Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ebruuuu canım ya sen beni kesin izinli yaz bu hafta ben yinede kilo bildirimimi yaparım bugün turşu yedim tuzlu ayran iç iç ödemden kesin fazla çıkarmışım gibi geliyor serumu da yedim haftaya 11 regl tarihim sanırım onun şişliği de olur yeminle menünün m'si kalmadı cumartesi pazar nerdeyse aç dolaştım iki gündürde tansiyondan dolayı turşu ve tuzlu ayran içiyorum iice halsiz düşmeyim diye bişiler atıştırıyorm ama birde şimdi farkettim yeşil çay 2-3 gündür içmiyordum az önce bi bardak içtim halsizleşim yeşil çay bişi yaparmı yaa yoksa omu fazla geliyor günde 2 veya 3 içiyorum en fazla ama bi garip oldum içince

ay yorumlarımız çok farklı cidden ebruu karatay a kalırsa ekmek hiç yemeyeceğiz, ne beyaz, ne buğday ne çavdar pilavdan bence de uzak durulmalı canım fena çekiyor gerçi ne zamandır yemediiim

Buse benim profilimde var görmedin mi? Öncesi sonrası şeklinde hemde

ay ay aaay nasıl da unutuverdiim ben bunuu, gördüm görmez olur muyuum bayıldıım maşallah sanaaa ebrucum bu arada boyun kaç senin ve kaç kiloya düşmüştün?

nihaal bu menüyü günün en kötü menüsü ilan ediyorum

Yarın sabah 6.30'da evden çıkıcam ve en son akşam spordan sonra eve dönücem :111:O yüzden artık uyumam lazım. Kendinize çok iyi bakın, Allah'a emanet olun hepiniz

işin zor, iyi geceler canıım

Nihal en kısa zamanda ya menülerini düzelt yada benden büyük bir azar işit. Şu kaçamakları görmek istemiyorum artık menülerinde. Sağlıklı menüler istiyorum.

Sema'cım izinli yazmam bişey ifade etmez. Zaten bu hafta direkt olarak etkileyeceksin listeyi. Yeşil çay içmeyi bırak bence ondan tansiyonun düşüyor olabilir. İzin yazmayacağım sana çünkü izne çıkışlarda ve listeye girişlerde takım daha çok etkileniyor. Bi şekilde - çıkmaya çalış. İnşallah çıkarsın. Ama + dahi olsan listedesin haberin olsun. Ona göre düzenle menülerini.

inşşş ebrucum yaaa galiba hastalıktan gergin ve hassasım neyse geçecek inş.

tamam bebeğim fark etmez daha ii o zaman artı çıkarsam etkilemeyim listeyi dedim o zaman sıkıntı yok tamam içmeyim biraz

Tuğba'cım iyi geceler canım. Allah rahatlık versin. Ben diyete 85,5 kilo ile başladım Buse'cim. Hedefim 63 tü, 61,8 kilo ile mezun oldum. Yaklaşık 6-7 ay içerisinde. Boyumda 172 cm. Zaten mezun olur olmaz hamile olduğumu öğrendim. Kilomu koruyamadan yeniden almaya başladım.

Ebru'cuğum valla doğumdan sonra inşallah eski haline dönersin idolümsün :) fotoğraflarına baktım zayıflamış halin gerççekten çok hoş bayıldım

maşallah canım ne güzel yaaaaa boyundan tam 10 kg eksideymişsin yani idealll benim boyum 1.58 olduğuna göre 48 kg olsam afet olurum sanırım

kızlarrr ben yatıyorum biraz dinleneyim herkese iii geceler kendinize ii bakın şekerler
İyi geceler canım.

Ebru'cuğum valla doğumdan sonra inşallah eski haline dönersin idolümsün :) fotoğraflarına baktım zayıflamış halin gerççekten çok hoş bayıldım
Çok teşekkürler Emine'cim inşallah dediğin gibi doğumdan sonra en kısa zamanda eski halime dönmeyi düşünüyorum. Çünkü hayatım boyunca hep zayıftım, zayıf olmak kadar güzel bişey yok. Aslında şişmanlamakta bizim elimizde zayıflamakta. Önemli olan nasıl görünmek istediğinin farkında olmak. Şimdiye kadar ben hep boyun uzun kilonu göstermiyorsun masallarına inanmışım, daha doğrusu o işime gelmiş. Eski resimlerimi gördükçe kendimden soğuyorum. 85 kiloda çok ama çok çirkin görünüyor muşum. Bir ara daha belli fotoğraflar eklerim. Yüzüm görünmediği için bunlar çok farketmiyor. O zaman daha iyi farkedilir kilom. Seninde maşallahın var eğer böyle menülerle devam edecek olursan takıma aynen benim gibi yaza kalmaz ulaşırsın hedefine

maşallah canım ne güzel yaaaaa boyundan tam 10 kg eksideymişsin yani idealll benim boyum 1.58 olduğuna göre 48 kg olsam afet olurum sanırım
İdeali o zaten canım. Boyuna göre kilonu hesaplamak. Ama ben hamile olmasam takmıştım Ecem gibi 55 e kadar inmeyi planlıyordum

Sema'cım sen bana mesaj sayını 19 olarak yazmışsın canım ama senin bugün kü mesaj sayın 5. Sanırım yanlış sayıyorsun. Alıntılar tek mesaj olarak sayılıyor tek tek hesaplanmıyor. Lütfen buna göre geriye dönük mesajlarını yeniden sayıp yollar mısın? Büyük bir yanlış anlaşılma olmuş. Kızlar inşallah herkes doğru sayıyordur. Yazdığınız mesajları sayacaksınız aynı mesajın içindeki alıntılar sayılmıyor. :26:

bana da şimdi hiç 74-75 kilo gibi değilsin diyolar ama 55lik hallerimi ben biliyorum. inşallah yaza kadar 60 a ulaşırım. yazın büssürü düğün var artık şıkır giyinip gitmrk istiyorum :)

ben 48 olana kadar en az 1,5 ay var hele bi 48 olayıım belki 45 diye tuttururum bende kaptaann

ben 48 olana kadar en az 1,5 ay var hele bi 48 olayıım belki 45 diye tuttururum bende kaptaann
Bence 48 yeter sana önemli olan indiğin kiloyu korumak. Senin ondan sonraki işin daha zor. Takımdan ayrılınca Ecem gibi bırakmada kendini

Canlarım bende kaçıyorum artık. Yatıp dinleneyim biraz. Hepinizi öpüyorum kocaman

Bence 48 yeter sana önemli olan indiğin kiloyu korumak. Senin ondan sonraki işin daha zor. Takımdan ayrılınca Ecem gibi bırakmada kendini

eveet bu koruma işi kadar zor bi şey yook :18: ama dukan yapıyorum benim kendimi salma lüksüm yoook istesem de geri alma korkusundan salamam kendimi ben

ebrucuum üçgen peyniri sormuştun şimdi aklıma geldiii. benim şuanki evremde %7 yağlı peynir hakkım var hergün 30 gr. , benim üçgen peynirimin adedinde %1,5 yağ var. günde 1 adet tüketiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…