Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

MENÜM

SABAH
3 minik peynirli omlet
1 adet üçgen peynir
1 dilim hindi füme
1 dilim piliç jambon

ARA

3 kaşık yoğurt

ÖĞLE
Limonlu brokoli
Kıymalı lorlu dukan poğaçası
1 dilim piliç jambon

AKŞAM

Limonlu brokoli
Kıymalı lorlu dukan poğaçası
1 dilim piliç jambon
1 kase yoğurt

DİĞER
3 bardak yeşil çay
2,5 lt. su
Bacak, basen ve kalça egzersizleri

menümü de güzelce yazdııım artık yatabilirim kızlaar uyurken de bol bol kalori yakarız inşallaah

herkese iyi geceleeer

Ebru yaaa ( gercekten mezun olmasaymisim tam birakmadimda birazcik biraktim kendimi ( of ya bugun kotuydu oysaki sabah 57 cikmistim pers cuma 56.9 yada 8 gorurdumm belkide ama bugunden sonra sanmiyorum 2 hafta oldu halaaaa 57 civarinda oyalaniyorum bide isin kotusu mezun old kilonun ustune cikiyorum ama allahtan 58 gormedim gorseydim delirirdim 53 e inerdim :))

Ühüüüüüü :..( ben demek ki hep kötü beslenmişim hayatım boyunca
Ne yemem gerektiğini bilemiyorum bilmiyorum ağlayacağım artık
Karar aldım Tuğba'nın menülerine bakayım Beril yazmıyor artık;( ok

Sacma sapan bi album yaptim eski pantonlarim ve yeniler hahahahah yarinda ustumde ceker paylasirim hatta keros gelirse ona cektiririm

Bu kilomda 38 buyuk geliyo 36 bedenim artik bunu rahat rahat soyleyebilirim ama neden belli olmuyo deliricem tamam kilo verdgmi herkes anliyo ama 36 eskiden bana ipincecik gelrdi acaba 34 mu olmaliyim neyse bunu dusuniym bi :))

Gunaydin herkesee
Kizlar oyle yorgunum ki
Ptesi ve sali gitmedim ise
Keske bugun icin de rapor veya izin alsaymisim
Esyalar tasindi iceri kondu ama onlarin yerlestirmesi... Her sey her yerde

Bu arada buraya da giremedim
Gerci ptesi sabahina kadr gecmisi okudum ama dunu okuyamadimm

Simdi okula gidiyorum yoldayim
Cikista yolda ugrarimm
Gorusuruzz

Canım ben de daha önce sigarayı bıraktım daha sonra başlayınca depresyona girmiştim. İnsanı mahveden bir bağımlılık, bir süre sonra yemek yemeyi bırakmak ne kadar zorsa sigarayı bırakmak da okadar zor hale geliyor. Sen bunu başarmışsın bu yoldan dönmek akıl işi değil bence.
Acıkırsan ye demedi canım ama artık acıkırsam yiyeceğim. Akşam saati durumunu da bugün mail atacağım. En kısa zamanda çözülsün bu durum.. :)

Önceki mesalarımı saymaya öyle üşendim ki sonra böyle oldu işte. Bundan sonra mesaj başına yazacağım kaçıncı olduğunu..

Bence de bebeğim diyetsiyenine bi danış bunu.

Görüşmek üzere canııııım kendine iyi bak
Bugün mail atacağım canım dönmezse arayacağım. Siz uyarmasanız bukadar önemli olduğunu düşünmezdim. Halledeceğim bir an önce..

Teşekkür ederim canım. Cuma sabahı tartıya çıkacağım çok merak ediyorum değişimi.. :) Şuan işteyim özlemişim vallahi..
kolay gelsin canım
Teşekkürleeer :)
1200 kalori menüm canım :) Teşekkür ederim.
Yavaş yavaş sizin uyarılarınıza göre düzenliyorum menülerimi canım, diyetisyenimle de görüşeceğim bugün bu konuyu hihih :) Artık gün içerisinde öyle çok giremeyeceğim ama takibi aksatmam bebeyimler :)
Afiyet olsun süper menün canım.
Ehh yani kalorisi yüksek olablr :))
hihiih :)
NE YEDİİİİİN
Süper menün canım, nazar değmesin hep böyle devam edersin umarım. :)
afiyet olsun venüs
Teşekkür ederimmmm :)
KIZARMIŞ patates mi ki?
Menün çok leziz duruyor yahu
Ben hayatım boyunca DANAlar gibi beslenmişim asıl canım üzülme boşver :)
Bu kilomda 38 buyuk geliyo 36 bedenim artik bunu rahat rahat soyleyebilirim ama neden belli olmuyo deliricem tamam kilo verdgmi herkes anliyo ama 36 eskiden bana ipincecik gelrdi acaba 34 mu olmaliyim neyse bunu dusuniym bi :))
NAZAR BONCUĞU takmayı unutma bak uyarıyorum

