kapımız misafirlere açııkk, misafirperver bir takımız hilalciim, ne zaman istersen gel kardeş takımız ne de olsaa
kalori saymak da neymişş, nasıl biliyorsun 700 gr. eksi de olacağını bana da söyle ben de yapayım bigerçi ben hemen hemen her gün tartıldığım fark eden pek bir şey olmaz sahi ben gittim perşembe bildirimi kuralım kaldı geriye, kaldıysa tabi
sakın ama sakııınöyle her önüne gelen yemeğe tatlıya girişmek yok, sapıtmak hiç yok beril kiloları geri almaya mı niyetlisin yaaaa dikkat eeet
sormaaa iflas ettirdi beni, et, tavuk, balık + şarküterideki pahalı füme ve jambonlaaarlight ürünler çok pahalııı her şeyin en fazla %2 yağlısını kullanabiliyoruz, onları bulmak da dert. işte böylee
sağ ol ebrucum, paralansınlar vallayakında bir de pantolon almaya çıkmalıyım bu aldığım kürk monta uygun. bu cumartesi giymeyi planlıyorum çünkü kuzenimin diş yemeğine giderkeen
yok zaten boyuma göre benim idealim 48 canım. senin idealin de 50 mesela. boydan 10 sayı düşüyorsun, idealini o şekilde buluyorsun. fazladan 1 kilocuk da ben koymuşum 47 olmuş, ziyanı yokben şu 53 ten bir düşeyim de helee bu hafta takıldım kaldım gibi oldu biraz :26:
kapımız misafirlere açııkk, misafirperver bir takımız hilalciim, ne zaman istersen gel kardeş takımız ne de olsaa
kalori saymak da neymişş, nasıl biliyorsun 700 gr. eksi de olacağını bana da söyle ben de yapayım bigerçi ben hemen hemen her gün tartıldığım fark eden pek bir şey olmaz sahi ben gittim perşembe bildirimi kuralım kaldı geriye, kaldıysa tabi
dukan bu işte, bazen diyette misin dedirtir şaşırtır adamıdiyetteyim hem de diyetlerin hası
kızlaar benim biraz evde yapılacak işlerim vaar, birkaç saate görüşürüz
iyi yapmışsıınhoş geldin betüş nasıl gidiyor
ben geldim :) bugün bizim bölümde seminer vardı bütün hocalar seminere gitti bende eve geldim nasıl mutluyum :) yoksa bi 6 saat daha okulda olcaktım
Kaori saymak için tıklayınız
Ahanda şu üstteki linkten yazıyorum hergün her öğün ne yediğimi..Orda yaklaşık aldığın kaloriye yada yaptığın harekete göre şu kadar vermiş olman gerekir yazıyor.Yaklaşık ta olsa tutuyor yani..
hadi yaaa şimdi benim hedefimi 50 yemi çekmem gerek o zaman çok zayıf olurum ben yaaaa yok istemem 53 bile fazla bana ama biraz dengelemek için pay olsun istiyorum aslında idealim 55 ben pek sıfır bedenlikten hoşlanmıyorum
evet çok güzel vermişsin bu diyetle ben malesef böyle diyetlere bağımlı kalamıyorum. kutluyorum seni çok istikrarlı yapıyosun bu diyeti
Valla o ara geldim sonra kalamadan ciktim:)
Bitti okul eve gidiyorum simdi
Ogleden sonra cocuklarla portakal receli yaptik dogaclama:))
Yarin kahvaltida yiycez bakalm nasil olmus:))
Ama tencerenin kapagini hafif aralayayim derken buhardan elimi yaktim biraz
ben geldim :) bugün bizim bölümde seminer vardı bütün hocalar seminere gitti bende eve geldim nasıl mutluyum :) yoksa bi 6 saat daha okulda olcaktım
aa bu siteyi biliyorum, sağ ol kuzum
çok sağ ol ebrucum, inşallah bu istikrarım bozulmaz, böyle devam eder.
