Kızlar ekmeklerinizi mümkün oldugunca kızartıp yiyin aradaki kalori farkı ciddi beyaz ekmek bir dilim 90 kaloriyken kızarmıs bir dilim beyaz ekmek 35 kalori
1 dilim kızarmıs kepekli 23
Etimek sade 1 adet 28 kalori
eceeem napıyosun nasılsın?
çok saol cnm yararlı bilgin için bende 2 günde 1 kızarmış yiyorum güzel oluyo :)
bu arada tane karabiberim yok ya off bu akşam yapayım diyodum ama neyse artık yarın çıkıp aktardan alayım.yeşil çayım da bitmiş zaten kesin gitmem lazım
ay benim de çok dersim vardı bugün toplamda 10 saat ama 2 saat sürdü çocuklar gibi şendim :)Aslinda her ekmek ogununu kizarmis olarak tuketmeliyizz :))
Iyiym canim yaaaaa cok yorgunum okulda yogun gunumdu bugun sen nasilsin
ben geldiim
geçmişi okuyayım hemen, geliyorum kızlaar
aaaaaaa ben bilmiyordum cebelleşiyordum resmen sayılıyor diye çok memnun oldum hemen gönderiyorum ebrucum anlaşıldı kaptanSema'cım sen bana mesaj sayını 19 olarak yazmışsın canım ama senin bugün kü mesaj sayın 5. Sanırım yanlış sayıyorsun. Alıntılar tek mesaj olarak sayılıyor tek tek hesaplanmıyor. Lütfen buna göre geriye dönük mesajlarını yeniden sayıp yollar mısın? Büyük bir yanlış anlaşılma olmuş. Kızlar inşallah herkes doğru sayıyordur. Yazdığınız mesajları sayacaksınız aynı mesajın içindeki alıntılar sayılmıyor. :26:
kolay gelsin ablam işin zor ama sonunda mis mis...gunaydin hanimlar
bugun son gun
yarin bahar temizline basliyorum.hayatimdaki gereksizleri cikaracagim.suan mezun oldumdan daha tombigim ya.ama bugun son gun.icten ve distan yeni bir temizlik baslatiyorum
afiyet olsun ebrucumGeçmişi okudum geldim.
Selamlar kızlar hepinize yine oku oku bitmedi sayfalar kaynatmışsınız bi güzel akşam bende girmeye çalıştım ama sanırım nette bi sorun vardı bi türlü bağlanamadım en sonunda kızdım yattım uyudum bende.
Menümü paylaşayım dünkü
sabah
1 elma
2 saat sonra
yarım simit
1 adet üçgen peynir
öğle
yarım porsiyon ıspanak yemeği
yoğurt
1 dilim ekmek
ara
2 avuç leblebi
türk kahvesi
akşam
4 ızgara köfte
ayran
ara
sütlü salep (olmasa iyiydi)
10 bardak su
canım benim geçmiş olsun dikkat et ben hala savaşıyorum çok inatçı grip bitse öksürük öksürük bitse grip başlıyor öyle gıcık bişi dikkat et ii dinlen öpüldün tubişimKızlar ben çok hastayımBaya bi üşütmüşüm, sesim de çıkmıyor pek, eve yeni geldim, spora da gidemeyeceğim. Geçmişi okuyup cevap yazıp ondan sonra uyumaya gideyim dedim. Dua edin bana ben çok nadiren böyle hasta olurum bi an önce iyileşeyim
Busem dünkü menün, suyun sporun çok güzel olmuş yine, maşallah. Zaten sen harfi harfine dukana uyduğun için söyleyecek bişey bulamıyorum :)
Nihalcim benim menülerimi örnek almak istemen açıkçası beni çok mutlu etti. Allah razı olsun. Elbette ki takip edebilirsin, umarım faydalı da olur. Ama bunun yanında Emine ve venüsün yedikleri de örneklik teşkil edecek şekilde. Onlara da bakabilirsin. Lütfen karamsar olma canım tamam mı? Ben de burada belli bi zaman geçirdikten sonra öğrendim nasıl yemem gerektiğini.
