Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Biz de cocuklarla bahceye ciktik.
Onlar oynuyorken bir bakayim dedim gun icinde pek giremiyorum normalde:)

sabah mis gibi dukan kahvaltımı yaptım, sonrada dukan puding yaptım kendime kakaoluuu
bugün tatlı krizim tuttu kızlaaar soğumuştur şimdiyee, light ice tea limonumla misler gibi yiyeceğim şimdii, oohh

venüsüm brokolim betüşüm ooohh yok mu arttıraaan, tubişim nerdeeeeeee

Hihih ben de bütün imkanları değerlendiriyorum. Eminim sabırla devam ederek başarılmayacak bir şey değil bu... Birlikte motive olup, inceleceğiz. hihi :)
günaydın bu arada canlarum :)
Günaydınlaaağrrr
Bizim ofiste internet yöneticiler tarafından izleniyor, hangi siteye giriyorsun, kaç dakika kalıyorsun vs. Bugün işe gelirken nasıl yapacağım, Kadınlar Kulübü'ne giremeyeceğim, geçmiş birikecek diye düşünüyordum.
Bilişimci arkadaşa sordum nasıl gizli gezinebilirim diye şak diye söyledi. Hiç bir şekilde de görülemiyormuş.
CTRL,SHIFT,N tuşlarının üçüne aynı anda basınca gizli google penceresi açılıyor. Belki benim gibi zor durumda kalanlar olur, onlarla paylaşmak istedim. hihihi :)

ne oluyor yaaaaaaaaa

evet benim eski takımımdan kendilerii, 9. takım yani. şu sıra çok azimli çatur çutur veriyor kiloları nazar değmesin

Çok popüleriiiz! Ay maşallah arkadaşına da özendiriyorsunuz ne güzel beni :)
sabah mis gibi dukan kahvaltımı yaptım, sonrada dukan puding yaptım kendime kakaoluuu
bugün tatlı krizim tuttu kızlaaar soğumuştur şimdiyee, light ice tea limonumla misler gibi yiyeceğim şimdii, oohh
DUKAN PUDİNG nasıl oluyor yahu?
venüsüm brokolim betüşüm ooohh yok mu arttıraaan, tubişim nerdeeeeeee
Seni yiyeriz biz

Son düzenleyen: Moderatör:
canlarum benim okul yollarına düşmem lazım :) bugün en yoğun günüm muhtemelen akşam 9-10 a kadar okulda olacağım öpüyorum hepinizi akşama görüşmek üzere

Çok popüleriiiz! Ay maşallah arkadaşına da özendiriyorsunuz ne güzel beni :)

DUKAN PUDİNG nasıl oluyor yahu?

Seni yiyeriz biz

eveett özen özeeenn sen de böylesin zaten, azimlisin maşallaah

dukan puding şekersiz oluyor, dr. oetkerin şekersiz pudingini alıyorum. toz doğal tatlandırıcıyla yapıyorum ve kendi yağı azaltılmış kakao tozumla da onu kakaolu hale getiriyorum. günde 1 tatlı kaşığı kakao hakkım var.

canlarum benim okul yollarına düşmem lazım :) bugün en yoğun günüm muhtemelen akşam 9-10 a kadar okulda olacağım öpüyorum hepinizi akşama görüşmek üzere

kolay gelsin canııım,iyi dersleer
görüşürüüzz

Görüşürüz canım, iyi dersler. Ben de burada boş boş takılmaya devam edeyim bari nihihii :)

ben varııım ben varııım

dukan pudingim soğumamış pek, iyice soğusun diye buzluğa attım ice tea ile beraber, sabırsızlıkla bekliyorum onu yiyeyim sonra da öğle yemeğimi yaparım. bugün saf protein günüm. kırmızı et yemeyeceğim sabah akşam tavuk yiyeceğim bugün çünkü kırmızı eti dün yedim. dün internette araştırdım üst üste kırmızı et yemek iyi değilmiş, hatta haftada 1 gün tüketin demiş bir uzaman. ürik asit üretiyormuş çünkü kırmızı et. balığım olsaydı keşke ama yok cuma günü anneme pazardan aldıracağım bol bol balık, atacağım difrize oohh

Süper bir karar almışsın canım. Senin için hayırlısı olsun, bu enerji ile başaracağına inanıyorum. Çok olumlu bir insana benziyorsun.
temizlik imandandir ya.acaba benim yapacam temizlik nasil olacak bilemiyorum.

menulerimide yazacam canim.geldim yeniden.son kez bir sapitiyimda.....................
en azindan canin sikilmiyordur disarda canim.
sen benim temizligi nerden biliyon kiz.yoksa anladinmi?
bugunden sonra bir tatli ismi,bir kacamak goreyim de konusuruz.nihal ayagini denk al kuzum artik. o menu ney yawwwwwww
bugunlerin kiymetini bilin.sonra cok ariyorsunuz inanin.

