Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Resim dedinizde ben bebişli hallerimin fotolarını ekleyeyim size

Bugün pek özenemeyeceğim yazarken, menümü yazmak için geldim geçmişe de bakamıyorum :\

BUGÜNKÜ MENÜM

Kahvaltı
Kepek ekmeğine beyaz peynir-domatesli sandviç
1 küçük kutu süt

Öğle
1 kepçe düğün çorbası
3-4 yk barbunya

Akşam
1 kase yoğurt
5 yk ıspanak

+ 3 Lt su
+ 2 bardak yeşilçay
-Spor yok maalesef hasta olduğum için

Kızlar ayakta durmaya halim yok, sürekli yatmaktan heralde başım dönüyo bi de yeni uyandım yine uyuycam o kadar halsizim :\
Yarın okula gitmeyi düşünmüyorum kendime gelebilirsem uğrarım mutlaka.
Bugünlük benden bu kadar Allah rahatlık versin hepinize kendinize çok iyi bakın

ay benim de çok dersim vardı bugün toplamda 10 saat ama 2 saat sürdü çocuklar gibi şendim :)

hoşgeldin busecim

Ayy yaa keske bizimde ertelenseydi ama atlattım simdi yarın var 2 dersim arasında 4 saat var offf yaa offffff

Semooosss simit diyeti nasıl oluyorrr bayılırımda simite :)))))

döndümm busecikkk :)) 55 icin 3 hafta hedefliyorum 2 hafta hic tartılmicam bakalım neler olucakkk :)

Artık kacamakkkkk yok silkelendm birde herkes oooo cok zayflamıssın kac kilo verdn dynce gaza geldm dun cikolata falan :18:

Ecemmmmmmmmmmmm yaaa gecenin bir yarısı fotoğraf eklemişsin sonra hemen silmişsin. Olmamış ama ben görmedim.

Sacma sapan bişiydi hahaha gecenin kasvetinden kaynaklansa gerek sabahta okulla gderken sildim :)) pantolonumun bedeniydi :)

Dur buraya yükliymm o zaman :))

Menün güzel olmuş Tuğba'cım afiyet olsun ama bu kadar kötüysen yarın mutlaka bir doktora git ihmal etme. Olur mu canım?

BUGÜNKÜ MENÜM:

sabah:

2 dilim kepekli ekmek
3 çeri domates
1 dilim peynir
yeşillik
(sandviç gibi yapıp yedim baya güzel oldu :))

ara:

1 Fincan sade nescafe

öğle:

1 h yumurta
domates,biber,roka
1/2 kase yoğurt

ara:

1 elma

akşam:

1 kase yoğurt
4-5 kaşık patates yemeği suyu

ara:

1 bardağa yakın yoğurt suyu

2 lt su, 2 fincan 5li çay, 2 fincan nescafe. 1 saate yakın yürüyüş.

Son düzenleme:
En en en alttaki aslında kırmızı olan pantolonum flashtan baska renk cıkmıs kızlarla bulustugumda giymistim albumde bunlar vardı birde eski pantolonlarımın bedeni sonra giyerek cekmeye karar verdim keros gelsinde kendi kendime cekince olmuyo

afiyet olsun canım kendine dikkat et Allah'a emanet ol.

Menün akşam haricinde gayet güzel olmuş. Akşamın olmamasının sebebi yemeğin kendini yemen suyunu yemenden daha faydalı. Hem patates yemeği hem suyu olmamış canım. Diğerleri süper afiyet olsun.

Ebrucum bunu bir cok anneden duydum seninlede paylasıyım
İkinci bebekleri dünyaya geldiginde hediye alıyorlarmıs en sevdigi cikolata uzun zamandır istedigi mutlu olacak bir oyuncak kitap vs. Ve bunu sana kardesin getirdi yada bu senin icin kardesinden bir hediye diye ablaya/abiye verdiklerinde kardeslerini cocuklar daha cok sahipleniyormus yada kıskanclık varsa aza iniyormus bunu deneyen annelerden duydum hatırlarsan keremin komutanlarıyla bir tekirdag turu yapmıstık hem ordaki hanımlar söyledi hemde keremin annesinden duymustum birde annemin kuzeninden..

Tuğba'cığım sabah menümüz süt dışında aynıymış tekrar geçmiş olsun cnm Allah rahatlık versin iyi geceler öptm

http://www.tac.com.tr/satis/cImage/kucuk/71045346.jpg Bakalım çıkacak mı resim? Kızlar bebişime uyku seti aldım, bakalım hoşunuza gidecek mi? Ama çok küçük çıkıyor resim.

aayy o ne şirin öylee güle güle kullansın inşallah

ecem ben önceden nette diyet araştırır iken rastlardım simit ayran şeklindeydi öğünleri vardır hala sanırım bende bayılırım simiteeee yaaa

aaaa ne güzel ya mantıklı çok beğendim aklımda olsun ilerde tabi...

ecem ben önceden nette diyet araştırır iken rastlardım simit ayran şeklindeydi öğünleri vardır hala sanırım bende bayılırım simiteeee yaaa

Ahh sorma İstanbul un meshur sokak simidi ımmhh bugünküde ondandı zaten :) cıtır cıtır misssss ayranlada ne güzel oluyoo off

Son düzenleme:
Menün akşam haricinde gayet güzel olmuş. Akşamın olmamasının sebebi yemeğin kendini yemen suyunu yemenden daha faydalı. Hem patates yemeği hem suyu olmamış canım. Diğerleri süper afiyet olsun.

akşam yemeği olmadı hakikaten moralim bozuldu çok çünkü yine göbek çıktı kocaman su bile içmek istemedim şişkinliğin üzerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…