ne sıfır bedeni canım yaben şuan 27 bedenim. yani tam olarak 36 bile değilim. bahsettiğim 48 e geldiğimde 36 beden olurum ben güzel bir şekilde 0 beden dediğimiz şey 32 beden oluyor, hatta bir ricayete göre 30 beden oluyor ama piyasada öyle bir beden görmedim ben hiç. o da zaten 30 beden olan insan anoreksiya olup öldüğü içindir
reçel yemeyeli de çok uzun zaman oldu
dikkat etseydin canım ya, dün de ben poğaçaları yaparken fırına dokundum baş parmağım yandı azıcık su toplar gibi oldu, nazar oluyoruz kesin
ooohh oohh ballı emooşhoş geldiiiiiiinnnnnnn
Afiyet olsun canım o zamanebrucuum üçgen peyniri sormuştun şimdi aklıma geldiii. benim şuanki evremde %7 yağlı peynir hakkım var hergün 30 gr. , benim üçgen peynirimin adedinde %1,5 yağ var. günde 1 adet tüketiyorum.
Menün gayet güzel olmuş, dukan olunca yorum yapacak bişey olmuyor.MENÜM
SABAH
3 minik peynirli omlet
1 adet üçgen peynir
1 dilim hindi füme
1 dilim piliç jambon
ARA
3 kaşık yoğurt
ÖĞLE
Limonlu brokoli
Kıymalı lorlu dukan poğaçası
1 dilim piliç jambon
AKŞAM
Limonlu brokoli
Kıymalı lorlu dukan poğaçası
1 dilim piliç jambon
1 kase yoğurt
DİĞER
3 bardak yeşil çay
2,5 lt. su
Bacak, basen ve kalça egzersizleri
Hadi artık kendini listede gibi düşün ve kendine gel. İstersen takım içi liste hazırlayıp senide ekleyelim oraya.Ebru yaaa( gercekten mezun olmasaymisim tam birakmadimda birazcik biraktim kendimi ( of ya bugun kotuydu oysaki sabah 57 cikmistim pers cuma 56.9 yada 8 gorurdumm belkide ama bugunden sonra sanmiyorum 2 hafta oldu halaaaa 57 civarinda oyalaniyorum bide isin kotusu mezun old kilonun ustune cikiyorum ama allahtan 58 gormedim gorseydim delirirdim 53 e inerdim :))
Nihal'cim canım zaten şimdiye kadar yanlış beslendiğin için bu kilodasın. Hepimiz öyleyiz. Bir şekilde öğreneceğiz sağlıklı ve düzenli beslenmeyi. O zaman çıtır hatunlar olacağız. Tuğba nın menüleri takip et çok işine yarayacaktır.Ühüüüüüü :..( ben demek ki hep kötü beslenmişim hayatım boyunca
Ne yemem gerektiğini bilemiyorum bilmiyorumağlayacağım artık
Karar aldım Tuğba'nın menülerine bakayım Beril yazmıyor artık;( ok
Ecem yaaaa abartma sana öyle geliyor büyük ihtimal. Yada sıkılaşman lazım. Sen 55 e in bu arada bol bol spor yap sıkılaşmaya çalış.Bu kilomda 38 buyuk geliyo 36 bedenim artik bunu rahat rahat soyleyebilirim ama neden belli olmuyo deliricem tamam kilo verdgmi herkes anliyo ama 36 eskiden bana ipincecik gelrdi acaba 34 mu olmaliyim neyse bunu dusuniym bi :))
Allah kolaylık versin Betül'cüm inşallah en kısa zamanda yerleşirsiniz.Gunaydin herkesee
Kizlar oyle yorgunum ki
Ptesi ve sali gitmedim ise
Keske bugun icin de rapor veya izin alsaymisim
Esyalar tasindi iceri kondu ama onlarin yerlestirmesi... Her sey her yerde
Bu arada buraya da giremedim
Gerci ptesi sabahina kadr gecmisi okudum ama dunu okuyamadimm
Simdi okula gidiyorum yoldayim
Cikista yolda ugrarimm
Gorusuruzz
Harika görünüyor1 üye, 23 ziyaretçi !!!
