INSALLAH
benim makina 7 kg luk ama 7 kilo almiyorki.onun icin 11 kilolugu alma cunku dolmsasini bekle yada beklemeden yikadinda elektrik durumu var.hem bebekte olsa 9 luk yeter o eskiyincede daha neler cikar neler.evinin olmasi guzel en azindan mobilyani alir alir yerlestirirsin.evde tadilat yaptinmi
ben geldiim :) noluyo bugün bize ya herkes bi hasta bende hastenelik oldum bugün iğne yaptılar gene acımadanbu hafta sporum aksayacak gibi. ama diyete tam gaz devam
bu arada bu gün tartıldım 73,6
400 gr daha gitmiş oooohhhh
topluca herkese geçmiş olsun diyorum çabucak iyileşelim hep beraber :)
Ben geldimmm bugün aldıgımız camasır makinamıda degistirdim ben aldıklarımın hep bir üst modelini almaktan yeni seyler alamıyorum :)) biliyorsunuz öncede buzdolabını almıstım sonra o buzdolabının cok zayıf kaldıgını dusunup degistirmeye gittigimdee buzdolabından vazgecip elektrikli ocak ve elektrik süpürgesi almıstım :)) ayyyyy dayanamıyorummmm simdide bir televizyon begendik ama cok pahalı onu beklicezz kesin onda karar kıldık ama onun indirime girmesini beklicez tv nin sürekli üst modeli cıkıyor o yüzden nisan gibi iner fiyatlar 1 ay sonra alalım dedik eksikler coookkkkkk hic bitmiyor yeni ev kurmak cook zorr bir klima begendim o bile 3.000 lerde off off
Buuuussseeeeeeeeeeeee bende bugün bol bol su ictiiiiiiiimmmmmmmmm :)) hadii kalkkkk sendee icccc :))
Ayyy tüh yer olsaydı keşke üzüldüm
Belli bir sayı mı varmış? Ben bilmiyordum kusurum affola efenim
ben geldiim :) noluyo bugün bize ya herkes bi hasta bende hastenelik oldum bugün iğne yaptılar gene acımadanbu hafta sporum aksayacak gibi. ama diyete tam gaz devam
Bende geldim arkadaşlar
Bugün sabah 8:30 da kalktık 1,5 saat uzaklıktaki bir çaya gittik ve balık avladık. 2 tane alabalık yakaladık:104: saat 7 de evdeydik. Bugün günüm abur cuburlarla geçtiakşam mangal yaptık ızgarada azıcık tavuk yedim.İki gündür kabızım Yarın son gaz spor ve diyetime devam ediyorum
hoş geldim tatlım. isim nedir hatırlamıyorum da
sanırım yemek zorunda kaldığın için abur cubur yemişsin :26: üzülme dikkkat eder bundan sonraki günlerde telafi edersin.kabızlık içinde günde 3-5 bardak yeşil çay iç mutlaka. çok faydasını görürsün
Ay evet ben de en sonunda siyah attım anca kurtuldum kızıllardani
ay venüüüss ben de 2. venüs müşüm o zaman. benim de ten beyaz saç kızıldı daha yeni boyattım ama tutmadıkapanmıyor bu kızıllar, açtırmak gerekmiş. saçım ince telli diye onu da kabul etmiyorum. bakalım artık boyaya boyaya kurtullcam artık :26:
Yeni ev kurmak çok güzel bir his olsa gerek fakat ne pahalıymış öyle yahu bir klima 3.000 olur mu :/Ben geldimmm bugün aldıgımız camasır makinamıda degistirdim ben aldıklarımın hep bir üst modelini almaktan yeni seyler alamıyorum :)) biliyorsunuz öncede buzdolabını almıstım sonra o buzdolabının cok zayıf kaldıgını dusunup degistirmeye gittigimdee buzdolabından vazgecip elektrikli ocak ve elektrik süpürgesi almıstım :)) ayyyyy dayanamıyorummmm simdide bir televizyon begendik ama cok pahalı onu beklicezz kesin onda karar kıldık ama onun indirime girmesini beklicez tv nin sürekli üst modeli cıkıyor o yüzden nisan gibi iner fiyatlar 1 ay sonra alalım dedik eksikler coookkkkkk hic bitmiyor yeni ev kurmak cook zorr bir klima begendim o bile 3.000 lerde off off
Gemiş olsun canım. Maşallah herkes çatır çatır eriyorben geldiim :) noluyo bugün bize ya herkes bi hasta bende hastenelik oldum bugün iğne yaptılar gene acımadanbu hafta sporum aksayacak gibi. ama diyete tam gaz devam
Oh oh size de maşallah Buse hanımcım hihihi :)hay allah geçmiş olsun iyisindir umarım şimdi. ben de yarın gitmeyi düşünüyorum ama bi dolu iş çıktı elektrik faturası normalden yüklü gelmiş, elektrik idaresine gidip onu sorcaz, itiraz edicez. faturalar benim üzerime o yüzden ben uğraşıp duruyorum ppeeh
çok sevindim ne güzel gitmiş 400ben de bu sabah 600 gram ekside çıktım resmen bu hafta coştuuuummmmm
venus gelmiişşnaber tatlım nasıl gidiyor
Hoşbulduk bebişimler. Bir arkadaşımla buluştum. Hem çok acıktım hem de iki dakika yol yürüdüm diye bir yoruldum bir yoruldum sormayın. Eve gelince şimdi akşam yemeği yedim geç oldu biraz :/ Sonra da ara öğünümü yedim çok acıkmıştımHoşgeldin venüscümnasıl gidiyor diyetin ?