Ecem 34 beden mi? Saçmalama ya :))) Zaten yeterince zayıfsın, özellikle görüntüde. Bi beden daha küçülüp, hafif şiddette bi rüzgarda savrularak göğe yükselebilmeyi mi istiyosun nedir
Betülüm ya eminim baya bi yorulmuşsundur, Allah güç kuvvet versin işinde gücünde. Tekrar tekrar hayırlı olsun yeni eviniz
Berillllllll askm senin bişeyi başarmak için ona karar vermen yeterli. O yüzden ben senin için pek fazla endişe duymuyorum. En kısa zamanda telafi edersin hepsini bunu söylerken içim çok rahat
Busem beni sormuşsun bebeğim, bugün ben 6buçukta evden çıkıyorum, spor da bitince 19:00 da falan evde oluyorum en geç normalde. Ama bugün rahatsız olduğum için gidemedim spora o ayrı konu(
Venüscüm şu gizli google penceresi taktiği iyiymişBilgi için sağol :)
Ebrucm oğlunun ameliyatı için Allah yardımcınız olsun. En kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah. Sen de çok endişelenme, kim bilir kaç tane çocuk geçiriyor bu ameliyatı hergün.. Çözümü olan dertlerimiz için Allaha her zaman şükretmemiz lazım..
Hemşerim ya ders iptal olunca insan ne kadar mutlu oluyor değil mi?Uzun zamandır tatmadım o mükemmel hissi
Canlarım ben müsadenizi isteyeceğimGerçekten çok kötüyüm. Uyanınca bi gelip menümü yazar çıkarım, tekrar bu şekilde geçmişe bakabilir miyim bilmiyorum ama kısa süreliğine de olsa mutlaka uğramaya çalışırım. Allaha emanet olun hepiniz kendinize dikkat edin ki hasta olmayın böyle
ecemmmmmmmm yememişsin yine simit diyetine benziyor bu kuuzummmSabah
Yarım simit
Ögle
1 kaseden az yayla corbası
Aksam
Közlenmis patlıcan
Kalan yarım simit
1.5 lt su
ben geldiim
geçmişi okuyayım hemen, geliyorum kızlaar
ben 48 e gelsem ortalıkta yaratık gibi dolaşırım herhalde
yaaa zaten herkesi vücut ölçüleri bir değilki kimisi iri kemikli oluyo kemikleri ağır geliyo mesela benim yengem 1,63 boyunda 62 kilo ama görsen sanki benden zayıf. kilo kişiye göre değişiyo yani sen kendini hangi kiloda rahat hissediyosan hedefine öyle belirle canım bende şuan 38 bedenim tam oluyo 38 hatta bi kalem eteğim var 36 beden oda tam oluyo yani ben 53 olursam 36 beden olurum geçmişten bi 36 beden pantolonumu saklıyorum o yüzden belki bu yaz girerim içine
Afiyet olsun canım o zaman
Menün gayet güzel olmuş, dukan olunca yorum yapacak bişey olmuyor.
Hadi artık kendini listede gibi düşün ve kendine gel. İstersen takım içi liste hazırlayıp senide ekleyelim oraya.Yoksa gidişat kötü görünüyor. Beril'de bıraktı inşallah biran önce korumaya geçersiniz.
Nihal'cim canım zaten şimdiye kadar yanlış beslendiğin için bu kilodasın. Hepimiz öyleyiz. Bir şekilde öğreneceğiz sağlıklı ve düzenli beslenmeyi. O zaman çıtır hatunlar olacağız. Tuğba nın menüleri takip et çok işine yarayacaktır.
Ecem yaaaa abartma sana öyle geliyor büyük ihtimal. Yada sıkılaşman lazım. Sen 55 e in bu arada bol bol spor yap sıkılaşmaya çalış.
Allah kolaylık versin Betül'cüm inşallah en kısa zamanda yerleşirsiniz.
