Yarın sabah 6.30'da evden çıkıcam ve en son akşam spordan sonra eve dönücem :111:O yüzden artık uyumam lazım. Kendinize çok iyi bakın, Allah'a emanet olun hepiniz
Tatlım cevap için teşekkür ederim. İyi kalmış aklında. Senin sorunda benim aklımda. Püsküüte soracağım ama büyük bir ihtimal hedefi öne çekemiyoruz diye biliyorum. Hatta şimdi hemen soruyorum araya bişey karışmadan. Kusura bakma geç olacak biraz ama
Menün gayet güzel olmuş Tuğba'cım afiyet olsun.
Portakal suyu düşüncen güzel aslında. Tadı kötü olmuyor mu peki içine su kattığın zaman? Ama yinede portakal suyu yerine portakalın kendisini yemeni tavsiye ederim.Mesaj olayını da yanlış yazmışım canım. Venüs'ün yollaması lazım senin maşallahın var. Hiç atlamıyorsun mesaj sayılarını.
Geçmiş olsun Sema'cım. Tansiyonun düşük olması çok önemli değil ama sanırım seninkisi hastalık ve diyetten kaynaklanıyor. Bol bol dinlen. Ayrıca beden içinde ağlanmaz kızarım sonra. En az 5 kilo sonra 42 beden giyeceksin. Bi okadar sonrada o 42 beden sana büyük gelecek diyeceksin ki keşke almasaymışım çok az giydimSen güzelce dolabına yerleştir o aldıklarını. Bigün bol gelecek hepsi.
Dayaklıksın sen zaten. Ciddi ciddi pişman oldum seni mezun ettiğime. Aldın başını gideceksin. Hadi artık başla bir yerinden de gör şu 55 i.
Menün gayet güzel canım. Diğer yorumların aksine (Özellikle Buse'nin yorumuna, o dukan yaptığı için menüleri farklı yorumluyor bence) kesinlikle ve kesinlikle form bile olsa bisküvi yeme çünkü işlenmiş gıdalar hem diyette hemde normalde yararlı değil. Canan Hoca'nın (Karatay) en büyük kazanımı bana işlenmiş gıdalardan uzak durmak. Onun yerine daha faydalı bir ara öğün yapabilirdin. Bide pirinçten mümkün olduğunca uzak duracağız çünkü glisemik indeksi yüksek bir yiyecek ayrıca yine işlenmiş bir gıda. O nedenle ben evde pirinç pilavı yapmıyorum hiç.Bunların haricinde çok güzel bir menü. Afiyet olsun.
Bencede canım keşke bende hiç kullanmamış olsaydım ama zararın neresinden dönersen kardır diye düşünüyorum. En güzel tarafı artık misler gibi kokuyorum. Kültablası gibi değil
Buse benim profilimde var görmedin mi? Öncesi sonrası şeklinde hemde
Menüm
Sabah
Yumurta çok az yağda
2 dilim ekmek tam buğday
Kahvaltılık ezme
Öğlen
2 dilim ekmek arada peynir
Minik sütlü tatlı 1 kaşık desem yeridir
Akşam
2 dilim ekmek normalinden kayınvalidemdeyim
Tavuk
Patatesssssss:18:
Yarın sabah 6.30'da evden çıkıcam ve en son akşam spordan sonra eve dönücem :111:O yüzden artık uyumam lazım. Kendinize çok iyi bakın, Allah'a emanet olun hepiniz
Nihal en kısa zamanda ya menülerini düzelt yada benden büyük bir azar işit. Şu kaçamakları görmek istemiyorum artık menülerinde. Sağlıklı menüler istiyorum.Menüm
Sabah
Yumurta çok az yağda
2 dilim ekmek tam buğday
Kahvaltılık ezme
Öğlen
2 dilim ekmek arada peynir
Minik sütlü tatlı 1 kaşık desem yeridir
Akşam
2 dilim ekmek normalinden kayınvalidemdeyim
Tavuk
Patatesssssss:18:
Sema'cım izinli yazmam bişey ifade etmez. Zaten bu hafta direkt olarak etkileyeceksin listeyi. Yeşil çay içmeyi bırak bence ondan tansiyonun düşüyor olabilir. İzin yazmayacağım sana çünkü izne çıkışlarda ve listeye girişlerde takım daha çok etkileniyor. Bi şekilde - çıkmaya çalış. İnşallah çıkarsın. Ama + dahi olsan listedesin haberin olsun. Ona göre düzenle menülerini.ebruuuu canım ya sen beni kesin izinli yaz bu hafta ben yinede kilo bildirimimi yaparım bugün turşu yedim tuzlu ayran iç iç ödemden kesin fazla çıkarmışım gibi geliyor serumu da yedim haftaya 11 regl tarihim sanırım onun şişliği de olur yeminle menünün m'si kalmadı cumartesi pazar nerdeyse aç dolaştım iki gündürde tansiyondan dolayı turşu ve tuzlu ayran içiyorum iice halsiz düşmeyim diye bişiler atıştırıyorm ama birde şimdi farkettim yeşil çay 2-3 gündür içmiyordum az önce bi bardak içtim halsizleşim yeşil çay bişi yaparmı yaa yoksa omu fazla geliyor günde 2 veya 3 içiyorum en fazla ama bi garip oldum içince
inşşş ebrucum yaaa galiba hastalıktan gergin ve hassasım neyse geçecek inş.Tatlım cevap için teşekkür ederim. İyi kalmış aklında. Senin sorunda benim aklımda. Püsküüte soracağım ama büyük bir ihtimal hedefi öne çekemiyoruz diye biliyorum. Hatta şimdi hemen soruyorum araya bişey karışmadan. Kusura bakma geç olacak biraz ama
Menün gayet güzel olmuş Tuğba'cım afiyet olsun.