Hoş geldin canımMenülerinizden kopya çekiyorum haberiniz olsunKomşu kızlarda ağzının tadını biliyor maşallah.
Süper bişeymiş. Buda demek oluyor ki insan isteyince herşeyi yapabiliyor. Bu gelemiyorum şu işim var, şuraya gezmeye gitcem şunu yaptım bunu yapacağım diyenlere örnek olsunHihih ben de bütün imkanları değerlendiriyorum. Eminim sabırla devam ederek başarılmayacak bir şey değil bu... Birlikte motive olup, inceleceğiz. hihi :)
Günaydınlaaağrrr
Bizim ofiste internet yöneticiler tarafından izleniyor, hangi siteye giriyorsun, kaç dakika kalıyorsun vs. Bugün işe gelirken nasıl yapacağım, Kadınlar Kulübü'ne giremeyeceğim, geçmiş birikecek diye düşünüyordum.
Bilişimci arkadaşa sordum nasıl gizli gezinebilirim diye şak diye söyledi. Hiç bir şekilde de görülemiyormuş.
CTRL,SHIFT,N tuşlarının üçüne aynı anda basınca gizli google penceresi açılıyor. Belki benim gibi zor durumda kalanlar olur, onlarla paylaşmak istedim. hihihi :)
Başımızın üstünde yerin var Hilal'cim. Ne zaman istersen gelEvettttt ben 9.takımdan misafir geliyorum size.Sakın kovalamayın beni böyle
Kalori sayıyorum perşembe gününden beri..700 gr verdin diyor bu hesaba göre ama belli, de olmaz bakalım.Yarın perşemde koş hilal koş:18::18::18:
Öğle saatini koşarak geçirmem lazım
Bizim eski kaptan Hilal çok yapardı dukan tatlılarını. Bak şimdi burda olsa siz bol bol yardımlaşırdınız onunla. Maşallah çok güzel bir şekilde mezun oldu gitti. Uzun zamandır gelmiyor inşallah iyidirdukan bu işte, bazen diyette misin dedirtir şaşırtır adamıdiyetteyim hem de diyetlerin hası
Menün bir önceki güne göre çok güzel olmuş canım. Afiyet olsun. Salep olmasa daha daha iyi olacakmış. Bu arada kahvaltını evden götür. Ben öyle yapıyordum. 1-2 dilim tam buğday ekmeği, domates, salatalık, zeytin, peynir azar azar koy bir saklama kabına. Çok lezzetli bir kahvaltı oluyor. Simitten iyidir. Böyle yaparsan daha çabuk ulaşırsın hedefine.Geçmişi okudum geldim.
Selamlar kızlar hepinize yine oku oku bitmedi sayfalar kaynatmışsınız bi güzel akşam bende girmeye çalıştım ama sanırım nette bi sorun vardı bi türlü bağlanamadım en sonunda kızdım yattım uyudum bende.
Menümü paylaşayım dünkü
sabah
1 elma
2 saat sonra
yarım simit
1 adet üçgen peynir
öğle
yarım porsiyon ıspanak yemeği
yoğurt
1 dilim ekmek
ara
2 avuç leblebi
türk kahvesi
akşam
4 ızgara köfte
ayran
ara
sütlü salep (olmasa iyiydi)
10 bardak su
Hadi bakalım inşallah güzel olur. Gerçi işin içinde çocukların eli var eminim lezzetli olacaktır.Valla o ara geldim sonra kalamadan ciktim:)
Bitti okul eve gidiyorum simdi
Ogleden sonra cocuklarla portakal receli yaptik dogaclama:))
Yarin kahvaltida yiycez bakalm nasil olmus:))
Ama tencerenin kapagini hafif aralayayim derken buhardan elimi yaktim biraz
Nihahah afiyet olsunnneveett özen özeeenn sen de böylesin zaten, azimlisin maşallaah
dukan puding şekersiz oluyor, dr. oetkerin şekersiz pudingini alıyorum. toz doğal tatlandırıcıyla yapıyorum ve kendi yağı azaltılmış kakao tozumla da onu kakaolu hale getiriyorum. günde 1 tatlı kaşığı kakao hakkım var.
