günaydıııınnnn a.s.
ii geçti bayramım bhrecım senin nasıl geçti...
evet herşey çok güzel ama evimde olmak daha da güzel :))
sabah tartıldım gittiğim kilomla aynıyım... almamışım...
tatlılardan uzak kaldım... sarma ve dolmalardan yedim ama ekmek hiç yemedim... yani aynıyım buna da şükür :))
günaydın kızlar bayramın ilk günü mens oldum sabah yine korkunç bir rakamla karşılaştım ama benim hatam dün akşam üçtane şeker pare yedim bütün ramazan yediğim tatlı sayısını geçti anlayacağınız bugün yada yarın elma diyetine başlıyorum şimdi başlamam lazımdı ama elma alamadım birazdan pazara gidip alacam bütün gün elma ve yeşil çay bakalım becerebilecekmiyim yapanlara bakıyorum sayfalarında gayet memnunlar bende yapacam enazından 3-4 kilo verene kadar
ad,bahar,melzeyit nasılsınız canlarım... kimsecikler uğramamış.. eee bayram sonrası ancak toparlanacağız artık...
öğle yemeğimi yedim
4 köfte
50gr ekmek
1 cup yoğurt
salata
yaa ben ramazandan önce acıkmıyordum noolduysa kurt gibi acıkmaya başladım
şimdi yeşil çay içiyorum benim iştahımı da kesiyor...
gelen olursa ikram edebilirim :))
iyiyim canım evet kimseler uğramadığı için ben de çok durmuyorumlmaz:
yeme düzenimize alışmıştık ramazanda yeniden eski düzene geçene kadar acıkmak ya da hiç acıkmamak gibi durumlar oluyo ben mesela eskisi gibi 6 öğüne bölemiyorum istesem de ihmal ediyorum suyumu da 2,5 a tamamlayamıyorum henüz :1no2:
dosbacım merhaba hayatım ben iyiyim sen nasılsın.gerçi çok uykusuzum.benim kuzu bu sabah 4 de mee lemeye başladı.biraz ayağımda salladım yine uyudu ama uykum bölündüğü için bugün zorlanıyorum.akşam olsada eve gitsem.yeşil çaydan bende isterim.işyerinde içme imkanım yok malesef akşamı beklicem. bu arada öğle yemeğimi az önce yedim. 2 çorba kaşığı izmir köfte sulu,2 çorba kaşığı pilav.su hiç içmedim şimdi başlayıp yatasıya kadar 3 lt yapıyorum.
ben acıkmayacağımı düşünüyordum ters tepti :jeyyar: çok acıkıyorum ama yeşil çay ii geldi... havalar soğumaya başladı su artık zor içilir benimde daha 1 lt oldu :sm_confused:
iyiyim bhr cım sağol hayatım seni yok zannettim canım benim.sen nasılsın.valla ben bu bayramdan bişey anlamadım.hava çok kötüydü.yağmur durmak bilmedi evden çıkamadık. herşey yolunda hayatım sağol.hoş yolunda olmayıp ne olcak orasıda ayrı tabi. :hulya:
canım yakınımızda lokanta var yemekleri ordan yiyorum.çok güzel ve temiz yemekler yapıyorlar.seçme şansım olduğu için canımın istediğini yiyebiliyorum. akşam 6da çıkıyorum hayatım.
sıcak bişeyler içince mide tok duruyo gerçekten açlık duygusunu bastırıyor sanırım..
evet canım açlığımı bastırıyo... hem sıcak içeceklerin hepsiyle aram çok iyi ve hiç birine şeker kullanmam (kahve hariç az da olsa kullanıyorum) yemekten hemen sonra siyah çay içerdim yani tiryaki sayılırdım ama diyetle birlikte yeşil çaya da alıştım...ilk başta pek sevmiyordum ama şimdi siyah çaya tercih edebiliyorum
haklısın hayatım. :1hug:aman iyi ol canım hem çalışıyorsun hem ev hanımısın ev işleri eşin ve bebeğin her şey ayrı ilgi bekliyo sen sağlam durmalısın ki dengeler karışmasın di mi ama yerimseniben
yok canım benim çok şükür öyle değil,tabldot olsaydı dediğin gibi çok zor olurdu. valla mezuniyete yakınım ama bi göremedim hayatım,bu gidişlede göremicem sanırım.genelde şirketlerin belli bi yemek menüsü var öyle sandım canımm ... aman ii seçme şansın varsa sen hep dengelersin,mezuniyete en yakın sensin takımda yerimseniben
ben de kahveyi hayatta şekersiz içemem eskiden nescafesiz günüm olmazdı günde en az 3 fincan içerdim ve şekerli+kremalı eee bu kilolar sadece hormonlardan kaynaklanmadı ben kendime de kızıyorum dikkat etmediğim daha önce tedbir almadığım için ama şimdi ayda bir ya da iki kere içiyorum o da gerçekten canım çok isterse :kedi:
canlarım nasılsınız ne zamandır uğrayamadım,bu hafta ramazan sonrası adaptasyonluk yaşıyorum bağırsak sistemim çok kötü oldu yeşil çayda içiyorum ama netice değişmedi,neyseki bayramı çok tatlı çikolata yemeden atlattım amakiloda veremedim daha sanırım adetim yaklaştı o yüzden :S bugünlük suyumu içmedim daha...
canım benim de aldığım ilaçlar çok kilo aldırdı ama sadece tek suçlu ilaçlar değil... temelde yemeyi çok seviyoruz aslında... ve buna biraz dur deyince herşey yoluna girmeye başlıyor...
bende hemen hemen hergün türk kahvesi içerdim...ama şimdi sadece ikram edilirse geri çevirmiyorum senin dediğin gibi ayda 1 veya 2 defa
canlarım nasılsınız ne zamandır uğrayamadım,bu hafta ramazan sonrası adaptasyonluk yaşıyorum bağırsak sistemim çok kötü oldu yeşil çayda içiyorum ama netice değişmedi,neyseki bayramı çok tatlı çikolata yemeden atlattım amakiloda veremedim daha sanırım adetim yaklaştı o yüzden :S bugünlük suyumu içmedim daha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?