Resim dedinizde ben bebişli hallerimin fotolarını ekleyeyim sizeyok canım koymadım daha. bulamadım en şişman halleri ve son halimin fotosunu çekemedim ama yarın sabahtan hazırlanıp çıkacağım arkadaşımla görüşeceğim, foto çektireceğim ona göstereceğim size. şişman hallerimi bulamasam da şimdiki halimi güzelce görmüş olursunuz
al benden de o kadar kaptan :26:
ay benim de çok dersim vardı bugün toplamda 10 saat ama 2 saat sürdü çocuklar gibi şendim :)
hoşgeldin busecim
aaaaaaa ben bilmiyordum cebelleşiyordum resmen sayılıyor diye çok memnun oldum hemen gönderiyorum ebrucum anlaşıldı kaptan
kolay gelsin ablam işin zor ama sonunda mis mis...
afiyet olsun ebrucum
canım benim geçmiş olsun dikkat et ben hala savaşıyorum çok inatçı grip bitse öksürük öksürük bitse grip başlıyor öyle gıcık bişi dikkat et ii dinlen öpüldün tubişim
ecemmmmmmmm yememişsin yine simit diyetine benziyor bu kuuzummm
döndümm busecikkk :)) 55 icin 3 hafta hedefliyorum 2 hafta hic tartılmicam bakalım neler olucakkk :)senin boyun benden 5 cm fazla ve bu az bi fark değil kilolarımızın farklılığı açısından, sen 48 kilo olsan dediğin gibi olursun ciddenben de tam 36 bedenim ama yapışıyor o yüzden 26 değilim 27 bedenim şuan. bu şekilde kabul ediyorum
dimiiidukan menüsüne ne denirki cidden evet keşke olsaymış eski kaptan da burda, tecrübelerinden yararlanırdım. gelecekte yapmam gereken evreler hakkında bilgi alırdım meselaa, süper olurduu :26:
anladım kuzum merak etmişsin ben de seni, yokluğun hemen belli oluyor.çook geçmiş olsun, hem de çoook ne oluyor yaa takımda herkese bir şey oluyor, herkes hasta bu 23 ziyaretçi olayı yüzünden benceee herkesin gözü bizde nazar olduk vallahiiiiiiiiii sen de kendine dikkat et tubişim :26:
benim de memeler küçüldü ama var daha. 5 kg sonra da memişim olur umarım. :18:
hadi bakalım ecoşş sahalara döndüysen göreyim seni
faydalı bilgi için teşekkürler, ekmek yemeye başladığımda kızarmış yiyeceğimarada fark olduğunu biliyordum ama bu denli olduğunu bilmiyordum açıkcası
hoş bulduuuk emooş, nasıl gidiyor
Geçmiş olsun Tuğba'cım iyi bak kendine. Bol bol c vitamini almaya çalış doğal yollardan. İnşallah en kısa zamanda düzelirsin.
Ehh idare eder. Yine hiç bişey yemeyen Ecem döndü. Sen bir Nihal iki zaten. Bi sizin menüler böyle. Ama hadi bakalım artık kaçamak görmeyelim menülerde.
Hazır ekmek konusu açılmışken kızlar Canan KARATAY hocayı biliyorsunuzdur. Karatay diyetinin mimarı diyeyim. Onun bir programını izlemiştim. Orda diyordu ki bir dilim beyaz ekme yediğiniz zaman o dilim büyüklüğünde bir kesme şeker yediğinizi hayal edin. O tabiri duyduğumdan beri beyaz ekmek yemiyorum. Mümkün olduğunca da eve almamaya çalışıyorum. Sizlerde aklınızdan çıkarmayın bunu. Çavdar, tam buğday, karışık tahıllı, kepek ara ara değiştirin ekmeğinizi ama mümkün olduğunca beyaz ekmek tüketmekten vazgeçin. Ayrıca işlenmiş gıdalardan da mümkün olduğunca uzak durun. İnternettende Canan hocayı bir araştırın vakit bulursanız izleyin. Bakın bakalım neleri yanlış yapıyoruz.
Hadi bakalım iyi yolculuklar sana ama şu mesaj olayını hallet biran önce yoksa deneme haftan uzayacak haberin olsun. Mesaj sayma işini kapmışsın konu kısmına yazmakla. Tebrik ederim ama dediğim gibi üşenmede geçmişi say biran önce.
Ecemmmmmmmmmmmm yaaa gecenin bir yarısı fotoğraf eklemişsin sonra hemen silmişsin. Olmamış ama ben görmedim.
yok canım koymadım daha. bulamadım en şişman halleri ve son halimin fotosunu çekemedim ama yarın sabahtan hazırlanıp çıkacağım arkadaşımla görüşeceğim, foto çektireceğim ona göstereceğim size. şişman hallerimi bulamasam da şimdiki halimi güzelce görmüş olursunuz
al benden de o kadar kaptan :26:
Menün güzel olmuş Tuğba'cım afiyet olsun ama bu kadar kötüysen yarın mutlaka bir doktora git ihmal etme. Olur mu canım?Bugün pek özenemeyeceğim yazarken, menümü yazmak için geldim geçmişe de bakamıyorum :\
BUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı
Kepek ekmeğine beyaz peynir-domatesli sandviç
1 küçük kutu süt
Öğle
1 kepçe düğün çorbası
3-4 yk barbunya
Akşam
1 kase yoğurt
5 yk ıspanak
+ 3 Lt su
+ 2 bardak yeşilçay
-Spor yok maalesef hasta olduğum için
Kızlar ayakta durmaya halim yok, sürekli yatmaktan heralde başım dönüyo bi de yeni uyandım yine uyuycam o kadar halsizim :\
Yarın okula gitmeyi düşünmüyorum kendime gelebilirsem uğrarım mutlaka.
