Hihih ben de bütün imkanları değerlendiriyorum. Eminim sabırla devam ederek başarılmayacak bir şey değil bu... Birlikte motive olup, inceleceğiz. hihi :)teşekkür ederim tatlım :) bende bi ara diyetisyene gitmiştim çok yediriyodu şimdiki menüm onun önerdiklerinin yarısı :) inşallah bu menüyle dilediğim kiloya ulaşabilirim :)
geldim cnm :) az önce girdiğimde hastanedeydim yazdım ama gitmemiş sanırım. bugün çok iyiyim test sonuçlarım çok iyi çıktısen nasılsın kolay gelsin bu arada :) bende birazdan okula gideceğim. bilg. labaratuarında dersim muhtemelen gizli gizli bakıcam foruma
Günaydınlaaağrrrgünaydın bu arada canlarum :)
Bizim ofiste internet yöneticiler tarafından izleniyor, hangi siteye giriyorsun, kaç dakika kalıyorsun vs. Bugün işe gelirken nasıl yapacağım, Kadınlar Kulübü'ne giremeyeceğim, geçmiş birikecek diye düşünüyordum.Biz de cocuklarla bahceye ciktik.
Onlar oynuyorken bir bakayim dedim gun icinde pek giremiyorum normalde:)
Çok popüleriiiz!ne oluyor yaaaaaaaaa
evet benim eski takımımdan kendilerii, 9. takım yani. şu sıra çok azimli çatur çutur veriyor kiloları nazar değmesin
DUKAN PUDİNG nasıl oluyor yahu?sabah mis gibi dukan kahvaltımı yaptım, sonrada dukan puding yaptım kendime kakaoluuu
bugün tatlı krizim tuttu kızlaaarsoğumuştur şimdiyee, light ice tea limonumla misler gibi yiyeceğim şimdii, oohh
Seni yiyeriz bizvenüsüm brokolim betüşüm ooohh yok mu arttıraaan, tubişim nerdeeeeeee
canlarum benim okul yollarına düşmem lazım :) bugün en yoğun günüm muhtemelen akşam 9-10 a kadar okulda olacağım öpüyorum hepinizi akşama görüşmek üzere
Çok popüleriiiz!Ay maşallah arkadaşına da özendiriyorsunuz ne güzel beni :)
DUKAN PUDİNG nasıl oluyor yahu?
Seni yiyeriz biz
canlarum benim okul yollarına düşmem lazım :) bugün en yoğun günüm muhtemelen akşam 9-10 a kadar okulda olacağım öpüyorum hepinizi akşama görüşmek üzere
Görüşürüz canım, iyi dersler. Ben de burada boş boş takılmaya devam edeyim bari nihihii :)
temizlik imandandir ya.acaba benim yapacam temizlik nasil olacak bilemiyorum.Süper bir karar almışsın canım. Senin için hayırlısı olsun, bu enerji ile başaracağına inanıyorum. Çok olumlu bir insana benziyorsun.
menulerimide yazacam canim.geldim yeniden.son kez bir sapitiyimda.....................teşekkür ederim tatlım :) bende bi ara diyetisyene gitmiştim çok yediriyodu şimdiki menüm onun önerdiklerinin yarısı :) inşallah bu menüyle dilediğim kiloya ulaşabilirim :)
izindeyim Beril ablacım bende toptan temizliğe başlıyorum :)
geldim cnm :) az önce girdiğimde hastanedeydim yazdım ama gitmemiş sanırım. bugün çok iyiyim test sonuçlarım çok iyi çıktısen nasılsın kolay gelsin bu arada :) bende birazdan okula gideceğim. bilg. labaratuarında dersim muhtemelen gizli gizli bakıcam foruma
en azindan canin sikilmiyordur disarda canim.Biz de cocuklarla bahceye ciktik.
