dünkü menüm:
sabah:
activia kahvaltım
ara:
2 kuru kayısı
öğle:
yarım tost
ayran
ara:
1 bardak çay
1 fincan nescafe
akşam:
yok (tost yiyince cnm istemedi)
ara:
2 kaşık yoğurt
2 lt su, 3 fincan yeşil çay, 1 fincan elma çayı, 1 bardak çay
dün çok yürüdüm ama spor amaçlı değildi. 30 dk mekik+egzersiz
saat 3 e kadar burdayım tatlım konuşuruz :) 4 de toplantım var okula gitmem lazım. bugün hiç çimden gelmiyo ama gitmek zorundayım
busecim hoşgeldin :)
Canım senin tam ardından ben çıkmışım. Sana da çook öpücüklerKızlaaaar ben geldiimmmmm
Siz olmadan günlerim berbat geçti yavaş yavaş anlatırım
Hatta şuan Ankara'da bile olabilirdim
Venüs canım bitek sen buradasın merhabalar sana
SiZi çok özledim canlarrrr öpüyorum kocamannnnn
Kaptancığım ben mesaj sayılarının gün gün bildirileceğini unutmuşum. Egzersiz konusuna gelecek olursak bu hafta başlamayı düşünüyordum ama yeme düzenimi iş durumu ile iyice oturtamadığımı düşündüm. Kendimi çok zorlayıp kaçamağa falan neden olmaktan korkuyorum..Gördüm canım gördüm merak etme benden hiç bişey kaçmaz. Ama geçen hafta mimlendin haberin olsun. Bundan sonra lütfen günü gününe mesaj atacaksın mesaj sayılarını yoksa uyarmam bi daha
Menün gayet güzel olmuş canım. Afiyet olsun. Diyetisyeninle egzersiz hakkında bişey konuştunuz mu?
Tamam kaptancığım ben gün gün yollanacağını bilmiyordum.Kızlar mesaj sayılarını lütfen zamanında gönderelim. Geçtiğimiz iki günün listesi aşağıdaki gibi. Eksik olanlar hem kırmızı hem 0 olarak görünüyor. Mesaj sayılarını gün bitiminden sonra en kısa zamanda gönderirseniz sevinirim.
[TABLE="width: 465"]
[TR]
[TD="class: xl27, width: 102, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl28, width: 77, bgcolor: transparent, align: right"]08.03.2013[/TD]
[TD="class: xl28, width: 79, bgcolor: transparent, align: right"]09.03.2013[/TD]
[TD="class: xl28, width: 76, bgcolor: transparent, align: right"]11.03.2013[/TD]
[TD="class: xl28, width: 74, bgcolor: transparent, align: right"]12.03.2013[/TD]
[TD="class: xl28, width: 73, bgcolor: transparent, align: right"]13.03.2013[/TD]
[TD="class: xl28, width: 73, bgcolor: transparent, align: right"]14.03.2013[/TD]
[TD="class: xl29, width: 64, bgcolor: transparent"]Toplam [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]buseb[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]0[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent"]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]dontpanic[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent"]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]EVSEBU[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]6[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]7[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent"]13[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]limonlubrokoli[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]25[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]8[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent"]33[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]prensesss016[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]12[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent"]12[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]venuskadini[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]10[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent"]10[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl33, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]53[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]15[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"]68[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Aaaay çok sevindimmmm! Umarım ilerleyen zamanlarda sizleri hayal kırıklığına uğratmam :)***13. TAKIM 299. ETAP ***ETAP 5.Sİ
Arzu_54 (79/79/0/%0) Paylaşım yetersizliği nedeniyle diskalifiye edildi.
buseb (54.8/53.6/1.2/%2.19) 9. takımdan transfer oldu.
dontpanic (105.6/105.6/0/%0) Kilosu aynı.
EVSEBU (74.3/75.1/-0.8/%-1.08)Geri dönmek üzere ayrıldı.
limonlubrokoli (74/73.1/0.9/%1.22) Yeni Üye Hedef : 60
niyal (75/75/0/%0) Geri dönmek üzere ayrıldı.
prensesss016 (56/56/0/%0) Kilosu aynı.
48to38 (79.5/79.5/0/%0) Geri dönmek üzere ayrıldı.
Venuskadini ( 87.6/84.9/2.7/%3.08) Yeni Üye Hedef: 60
13.TAKIM ORTALAMASI:% 0.60
Kızlar geçen haftanın listesi bu şekilde. Eğer Emine ve Venüs listede olmasalardı sanırım sonuncuyduk. Çok ama çok kötü bir sonuç. Lütfen bu hafta böyle olmasın. Herkes dört elle asılsın ve haftaya takım olarak güzel bir sonuç alalım. Bu arada artık bende izinliyim. Sürekli buralarda olabileceğim. Sizlerden de aynı özveriyi bekliyorum.
