Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçmişi okudum geldim.
Selamlar kızlar hepinize yine oku oku bitmedi sayfalar kaynatmışsınız bi güzel akşam bende girmeye çalıştım ama sanırım nette bi sorun vardı bi türlü bağlanamadım en sonunda kızdım yattım uyudum bende.

Menümü paylaşayım dünkü

sabah
1 elma

2 saat sonra
yarım simit
1 adet üçgen peynir

öğle
yarım porsiyon ıspanak yemeği
yoğurt
1 dilim ekmek

ara
2 avuç leblebi
türk kahvesi

akşam
4 ızgara köfte
ayran

ara
sütlü salep (olmasa iyiydi)

10 bardak su

kızlaar benim biraz evde yapılacak işlerim vaar, birkaç saate görüşürüz

Kaori saymak için tıklayınız

Ahanda şu üstteki linkten yazıyorum hergün her öğün ne yediğimi..Orda yaklaşık aldığın kaloriye yada yaptığın harekete göre şu kadar vermiş olman gerekir yazıyor.Yaklaşık ta olsa tutuyor yani..

ecem geldinmi diye ikide birde ekran acmaktan yoruldum

hadi yaaa şimdi benim hedefimi 50 yemi çekmem gerek o zaman çok zayıf olurum ben yaaaa yok istemem 53 bile fazla bana ama biraz dengelemek için pay olsun istiyorum aslında idealim 55 ben pek sıfır bedenlikten hoşlanmıyorum

dukan bu işte, bazen diyette misin dedirtir şaşırtır adamı diyetteyim hem de diyetlerin hası

evet çok güzel vermişsin bu diyetle ben malesef böyle diyetlere bağımlı kalamıyorum. kutluyorum seni çok istikrarlı yapıyosun bu diyeti

iyi yapmışsıın hoş geldin betüş nasıl gidiyor

Valla o ara geldim sonra kalamadan ciktim:)
Bitti okul eve gidiyorum simdi
Ogleden sonra cocuklarla portakal receli yaptik dogaclama:))
Yarin kahvaltida yiycez bakalm nasil olmus:))
Ama tencerenin kapagini hafif aralayayim derken buhardan elimi yaktim biraz

ben geldim :) bugün bizim bölümde seminer vardı bütün hocalar seminere gitti bende eve geldim nasıl mutluyum :) yoksa bi 6 saat daha okulda olcaktım

aa bu siteyi biliyorum, sağ ol kuzum

çok sağ ol ebrucum, inşallah bu istikrarım bozulmaz, böyle devam eder.

ne sıfır bedeni canım ya ben şuan 27 bedenim. yani tam olarak 36 bile değilim. bahsettiğim 48 e geldiğimde 36 beden olurum ben güzel bir şekilde 0 beden dediğimiz şey 32 beden oluyor, hatta bir ricayete göre 30 beden oluyor ama piyasada öyle bir beden görmedim ben hiç. o da zaten 30 beden olan insan anoreksiya olup öldüğü içindir

reçel yemeyeli de çok uzun zaman oldu

dikkat etseydin canım ya, dün de ben poğaçaları yaparken fırına dokundum baş parmağım yandı azıcık su toplar gibi oldu, nazar oluyoruz kesin

ben geldim :) bugün bizim bölümde seminer vardı bütün hocalar seminere gitti bende eve geldim nasıl mutluyum :) yoksa bi 6 saat daha okulda olcaktım

ooohh oohh ballı emooş hoş geldiiiiiiinnnnnnn

ben 48 e gelsem ortalıkta yaratık gibi dolaşırım herhalde

yaaa zaten herkesi vücut ölçüleri bir değilki kimisi iri kemikli oluyo kemikleri ağır geliyo mesela benim yengem 1,63 boyunda 62 kilo ama görsen sanki benden zayıf. kilo kişiye göre değişiyo yani sen kendini hangi kiloda rahat hissediyosan hedefine öyle belirle canım bende şuan 38 bedenim tam oluyo 38 hatta bi kalem eteğim var 36 beden oda tam oluyo yani ben 53 olursam 36 beden olurum geçmişten bi 36 beden pantolonumu saklıyorum o yüzden belki bu yaz girerim içine

Selam 13. takımın çıtır hatunları, tombiş kaptanınız geldi. Yuvarlanacağım yakında Ne var ne yok umarım güzel bir gün geçirmişsinizdir. Ben hemen geçmişe göz atıp geliyorum.

ebrucuum üçgen peyniri sormuştun şimdi aklıma geldiii. benim şuanki evremde %7 yağlı peynir hakkım var hergün 30 gr. , benim üçgen peynirimin adedinde %1,5 yağ var. günde 1 adet tüketiyorum.
Afiyet olsun canım o zaman

Menün gayet güzel olmuş, dukan olunca yorum yapacak bişey olmuyor.