Hahahahben varııım ben varııım
dukan pudingim soğumamış pek, iyice soğusun diye buzluğa attım ice tea ile beraber, sabırsızlıkla bekliyorumonu yiyeyim sonra da öğle yemeğimi yaparım. bugün saf protein günüm. kırmızı et yemeyeceğim sabah akşam tavuk yiyeceğim bugün çünkü kırmızı eti dün yedim. dün internette araştırdım üst üste kırmızı et yemek iyi değilmiş, hatta haftada 1 gün tüketin demiş bir uzaman. ürik asit üretiyormuş çünkü kırmızı et. balığım olsaydı keşke ama yok cuma günü anneme pazardan aldıracağım bol bol balık, atacağım difrize oohh
Sağlıklı düşünerek planını yap canım, başarılı olacağına eminim..temizlik imandandir ya.acaba benim yapacam temizlik nasil olacak bilemiyorum.
Tatile çıktım canımmm :)canım neden 1 ay ara verdin?
Hoşgeldin bol bol uğraEvettttt ben 9.takımdan misafir geliyorum size.Sakın kovalamayın beni böyle
İyi günlerde kullan bebişimmsağol canım işime yarayacak
Hihihi gerçekten süper oldu kaptancığım. Zaman buldukça rahat rahat girebileceğim. Şimdi işten çıkıyorum, akşam görüşmek üzere :)Süper bişeymiş. Buda demek oluyor ki insan isteyince herşeyi yapabiliyor. Bu gelemiyorum şu işim var, şuraya gezmeye gitcem şunu yaptım bunu yapacağım diyenlere örnek olsun
Yazacağım kaptancığım ama çok üşendim. Boş olunca sayıp yazacağım. :)Venüs'cüm lütfen 01, 02, 04 ve 05 Martın mesaj sayılarını yazar mısın? Geçmişte yazdım ama görmedin sanırım. Sayıp göndermezsen eğer mesajların 0 olarak kalacak ve bu listeye girmeni engelleyecek.
Kızlar ben çok hastayımBaya bi üşütmüşüm, sesim de çıkmıyor pek, eve yeni geldim, spora da gidemeyeceğim. Geçmişi okuyup cevap yazıp ondan sonra uyumaya gideyim dedim. Dua edin bana ben çok nadiren böyle hasta olurum bi an önce iyileşeyim
Busem dünkü menün, suyun sporun çok güzel olmuş yine, maşallah. Zaten sen harfi harfine dukana uyduğun için söyleyecek bişey bulamıyorum :)
Nihalcim benim menülerimi örnek almak istemen açıkçası beni çok mutlu etti. Allah razı olsun. Elbette ki takip edebilirsin, umarım faydalı da olur. Ama bunun yanında Emine ve venüsün yedikleri de örneklik teşkil edecek şekilde. Onlara da bakabilirsin. Lütfen karamsar olma canım tamam mı? Ben de burada belli bi zaman geçirdikten sonra öğrendim nasıl yemem gerektiğini.
Ecem 34 beden mi? Saçmalama ya :))) Zaten yeterince zayıfsın, özellikle görüntüde. Bi beden daha küçülüp, hafif şiddette bi rüzgarda savrularak göğe yükselebilmeyi mi istiyosun nedir
Betülüm ya eminim baya bi yorulmuşsundur, Allah güç kuvvet versin işinde gücünde. Tekrar tekrar hayırlı olsun yeni eviniz
Berillllllll askm senin bişeyi başarmak için ona karar vermen yeterli. O yüzden ben senin için pek fazla endişe duymuyorum. En kısa zamanda telafi edersin hepsini bunu söylerken içim çok rahat
Busem beni sormuşsun bebeğim, bugün ben 6buçukta evden çıkıyorum, spor da bitince 19:00 da falan evde oluyorum en geç normalde. Ama bugün rahatsız olduğum için gidemedim spora o ayrı konu(
Venüscüm şu gizli google penceresi taktiği iyiymişBilgi için sağol :)
Ebrucm oğlunun ameliyatı için Allah yardımcınız olsun. En kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah. Sen de çok endişelenme, kim bilir kaç tane çocuk geçiriyor bu ameliyatı hergün.. Çözümü olan dertlerimiz için Allaha her zaman şükretmemiz lazım..