Onlar oynuyorken bir bakayim dedim gun icinde pek giremiyorum normalde:)
sen benim temizligi nerden biliyon kiz.yoksa anladinmi?günaydın değil artık tünaydın kızlaaar
ay nihalciiim üzülme biz de böyle besleniyorduk, hele benpilav aşığı bir insanım bu çözülmeyecek bir şey değil ki kuzum, evet bak tuğbanın menülerine güzel fikiir, zaten anlarsın sen de bir süre sonra kendi menülerini yaparsın sağlıklı sağlıklıı
albüm çok anlamlı benceeemerakla bekliyorum ecooş fotoğraflarınıı, ben de bugün halledicem inşallah fotoğraf işinii
aaaaaavallahi ne diyeyim bilmiyorum, yakışacağına inanıyorsan yap vallahi. ama boyunda var bunu da düşün sonra sopa gibi gözükme minyon hatunlarda kötü durmuyor ama senin gibi boylu taş hatunlarda nasıl durduğu konusunda kararsızıım bir de yüzünü düşün tabi :26:
ayy Allah kolaylık versin canım. çok zor bir işi başardın yani. ev taşımak tam bir kabus, biz 3 kez taşındık iyi bilirim
ne oluyor yaaaaaaaaa
tünaydın beriillharika olur canım temizliğine gönülden destek veriyoruuum, özellikle iç kısmınaaaaa, anladın seen
hilaaal hoş gelmişsiiin fıstığımmçek çek bu menüler halka arz edilmiş menüler
evet benim eski takımımdan kendilerii, 9. takım yani. şu sıra çok azimli çatur çutur veriyor kiloları nazar değmesin
çok sevindim test sonuçlarına emooşşş
bugunden sonra bir tatli ismi,bir kacamak goreyim de konusuruz.nihal ayagini denk al kuzum artik. o menu ney yawwwwwwwsabah mis gibi dukan kahvaltımı yaptım, sonrada dukan puding yaptım kendime kakaoluuu
bugün tatlı krizim tuttu kızlaaarsoğumuştur şimdiyee, light ice tea limonumla misler gibi yiyeceğim şimdii, oohh
bugunlerin kiymetini bilin.sonra cok ariyorsunuz inanin.canlarum benim okul yollarına düşmem lazım :) bugün en yoğun günüm muhtemelen akşam 9-10 a kadar okulda olacağım öpüyorum hepinizi akşama görüşmek üzere
ben varııım ben varııım
dukan pudingim soğumamış pek, iyice soğusun diye buzluğa attım ice tea ile beraber, sabırsızlıkla bekliyorumonu yiyeyim sonra da öğle yemeğimi yaparım. bugün saf protein günüm. kırmızı et yemeyeceğim sabah akşam tavuk yiyeceğim bugün çünkü kırmızı eti dün yedim. dün internette araştırdım üst üste kırmızı et yemek iyi değilmiş, hatta haftada 1 gün tüketin demiş bir uzaman. ürik asit üretiyormuş çünkü kırmızı et. balığım olsaydı keşke ama yok cuma günü anneme pazardan aldıracağım bol bol balık, atacağım difrize oohh
temizlik imandandir ya.acaba benim yapacam temizlik nasil olacak bilemiyorum.
menulerimide yazacam canim.geldim yeniden.son kez bir sapitiyimda.....................
en azindan canin sikilmiyordur disarda canim.
sen benim temizligi nerden biliyon kiz.yoksa anladinmi?
bugunden sonra bir tatli ismi,bir kacamak goreyim de konusuruz.nihal ayagini denk al kuzum artik. o menu ney yawwwwwww
bugunlerin kiymetini bilin.sonra cok ariyorsunuz inanin.
puding deyip durma yaaaaaaaaa
zaten kendimi zor durduruyom (bu durdurmus halimse)
kizin dis yemeginden beri okuz kacti icime sanki.haaaa disari cikmalar bana hic iyi gelmiyor.vur deyince olduruyom resmen
hee beybiler pudingimi yiyooomohh olsun beriil siz misiniz ekmek kadayıfından bahseden oh oohh
emine'cim bunu çok iyi düşünmüşsün. çok güzel bir motivasyon kaynağı. Ben böyle zayıf bir fotomu dolabımın üzerine astım. Taaki hedefime ulaşana kadar orda kaldı. Her sabah uyandığımda o incecik halimi gördüm aynanın üzerinde. Eskiden böyleydim şimdi neden olmayayım diye. Tebrik ederim seni. Eğer istersen bu haline dönebileceğini unutma sakın.