gunaydin hanimlar
bugun son gun
yarin bahar temizline basliyorum.hayatimdaki gereksizleri cikaracagim.suan mezun oldumdan daha tombigim ya.ama bugun son gun.icten ve distan yeni bir temizlik baslatiyorum

gunaydin hanimlar
bugun son gun
yarin bahar temizline basliyorum.hayatimdaki gereksizleri cikaracagim.suan mezun oldumdan daha tombigim ya.ama bugun son gun.icten ve distan yeni bir temizlik baslatiyorum

Süper bir karar almışsın canım. Senin için hayırlısı olsun, bu enerji ile başaracağına inanıyorum. Çok olumlu bir insana benziyorsun.

Menülerinizden kopya çekiyorum haberiniz olsun Komşu kızlarda ağzının tadını biliyor maşallah.

limonlubrokoli gelmiiiş. Ben de ofis boş iken gizli pencere açtım, buralarda geziniyorum. Hihi nasılsın canım? Geçmişi okuyorsun sanırım.

teşekkür ederim tatlım :) bende bi ara diyetisyene gitmiştim çok yediriyodu şimdiki menüm onun önerdiklerinin yarısı :) inşallah bu menüyle dilediğim kiloya ulaşabilirim :)

gunaydin hanimlar
bugun son gun
izindeyim Beril ablacım bende toptan temizliğe başlıyorum :)

limonlubrokoli gelmiiiş. Ben de ofis boş iken gizli pencere açtım, buralarda geziniyorum. Hihi nasılsın canım? Geçmişi okuyorsun sanırım.

geldim cnm :) az önce girdiğimde hastanedeydim yazdım ama gitmemiş sanırım. bugün çok iyiyim test sonuçlarım çok iyi çıktı sen nasılsın kolay gelsin bu arada :) bende birazdan okula gideceğim. bilg. labaratuarında dersim muhtemelen gizli gizli bakıcam foruma

Biz de cocuklarla bahceye ciktik.
Onlar oynuyorken bir bakayim dedim gun icinde pek giremiyorum normalde:)

günaydın değil artık tünaydın kızlaaar

ay nihalciiim üzülme biz de böyle besleniyorduk, hele ben pilav aşığı bir insanım bu çözülmeyecek bir şey değil ki kuzum, evet bak tuğbanın menülerine güzel fikiir, zaten anlarsın sen de bir süre sonra kendi menülerini yaparsın sağlıklı sağlıklıı

Sacma sapan bi album yaptim eski pantonlarim ve yeniler hahahahah yarinda ustumde ceker paylasirim hatta keros gelirse ona cektiririm

albüm çok anlamlı benceee merakla bekliyorum ecooş fotoğraflarınıı, ben de bugün halledicem inşallah fotoğraf işinii

aaaaaa vallahi ne diyeyim bilmiyorum, yakışacağına inanıyorsan yap vallahi. ama boyunda var bunu da düşün sonra sopa gibi gözükme minyon hatunlarda kötü durmuyor ama senin gibi boylu taş hatunlarda nasıl durduğu konusunda kararsızıım bir de yüzünü düşün tabi :26:

ayy Allah kolaylık versin canım. çok zor bir işi başardın yani. ev taşımak tam bir kabus, biz 3 kez taşındık iyi bilirim

1 üye, 23 ziyaretçi !!!

ne oluyor yaaaaaaaaa

gunaydin hanimlar
bugun son gun

tünaydın beriill harika olur canım temizliğine gönülden destek veriyoruuum, özellikle iç kısmınaaaaa, anladın seen

Menülerinizden kopya çekiyorum haberiniz olsun Komşu kızlarda ağzının tadını biliyor maşallah.

hilaaal hoş gelmişsiiin fıstığımm çek çek bu menüler halka arz edilmiş menüler

Afiyet olsuuun :) Diğer takımlardan birinde mi yarışıyorsunuz? :)

evet benim eski takımımdan kendilerii, 9. takım yani. şu sıra çok azimli çatur çutur veriyor kiloları nazar değmesin

çok sevindim test sonuçlarına emooşşş

günaydın bu arada canlarum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…