Harika görünüyor
Hoş geldin canım
Süper bişeymiş. Buda demek oluyor ki insan isteyince herşeyi yapabiliyor. Bu gelemiyorum şu işim var, şuraya gezmeye gitcem şunu yaptım bunu yapacağım diyenlere örnek olsun
Başımızın üstünde yerin var Hilal'cim. Ne zaman istersen gel
Bizim eski kaptan Hilal çok yapardı dukan tatlılarını. Bak şimdi burda olsa siz bol bol yardımlaşırdınız onunla. Maşallah çok güzel bir şekilde mezun oldu gitti. Uzun zamandır gelmiyor inşallah iyidir
Menün bir önceki güne göre çok güzel olmuş canım. Afiyet olsun. Salep olmasa daha daha iyi olacakmış. Bu arada kahvaltını evden götür. Ben öyle yapıyordum. 1-2 dilim tam buğday ekmeği, domates, salatalık, zeytin, peynir azar azar koy bir saklama kabına. Çok lezzetli bir kahvaltı oluyor. Simitten iyidir. Böyle yaparsan daha çabuk ulaşırsın hedefine.
Hadi bakalım inşallah güzel olur. Gerçi işin içinde çocukların eli var eminim lezzetli olacaktır.
Kızlar ben çok hastayımBaya bi üşütmüşüm, sesim de çıkmıyor pek, eve yeni geldim, spora da gidemeyeceğim. Geçmişi okuyup cevap yazıp ondan sonra uyumaya gideyim dedim. Dua edin bana ben çok nadiren böyle hasta olurum bi an önce iyileşeyim
Busem dünkü menün, suyun sporun çok güzel olmuş yine, maşallah. Zaten sen harfi harfine dukana uyduğun için söyleyecek bişey bulamıyorum :)
Nihalcim benim menülerimi örnek almak istemen açıkçası beni çok mutlu etti. Allah razı olsun. Elbette ki takip edebilirsin, umarım faydalı da olur. Ama bunun yanında Emine ve venüsün yedikleri de örneklik teşkil edecek şekilde. Onlara da bakabilirsin. Lütfen karamsar olma canım tamam mı? Ben de burada belli bi zaman geçirdikten sonra öğrendim nasıl yemem gerektiğini.
Ecem 34 beden mi? Saçmalama ya :))) Zaten yeterince zayıfsın, özellikle görüntüde. Bi beden daha küçülüp, hafif şiddette bi rüzgarda savrularak göğe yükselebilmeyi mi istiyosun nedir
Betülüm ya eminim baya bi yorulmuşsundur, Allah güç kuvvet versin işinde gücünde. Tekrar tekrar hayırlı olsun yeni eviniz
Berillllllll askm senin bişeyi başarmak için ona karar vermen yeterli. O yüzden ben senin için pek fazla endişe duymuyorum. En kısa zamanda telafi edersin hepsini bunu söylerken içim çok rahat
Busem beni sormuşsun bebeğim, bugün ben 6buçukta evden çıkıyorum, spor da bitince 19:00 da falan evde oluyorum en geç normalde. Ama bugün rahatsız olduğum için gidemedim spora o ayrı konu(
Venüscüm şu gizli google penceresi taktiği iyiymişBilgi için sağol :)
Ebrucm oğlunun ameliyatı için Allah yardımcınız olsun. En kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah. Sen de çok endişelenme, kim bilir kaç tane çocuk geçiriyor bu ameliyatı hergün.. Çözümü olan dertlerimiz için Allaha her zaman şükretmemiz lazım..
