Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah
Yarım simit

Ögle
1 kaseden az yayla corbası

Aksam
Közlenmis patlıcan
Kalan yarım simit

1.5 lt su

Kızlar ekmeklerinizi mümkün oldugunca kızartıp yiyin aradaki kalori farkı ciddi beyaz ekmek bir dilim 90 kaloriyken kızarmıs bir dilim beyaz ekmek 35 kalori
1 dilim kızarmıs kepekli 23
Etimek sade 1 adet 28 kalori

Kızlar ekmeklerinizi mümkün oldugunca kızartıp yiyin aradaki kalori farkı ciddi beyaz ekmek bir dilim 90 kaloriyken kızarmıs bir dilim beyaz ekmek 35 kalori

eceeem napıyosun nasılsın?

çok saol cnm yararlı bilgin için bende 2 günde 1 kızarmış yiyorum güzel oluyo :)
bu arada tane karabiberim yok ya off bu akşam yapayım diyodum ama neyse artık yarın çıkıp aktardan alayım. yeşil çayım da bitmiş zaten kesin gitmem lazım

Aslinda her ekmek ogununu kizarmis olarak tuketmeliyizz :))
Iyiym canim yaaaaa cok yorgunum okulda yogun gunumdu bugun sen nasilsin

ben geldiim

geçmişi okuyayım hemen, geliyorum kızlaar

Aslinda her ekmek ogununu kizarmis olarak tuketmeliyizz :))
Iyiym canim yaaaaa cok yorgunum okulda yogun gunumdu bugun sen nasilsin
ay benim de çok dersim vardı bugün toplamda 10 saat ama 2 saat sürdü çocuklar gibi şendim :)

ben geldiim

geçmişi okuyayım hemen, geliyorum kızlaar

hoşgeldin busecim

aaaaaaa ben bilmiyordum cebelleşiyordum resmen sayılıyor diye çok memnun oldum hemen gönderiyorum ebrucum anlaşıldı kaptan

gunaydin hanimlar
bugun son gun
yarin bahar temizline basliyorum.hayatimdaki gereksizleri cikaracagim.suan mezun oldumdan daha tombigim ya.ama bugun son gun.icten ve distan yeni bir temizlik baslatiyorum
kolay gelsin ablam işin zor ama sonunda mis mis...

afiyet olsun ebrucum

canım benim geçmiş olsun dikkat et ben hala savaşıyorum çok inatçı grip bitse öksürük öksürük bitse grip başlıyor öyle gıcık bişi dikkat et ii dinlen öpüldün tubişim

Sabah
Yarım simit

Ögle

Aksam
Közlenmis patlıcan
Kalan yarım simit

1.5 lt su
ecemmmmmmmm yememişsin yine simit diyetine benziyor bu kuuzummm

Canımlar daha yeni eve gelebildim uzun süreli tatilden sonra arkadaşlarımla iş çıkışı bir kahve içeyim dedim ama düzenim bozuldu resmen. Yarın da iş için Bursa'ya gideceğim. :/ Cuma sabahı tartıya çıkacağım. Bu akşam çok moralim bozuldu menümü görünce anlayacaksınız, menümü yazıp çıkacağım, yarın akşama geçmişi okuyabilirim ancak çok öpüyorummm..

senin boyun benden 5 cm fazla ve bu az bi fark değil kilolarımızın farklılığı açısından, sen 48 kilo olsan dediğin gibi olursun cidden ben de tam 36 bedenim ama yapışıyor o yüzden 26 değilim 27 bedenim şuan. bu şekilde kabul ediyorum

dimiii dukan menüsüne ne denirki cidden evet keşke olsaymış eski kaptan da burda, tecrübelerinden yararlanırdım. gelecekte yapmam gereken evreler hakkında bilgi alırdım meselaa, süper olurduu :26:

anladım kuzum merak etmişsin ben de seni, yokluğun hemen belli oluyor. çook geçmiş olsun, hem de çoook ne oluyor yaa takımda herkese bir şey oluyor, herkes hasta bu 23 ziyaretçi olayı yüzünden benceee herkesin gözü bizde nazar olduk vallahiiiiiiiiii sen de kendine dikkat et tubişim :26:

benim de memeler küçüldü ama var daha. 5 kg sonra da memişim olur umarım. :18:

hadi bakalım ecoşş sahalara döndüysen göreyim seni

faydalı bilgi için teşekkürler, ekmek yemeye başladığımda kızarmış yiyeceğim arada fark olduğunu biliyordum ama bu denli olduğunu bilmiyordum açıkcası

ay benim de çok dersim vardı bugün toplamda 10 saat ama 2 saat sürdü çocuklar gibi şendim :)

hoşgeldin busecim

hoş bulduuuk emooş, nasıl gidiyor

Geçmiş olsun Tuğba'cım iyi bak kendine. Bol bol c vitamini almaya çalış doğal yollardan. İnşallah en kısa zamanda düzelirsin.

