yoruldum ama kendime güzel kırmızı bi etek aldım küçükte olsa insan kendine bişey alınca mutlu oluyo yaaakaydirigubbakcemile3akşama iftarda çok az çorba ve bakıl salata yiycem,bu akşamlık menüm bu herkeze afiyetler olsun şekerleropuyorumnanaktan
canlarım şimdiden bayramınızkutlu olsun yarın gelemem....
hepinizi seviyorum ....
bayramda en azı yemeye çalışacağım çok şey reddettim ama bugün tatlının sadece tadına baktım
iyi bayramlarrrr
bu arada bugün benim doğum günüm ne tesadüf değil mikaydirigubbakcemile3
herkese günaydın hayırlı bayramlar kociş namaza gitti ende hemen bir hayırlı bayramlar deyip kaçacam
melankoli doğum gün kutlu olsun
melisciğim öğleden sonra çalışıyorum yalnızım anlayacağın bugün kimselerde giremez bakalım hayırlısı
herkese güzel bayramlar ağız tadınız hiç bozulmasın.
bizde sabah annemlerdeydik kahvaltıda canım hiç bir şey yemek istemedi ramazan psikolojisinden çıkamadım sanırım çok az yedim işin ilginci su içeyim diyorum onu da içemiyorum bir iki güne toparlanır herhalde.
kızlar çok mutluyum eve geldik kızımı uyuttum eşime emanet ettim güzelleşmeye gittim kuaföre şimdi oradan geliyorum. Beden temizliği de yaptırdım :) her ay gittiğim kız (ki en iyi o değerlendirir) çok zayıflamışsın dedi hamilelikten önceki halinden bile daha zayıf görünüyorsun dedi :)))
bi de sen normal mi yapmıştın dedi yok sezeryan dedim hiç göbek kalmamış dedi :)))
başkalarından harcadığın çabalara yönelik bişeyler duymak insanı ayrı bi mutlu ve motive ediyo senin adına çok sevndim şekerim(bu arada da sıhatler olsunkaydirigubbakcemile3)
canımsın sen yaa..kendine n güzel bakım yapmışsın..aslında benim de ormanlara yıkım emri getirmem lazım akannehir
nasıl da yakışıyo pembeler minik cadıya yaaa koy annesi görelim prensesin bayramlık cicilerini zemuszemus
ben de kahvaltıda çok bişey yiyemedim aç değildim çünkü ama sonra misafirliklerde kaçırdım canım yaa yarın daha dikkatli olmaya çalışacağım insanları reddetmek özellikle de bu kişi ananense o kadar zor kiiii :kedi:
bak zayıfladığın artık herkes tarafından söylenmeye başlanmış 3-5 kilo fazlalığı takma kafana sen hedefine ulaştın sayılır yerimseniben
merhaba kizlar hepinize iyi bayramlar bende az önce isten geldim ev isi yapiyorum kimsecikler yok tabiki orda bayram daha bir degisik oluyor
bu arada birinci olmususnuz tebrik ederim hepinizi
kendinize iyi bakin
merhaba kizlar hepinize iyi bayramlar bende az önce isten geldim ev isi yapiyorum kimsecikler yok tabiki orda bayram daha bir degisik oluyor
bu arada birinci olmususnuz tebrik ederim hepinizi
kendinize iyi bakin
ayyy inanmıyorum okuyuınca aklıma geldi kızımı o kadar süsledim bir foto çekmedim kirletti de elbisesini artık neyse yarınkirli giydirir çekerim yine fotoğrafta görünmez ne de olsa :)
bayramda kaçıyor canım ya olacak o kdar fazla olmasın da azıcık olsun ne yapalım.
kızlar 2 gündür ziyaterlerden yoruldum yeme düzenimiz değişti midem rahatsız bayram geçse de normal düzenimize dönsek artık.
günaydın canlarım..bayram çok güzel geçiyor..umarım hepiizinn öyledir..