Hadi artık kendini listede gibi düşün ve kendine gel. İstersen takım içi liste hazırlayıp senide ekleyelim oraya. Yoksa gidişat kötü görünüyor. Beril'de bıraktı inşallah biran önce korumaya geçersiniz.

Nihal'cim canım zaten şimdiye kadar yanlış beslendiğin için bu kilodasın. Hepimiz öyleyiz. Bir şekilde öğreneceğiz sağlıklı ve düzenli beslenmeyi. O zaman çıtır hatunlar olacağız. Tuğba nın menüleri takip et çok işine yarayacaktır.

Bu kilomda 38 buyuk geliyo 36 bedenim artik bunu rahat rahat soyleyebilirim ama neden belli olmuyo deliricem tamam kilo verdgmi herkes anliyo ama 36 eskiden bana ipincecik gelrdi acaba 34 mu olmaliyim neyse bunu dusuniym bi :))
Ecem yaaaa abartma sana öyle geliyor büyük ihtimal. Yada sıkılaşman lazım. Sen 55 e in bu arada bol bol spor yap sıkılaşmaya çalış.

Allah kolaylık versin Betül'cüm inşallah en kısa zamanda yerleşirsiniz.

1 üye, 23 ziyaretçi !!!
Harika görünüyor

Menülerinizden kopya çekiyorum haberiniz olsun Komşu kızlarda ağzının tadını biliyor maşallah.
Hoş geldin canım

Süper bişeymiş. Buda demek oluyor ki insan isteyince herşeyi yapabiliyor. Bu gelemiyorum şu işim var, şuraya gezmeye gitcem şunu yaptım bunu yapacağım diyenlere örnek olsun

Başımızın üstünde yerin var Hilal'cim. Ne zaman istersen gel

dukan bu işte, bazen diyette misin dedirtir şaşırtır adamı diyetteyim hem de diyetlerin hası
Bizim eski kaptan Hilal çok yapardı dukan tatlılarını. Bak şimdi burda olsa siz bol bol yardımlaşırdınız onunla. Maşallah çok güzel bir şekilde mezun oldu gitti. Uzun zamandır gelmiyor inşallah iyidir

Menün bir önceki güne göre çok güzel olmuş canım. Afiyet olsun. Salep olmasa daha daha iyi olacakmış. Bu arada kahvaltını evden götür. Ben öyle yapıyordum. 1-2 dilim tam buğday ekmeği, domates, salatalık, zeytin, peynir azar azar koy bir saklama kabına. Çok lezzetli bir kahvaltı oluyor. Simitten iyidir. Böyle yaparsan daha çabuk ulaşırsın hedefine.

Hadi bakalım inşallah güzel olur. Gerçi işin içinde çocukların eli var eminim lezzetli olacaktır.

Venüs'cüm lütfen 01, 02, 04 ve 05 Martın mesaj sayılarını yazar mısın? Geçmişte yazdım ama görmedin sanırım. Sayıp göndermezsen eğer mesajların 0 olarak kalacak ve bu listeye girmeni engelleyecek.

Kızlar ben çok hastayım Baya bi üşütmüşüm, sesim de çıkmıyor pek, eve yeni geldim, spora da gidemeyeceğim. Geçmişi okuyup cevap yazıp ondan sonra uyumaya gideyim dedim. Dua edin bana ben çok nadiren böyle hasta olurum bi an önce iyileşeyim

Busem dünkü menün, suyun sporun çok güzel olmuş yine, maşallah. Zaten sen harfi harfine dukana uyduğun için söyleyecek bişey bulamıyorum :)

Nihal’cim benim menülerimi örnek almak istemen açıkçası beni çok mutlu etti. Allah razı olsun. Elbette ki takip edebilirsin, umarım faydalı da olur. Ama bunun yanında Emine ve venüs’ün yedikleri de örneklik teşkil edecek şekilde. Onlara da bakabilirsin. Lütfen karamsar olma canım tamam mı? Ben de burada belli bi zaman geçirdikten sonra öğrendim nasıl yemem gerektiğini.