Menün olmamış canım, bol karbonhidratlı. Bu yorumu yenilerden biri yazmış venüs mü emine'mi hatırlayamadım şimdi ama onuda tebrik ediyorum güzel bir yorum yapmış. Biraz daha özen gösterirsen eğer ebru'cum çok daha kısa zamanda hedefe ulaşacaksın.
Inşallah kolay geçer canım, allah acil şifalar versin şimdiden.
Valla beril ben bu mesajın üstüne sana diyecek hiç bir söz bulamıyorum. Yol yakınken bırak yoksa sonu daha kötü olacak. Ben bırakalı iki sene oldu bir daha kimse ağzıma süremez o mereti. Ben de önce sigarayı bıraktım, sonra zayıfladım. Hala övünüyorum kendimle ve irademle. Seni bu kadar iradesiz bilmezdim. Sana o sigarayı veren kişiden de uzak dur derim. öyle dost, arkadaş olmaz.
Sen beyaz ekmek mi yiyordunBence biran önce tam buğdaya yada başka bir çeşide dön çünkü beyaz ekmek kabus bence.
Ben görememişim o zaman ama merak ettim yaaaaaaaaaaaaaaa
Berillllllllllllllllllll biran önce şu meseleyi hallet. Hadi bakalım burda söz bekliyorum senden. Daha çok başında sın istersen bi daha içmezsin ama bir süre içmeye devam edersen eğer bırakman daha zor olur.
bence de bebeğim diyetsiyenine bi danış bunu.
Kaslı hatun heee :79: Kol çalışmayı bırakman iyi olmuş. Aslında çok da fazla ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum en başından başlamayabilrdin sarkmışlar mıydı ki kuzum?
Süper olurrr paylaş paylaş :)
inşallah başarıcaksın hemşerim
O şaka gibi çizelgeni seviyim senin :109:
Benim kardeşimin de olma ihtimali vardı küçükken ama olmadı.öyle bi tecrübe yaşasaydım mutlaka paylaşırdım. Bi bilgi sahibi değilim o konuda, şimdiden çok geçmiş olsun inşallah bi an önce sağlığına kavuşur çocuğun.
Görüşmek üzere canııııım kendine iyi bak
Suyunu da untmamışşş aferinGörüşürüz :)
yorumsuz öhö öhöm
beril bak sana ayrı olarak yazıyorum. Bu söylediğinden dolayı sana kızmadım, ama çok üzüldümumarım o paket çoktan çöp kutusunun dibini boylamıştır Bak bugün çocuklarla ne yapmıştık biz.. çünkü bu hafta "yeşilay haftası".. Bi çoğu anne ve babasının sigara içmesinden dolayı o kadar üzgünler ki, onların sigara yüzünden öleceğini sanıyorlar. çocukça korkuyorlar işte.. Küçükken ben de öyleydim, duygulandım bugün çok kötü oldum. Annemin sigara içmesini istemiyordum, babam kızıyor diye annem gizli gizli balkonda içerdi. Ben o kokuyu duyduğumda gizlice balkonun kapısından anneme bakardım, ağlardım annem ölüyor diye..