Cuma Zayıflama Yarışmaları 299. Etap Sonuçları
(1 Mart-8 Mart)
Takım Dereceleri
1)4. Takım (%1,04)
2) 8. Takım (%0.90)
3.)5. Takım (%0.89)
Bireysel Dereceler
1)zeburus (%3.81) 4. Takım
2) psikologg(%3.74) 8. Takım
3) venüskadını(%3.08) 13. Takım
Venüs'cüm senide tebrik ediyorum. Haftanın bireyselde üçüncüsü oldun.İnşallah hep böyle devam eder
Bir sonraki öğünümden itibaren yollamaya başlıyorum canımcım. Şu buluşma işini de ayarlacağız. Spor mesajını bana mı yazdın anlayamadım ama eğer banaysa kendime güvenmeye başladıktan sonra spora başlayacağım canım.Sağol bebeğiiiimen kısa zamanda görüşeceğiz inşallah dediğin gibi Yediklerimizin fotoğrafını çekip buraya eklemek de gerçekten hoş oluyor.
Çok güzelufak da olsa spor ekleyelim demiştik ya hani canım, onun adına bişeyler yapabildin mi hiç bugün?
Süpersin canım, senin azmini çok beğeniyorum. Nazar değmesin umarım..çok haklısın valla venüscüm. ama inanır mısın o kadar azimliyim ki, ne bir şeyde gözüm kalıyor, ne de canım çekiyor. kendime inanamıyorum bazen, kafayı iyice bozduğumu düşünüyorum diyetle
Ohh canım ya böyle tatlı tatlı anlatıyorsun ya çok beğeniyorum. Ne evliliğine ne sana ne çocuklarına nazar değmesin :)Bende bugün yaptıklarımdan bahsedeyim biraz. Maşallah bugün keyfim çok yerindeydiÇok geç kalkmadım ama geç bir kahvaltı yaptık. Arkasından bebişimize alışverişe çıktık. Bu ara yaptığımız tek şey Bi sürü şey aldım miniğime. Banyo küveti, kovası, maşrapası, köpüklü banyo filesi, hastane çıkışı, bikaç tane çıtçıtlı body (Bitanesinin üstünde doğuştan aslan yazıyor ), tulum, mama önlüğü, çorap, battaniye, eldiven, bide bikaçtane mendil. Hepsi birbirinden şeker. Tabii kız kıyafetleri olunca biçoğu pembiş pembiş. Gerçi erkek olsaydı yüzde 100 bütün herşeyi Sarı - kırmızı olurdu Daha eksikleri var inşallah doğuma kadar hepsini yavaş yavaş tamamlayacağım.
Hihihihi çok teşekkür ederim canım, umarım hedeflediğim şekilde ilerlerim... Bizler de birlikte yavaş yavaş başarıya ulaşırız...İyi geceler kuzuuuum
Venüs'cümm seni tebrik ediyorum1. ve 2. olan diğer arkadaşlar da insanüstü bi performans sergilemişler sanırım
Bu arada Ebru'm izne ayrılmana da çok ama çok sevindimönce senin için sonra takım için.. :13: bu hafta evet lütfen herşey çok daha güzel olsunn
Süper menü canımcım. Dukan muhallebi ooohhh! Sporunu da yapmışsın süpersin.bugün protein günümdü kızlar. o sebeple menümde çeşit az
MENÜM
sabah
dukan krep
hindi füme
piliç jambon
üçgen peynir
ara
yoğurt
öğlen
tavuk
yoğurt
ara yok
akşam
tavuk
yoğurt
2 tane çeri domates (protein gününde 1 yk izin var domatese)
ara saat 21.30
çay
dukan muhallebi
saat 00.21 ve yine sabahlayacağım sanırım kızlar o yüzden bu son yaptığım ara sorun değil
3 fincan yeşil çay
2,5 lt su
popo ve bacak egzersizleri
dünkü menüm:
sabah:
activia kahvaltım
ara:
2 kuru kayısı
öğle:
yarım tost
ayran
ara:
1 bardak çay
1 fincan nescafe
akşam:
ara:
2 kaşık yoğurt
venüs de gelmiş
venüscüğüm tebrik ederim bu arada gururumuzsun :124:
eveet tubisim o yuzzden derhal uyku olayini duzeltmeliyim. :/
geldim tubisiim :/ uyanamadjm vallahi. kahvalti falan anca geldim. :/
dünkü menüm:
sabah:
activia kahvaltım
ara:
2 kuru kayısı
öğle:
yarım tost
ayran
ara:
1 bardak çay
1 fincan nescafe
akşam:
ara:
2 kaşık yoğurt
saat 3 e kadar burdayım tatlım konuşuruz :) 4 de toplantım var okula gitmem lazım. bugün hiç çimden gelmiyo ama gitmek zorundayım
Bir sonraki öğünümden itibaren yollamaya başlıyorum canımcım. Şu buluşma işini de ayarlacağız. Spor mesajını bana mı yazdın anlayamadım ama eğer banaysa kendime güvenmeye başladıktan sonra spora başlayacağım canım.