melisim benim de yeme düzenim bozuldu..gittigim yerlerde ikramlardan sadece 1 tanesini yedim..tatlıya pek düşkün olmadığımiçin zorlanmadım..ama yemeklere saldırıyorum sanki...migdem de altüst olmuş...ramazandaki gibi 2 öğün yiyebiliyoruz..3 öğüne alışamadık daha..
neyse zamanla düzenimiz oturur sanırım..
hepinize şeker tadında bayramlar.....
kızlar günaydın. Bugünü güzel değerlendirin bayramın son günü.
canlarım nasılsınız...
evime geldim çok şükür
yarın düzenime kavuşurum sanırım... tartıldım birazcık fazlam var ama bu saatte normal sanırım hatta sabah zayıflamış olmayı çok istiyorum
canım benim o kadar iyi mücadele ediyorsunki keşke diyorum daha önce başlasaydın.tabiki geç değil ama çok azimliymişsin ve bunu gözardı etmek mümkün değil. ayrıca koçunada kocaman tebrikler. a.s.güzel sözlerin için teşekkür ederim adcım,bunda koçumunda etkisi var potborime teşekkür ediyorum ve tabi siz takım arkadaşlarıma,bu akşam tatlı yapıcam malum yarın bayram ama nedense hiç bayram havasını alamıyorum normal bir günmüş gibi geliyo bana,yine aynı şeyi uygulayacağım çeşit çok olursa az eğerki olmazsa yine ölçüyü kaçırmadan ve yemek sonrası hazmı kolaylaştırmak için yeşil çaya.s
mutlu yıllar hayatım.güzel tesadüf. a.s.bu arada bugün benim doğum günüm ne tesadüf değil mikaydirigubbakcemile3
canım Allah mutlulğunu bozmasın inşallah.dilerim sağlıklı bir şekilde istediğin kiloya gelir dahada mutlu olursun. a.s.herkese güzel bayramlar ağız tadınız hiç bozulmasın.
canım benim yaaa ne kadar bunalmışsın okuyunca inan hissettim umarım bu zorlu günleri en az zarar alacağın şekilde atlatırsın her insanın böyle dönemleri oluyo öyle düşün ve canını çok sıkmamaya çalış olur mu :teselli:sağol hayatım. :1hug: umarım dediğin gibi olur. aslında alıştım bu duruma ama biri bitti derken biri başlıyor. soğumadan hemen ısıtıveriyorlar. hayırlısını diliyorum inşallah herşey yoluna girer.
sorumluluk altında zaten yıpranıyoruz,yetmiyormuş gibi birde teferruatlara kafa yoruyoruz.öyle canım ben de öyle kendimi dışarıdan gözlemeye çalışıyorum bazen sürekli eşimi azarlıyorum hiç böyle değildim, çocukla üzerimize çok büyük bir sorumluluk yüklendi, herkes sadece seviyor, yemesi, uyuması, disiplini herşeyibizim üzerimizde.
Senin baaanne öyleymiş bizim de anneanne, hamile kalmadan önce bakarım demişti, sonra bakmadı bakıcı tutmak zorunda kaldk inan çok zorlanıyoruz maddi olarak. Hamileyken ev taşıdık yakınb olalaım diye 2 sokak var aramızda. Bir yere giderken bırakamıyorum hiç hayatını kısıtladığımı o kadar hissettiriyor ki. günde yarım saat 1 saat falan bazen sevmek için alıyor o kadar. Çok seviyor ama sorumluluğunu istemiyor. Yani inan annemde baksaydı senin kayınvaliden gibi söylenirdi bazıları böyle özgürlüklerine düşkün onun için kafana takma aynı şey senin annele de olabilirdi. Haftaya hocamın kızının düğünü var ceylan otelde 2 haftadır çalışmalara başladım anne melisi size bıraksakmı diye. 14 ay oldu 1 akşamdan ne olurki, bilmem pazarmı bakayım babanla planınımız varmı diyor offf ne olur başbaşa gitsek bir yere. Geçenlerde bir sünnet düğününe kızımızı da götürdük onun peşine koşmaktan birşey anlamadım.