Ecem 34 beden mi? Saçmalama ya :))) Zaten yeterince zayıfsın, özellikle görüntüde. Bi beden daha küçülüp, hafif şiddette bi rüzgarda savrularak göğe yükselebilmeyi mi istiyosun nedir

Betülüm ya eminim baya bi yorulmuşsundur, Allah güç kuvvet versin işinde gücünde. Tekrar tekrar hayırlı olsun yeni eviniz

Berillllllll askm senin bişeyi başarmak için ona karar vermen yeterli. O yüzden ben senin için pek fazla endişe duymuyorum. En kısa zamanda telafi edersin hepsini bunu söylerken içim çok rahat

Busem beni sormuşsun bebeğim, bugün ben 6buçukta evden çıkıyorum, spor da bitince 19:00 da falan evde oluyorum en geç normalde. Ama bugün rahatsız olduğum için gidemedim spora o ayrı konu (

Venüs’cüm şu gizli google penceresi taktiği iyiymiş Bilgi için sağol :)

Ebru’cm oğlunun ameliyatı için Allah yardımcınız olsun. En kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah. Sen de çok endişelenme, kim bilir kaç tane çocuk geçiriyor bu ameliyatı hergün.. Çözümü olan dertlerimiz için Allah’a her zaman şükretmemiz lazım..

Hemşerim ya ders iptal olunca insan ne kadar mutlu oluyor değil mi?Uzun zamandır tatmadım o mükemmel hissi

Canlarım ben müsadenizi isteyeceğim Gerçekten çok kötüyüm. Uyanınca bi gelip menümü yazar çıkarım, tekrar bu şekilde geçmişe bakabilir miyim bilmiyorum ama kısa süreliğine de olsa mutlaka uğramaya çalışırım. Allah’a emanet olun hepiniz kendinize dikkat edin ki hasta olmayın böyle

Nihahah afiyet olsunnn Çok mantıklıymış, tadı da bir okadar güzel oluyordur umarım.
Hahahah Sen gelmişsin ben çıkmışım, iş güç koşturdum az sonra çıkıcam :)
temizlik imandandir ya.acaba benim yapacam temizlik nasil olacak bilemiyorum.
Sağlıklı düşünerek planını yap canım, başarılı olacağına eminim..
canım neden 1 ay ara verdin?
Tatile çıktım canımmm :)

Evettttt ben 9.takımdan misafir geliyorum size.Sakın kovalamayın beni böyle
Hoşgeldin bol bol uğra Avatarın da çok tatlııı
sağol canım işime yarayacak
İyi günlerde kullan bebişimm

Süper bişeymiş. Buda demek oluyor ki insan isteyince herşeyi yapabiliyor. Bu gelemiyorum şu işim var, şuraya gezmeye gitcem şunu yaptım bunu yapacağım diyenlere örnek olsun
Hihihi gerçekten süper oldu kaptancığım. Zaman buldukça rahat rahat girebileceğim. Şimdi işten çıkıyorum, akşam görüşmek üzere :)
Yazacağım kaptancığım ama çok üşendim. Boş olunca sayıp yazacağım. :)

Son düzenleyen: Moderatör:

çok geçmiş olsun hemşerim sende Allah'a emanet ol. hemencecik iyileş :)

Sopa gibi olurum kesin orası memis falanda cok kücüldü zatenn ((

ecem geldinmi diye ikide birde ekran acmaktan yoruldum

Ecem Nerdesin canim

Kuzum bugün okulda cok yogundummmm giremedim 1 2 defa actm ama okuyamadm bileeeee

eceeeem ben bunun tarifini istiyorum 1 saattir arıyorum ya sonunda buldum :) elma tarçın limon hepsi var ama başka ne lazım?

Elma tarcın limooonn birdeee tane karabiber dene bakalım :)

Bugün dönüss yaptım sahalaraaa :))) 55 e gidiyorum kendimi hırsımı irademi eskisi gibi hissediyorummm

Ayyy kuzum biside söylemedn bana cok dikkat et kendine Allah a emanet ol kuzummmm yaaaaaa cok üzüldüm off :((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…