Bugünlük benden bu kadar Allah rahatlık versin hepinize kendinize çok iyi bakın
http://www.tac.com.tr/satis/cImage/kucuk/71045346.jpg Bakalım çıkacak mı resim? Kızlar bebişime uyku seti aldım, bakalım hoşunuza gidecek mi? Ama çok küçük çıkıyor resim.
afiyet olsun canım kendine dikkat et Allah'a emanet ol.Bugün pek özenemeyeceğim yazarken, menümü yazmak için geldim geçmişe de bakamıyorum :\
BUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı
1 küçük kutu süt
Öğle
1 kepçe düğün çorbası
3-4 yk barbunya
Akşam
1 kase yoğurt
5 yk ıspanak
+ 3 Lt su
+ 2 bardak yeşilçay
Kızlar ayakta durmaya halim yok, sürekli yatmaktan heralde başım dönüyo bi de yeni uyandım yine uyuycam o kadar halsizim :\
BUGÜNKÜ MENÜM:
sabah:
2 dilim kepekli ekmek
3 çeri domates
1 dilim peynir
yeşillik
(sandviç gibi yapıp yedim baya güzel oldu :))
ara:
1 Fincan sade nescafe
öğle:
1 h yumurta
domates,biber,roka
1/2 kase yoğurt
ara:
1 elma
akşam:
1 kase yoğurt
4-5 kaşık patates yemeği suyu
ara:
1 bardağa yakın yoğurt suyu
2 lt su, 2 fincan 5li çay, 2 fincan nescafe.
Bugün pek özenemeyeceğim yazarken, menümü yazmak için geldim geçmişe de bakamıyorum :\
BUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı
1 küçük kutu süt
Öğle
1 kepçe düğün çorbası
3-4 yk barbunya
Akşam
1 kase yoğurt
5 yk ıspanak
+ 3 Lt su
+ 2 bardak yeşilçay
http://www.tac.com.tr/satis/cImage/kucuk/71045346.jpg Bakalım çıkacak mı resim? Kızlar bebişime uyku seti aldım, bakalım hoşunuza gidecek mi? Ama çok küçük çıkıyor resim.
ecem ben önceden nette diyet araştırır iken rastlardım simit ayran şeklindeydi öğünleri vardır hala sanırım bende bayılırım simiteeee yaaaAyy yaa keske bizimde ertelenseydi ama atlattım simdi yarın var 2 dersim arasında 4 saat var offf yaa offffff
Semooosss simit diyeti nasıl oluyorrr bayılırımda simite :)))))
döndümm busecikkk :)) 55 icin 3 hafta hedefliyorum 2 hafta hic tartılmicam bakalım neler olucakkk :)
Artık kacamakkkkk yok silkelendm birde herkes oooo cok zayflamıssın kac kilo verdn dynce gaza geldm dun cikolata falan:18:
Sacma sapan bişiydi hahaha gecenin kasvetinden kaynaklansa gerek sabahta okulla gderken sildim :)) pantolonumun bedeniydi :)
Dur buraya yükliymm o zaman :))
Ebrucum bunu bir cok anneden duydum seninlede paylasıyım
İkinci bebekleri dünyaya geldiginde hediye alıyorlarmıs en sevdigi cikolata uzun zamandır istedigi mutlu olacak bir oyuncak kitap vs. Ve bunu sana kardesin getirdi yada bu senin icin kardesinden bir hediye diye ablaya/abiye verdiklerinde kardeslerini cocuklar daha cok sahipleniyormus yada kıskanclık varsa aza iniyormus bunu deneyen annelerden duydum hatırlarsan keremin komutanlarıyla bir tekirdag turu yapmıstık hem ordaki hanımlar söyledi hemde keremin annesinden duymustum birde annemin kuzeninden..
ecem ben önceden nette diyet araştırır iken rastlardım simit ayran şeklindeydi öğünleri vardır hala sanırım bende bayılırım simiteeee yaaa
Menün akşam haricinde gayet güzel olmuş. Akşamın olmamasının sebebi yemeğin kendini yemen suyunu yemenden daha faydalı. Hem patates yemeği hem suyu olmamış canım. Diğerleri süper afiyet olsun.
aaaa ne güzel ya mantıklı çok beğendim aklımda olsun ilerde tabi...
Ahh sorma İstanbul un meshur sokak simidi ımmhh bugünküde ondandı zaten :) cıtır cıtır misssss ayranlada ne güzel oluyoo off
afiyet olsun bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?