Sabah
Yarım simit

Ögle

Aksam
Közlenmis patlıcan
Kalan yarım simit

1.5 lt su
Ehh idare eder. Yine hiç bişey yemeyen Ecem döndü. Sen bir Nihal iki zaten. Bi sizin menüler böyle. Ama hadi bakalım artık kaçamak görmeyelim menülerde.

Hazır ekmek konusu açılmışken kızlar Canan KARATAY hocayı biliyorsunuzdur. Karatay diyetinin mimarı diyeyim. Onun bir programını izlemiştim. Orda diyordu ki bir dilim beyaz ekme yediğiniz zaman o dilim büyüklüğünde bir kesme şeker yediğinizi hayal edin. O tabiri duyduğumdan beri beyaz ekmek yemiyorum. Mümkün olduğunca da eve almamaya çalışıyorum. Sizlerde aklınızdan çıkarmayın bunu. Çavdar, tam buğday, karışık tahıllı, kepek ara ara değiştirin ekmeğinizi ama mümkün olduğunca beyaz ekmek tüketmekten vazgeçin. Ayrıca işlenmiş gıdalardan da mümkün olduğunca uzak durun. İnternettende Canan hocayı bir araştırın vakit bulursanız izleyin. Bakın bakalım neleri yanlış yapıyoruz.

Hadi bakalım iyi yolculuklar sana ama şu mesaj olayını hallet biran önce yoksa deneme haftan uzayacak haberin olsun. Mesaj sayma işini kapmışsın konu kısmına yazmakla. Tebrik ederim ama dediğim gibi üşenmede geçmişi say biran önce.

6.3.13

Sabah:
1/2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
biraz yeşillik (marul, maydonoz, salatalık)
1/2 dilim kepek ekmeği (39 Cal)
1 bardak süt (%0.15 yağlı)

Ara:
10 altın çilek
3 badem, 3 fındık

Öğle:
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık kabak yemeği, 3 kaşık kereviz yemeği, 2 kaşık yoğurtlu havuç
2-3 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

Ara:
1 galeta

Akşam:
1 sarı elma
4 TL’lik fındık&badem paketinin yarısını

* 10 bardak su
3 kupa yeşil çay
1 kupa sade kahve

yapma be venüsüüm :26: tamam canım bozma morali, toparlarsın yarın hemencecik. iyi geceler öyleyse sana

hoşgeldin şekerim

hoş bulduk semoooş sen de hoş geldiin

Venüs'cüm profilinden saymayı biliyorsun dimi? Daha kolay oluyor öyle. Kendi profilinden nickinin üstünü tıkla. Alt alta yazdığın mesajlar çıkıyor. Yan taraflarında saatleri ve tarihleri var öyle sayması çok kolay oluyor.

Sadece akşamı şaşırtmışsın. Onuda zaten başka bişey yemeyerek dengelemişsin. İş sadece bundan sonra kendini tutmak kalıyor kahvaltıya kadar. Acıkıp da bişeyler yeme sakın. Onun haricinde menün gayet güzel. Ayrıca farkettim ki miktarlar yavaş yavaş azalıyor. Yarın bu fındık badem olayınıda biraz sporla dengeleyebilirsin. Spor dediysem normalden daha fazla hareketi kastettim. Mesela işe giderken evden biraz daha erken çıkıp 1- 2 durak önce inip yürümek işe yarar.

venüs cüm sanki bana mesaj saymayı bilmiyormuşsun gibi geldi. sağ üstte nickinin yazılı olduğu yere tıkla açılan sayfada yine nickinin olduğu sekmeye tıkla orda sadece senin yazdığın mesajlar sıralanır, oradan sayıp yaz canım. bunu bilmiyorsan çünkü burdan tek tek tüm sayfalardan mesajlarını ayıklayıp saymaya çalışırsın, bu da imkansız ve saatlerini alır bana bilmiyormuşsun gibi geldi aydınlatayım dedim

kaçamak hemen göze çarpıyor :26: tamam canım hatanın farkına var ve bu haftayı artık kaçamaksız kapat, yaparsın sen

Ecemmmmmmmmmmmm yaaa gecenin bir yarısı fotoğraf eklemişsin sonra hemen silmişsin. Olmamış ama ben görmedim.

hoşbulduk bebeğim foto kodunmu dur herkese bi göz atayım fotosu olan varmı

yok canım koymadım daha. bulamadım en şişman halleri ve son halimin fotosunu çekemedim ama yarın sabahtan hazırlanıp çıkacağım arkadaşımla görüşeceğim, foto çektireceğim ona göstereceğim size. şişman hallerimi bulamasam da şimdiki halimi güzelce görmüş olursunuz
Ecemmmmmmmmmmmm yaaa gecenin bir yarısı fotoğraf eklemişsin sonra hemen silmişsin. Olmamış ama ben görmedim.

al benden de o kadar kaptan :26:

iyi gidiyo busecim okul koşturmaca geçiyo bu gün sabah doktora gittim öğlen de okula baya yordu beni. Allah'tan akşam derslerim iptal oldu
yoksa şu anda forumda fink atan değil klavyenin üzerinde horuldayan bi emoş olacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…