Hemşerim ya ders iptal olunca insan ne kadar mutlu oluyor değil mi?Uzun zamandır tatmadım o mükemmel hissi
Canlarım ben müsadenizi isteyeceğimGerçekten çok kötüyüm. Uyanınca bi gelip menümü yazar çıkarım, tekrar bu şekilde geçmişe bakabilir miyim bilmiyorum ama kısa süreliğine de olsa mutlaka uğramaya çalışırım. Allaha emanet olun hepiniz kendinize dikkat edin ki hasta olmayın böyle
günaydın değil artık tünaydın kızlaaar
ay nihalciiim üzülme biz de böyle besleniyorduk, hele benpilav aşığı bir insanım bu çözülmeyecek bir şey değil ki kuzum, evet bak tuğbanın menülerine güzel fikiir, zaten anlarsın sen de bir süre sonra kendi menülerini yaparsın sağlıklı sağlıklıı
albüm çok anlamlı benceeemerakla bekliyorum ecooş fotoğraflarınıı, ben de bugün halledicem inşallah fotoğraf işinii
aaaaaavallahi ne diyeyim bilmiyorum, yakışacağına inanıyorsan yap vallahi. ama boyunda var bunu da düşün sonra sopa gibi gözükme minyon hatunlarda kötü durmuyor ama senin gibi boylu taş hatunlarda nasıl durduğu konusunda kararsızıım bir de yüzünü düşün tabi :26:
ayy Allah kolaylık versin canım. çok zor bir işi başardın yani. ev taşımak tam bir kabus, biz 3 kez taşındık iyi bilirim
ne oluyor yaaaaaaaaa
tünaydın beriillharika olur canım temizliğine gönülden destek veriyoruuum, özellikle iç kısmınaaaaa, anladın seen
hilaaal hoş gelmişsiiin fıstığımmçek çek bu menüler halka arz edilmiş menüler
evet benim eski takımımdan kendilerii, 9. takım yani. şu sıra çok azimli çatur çutur veriyor kiloları nazar değmesin
çok sevindim test sonuçlarına emooşşş
ecem geldinmi diye ikide birde ekran acmaktan yoruldum
Ecem Nerdesin canim
eceeeem ben bunun tarifini istiyorum 1 saattir arıyorum ya sonunda buldum :) elma tarçın limon hepsi var ama başka ne lazım?
Afiyet olsun canım o zaman
Menün gayet güzel olmuş, dukan olunca yorum yapacak bişey olmuyor.
Hadi artık kendini listede gibi düşün ve kendine gel. İstersen takım içi liste hazırlayıp senide ekleyelim oraya.Yoksa gidişat kötü görünüyor. Beril'de bıraktı inşallah biran önce korumaya geçersiniz.
Nihal'cim canım zaten şimdiye kadar yanlış beslendiğin için bu kilodasın. Hepimiz öyleyiz. Bir şekilde öğreneceğiz sağlıklı ve düzenli beslenmeyi. O zaman çıtır hatunlar olacağız. Tuğba nın menüleri takip et çok işine yarayacaktır.
Ecem yaaaa abartma sana öyle geliyor büyük ihtimal. Yada sıkılaşman lazım. Sen 55 e in bu arada bol bol spor yap sıkılaşmaya çalış.
Allah kolaylık versin Betül'cüm inşallah en kısa zamanda yerleşirsiniz.