puding deyip durma yaaaaaaaaa
zaten kendimi zor durduruyom (bu durdurmus halimse)
kizin dis yemeginden beri okuz kacti icime sanki.haaaa disari cikmalar bana hic iyi gelmiyor.vur deyince olduruyom resmen

sigara paketini atacaksın ya ben iç temizlik olarak onu anlamıştım berill lavman mı yapcaksın yok sen

bu cumartesi de benim en küçük kuzenimin diş yemeği var, ne giyeceğim yaa :18: yeni aldığım kürk montumsu şeyi giysem üzerime, zaten araabyla gideceğiz üşümem güzel de bi aksesuar olur. onun içine kahverengi düz kazak almam gerek altına da yüksek bel uyumlu bi pantalooon yüksek bel şuan bana olan 2 tane var onlar da yazlık gibi indirimden aldıım :18: acil pantolon almam gereeek pantolonsuz kaldım hepsi büyüük

hee beybiler pudingimi yiyooom ohh olsun beriil siz misiniz ekmek kadayıfından bahseden oh oohh

hee beybiler pudingimi yiyooom ohh olsun beriil siz misiniz ekmek kadayıfından bahseden oh oohh

afiyet olsun.evet ogun sapitan bizdik.bugunde sapitacam.aksama arkadaslarla bulusacam.ve allah ne verdiyse deyip girisecem.
dukan ali verisi ne buse.pahali diyet diyorlarda

evet canım arkadaşlarda uyardı bol karbonhidratlı diye galiba ben az yemeğe çalışıyorum ama yediklerimi ayırmıyorum neyi neyle yemem gerektiğini ayırmam lazım biraz araştırma yapmalıyım bu konuda.
Sağol canım oğluma iyi dileklerin için.
Evet ara sıra değiştiriyorum ama bu aralar hep beyaz ekmek oldu. Bugünden itibaren buğday ekmeğine döndüm

sağol canım inşallah sorunsuz atlatıcaz. Kimi çocuğunki büyüdükçe küçülüyomuş ilaçlada tedavi olunabiliyomuş ama benim oğlumunki biraz fazla o yüzden ameliyat şart.

canım çok güzel şeyler yapmışsınız. Ellerinize sağlık. Inş. Herkese örnek olur. Sadece vücuda değil keseyede zarar.

canım neden 1 ay ara verdin?

yine topladım diyosun yani mağazaları güle güle giy canım üzerinde paralansınlar

canım zaten hastayken insanın gözü diyet falan görmüyo. Ee tabi iştahsızlıkta oluyo acil şifalar diliyorum canım sana.

canım yaaa boyuna göre 47 hedef biraz az değilmi bence 53 te çok ideal. Bende 1,60 ım 53 ideal bana bence 0 beden olma okadar zayıf pek hoş olmaz.
Nacizane fikrim yani

Afiyet olsuuun :) Diğer takımlardan birinde mi yarışıyorsunuz? :)

Evettttt ben 9.takımdan misafir geliyorum size.Sakın kovalamayın beni böyle

Kalori sayıyorum perşembe gününden beri..700 gr verdin diyor bu hesaba göre ama belli, de olmaz bakalım.Yarın perşemde koş hilal koş:18::18::18:
Öğle saatini koşarak geçirmem lazım

canım bence al şimdi o elbişelerin gardrobunu üzerine as ve bir bilemedin 2 hafta azmet sıkı bi diyet yap eminim 2 hafta sonunda rahatlıkla sığıcaksındır o elbiselerin içini çünkü bedenini bilidiğin için 42 beden sipariş etmişsin markadan markaya bedenler değişebiliyor. üzme kendini sakın bu sana hırs kazandırsın....

menün çok güzel olmuş canım ama tubanında söylediği gibi pilav olmasaymış güzelmiş. Yinede örnek bi menü tebrikler

sağol canım iyi dileklerin için.

canım yaaa ekmekler biraz fazla olmuş sanki birer dilim yesen daha iyi gibi. Bide patates olmamış. Tatlıda minik gibi gözükebilir ama oda olmasa iyiymiş

olsun tatlı telaşeler bunlar

Bugün tatlı krizim tuttu kızlaaar Soğumuştur şimdiyee, light ice tea limonumla misler gibi yiyeceğim şimdii, oohh

sen diyettemisin yawwww

sağol canım işime yarayacak

afiyet olsun.evet ogun sapitan bizdik.bugunde sapitacam.aksama arkadaslarla bulusacam.ve allah ne verdiyse deyip girisecem.
dukan ali verisi ne buse.pahali diyet diyorlarda

sakın ama sakııın öyle her önüne gelen yemeğe tatlıya girişmek yok, sapıtmak hiç yok beril kiloları geri almaya mı niyetlisin yaaaa dikkat eeet
sormaaa iflas ettirdi beni, et, tavuk, balık + şarküterideki pahalı füme ve jambonlaaar light ürünler çok pahalııı her şeyin en fazla %2 yağlısını kullanabiliyoruz, onları bulmak da dert. işte böylee

sağ ol ebrucum, paralansınlar valla yakında bir de pantolon almaya çıkmalıyım bu aldığım kürk monta uygun. bu cumartesi giymeyi planlıyorum çünkü kuzenimin diş yemeğine giderkeen

canım yaaa boyuna göre 47 hedef biraz az değilmi bence 53 te çok ideal. Bende 1,60 ım 53 ideal bana bence 0 beden olma okadar zayıf pek hoş olmaz.
Nacizane fikrim yani

yok zaten boyuma göre benim idealim 48 canım. senin idealin de 50 mesela. boydan 10 sayı düşüyorsun, idealini o şekilde buluyorsun. fazladan 1 kilocuk da ben koymuşum 47 olmuş, ziyanı yok ben şu 53 ten bir düşeyim de helee bu hafta takıldım kaldım gibi oldu biraz :26:

kapımız misafirlere açııkk, misafirperver bir takımız hilalciim, ne zaman istersen gel kardeş takımız ne de olsaa
kalori saymak da neymişş, nasıl biliyorsun 700 gr. eksi de olacağını bana da söyle ben de yapayım bi gerçi ben hemen hemen her gün tartıldığım fark eden pek bir şey olmaz sahi ben gittim perşembe bildirimi kuralım kaldı geriye, kaldıysa tabi

dukan bu işte, bazen diyette misin dedirtir şaşırtır adamı diyetteyim hem de diyetlerin hası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…