benimde midemde okadar çok şişlik varki sanki dersiniz fil yedim akşam eve gidince yeşilçayımı hüpleteyim.tabi erkenden uyumazsam. buarada kızlar oğlum öpmeyi öğrendi.aslında öğrendi denemez öpmeye başladı desem doğru olur.öpücüklü by by yapıyordu ama öp beni oğlum dediğimde yanağını yanağıma götürüyordu.bayram öncesi şap şup öpmeye başladı.dün akşamda koşa koşa gelip sarılmaya başladı. eğilip koş gel oğlum dediğimizde koşup yarı yoldan geri dönerdi.şimdi dönmüyor koşup gelip sarılıyor.hoşunada gidiyor.bak aklıma geldi nasıl özledim şimdi.eve gidince heryerini yicem zibidimin.
ayyyy yerim ben onu kaç aylıktı canım yaşını doldurmuştu di mi en güzel zamanları işte sıpaların böyle görünce çevremde evlenesim geliyo bazen kaydirigubbakcemile3
canım benimki 18 ayını doldurdu. çok tatlı oluyorlar baharcım hele bide konuşmaya başlasın o ilk halleride çok tatlı,arkadaş çocuklarından biliyorum.
yok hayatım sen sakın gaza gelme bak ne güzel bekar bekar takılıyorsun,ararsın bu günlerini. kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana Allah gönlüne göre versin hayatım. :Saruboceq:
ya kızlar ne dicem. şimdi buyazıyı yazıyorum ya yazdıktan sonra pencereye yerleşiyor.sağ tarafta puanları,mesajlar ruh halimi vs. gösteren yazıların altında yeşil kutucuklar oluyor,hani paylaşımımıza göre kutucuk ekleniyor benim 6 kutum varken 1 e düşmüş şaşırdım. sizdede değişiklik varmı
kızlar ya benim canım cok sıkılıyo,bu hafta kiloda veremedim bayramdan dolayı,herşey çok sıkıcı geliyo bana...
kızlar ben geldim bayramın 3 günü ziyaretlerden canım çıktı tatildi ama yoruldum desem yeridir.
bugün de işe gittim kızımı doktora götürdüm geldik yemek falan uyuttum geldim ama kimsecikler kalmamış.
benim de düzenim bozuk 3 öğüne çıkamadım. meler yedim yazayım
sabah normal kahvaltı
ara yapmadım
öğleden sonra 5.30 gibi 2 yk makarna 2 ince dilim göğüs tavuk
akşama acıkmadım meyve yedim üzüm.
sonra o kadar tuhaf oldu yani biraz.
fotoğraflarımı attım bakın bakalım kısa saçlarım ve yeni gözrengim nasıl olmuş bu arada sen nerene zayıflıyosun falan demeyin arkadaşlar gayet iyisinde demeyin unutmayın boyum 167 kilom 77:))))
ama ben bir heyecanla yeni halimi görün istedim ama k,msecikler yok haksızlık bu(((
olmadı ama.azimli melankoliye bulaflar hiç yakışmadıki. canımbenim her kilo verdiğimizde herşey güzel,veremediğimizde kötü.buişde motivasyon çok ama çok önemli biliyorsun.onu kaybedince gelsin yemekler,oyüzden bırakmak yok kendini.buhafta veremediysen,azmet haftaya verirsin hayatım.ben sana çok inanıyorum melankoli,yapacağındanda eminim.lütfen su koyverme,hadi kendini topla ve kaldığın yerden devam et canım arkadaşım. :1hug:kızlar ya benim canım cok sıkılıyo,bu hafta kiloda veremedim bayramdan dolayı,herşey çok sıkıcı geliyo bana...
dinlenmeyi hakettin tabi yapabilirsen. :teselli: sanırım prensesin rutin kontrolü vardı.aksi olmasın da. dünden beri fazla paylaşım olmamış e bugün muhabbetin belini kırmak lazım dimi ama. :içelim: fazlada birşey yememişsin hayatım,gayet dengeli birgün olmuş. ama sanıyorumki sende yorgunluktan sıkıldın.umarım dinlenmişsindir. :1hug:kızlar ben geldim bayramın 3 günü ziyaretlerden canım çıktı tatildi ama yoruldum desem yeridir.
bugün de işe gittim kızımı doktora götürdüm geldik yemek falan uyuttum geldim ama kimsecikler kalmamış.
benim de düzenim bozuk 3 öğüne çıkamadım. meler yedim yazayım
sabah normal kahvaltı
ara yapmadım
öğleden sonra 5.30 gibi 2 yk makarna 2 ince dilim göğüs tavuk
akşama acıkmadım meyve yedim üzüm.
sonra o kadar tuhaf oldu yani biraz.
başka bir melzeyit olmuşsun sanki ne kadar çok değişmişsin. akannehir vede çoook yakışmış gerçekten çok güzel olmuşsun, :1shok: ayrıca rujunun rengide güzel oda tamamlayıcı olmuş.çok güzelsin hayatım. a.s.fotoğraflarımı attım bakın bakalım kısa saçlarım ve yeni gözrengim nasıl olmuş bu arada sen nerene zayıflıyosun falan demeyin arkadaşlar gayet iyisinde demeyin unutmayın boyum 167 kilom 77:))))
ama ben bir heyecanla yeni halimi görün istedim ama k,msecikler yok haksızlık bu(((
tırtılım hoşgelmişsin benim tatlı bacım.ama karşılaşamadık. ne güzel kuzucuğun büyüyor.selam kıslar melzeyıt tatlım nasılsın
ben 15 haftalık oldum
herkesın gecmıs bayramını kutluyorum
günaydııınnn a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?