Hoşbulduk bebişimler. Bir arkadaşımla buluştum. Hem çok acıktım hem de iki dakika yol yürüdüm diye bir yoruldum bir yoruldum sormayın. Eve gelince şimdi akşam yemeği yedim geç oldu biraz :/ Sonra da ara öğünümü yedim çok acıkmıştım
Şimdi üstüne yeşilçay içeceğim. Sizler neler yaptınız canımlar
ooy canım yorulmuşssundur da sen ama tatlı yorgunluk bunlaariyi günlerde kullan cicilerini cidden ev dizmek zor yaa masraf masraf üstüneee
sabah biraz aksattım ama öğleden sonra şöyle bi silkelendim kendime geldim ecemcim
Ay evet ben de en sonunda siyah attım anca kurtuldum kızıllardan
Yeni ev kurmak çok güzel bir his olsa gerek fakat ne pahalıymış öyle yahu bir klima 3.000 olur mu :/
Gemiş olsun canım. Maşallah herkes çatır çatır eriyor
Oh oh size de maşallah Buse hanımcım hihihi :)
Hoşbulduk bebişimler. Bir arkadaşımla buluştum. Hem çok acıktım hem de iki dakika yol yürüdüm diye bir yoruldum bir yoruldum sormayın. Eve gelince şimdi akşam yemeği yedim geç oldu biraz :/ Sonra da ara öğünümü yedim çok acıkmıştım
Benim bugünüm balık avlamakla geçti canım harika bir gündü birde o abur cuburlar olmasaydı
Hoşbulduk canım ismim Eda'ydı
Evet mecbur kaldım çünkü eşim yemem için resmem arkamda dolaştı durduAma yarından itibaren tekrar kaldığım yerden devam canım Yeşil çayı günde 3 kez içiyorum ama kabızlık sorunumu çözmedi benim:26: sinemaki iyi geliyor onu yapıcam birazdan.
Evett yeni bir ev kurmak bambaskaaa bi his :)) o klimadan vazgectim daha orta düzeydi birsey alıcam yaklasık 3.500 lira civarındaydı sırf görselligi icin o kadar para yazık vazgectim :)
Ama cok masraflı oluyoooorr( yavas yavas alıyoruz bizde daha tabak canak var offf off
Yoruldum ama hic hissetmedim ev dizmekk hem cok zor hem cok keyifli bayılıyorum ev icin yaptıgımız alısverisle eskiden olsa kıyafet alırdım su an ihtiyacım var hersey bol cünkü kıyamıyorumm hic :)) onu alacagıma evime sunu alırım diyorum :)) darısı basınaa
Evett yeni bir ev kurmak bambaskaaa bi his :)) o klimadan vazgectim daha orta düzeydi birsey alıcam yaklasık 3.500 lira civarındaydı sırf görselligi icin o kadar para yazık vazgectim :)
Ama cok masraflı oluyoooorr( yavas yavas alıyoruz bizde daha tabak canak var offf off
Ay evet ben de en sonunda siyah attım anca kurtuldum kızıllardan
Yeni ev kurmak çok güzel bir his olsa gerek fakat ne pahalıymış öyle yahu bir klima 3.000 olur mu :/
Gemiş olsun canım. Maşallah herkes çatır çatır eriyor
Oh oh size de maşallah Buse hanımcım hihihi :)
badem, çekirdek, şekerli çay, topkek bağırın bana fırça atın hakettim çünkü benAbur cubur derken canım ne gibi mesela? :/
Yok canım sadece kabızlık çektiğimde kullanıyorum nadiren yani :26:edacııım abartma sakın zorda kalmadıkça sinameki kullanma, bağırsak tembelliğine neden oluyor bir de bağırsaktaki minik kılcal tüyleri de vücuttan atıyormuş bilgin olsunn
Evet ama düzenimi bozdum. Yarın daha dikkatli olacağım araya başka şey girince bozuldu napalım. Bir iki boyama sonra gider kızıllar canımsağ ol canım nasıl gitti 600 gr ben de anlamadımevet bu kızıllarla başım belada sanırım :26:
olsun canım diyetini bozmamışsın bu çok güzel
ben güya dolabımı düzeltiyordum yarım bıraktım her şey yatağımın üzerinden bana bakıyor :18:
TOPKEK İLE ÇEKİRDEK OLMAMIIIIŞ OLMAMIIIŞ. Neyse artık yarın normale dönersin canımcım hihi :)badem, çekirdek, şekerli çay, topkek bağırın bana fırça atın hakettim çünkü ben
Yok canım sadece kabızlık çektiğimde kullanıyorum nadiren yani :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?