canımlar güzel bir duş alıp, biraz yarın ki işlerimi düzenleyip yatacağım. Yarın sabah 5.30 gibi ayakta olmam gerek. 1 aylık bir aradan sonra işime geri dönüyorum. Yarın görüşürüz, hepinizi çok seviyoruuum :)
oohh geçmişi de okudum. Neyseki bugün çok kaynatmamışsınız benden sonra şaşırdım valla:26:
Ooyy daha 2 yaşında bebişin çektiği çileye bak, bundan sonrası güzel olur sağlığı açısından inşallahVallahi gittim taytları da montu da bıraktım yerine uzuun bi hırka aldım yarım kollu çok güzel örme bir şey Vee kürk gibi kısa bir mont aldım içine bady giyilenlerden yani kolları biraz kısa, adı aklıma gelmiyor :26: 180 liradan 40 a düşmüş Hırka da 70 ten 30 a düşmüüşş Size dedim dimi adil ışık a uçun bi bakın diyee çok daha iyi oldu bunlaaar
Ben de görmedim beriliii :26: çok merak ettim şimdi.Aaa senin söz ve nişan fotoları tombiş ama gelin fotolarına bir bakacaklar vuuu başka bi hatun bu diyecekleeer Süppeeeerr işte aziiim
Daha olamadım canım tam yaa, ama olacağım inşallah
Iyi akşamlar ebrucuum
Daha fotoları paylaşmmadım berilciim bir şey kaçırmadınçok güldürdün beni yaa ebemin donu heeeeeeee Böyle söyleme hemen, daha yeni almışsın paketi, hemen kurtul ondan olsun bitsin. Bunca zaman içmemişsin bi paketten mi kurtulamayacaksın, şaşırtma bizi de hemen eski azimli, iradeli beril ol lütfen
Ebrucuum ne kadar güzel yapmışsın böyleeeeeEline sağlık canım
Açelya kim bilmiyorum kiSanırım listenin sonundaki arkadaşımız, mühim bir şey yoktur inşşallah :26:
Aaa eda gitti demek, hayırlısı olsun
Yok tubişim sarkık değildi ama çok kilo vereceğim diye sarkmasın hiç istedim, sarkmadı ama kas yaptı şimdi de
Oohh suyumu da içtim dışardaa, yemeğimi de yediiim, miiiissssSen neler yaptın bakayııım
yapma beril içme hayatımda hiç sigara içmedim içenin yanında da duramıyorum eşimde içmiyor şükür
sen zaten başarmışsın birdaha ağzına alma beyninde bitir bu işi
iç güveysinden hallice bolca hasta
etrafı çok hamurişilili yememek için kendiyle savaşmaktan bıkan
böyle yani:26:
Aslında herşeyi yemiyorum ama diyette yapmıyorum şu aralar
deniz egecenin kitabı var aklımda onu okumayı düşünüyorum çok mantıklı geliyor söyledikleri
kolay gelsin canım bizde mıncırdık yanaklarından
Yumşatıcı olur işte bende hiç ölçmem 40 yıkama yazar üstünde 1 ay dolmadan biter anlamıyorum kutucuk dolana kadar boşaltıyorum
Faydalı bilgiler için teşekkürler canım hepsini okudum
gitte değiş bali zayıf hatun
Aaaaaaaaaaaaaaa bu ne ecem açma patates
Iyi akşamlar canım
çok tatlı olmuş vede anlamlı emeğinize sağlık tugbacım
maşallah afiyet olsun
kolay gelsin canım
gülçiiin bana zayıf demişsiin seni seviyoruuummmmmmmmm
Iyi geceler sana da gülçiin
Sor bebeğim sooorrHiç 32 beden pantolonum yok, sadece 1 tane 31 beden pantolonum var kuzuum 28 beden bana büyük geliyor. şuan 27 bedenim. 26 beden de oluyor ama yapışıyor, öyle olsun istemiyorum. Bacaklarımdan biraz daha gitmeli yani. Boyum da 1.58
Sen de durumlar nasıl, senin boyun kaç canım?