canım en önemlisi eşinle ilişkin çok fazla bozulmadan uzaklaşmadan toparlamaya çalış ben de öyle yapacağım yoksa geri dönüşü belki zor olur. Sıkma canını tatlım inan yanlız değilsin eminim herkes bizim gibi problemler yaşıyor. Sevgimiz bu sıkıntılı süreci atlatmaya yetecek.
hadi babaanneler tamamda (tamam olmasada) ananelere ne oluyor anlamıyorum.burda bir arkadaşım daha var onun anneside öyle,sen yap ben bakarım çocuğa demiş.şimdide bakamam diyor. acaba bizdemi böyle olacaz diyorum ama 1-yada 2 saatin nasıl kısıtlanması olabilirki.okadar saatin daha fazlası zaten evdeler anlamıyorum gerçekten. insanın içinde olacak bazı şeyler demekki. çocukla biryerlere gitmek gerçekten zor oluyor hayatım.özelliklede gitmek istediğin yer eğlemek istediğin yerse.inşallah annen bakarda düğünde rahat edersiniz hayatım.
bizim durumumuz ne olur bilmiyorum ama benim bişeyler yapmam lazım çünkü yıprananda ilişkiyi yıpratanda benim. insanlar yıpratmaya devam ettikçe yıpranmaya dolayısı ile yıpratmaya devam edicem sanırım. eskiden bazı şeyleri sineye çekmek kolay oluyordu,çünkü sevgi çok fazlaydı.ama şimdi içimde bişeylerin eksildiğini hissediyorum sanırım artık katlanamamamın sebebi bu. olduğu kadar artık. :çok üzgünüm:
canım çooooooook geçmişolsun.Rabbim acil şifalar versin hayatım.sevdiklerinin desteği ile atlatacağına eminim. Allah yardımcınız olsun. :teselli:meraba fıstıklar...bayram geldi çattı..hepimize güzel mutlu bir bayram diliyorummŞeniz
ama kendi adıma buruk bir bayram geçiricez çünkü dün dedemin pankreas kanseri oldugunu ve bir anda çok çok ilerlediğini ögrendik..kendisi 75 yaşında ve çok dinç ti..bir anda duyunca atlatamadım ..ALLAHIM şifalar versin ..kızlar kanserler ne kadar da çok yaygınlaştı :1no2:günlğk hayatta ne kadar küçük şeylere kafamızı takıyoruz üzülüyoruz ağlıyoruz değil mi..ama herşeyin başı sağlıkmış bunu bir kez daha anladımm:gitme
dünden beri bişiy yazmadım grubumuza okudum ama cvp yazıcak moralim yok kızlar..sizi seviyorum...hepinize iyi bayramlar öpüyorum
hoşgeldin hayatım,insanın evi gibisi varmı (evim evim güzel evim).birazcık fazla şişliktir hayatım düzene girer. :1hug: zayıflamış olacağından eminim şeker. hihoyyytcanlarım nasılsınız...
evime geldim çok şükür
yarın düzenime kavuşurum sanırım... tartıldım birazcık fazlam var ama bu saatte normal sanırım hatta sabah zayıflamış olmayı çok istiyorum
hoşgeldin bayram şekeri.azdaha bekleyememişmi mensin. akannehir neyse geçmişolsun canımcım.elma diyetinde başarılar inşallah istediğin sonuçları alırsın hayatım. :teselli:günaydın kızlar bayramın ilk günü mens oldum sabah yine korkunç bir rakamla karşılaştım ama benim hatam dün akşam üçtane şeker pare yedim bütün ramazan yediğim tatlı sayısını geçti anlayacağınız bugün yada yarın elma diyetine başlıyorum şimdi başlamam lazımdı ama elma alamadım birazdan pazara gidip alacam bütün gün elma ve yeşil çay bakalım becerebilecekmiyim yapanlara bakıyorum sayfalarında gayet memnunlar bende yapacam enazından 3-4 kilo verene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?