Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

saat 3 e kadar burdayım tatlım konuşuruz :) 4 de toplantım var okula gitmem lazım. bugün hiç çimden gelmiyo ama gitmek zorundayım

busecim hoşgeldin :)

hos geldin canim sen de :) menun de gayet iyi bendee :)

Canım senin tam ardından ben çıkmışım. Sana da çook öpücükler

Kaptancığım ben mesaj sayılarının gün gün bildirileceğini unutmuşum. Egzersiz konusuna gelecek olursak bu hafta başlamayı düşünüyordum ama yeme düzenimi iş durumu ile iyice oturtamadığımı düşündüm. Kendimi çok zorlayıp kaçamağa falan neden olmaktan korkuyorum..
Tamam kaptancığım ben gün gün yollanacağını bilmiyordum.
Aaaay çok sevindimmmm! Umarım ilerleyen zamanlarda sizleri hayal kırıklığına uğratmam :)
Bir sonraki öğünümden itibaren yollamaya başlıyorum canımcım. Şu buluşma işini de ayarlacağız. Spor mesajını bana mı yazdın anlayamadım ama eğer banaysa kendime güvenmeye başladıktan sonra spora başlayacağım canım.
Süpersin canım, senin azmini çok beğeniyorum. Nazar değmesin umarım..
Ohh canım ya böyle tatlı tatlı anlatıyorsun ya çok beğeniyorum. Ne evliliğine ne sana ne çocuklarına nazar değmesin :)
Hihihihi çok teşekkür ederim canım, umarım hedeflediğim şekilde ilerlerim... Bizler de birlikte yavaş yavaş başarıya ulaşırız...
Süper menü canımcım. Dukan muhallebi ooohhh! Sporunu da yapmışsın süpersin.

Afiyet olsun canım. Tostu dengelemişsin, sporunu da halletmişsin. Afiyet olsun. :)

eveet tubisim o yuzzden derhal uyku olayini duzeltmeliyim. :/

evet bebeğim

geldim tubisiim :/ uyanamadjm vallahi. kahvalti falan anca geldim. :/

tahmin etmiştim kuzum senin zaten geç uyanacağını.

Canım benim, bu süreçte ne olursa olsun, ama ne olursa olsun öğün atlamak yok. 1 kase yoğurt da olsa, 1 bardak ayran da olsa, salata da olsa mutlaka ama mutlaka bişeyler yemen lazım. Öğün atlamak hiçbi şekilde tavsiye edilen bişey değil. Tost yemişsin, ki o da yarım. Bu abartılacak bişey değil. Normal bi öğle yemeği yeseydin de aynı kaloriyi alıcaktın. Dolayısıyla akşam yememen kötü olmuş. Vücut aç kaldığı zaman kendini korumaya alıyor ve mevcut yağ miktarını saklamaya başlıyor. Bu da kilo vermeyi zorlaştırıyor. Kesinlikle aç kalmak öğün atlamak yok Onun dışında menün sporun gayet iyi

saat 3 e kadar burdayım tatlım konuşuruz :) 4 de toplantım var okula gitmem lazım. bugün hiç çimden gelmiyo ama gitmek zorundayım

Yani çıkmak üzeresin Biz de annemle temizliğe devam ediyoruz, öğle yemeği arası verdim

Evet canım sana sormuştum o spor konusunu :) Hani demiştin ya, bi durak önceden inip yürümek gibi.. Onu kastettim. Tekrar söyleyeyim 2 durak arasındaki mesafeyi otobüsle gitmek yerine yürümek de olsa bunu mutlaka yap

10.3.13
Sabah:
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
2 kahvaltılık domates, 1 porsiyon yeşillik (marul, maydonoz, roka, salatalık)
1 dilim kepekli ekmek (39 Cal)
1 bardak süt (%0.15 yağlı)