Evet canım sana sormuştum o spor konusunu :) Hani demiştin ya, bi durak önceden inip yürümek gibi.. Onu kastettim. Tekrar söyleyeyim 2 durak arasındaki mesafeyi otobüsle gitmek yerine yürümek de olsa bunu mutlaka yap
10.3.13
Sabah:
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
2 kahvaltılık domates, 1 porsiyon yeşillik (marul, maydonoz, roka, salatalık)
1 dilim kepekli ekmek (39 Cal)
1 bardak süt (%0.15 yağlı)
Ara:
1 orta boy yeşil elma
3 fınfık, 3 badem
Öğle:
1 porsiyon yesillik
1 kase tarhana çorbası
3-4 kofte
1 kase yoğurt
Ara:
1 orta boy yeşil elma
1 bardak süt
Akşam:
1 porsiyon ispanak yemegi
1 porsiyon salata
1 kase yogurt
* 10 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
Kizlar menum cok bastan sagma oldu. Normalde once diyetisyenimin tablosuna yaziyordum, simdi ofisten yaziyorum. Resmen ne yedigimi unutmusum. Buyuk ihtimalle dogrudur ama onceki menulerime gore daha az ayrintili oldu. Hihihi
Canimcim zaten her sabah evden metrobuse 20dk yuruyorum, metrodan ofise, donuste metrobusten eve.. Aslinda yuruyus yapiyorum yani ama ayrica Walk at Home diye bir program var, onu yapmaya baslayacagim. :)
Kızlar işte bu da şu anda yediğim ve bitirmek üzere olduğum öğle yemeğim
-Baharatlı yoğurt(nane, kekik ve en önemlisi kırmızı pul biber)
-Küçük yemek tabağında 5 yemek kaşığı ıspanak (onun da üstüne kekik ve pul biber döktüm biraz)
-Çavdar ekmeğinin köşelerinden minnacık bitane
Ay cok ozeniyorum buna ara ogunumde bende yapcaaaam :)))
Leslie Sensone teyzenin yaptırdığı mı oEğer oysa gerçekten eğlenceli ve etkili hem de oldukça faydalı. Bi ara bizim aramızda da baya moda olmuştu dimi takım Dışarda yürünemediği zamanlar kesinlikle ev kurtarıcısı bi egzersiz o Tavsiye ederim. Bu arada sen zaten gün içinde söylediğin gibi yürüdüğüne göre hareketsiz biri sayılmazsınn
yap bebeğim yaappöpüyorum seni de görüşmek üzere
akşam aç hissetmedim çok fazla ondan yiyemedim. acıkınca da yoğurt yedim artık :)evet bebeğim
tahmin etmiştim kuzum senin zaten geç uyanacağını.
Canım benim, bu süreçte ne olursa olsun, ama ne olursa olsun öğün atlamak yok. 1 kase yoğurt da olsa, 1 bardak ayran da olsa, salata da olsa mutlaka ama mutlaka bişeyler yemen lazım. Öğün atlamak hiçbi şekilde tavsiye edilen bişey değil. Tost yemişsin, ki o da yarım. Bu abartılacak bişey değil. Normal bi öğle yemeği yeseydin de aynı kaloriyi alıcaktın. Dolayısıyla akşam yememen kötü olmuş. Vücut aç kaldığı zaman kendini korumaya alıyor ve mevcut yağ miktarını saklamaya başlıyor. Bu da kilo vermeyi zorlaştırıyor. Kesinlikle aç kalmak öğün atlamak yokOnun dışında menün sporun gayet iyi
Yani çıkmak üzeresinBiz de annemle temizliğe devam ediyoruz, öğle yemeği arası verdim
Slm kızlarŞöyle bir göz attım geçmişe felaket bir cumartesi olmuş. Hiç kimse karşılıklı denk gelememiş. Dolayısıyla bomboş kalmış takım. Ben artık iyice zorlanmaya başladım. Bugün erken kalkayım tembellik yapmayayım dedim. Kahvaltıdan sonra bir uzandım kalktığımda saat iki olmuştu. Arkasından gidip bebişime bikaç parça kıyafet alayım dedim. Tabii artık iyice yoruluyorum zor geldim eve. Duş aldım. Ayaklarımın altı hala zonkluyor. Bu arada alışveriş hiç zevkli değildi çünkü benim büyük prenses iyice belli etmeye başladığı kıskançlığını. Anlayacağınız bebişten çok büyüğe alışveriş yaptım bugün Yine felaket bir yorgunluk var üzerimde yatsam uyuyacağım. İşte son bir haftam ama karar veremedim pazartesi izne ayrılsam mı yoksa bir hafta (5 gün) daha idare etsem mi? Merak etmeyin diye sizede bir göz atayım dedim. Ecem'cim maşallah diyorum sana. Haaa gayret çok az kaldı hedefe. Şu öncesi sonrası fotoğraflarıda ayarlada bi görelim seni. Eski ve yeni halinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?