Portakal suyu düşüncen güzel aslında. Tadı kötü olmuyor mu peki içine su kattığın zaman? Ama yinede portakal suyu yerine portakalın kendisini yemeni tavsiye ederim.Mesaj olayını da yanlış yazmışım canım. Venüs'ün yollaması lazım senin maşallahın var. Hiç atlamıyorsun mesaj sayılarını.
Geçmiş olsun Sema'cım. Tansiyonun düşük olması çok önemli değil ama sanırım seninkisi hastalık ve diyetten kaynaklanıyor. Bol bol dinlen. Ayrıca beden içinde ağlanmaz kızarım sonra. En az 5 kilo sonra 42 beden giyeceksin. Bi okadar sonrada o 42 beden sana büyük gelecek diyeceksin ki keşke almasaymışım çok az giydimSen güzelce dolabına yerleştir o aldıklarını. Bigün bol gelecek hepsi.
Dayaklıksın sen zaten. Ciddi ciddi pişman oldum seni mezun ettiğime. Aldın başını gideceksin. Hadi artık başla bir yerinden de gör şu 55 i.
Menün gayet güzel canım. Diğer yorumların aksine (Özellikle Buse'nin yorumuna, o dukan yaptığı için menüleri farklı yorumluyor bence) kesinlikle ve kesinlikle form bile olsa bisküvi yeme çünkü işlenmiş gıdalar hem diyette hemde normalde yararlı değil. Canan Hoca'nın (Karatay) en büyük kazanımı bana işlenmiş gıdalardan uzak durmak. Onun yerine daha faydalı bir ara öğün yapabilirdin. Bide pirinçten mümkün olduğunca uzak duracağız çünkü glisemik indeksi yüksek bir yiyecek ayrıca yine işlenmiş bir gıda. O nedenle ben evde pirinç pilavı yapmıyorum hiç.Bunların haricinde çok güzel bir menü. Afiyet olsun.
Bencede canım keşke bende hiç kullanmamış olsaydım ama zararın neresinden dönersen kardır diye düşünüyorum. En güzel tarafı artık misler gibi kokuyorum. Kültablası gibi değil
Nihal en kısa zamanda ya menülerini düzelt yada benden büyük bir azar işit. Şu kaçamakları görmek istemiyorum artık menülerinde. Sağlıklı menüler istiyorum.
Sema'cım izinli yazmam bişey ifade etmez. Zaten bu hafta direkt olarak etkileyeceksin listeyi. Yeşil çay içmeyi bırak bence ondan tansiyonun düşüyor olabilir. İzin yazmayacağım sana çünkü izne çıkışlarda ve listeye girişlerde takım daha çok etkileniyor. Bi şekilde - çıkmaya çalış. İnşallah çıkarsın. Ama + dahi olsan listedesin haberin olsun. Ona göre düzenle menülerini.
Ben diyete 85,5 kilo ile başladım Buse'cim. Hedefim 63 tü, 61,8 kilo ile mezun oldum. Yaklaşık 6-7 ay içerisinde. Boyumda 172 cm. Zaten mezun olur olmaz hamile olduğumu öğrendim. Kilomu koruyamadan yeniden almaya başladım.ay yorumlarımız çok farklı cidden ebruukaratay a kalırsa ekmek hiç yemeyeceğiz, ne beyaz, ne buğday ne çavdar pilavdan bence de uzak durulmalı canım fena çekiyor gerçi ne zamandır yemediiim
ay ay aaay nasıl da unutuverdiim ben bunuu, gördüm görmez olur muyuumbayıldıım maşallah sanaaa ebrucum bu arada boyun kaç senin ve kaç kiloya düşmüştün?
nihaal bu menüyü günün en kötü menüsü ilan ediyorum
işin zor, iyi geceler canıım
Tuğba'cım iyi geceler canım. Allah rahatlık versin.Ben diyete 85,5 kilo ile başladım Buse'cim. Hedefim 63 tü, 61,8 kilo ile mezun oldum. Yaklaşık 6-7 ay içerisinde. Boyumda 172 cm. Zaten mezun olur olmaz hamile olduğumu öğrendim. Kilomu koruyamadan yeniden almaya başladım.