Hemşerim ya ders iptal olunca insan ne kadar mutlu oluyor değil mi?Uzun zamandır tatmadım o mükemmel hissi
Canlarım ben müsadenizi isteyeceğimGerçekten çok kötüyüm. Uyanınca bi gelip menümü yazar çıkarım, tekrar bu şekilde geçmişe bakabilir miyim bilmiyorum ama kısa süreliğine de olsa mutlaka uğramaya çalışırım. Allaha emanet olun hepiniz kendinize dikkat edin ki hasta olmayın böyle
Sopa gibi olurum kesin orası memis falanda cok kücüldü zatenn((
Kuzum bugün okulda cok yogundummmm giremedim 1 2 defa actm ama okuyamadm bileeeee
Elma tarcın limooonn birdeee tane karabiber dene bakalım :)
Bugün dönüss yaptım sahalaraaa :))) 55 e gidiyorum kendimi hırsımı irademi eskisi gibi hissediyorummm
Ayyy kuzum biside söylemedn banacok dikkat et kendine Allah a emanet ol kuzummmm yaaaaaa cok üzüldüm off : ((((
Kızlar ekmeklerinizi mümkün oldugunca kızartıp yiyin aradaki kalori farkı ciddi beyaz ekmek bir dilim 90 kaloriyken kızarmıs bir dilim beyaz ekmek 35 kalori
ay benim de çok dersim vardı bugün toplamda 10 saat ama 2 saat sürdü çocuklar gibi şendim :)
hoşgeldin busecim
Geçmiş olsun Tuğba'cım iyi bak kendine. Bol bol c vitamini almaya çalış doğal yollardan. İnşallah en kısa zamanda düzelirsin.Kızlar ben çok hastayımBaya bi üşütmüşüm, sesim de çıkmıyor pek, eve yeni geldim, spora da gidemeyeceğim. Geçmişi okuyup cevap yazıp ondan sonra uyumaya gideyim dedim. Dua edin bana ben çok nadiren böyle hasta olurum bi an önce iyileşeyim
Canlarım ben müsadenizi isteyeceğimGerçekten çok kötüyüm. Uyanınca bi gelip menümü yazar çıkarım, tekrar bu şekilde geçmişe bakabilir miyim bilmiyorum ama kısa süreliğine de olsa mutlaka uğramaya çalışırım. Allah’a emanet olun hepiniz kendinize dikkat edin ki hasta olmayın böyle
Ehh idare eder. Yine hiç bişey yemeyen Ecem döndü. Sen bir Nihal iki zaten. Bi sizin menüler böyle. Ama hadi bakalım artık kaçamak görmeyelim menülerde.Sabah
Yarım simit
Ögle
1 kaseden az yayla corbası
Aksam
Közlenmis patlıcan
Kalan yarım simit
1.5 lt su
Hazır ekmek konusu açılmışken kızlar Canan KARATAY hocayı biliyorsunuzdur. Karatay diyetinin mimarı diyeyim. Onun bir programını izlemiştim. Orda diyordu ki bir dilim beyaz ekme yediğiniz zaman o dilim büyüklüğünde bir kesme şeker yediğinizi hayal edin. O tabiri duyduğumdan beri beyaz ekmek yemiyorum. Mümkün olduğunca da eve almamaya çalışıyorum. Sizlerde aklınızdan çıkarmayın bunu. Çavdar, tam buğday, karışık tahıllı, kepek ara ara değiştirin ekmeğinizi ama mümkün olduğunca beyaz ekmek tüketmekten vazgeçin. Ayrıca işlenmiş gıdalardan da mümkün olduğunca uzak durun. İnternettende Canan hocayı bir araştırın vakit bulursanız izleyin. Bakın bakalım neleri yanlış yapıyoruz.Kızlar ekmeklerinizi mümkün oldugunca kızartıp yiyin aradaki kalori farkı ciddi beyaz ekmek bir dilim 90 kaloriyken kızarmıs bir dilim beyaz ekmek 35 kalori
Hadi bakalım iyi yolculuklar sana ama şu mesaj olayını hallet biran önce yoksa deneme haftan uzayacak haberin olsun. Mesaj sayma işini kapmışsın konu kısmına yazmakla. Tebrik ederim ama dediğim gibi üşenmede geçmişi say biran önce.Canımlar daha yeni eve gelebildim uzun süreli tatilden sonra arkadaşlarımla iş çıkışı bir kahve içeyim dedim ama düzenim bozuldu resmen. Yarın da iş için Bursa'ya gideceğim. :/ Cuma sabahı tartıya çıkacağım. Bu akşam çok moralim bozuldu menümü görünce anlayacaksınız, menümü yazıp çıkacağım, yarın akşama geçmişi okuyabilirim ancak çok öpüyorummm..