Ara:
1 orta boy yeşil elma
3 fınfık, 3 badem

Öğle:
1 porsiyon yesillik
1 kase tarhana çorbası
3-4 kofte
1 kase yoğurt

Ara:
1 orta boy yeşil elma
1 bardak süt

Akşam:
1 porsiyon ispanak yemegi
1 porsiyon salata
1 kase yogurt

* 10 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve

Kizlar menum cok bastan sagma oldu. Normalde once diyetisyenimin tablosuna yaziyordum, simdi ofisten yaziyorum. Resmen ne yedigimi unutmusum. Buyuk ihtimalle dogrudur ama onceki menulerime gore daha az ayrintili oldu. Hihihi

Kızlar işte bu da şu anda yediğim ve bitirmek üzere olduğum öğle yemeğim

-Baharatlı yoğurt(nane, kekik ve en önemlisi kırmızı pul biber)
-Küçük yemek tabağında 5 yemek kaşığı ıspanak (onun da üstüne kekik ve pul biber döktüm biraz)
-Çavdar ekmeğinin köşelerinden minnacık bitane

Eklentiler

• $öğleyemeği.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 46
Evet canım sana sormuştum o spor konusunu :) Hani demiştin ya, bi durak önceden inip yürümek gibi.. Onu kastettim. Tekrar söyleyeyim 2 durak arasındaki mesafeyi otobüsle gitmek yerine yürümek de olsa bunu mutlaka yap

Canimcim zaten her sabah evden metrobuse 20dk yuruyorum, metrodan ofise, donuste metrobusten eve.. Aslinda yuruyus yapiyorum yani ama ayrica Walk at Home diye bir program var, onu yapmaya baslayacagim. :)

Kizlar menum cok bastan sagma oldu. Normalde once diyetisyenimin tablosuna yaziyordum, simdi ofisten yaziyorum. Resmen ne yedigimi unutmusum. Buyuk ihtimalle dogrudur ama onceki menulerime gore daha az ayrintili oldu. Hihihi

Ben de unutuyorum gibi geliyor bazen ama iyi düşününce insan çok net hatırlıyor bence bu yazdıkların doğrudur Afiyet olsun çok güzel yine

Canimcim zaten her sabah evden metrobuse 20dk yuruyorum, metrodan ofise, donuste metrobusten eve.. Aslinda yuruyus yapiyorum yani ama ayrica Walk at Home diye bir program var, onu yapmaya baslayacagim. :)

Leslie Sensone teyzenin yaptırdığı mı o Eğer oysa gerçekten eğlenceli ve etkili hem de oldukça faydalı. Bi ara bizim aramızda da baya moda olmuştu dimi takım Dışarda yürünemediği zamanlar kesinlikle ev kurtarıcısı bi egzersiz o Tavsiye ederim. Bu arada sen zaten gün içinde söylediğin gibi yürüdüğüne göre hareketsiz biri sayılmazsınn

Ay cok ozeniyorum buna ara ogunumde bende yapcaaaam :)))

Ay kızlaaaar annem sesleniyo bana yine kalkmam lazım bilgisayarın başından görüşürüüüzz
(inşallah umreye gidecekler de, baya bi gelen giden olucak, e benim annem de çok titiz bi kadın, evin altını üstüne getiriyoruz günlerdir )

Evet canim, ben zaten disarda spor yapmayi sevmiyorum, cekiniyorum. O yuzden benim icin super bir sistem bu.. Bir iki gune baslamayi dusunuyorum totomu kaldirip :)

akşam aç hissetmedim çok fazla ondan yiyemedim. acıkınca da yoğurt yedim artık :)
şimdi çıkıyorum cnm ancak hazırlandım :) kolay gelsin cnm okldan dönünce görüşürüz öptm :)

ooo kötü olmuş ebrum bende o yaşlarda ikinciyi düşünüyorum buseyi doya doya yaşayayım birinci sınıfı atlatayım diyorum ama büyüdükçe dahamı zor oluyor ya bende aklı erer daha yardımcı olur bana diyordum kötü dedin sen şimdi bunu zaten kafam karışıktı bu konuda gelgitliydim iice karışcak desene allah yardımcın olsun işin zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…