Afiyet olsuuun :) Diğer takımlardan birinde mi yarışıyorsunuz? :)
günaydın değil artık tünaydın kızlaaar
hilaaal hoş gelmişsiiin fıstığımmçek çek bu menüler halka arz edilmiş menüler
ben geldim bi geçmişi okuyayım kızlar bugün gündüz giremedim tansiyonum 9.6 idi tuzlu ayran içe içe bi hal oldum noluyor bana anlamadım yaa diyetle ilgisi olabilirmi yaa bide düşük tansiyonun bildiğim kadarıyla bi zararı yok halsizlikten başka sizce varmı bir zararı birde pc'm gelmedi eşim kendi şirket pc' nı getirmiş saolsun birde şunu söyleyeyim trendyoldan bi pantolan bi elbise aldım 42 beden sığamadım nasıl üzüldüm sinirden ağladım. Ya kızlar ben bu işi çok takıyorum kendime güvenim yok ya yaa içimi çeke çeke ağladım varmı böle bişi çokmu hassasım hastalığın verdiği bide reglim yaklaşıyor ondanmı dersiniz felaket üzülüyorum kilolarıma.....
[sıze=3][ı]bugünkü menüm[/ı]
[/sıze]
[sıze=3]sabah:
[/sıze][sıze=3][/sıze][sıze=3]1 h.yumurta[/sıze]
[sıze=3]1 dilim kepekli ekmek[/sıze]
[sıze=3]3 çeri domates
[/sıze][sıze=3]
ara:
[/sıze][sıze=3]2 kuru kayısı
[/sıze][sıze=3]
öğle:
[/sıze][sıze=3]5 ızgara köfte [/sıze]
[sıze=3]yeşil salata+domates[/sıze]
[sıze=3]ayran
[/sıze][sıze=3]ara:
[/sıze][sıze=3]form bisküvi
[/sıze][sıze=3]akşam:
[/sıze][sıze=3]3-4 yk yoğurt[/sıze]
[sıze=3]2 yk p.pilavı [/sıze]
[sıze=3]yarım dilim kepekli ekmek
[/sıze][sıze=3]ara:
[/sıze]
[sıze=3]1 bardağa yakın yoğurt suyu
ilaveler:[/sıze]
[sıze=3]2lt su, 2 fincan 5li çay, 1 fincan nescafe.
(içeceklerimin hepsi şekersiz)[/sıze]
kesinlikle süper olur buse kilo veren herkes fotoğraf koyar ise çok sevinirim ebruyu gördüm beril abla ecem betül tuğba değişimlerini görmek çok motive eder diye düşünüyorum
bebeğim olursun inşşşş
diyete devam gülçin bozmak yok kilonu koru şekerim
tüh yaa üzüldüm abla yapma! Ama iradenle bunu da aşacağına inanıyorum...
Geçmiş olsun ebrucum inşşş sorunsuz atlatırsınız.
Oooo özendim bende mi denesem şu kilo işini halledeyim onuda düşüneceğim.
Zararı yoksa süper nihalim benim cildim çok hassas özellikle yüzüm mevsimsel kızarır polen alerjisi gibi garip bişi cilt testi isterler sanırım
oo kötü olmuş hakkında hayırlısı olsun umarım diyetine devam eder.
Ne güzel ben hiç kullanmadım çok şanslıyım.
Afiyet olsun venüs
tuğba menüne de menünün düzenine de hayranım bebem.
Ayyyy kuzum benim çok saollll ne bilim bi kara bulutlar var üzerimde hassasım hastalıktan mı dır nedir? Sinir oldum dokunsalar ağlayacak gibi oluyorum ben bunu başarmalıyım başaracağımmmmm...