Canımlar daha yeni eve gelebildim uzun süreli tatilden sonra arkadaşlarımla iş çıkışı bir kahve içeyim dedim ama düzenim bozuldu resmen. Yarın da iş için Bursa'ya gideceğim. :/ Cuma sabahı tartıya çıkacağım. Bu akşam çok moralim bozuldu menümü görünce anlayacaksınız, menümü yazıp çıkacağım, yarın akşama geçmişi okuyabilirim ancak çok öpüyorummm..
hoşgeldin şekerim
hoşbulduk bebeğim foto kodunmu dur herkese bi göz atayım fotosu olan varmıyapma be venüsüüm :26: tamam canım bozma morali, toparlarsın yarın hemencecik. iyi geceler öyleyse sana
hoş bulduk semoooşsen de hoş geldiin
Sadece akşamı şaşırtmışsın. Onuda zaten başka bişey yemeyerek dengelemişsin. İş sadece bundan sonra kendini tutmak kalıyor kahvaltıya kadar. Acıkıp da bişeyler yeme sakın. Onun haricinde menün gayet güzel. Ayrıca farkettim ki miktarlar yavaş yavaş azalıyor. Yarın bu fındık badem olayınıda biraz sporla dengeleyebilirsin. Spor dediysem normalden daha fazla hareketi kastettim. Mesela işe giderken evden biraz daha erken çıkıp 1- 2 durak önce inip yürümek işe yarar.6.3.13
Sabah:
1/2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
biraz yeşillik (marul, maydonoz, salatalık)
1/2 dilim kepek ekmeği (39 Cal)
1 bardak süt (%0.15 yağlı)
Ara:
10 altın çilek
3 badem, 3 fındık
Öğle:
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık kabak yemeği, 3 kaşık kereviz yemeği, 2 kaşık yoğurtlu havuç
2-3 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Ara:
1 galeta
Akşam:
1 sarı elma
4 TL’lik fındık&badem paketinin yarısını
* 10 bardak su
3 kupa yeşil çay
1 kupa sade kahve
6.3.13
Sabah:
1/2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
biraz yeşillik (marul, maydonoz, salatalık)
1/2 dilim kepek ekmeği (39 Cal)
1 bardak süt (%0.15 yağlı)
Ara:
10 altın çilek
3 badem, 3 fındık
Öğle:
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık kabak yemeği, 3 kaşık kereviz yemeği, 2 kaşık yoğurtlu havuç
2-3 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Ara:
1 galeta
Akşam:
1 sarı elma
4 TLlik fındık&badem paketinin yarısını
* 10 bardak su
3 kupa yeşil çay
1 kupa sade kahve
hoşbulduk bebeğim foto kodunmu dur herkese bi göz atayım fotosu olan varmı
Ecemmmmmmmmmmmm yaaa gecenin bir yarısı fotoğraf eklemişsin sonra hemen silmişsin. Olmamış ama ben görmedim.
senin boyun benden 5 cm fazla ve bu az bi fark değil kilolarımızın farklılığı açısından, sen 48 kilo olsan dediğin gibi olursun ciddenben de tam 36 bedenim ama yapışıyor o yüzden 26 değilim 27 bedenim şuan. bu şekilde kabul ediyorum
dimiiidukan menüsüne ne denirki cidden evet keşke olsaymış eski kaptan da burda, tecrübelerinden yararlanırdım. gelecekte yapmam gereken evreler hakkında bilgi alırdım meselaa, süper olurduu :26:
anladım kuzum merak etmişsin ben de seni, yokluğun hemen belli oluyor.çook geçmiş olsun, hem de çoook ne oluyor yaa takımda herkese bir şey oluyor, herkes hasta bu 23 ziyaretçi olayı yüzünden benceee herkesin gözü bizde nazar olduk vallahiiiiiiiiii sen de kendine dikkat et tubişim :26:
benim de memeler küçüldü ama var daha. 5 kg sonra da memişim olur umarım. :18:
hadi bakalım ecoşş sahalara döndüysen göreyim seni
faydalı bilgi için teşekkürler, ekmek yemeye başladığımda kızarmış yiyeceğimarada fark olduğunu biliyordum ama bu denli olduğunu bilmiyordum açıkcası
hoş bulduuuk emooş, nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?