Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben geldiim :) noluyo bugün bize ya herkes bi hasta bende hastenelik oldum bugün iğne yaptılar gene acımadan bu hafta sporum aksayacak gibi. ama diyete tam gaz devam
bu arada bu gün tartıldım 73,6
400 gr daha gitmiş oooohhhh
topluca herkese geçmiş olsun diyorum çabucak iyileşelim hep beraber :)

Ben sık camasır yıkıyom gerci bi kere gynce 2. Defa gymiyorum dolaptan yere düsse bile hemen yıkamaya atıyorum elektrıik tasarruflu aldık makinayı mesela kazan döndükce kendi elektirigini üretiyor bugün fiste takılı degildi makina kazanını cevirdi yetkili kisi hemen ısıkları yandı ekranı acıldı
Yok kuzum tadilatını yaza yaptırıcaz kiracı var simdi yazın cıkıcak evden banyolar mutfak parkeler degisecek camasır odası giyinme odası hepsi yeni bastan yapılıcak bi kapılarla camlar kalıcak :))

Son düzenleme:

Gecmis olsun sana emoscum

ooy canım yorulmuşssundur da sen ama tatlı yorgunluk bunlaar iyi günlerde kullan cicilerini cidden ev dizmek zor yaa masraf masraf üstüneee

Buuuussseeeeeeeeeeeee bende bugün bol bol su ictiiiiiiiimmmmmmmmm :)) hadii kalkkkk sendee icccc :))

sabah biraz aksattım ama öğleden sonra şöyle bi silkelendim kendime geldim ecemcim

Ayyy tüh yer olsaydı keşke üzüldüm
Belli bir sayı mı varmış? Ben bilmiyordum kusurum affola efenim

evet canım benim bildiğim kadarıyla 12 kişi

hay allah geçmiş olsun iyisindir umarım şimdi. ben de yarın gitmeyi düşünüyorum ama bi dolu iş çıktı elektrik faturası normalden yüklü gelmiş, elektrik idaresine gidip onu sorcaz, itiraz edicez. faturalar benim üzerime o yüzden ben uğraşıp duruyorum ppeeh

çok sevindim ne güzel gitmiş 400 ben de bu sabah 600 gram ekside çıktım resmen bu hafta coştuuuummmmm

emoooş nickini gördükçe bol limonlu ve sarımsak soslu brokoli yemek istiyoruuumm bayılırııımmmmmmmmm

Son düzenleme:
Bende geldim arkadaşlar
Bugün sabah 8:30 da kalktık 1,5 saat uzaklıktaki bir çaya gittik ve balık avladık. 2 tane alabalık yakaladık:104: saat 7 de evdeydik. Bugün günüm abur cuburlarla geçti akşam mangal yaptık ızgarada azıcık tavuk yedim.İki gündür kabızım Yarın son gaz spor ve diyetime devam ediyorum

hoş geldim tatlım. isim nedir hatırlamıyorum da

sanırım yemek zorunda kaldığın için abur cubur yemişsin :26: üzülme dikkkat eder bundan sonraki günlerde telafi edersin. kabızlık içinde günde 3-5 bardak yeşil çay iç mutlaka. çok faydasını görürsün

Hoşbulduk canım ismim Eda'ydı
Evet mecbur kaldım çünkü eşim yemem için resmem arkamda dolaştı durdu Ama yarından itibaren tekrar kaldığım yerden devam canım Yeşil çayı günde 3 kez içiyorum ama kabızlık sorunumu çözmedi benim:26: sinemaki iyi geliyor onu yapıcam birazdan.

Ay evet ben de en sonunda siyah attım anca kurtuldum kızıllardan
Yeni ev kurmak çok güzel bir his olsa gerek fakat ne pahalıymış öyle yahu bir klima 3.000 olur mu :/
Gemiş olsun canım. Maşallah herkes çatır çatır eriyor

Oh oh size de maşallah Buse hanımcım hihihi :)

venus gelmiişş naber tatlım nasıl gidiyor

Hoşgeldin venüscüm nasıl gidiyor diyetin ?
Hoşbulduk bebişimler. Bir arkadaşımla buluştum. Hem çok acıktım hem de iki dakika yol yürüdüm diye bir yoruldum bir yoruldum sormayın. Eve gelince şimdi akşam yemeği yedim geç oldu biraz :/ Sonra da ara öğünümü yedim çok acıkmıştım
Şimdi üstüne yeşilçay içeceğim. Sizler neler yaptınız canımlar

Benim bugünüm balık avlamakla geçti canım harika bir gündü birde o abur cuburlar olmasaydı

Yoruldum ama hic hissetmedim ev dizmekk hem cok zor hem cok keyifli bayılıyorum ev icin yaptıgımız alısverisle eskiden olsa kıyafet alırdım su an ihtiyacım var hersey bol cünkü kıyamıyorumm hic :)) onu alacagıma evime sunu alırım diyorum :)) darısı basınaa

Evett yeni bir ev kurmak bambaskaaa bi his :)) o klimadan vazgectim daha orta düzeyli birsey alıcam yaklasık 3.500 lira civarındaydı sırf görselligi icin o kadar para yazık vazgectim :)
Ama cok masraflı oluyoooorr ( yavas yavas alıyoruz bizde daha tabak canak var offf off

Son düzenleme:

edacııım abartma sakın zorda kalmadıkça sinameki kullanma, bağırsak tembelliğine neden oluyor bir de bağırsaktaki minik kılcal tüyleri de vücuttan atıyormuş bilgin olsunn

Evet gerçekten yazdıklarını düşününce hayal edebiliyorum. Milyarlar akıyor resmen yazık günah :) Ama olsun insanın kendi evi, kendi eşyası olunca başka olur.. :)

amin canııım iyi yapmışsın vaz geçerek, onun yerine belki daha elzem bir şeyler alırsın o paraylaaa

sağ ol canım nasıl gitti 600 gr ben de anlamadım evet bu kızıllarla başım belada sanırım :26:

olsun canım diyetini bozmamışsın bu çok güzel

ben güya dolabımı düzeltiyordum yarım bıraktım her şey yatağımın üzerinden bana bakıyor :18:

Abur cubur derken canım ne gibi mesela? :/
badem, çekirdek, şekerli çay, topkek bağırın bana fırça atın hakettim çünkü ben
edacııım abartma sakın zorda kalmadıkça sinameki kullanma, bağırsak tembelliğine neden oluyor bir de bağırsaktaki minik kılcal tüyleri de vücuttan atıyormuş bilgin olsunn
Yok canım sadece kabızlık çektiğimde kullanıyorum nadiren yani :26:

Evet ama düzenimi bozdum. Yarın daha dikkatli olacağım araya başka şey girince bozuldu napalım. Bir iki boyama sonra gider kızıllar canım

badem, çekirdek, şekerli çay, topkek bağırın bana fırça atın hakettim çünkü ben

Yok canım sadece kabızlık çektiğimde kullanıyorum nadiren yani :26:
TOPKEK İLE ÇEKİRDEK OLMAMIIIIŞ OLMAMIIIŞ. Neyse artık yarın normale dönersin canımcım hihi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…