Tuğba'cım iyi geceler canım. Allah rahatlık versin.Ben diyete 85,5 kilo ile başladım Buse'cim. Hedefim 63 tü, 61,8 kilo ile mezun oldum. Yaklaşık 6-7 ay içerisinde. Boyumda 172 cm. Zaten mezun olur olmaz hamile olduğumu öğrendim. Kilomu koruyamadan yeniden almaya başladım.
İyi geceler canım.kızlarrr ben yatıyorum biraz dinleneyim herkese iii geceler kendinize ii bakın şekerler
Çok teşekkürler Emine'cim inşallah dediğin gibi doğumdan sonra en kısa zamanda eski halime dönmeyi düşünüyorum. Çünkü hayatım boyunca hep zayıftım, zayıf olmak kadar güzel bişey yok. Aslında şişmanlamakta bizim elimizde zayıflamakta. Önemli olan nasıl görünmek istediğinin farkında olmak. Şimdiye kadar ben hep boyun uzun kilonu göstermiyorsun masallarına inanmışım, daha doğrusu o işime gelmiş. Eski resimlerimi gördükçe kendimden soğuyorum. 85 kiloda çok ama çok çirkin görünüyor muşum. Bir ara daha belli fotoğraflar eklerim. Yüzüm görünmediği için bunlar çok farketmiyor. O zaman daha iyi farkedilir kilom. Seninde maşallahın var eğer böyle menülerle devam edecek olursan takıma aynen benim gibi yaza kalmaz ulaşırsın hedefineEbru'cuğum valla doğumdan sonra inşallah eski haline dönersin idolümsün :) fotoğraflarına baktım zayıflamış halin gerççekten çok hoş bayıldım
İdeali o zaten canım. Boyuna göre kilonu hesaplamak. Ama ben hamile olmasam takmıştım Ecem gibi 55 e kadar inmeyi planlıyordummaşallah canım ne güzel yaaaaaboyundan tam 10 kg eksideymişsin yani idealll benim boyum 1.58 olduğuna göre 48 kg olsam afet olurum sanırım
bana da şimdi hiç 74-75 kilo gibi değilsin diyolar ama 55lik hallerimi ben biliyorum. inşallah yaza kadar 60 a ulaşırım. yazın büssürü düğün var artık şıkır giyinip gitmrk istiyorum :)İyi geceler canım.
Çok teşekkürler Emine'cim inşallah dediğin gibi doğumdan sonra en kısa zamanda eski halime dönmeyi düşünüyorum. Çünkü hayatım boyunca hep zayıftım, zayıf olmak kadar güzel bişey yok. Aslında şişmanlamakta bizim elimizde zayıflamakta. Önemli olan nasıl görünmek istediğinin farkında olmak. Şimdiye kadar ben hep boyun uzun kilonu göstermiyorsun masallarına inanmışım, daha doğrusu o işime gelmiş. Eski resimlerimi gördükçe kendimden soğuyorum. 85 kiloda çok ama çok çirkin görünüyor muşum. Bir ara daha belli fotoğraflar eklerim. Yüzüm görünmediği için bunlar çok farketmiyor. O zaman daha iyi farkedilir kilom. Seninde maşallahın var eğer böyle menülerle devam edecek olursan takıma aynen benim gibi yaza kalmaz ulaşırsın hedefine
İdeali o zaten canım. Boyuna göre kilonu hesaplamak. Ama ben hamile olmasam takmıştım Ecem gibi 55 e kadar inmeyi planlıyordum
İyi geceler canım.
Çok teşekkürler Emine'cim inşallah dediğin gibi doğumdan sonra en kısa zamanda eski halime dönmeyi düşünüyorum. Çünkü hayatım boyunca hep zayıftım, zayıf olmak kadar güzel bişey yok. Aslında şişmanlamakta bizim elimizde zayıflamakta. Önemli olan nasıl görünmek istediğinin farkında olmak. Şimdiye kadar ben hep boyun uzun kilonu göstermiyorsun masallarına inanmışım, daha doğrusu o işime gelmiş. Eski resimlerimi gördükçe kendimden soğuyorum. 85 kiloda çok ama çok çirkin görünüyor muşum. Bir ara daha belli fotoğraflar eklerim. Yüzüm görünmediği için bunlar çok farketmiyor. O zaman daha iyi farkedilir kilom. Seninde maşallahın var eğer böyle menülerle devam edecek olursan takıma aynen benim gibi yaza kalmaz ulaşırsın hedefine
İdeali o zaten canım. Boyuna göre kilonu hesaplamak. Ama ben hamile olmasam takmıştım Ecem gibi 55 e kadar inmeyi planlıyordum
Bence 48 yeter sana önemli olan indiğin kiloyu korumak. Senin ondan sonraki işin daha zor. Takımdan ayrılınca Ecem gibi bırakmada kendiniben 48 olana kadar en az 1,5 ay varhele bi 48 olayıım belki 45 diye tuttururum bende kaptaann
Bence 48 yeter sana önemli olan indiğin kiloyu korumak. Senin ondan sonraki işin daha zor. Takımdan ayrılınca Ecem gibi bırakmada kendini
Canlarım bende kaçıyorum artık. Yatıp dinleneyim biraz. Hepinizi öpüyorum kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?