Saol gülçinim ya sarımsak yüksek tansiyonu düşürmek için değil mi iice düşürmez mi canım yaa
afiyet olsun emoşcum kilo olmasın vitamin olsun
menüm
sabah
yumurta çok az yağda
2 dilim ekmek tam buğday
kahvaltılık ezme
öğlen
2 dilim ekmek arada peynir
minik sütlü tatlı 1 kaşık desem yeridir
akşam
2 dilim ekmek normalinden kayınvalidemdeyim
tavuk
patatesssssss:18:
gunaydin herkesee
kizlar oyle yorgunum ki
ptesi ve sali gitmedim ise
keske bugun icin de rapor veya izin alsaymisim
esyalar tasindi iceri kondu ama onlarin yerlestirmesi... Her sey her yerde
bu arada buraya da giremedim
gerci ptesi sabahina kadr gecmisi okudum ama dunu okuyamadimm
simdi okula gidiyorum yoldayim
cikista yolda ugrarimm
gorusuruzz
sabah mis gibi dukan kahvaltımı yaptım, sonrada dukan puding yaptım kendime kakaoluuu
Bugün tatlı krizim tuttu kızlaaarSoğumuştur şimdiyee, light ice tea limonumla misler gibi yiyeceğim şimdii, oohh
hihih ben de bütün imkanları değerlendiriyorum. Eminim sabırla devam ederek başarılmayacak bir şey değil bu... Birlikte motive olup, inceleceğiz. Hihi :)
günaydınlaaağrrr
bizim ofiste internet yöneticiler tarafından izleniyor, hangi siteye giriyorsun, kaç dakika kalıyorsun vs. Bugün işe gelirken nasıl yapacağım, kadınlar kulübü'ne giremeyeceğim, geçmiş birikecek diye düşünüyordum.
Bilişimci arkadaşa sordum nasıl gizli gezinebilirim diye şak diye söyledi. Hiç bir şekilde de görülemiyormuş.
Ctrl,shıft,n tuşlarının üçüne aynı anda basınca gizli google penceresi açılıyor. Belki benim gibi zor durumda kalanlar olur, onlarla paylaşmak istedim. Hihihi :)
afiyet olsun.evet ogun sapitan bizdik.bugunde sapitacam.aksama arkadaslarla bulusacam.ve allah ne verdiyse deyip girisecem.
dukan ali verisi ne buse.pahali diyet diyorlarda
evet canım arkadaşlarda uyardı bol karbonhidratlı diye galiba ben az yemeğe çalışıyorum ama yediklerimi ayırmıyorum neyi neyle yemem gerektiğini ayırmam lazım biraz araştırma yapmalıyım bu konuda.
Sağol canım oğluma iyi dileklerin için.
Evet ara sıra değiştiriyorum ama bu aralar hep beyaz ekmek oldu.Bugünden itibaren buğday ekmeğine döndüm
sağol canım inşallah sorunsuz atlatıcaz. Kimi çocuğunki büyüdükçe küçülüyomuş ilaçlada tedavi olunabiliyomuş ama benim oğlumunki biraz fazla o yüzden ameliyat şart.
canım çok güzel şeyler yapmışsınız. Ellerinize sağlık. Inş. Herkese örnek olur. Sadece vücuda değil keseyede zarar.
canım neden 1 ay ara verdin?
yine topladım diyosun yani mağazaları güle güle giy canım üzerinde paralansınlar
canım zaten hastayken insanın gözü diyet falan görmüyo. Ee tabi iştahsızlıkta oluyo acil şifalar diliyorum canım sana.
canım yaaa boyuna göre 47 hedef biraz az değilmi bence 53 te çok ideal. Bende 1,60 ım 53 ideal bana bence 0 beden olma okadar zayıf pek hoş olmaz.
Nacizane fikrim yani
Evettttt ben 9.takımdan misafir geliyorum size.Sakın kovalamayın beni böyle
Kalori sayıyorum perşembe gününden beri..700 gr verdin diyor bu hesaba göre ama belli, de olmaz bakalım.Yarın perşemde koş hilal koş:18::18::18:
Öğle saatini koşarak geçirmem lazım
canım yaaa ekmekler biraz fazla olmuş sanki birer dilim yesen daha iyi gibi. Bide patates olmamış. Tatlıda minik gibi gözükebilir ama oda olmasa iyiymiş
olsun tatlı telaşeler bunlar
sen diyettemisin yawwww
sağol canım işime yarayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?