Harika görünüyor
Hoş geldin canım
Süper bişeymiş. Buda demek oluyor ki insan isteyince herşeyi yapabiliyor. Bu gelemiyorum şu işim var, şuraya gezmeye gitcem şunu yaptım bunu yapacağım diyenlere örnek olsun
Başımızın üstünde yerin var Hilal'cim. Ne zaman istersen gel
Bizim eski kaptan Hilal çok yapardı dukan tatlılarını. Bak şimdi burda olsa siz bol bol yardımlaşırdınız onunla. Maşallah çok güzel bir şekilde mezun oldu gitti. Uzun zamandır gelmiyor inşallah iyidir
Menün bir önceki güne göre çok güzel olmuş canım. Afiyet olsun. Salep olmasa daha daha iyi olacakmış. Bu arada kahvaltını evden götür. Ben öyle yapıyordum. 1-2 dilim tam buğday ekmeği, domates, salatalık, zeytin, peynir azar azar koy bir saklama kabına. Çok lezzetli bir kahvaltı oluyor. Simitten iyidir. Böyle yaparsan daha çabuk ulaşırsın hedefine.
Hadi bakalım inşallah güzel olur. Gerçi işin içinde çocukların eli var eminim lezzetli olacaktır.
Kızlar ben çok hastayımBaya bi üşütmüşüm, sesim de çıkmıyor pek, eve yeni geldim, spora da gidemeyeceğim. Geçmişi okuyup cevap yazıp ondan sonra uyumaya gideyim dedim. Dua edin bana ben çok nadiren böyle hasta olurum bi an önce iyileşeyim
Busem dünkü menün, suyun sporun çok güzel olmuş yine, maşallah. Zaten sen harfi harfine dukana uyduğun için söyleyecek bişey bulamıyorum :)
Nihalcim benim menülerimi örnek almak istemen açıkçası beni çok mutlu etti. Allah razı olsun. Elbette ki takip edebilirsin, umarım faydalı da olur. Ama bunun yanında Emine ve venüsün yedikleri de örneklik teşkil edecek şekilde. Onlara da bakabilirsin. Lütfen karamsar olma canım tamam mı? Ben de burada belli bi zaman geçirdikten sonra öğrendim nasıl yemem gerektiğini.
Ecem 34 beden mi? Saçmalama ya :))) Zaten yeterince zayıfsın, özellikle görüntüde. Bi beden daha küçülüp, hafif şiddette bi rüzgarda savrularak göğe yükselebilmeyi mi istiyosun nedir
Betülüm ya eminim baya bi yorulmuşsundur, Allah güç kuvvet versin işinde gücünde. Tekrar tekrar hayırlı olsun yeni eviniz
Berillllllll askm senin bişeyi başarmak için ona karar vermen yeterli. O yüzden ben senin için pek fazla endişe duymuyorum. En kısa zamanda telafi edersin hepsini bunu söylerken içim çok rahat
Busem beni sormuşsun bebeğim, bugün ben 6buçukta evden çıkıyorum, spor da bitince 19:00 da falan evde oluyorum en geç normalde. Ama bugün rahatsız olduğum için gidemedim spora o ayrı konu(
Venüscüm şu gizli google penceresi taktiği iyiymişBilgi için sağol :)
Ebrucm oğlunun ameliyatı için Allah yardımcınız olsun. En kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah. Sen de çok endişelenme, kim bilir kaç tane çocuk geçiriyor bu ameliyatı hergün.. Çözümü olan dertlerimiz için Allaha her zaman şükretmemiz lazım..
Hemşerim ya ders iptal olunca insan ne kadar mutlu oluyor değil mi?Uzun zamandır tatmadım o mükemmel hissi
Canlarım ben müsadenizi isteyeceğimGerçekten çok kötüyüm. Uyanınca bi gelip menümü yazar çıkarım, tekrar bu şekilde geçmişe bakabilir miyim bilmiyorum ama kısa süreliğine de olsa mutlaka uğramaya çalışırım. Allaha emanet olun hepiniz kendinize dikkat edin ki hasta olmayın böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?